Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor

copii in vis interpretare vis

Bebelusii sau copiii din vis, ori chiar visul despre propria-ti persoana in vremea copilariei reprezinta repere statornice ale lumii noastre onirice. Desi, adeseori, simbolismul unor astfel de vise tine strict de fiecare persoana in parte, se pot deslusi totusi niste semnificatii ori interpretari generale.


Visele despre copii - Semnificatii psihologice

  • De multe ori, atunci cand vezi niste copii in vis, ti se indica un aspect “tineresc”/ “copilaresc” al personalitatii. Poate ca incerci, subconstient, sa te reintorci la stadiul de copil, si tanjesti dupa trecut. Ori, ai impusul astfel de a-ti satisface dorinte reprimate si sperante neimplinite. Poate ca exista un aspect din viata ta care trebuie sa fie ingrijit, pretuit si lasat sa creasca asemeni unui copil. In acest caz, nu ar fi rau sa te izolezi o vreme si sa-ti explorezi copilul din universul tau interior. Altcumva, visul in care esti din nou un mic copil sugereaza ca esti coplesit de poverile maturitatii. Te straduiesti, poate, sa scapi de responsabilitatile zilnice, si cauti pe cineva capabil sa te protejeze si sa aiba grija de tine in viata de zi cu zi.
Copiii care vor face cei mai mulţi bani în viaţă!
Drepturile copiilor
Despre copii cu Osho
Despre copii cu Kahlil Gibran
Despre copii in citate, aforisme, maxime
  • Un vis fericit, strabatut de voiosie, referitor la un copil mic sau un bebelus, are semnificatia unui nou inceput, descoperirii unei noi cai de a-ti implini destinul ori ambitioasele-ti teluri.
  • Destul de des, atunci cand visezi un copil ti sugereaza o vulnerabilitate, o slabiciune de-a ta, sau chiar lipsa de aparare a copilului tau.
  • Daca te visezi luptandu-te ori batandu-te cu un copil, inseamna ca exista un conflict intre un lucru pe care l-ai facut ori vrei sa-l faci, si valorile ori principiile tale morale.
  • Un vis in care uiti despre copii tai sugereaza ca te simti coplesit de responsabilitatile din existenta cotidiana. Ti se indica, in acest fel, ca te-ai adancit in detalii si ca treci cu vederea lucrurile cu adevarat importante din viata ta. Este nevoie sa iti prioritizezi timpul si sa te focalizezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat.
  • Visul in care iti vezi copii deja mari ca fiind foarte mici semnifica ca ii consideri in sufletul tau inca nematurizati si dependenti, ori ca iti doresti sa fii mai mult cautat si pretuit de catre ei.
  • Atunci cand visezi ca ai tai copiii nu te recunosc sau nu stiu cine esti reprezinta frecvent o metafora pentru un talent ori o inzestrare de a ta pe care nu ai reusit (inca) sa ti-o recunosti
  • Daca te vezi in vis salvand un copil, inseamna ca incerci sa salvezi de la distrugere o parte importanta a propriei tale fiinte.
  • Un vis in care esti separat de copiii tai indica un esec intr-o nazuinta personala ori o ingradire a drumului catre un ideal drag tie.
  • Visul in care iti pierzi un copil este, adeseori, interpretat drept o dovada a simtamantului ca ti-ai pierdut o speranta draga inimii tale. De asemeni, poate semnifica faptul ca un proiect de-al tau nu merge cum trebuie ori asa cum iti doresti.

Visele despre copiii ca prevestiri


În lumea superstițiilor, astfel de vise sunt considerate drept mesaje onirice despre viitor ori prevestiri..
- Un vis în care-ți zărești copilul mort anticipează, se spune, temeri și dezamagiri cît de curând.
- Daca visezi mai multi copiii frumoși și veseli ți se vestesc vremuri de mare prosperitate și importante realizări.
- Visele referitoare la copii triști sau dezamăgiți prefigurează necazuri venite din partea dușmanilor, sau înșelarea încrederii ori așteptărilor din partea unor prieteni.
- Asemănător, atunci când îți visezi copilul bolnav, ți se vestesc probleme,mari sau mici, în funcție de gravitatea bolii din vis.
- Visul despre copiii ce învață, studiază cu seriozitate, semnifică un viitor îmbelșugat și senin.
- Atunci când te visezi jucându-te cu niște copii ți se prevestește că inițiativele tale din afaceri sau din viața amoroasă vor fi încununate de succes.
- Copii sărutati în vis prezic o viață familială armonioasă și bune auspicii la serviciu.

Visele despre copii în alte tradiții ale lumii

- La chinezi, dacă vezi într-un vis fructe coapte într-un pom sau zărești cum frunzele uscate reînverzesc și își recapătă prospețimea, înseamnă ca ai tăi copii au în față un viitor prosper ori promițător.
- În tradiția hindusă, dacă o femeie nemăritată visează că naște un copil i se indică astfel o viitoare și inevitabilă pierdere a castității. Pentru femeile măritate, acest fel de vis reprezintă promisiunea unei nașteri ușoare.

Copyright © diane.ro

Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor Copiii din vis | Interpretarea si semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on mai 07, 2013 Rating: 5

337 de comentarii:

  1. Am avut un vis care mi sa repetat si in acelasi loc si cu aceleas persoane .Ieram la o intrsectie stateam ,nu stiu de ce ieram acolo ,si un barbat cu o femeie cu un bebelas treceau pe trecerea de pietoni ,dar bebelusul mergea singur iera descult si dezbracat nu avea decit un pempars ,avea cam 1an ,si bebelusul decite ori trecea fugea la mine zimbind si tare vesel ,il luam in brate dar nu avea greutate iera ca o pana sau mai bine zis cum nu as fi avut nimic ,il sarutam si peurma pleca.Afara iera aproape de noapte .Mie tare frica sa nu mi se intimple ceva ,din moment ce mi se repeta visul.Doamna Diana imi puteti spune ceva despre acest vis ?Va rog frumos daca se poate .Multumesc Sonya

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara suparare,va rog mai documentati va cu si despre gramatica.Sunt de neiertat greseli ca(ieram,iera,altele-bebelas,etc)Infiorator,sa fi roman ......cu gramatica asta!.Greseli de ortografie se mai admit dar ...asa greseli gramaticale grave,ca cele de mai sus....sincer,imi vine sa vars cand citesc aici.Toti gresim,ne mai grabim dar aici se repeta aceeasi greseala de mai multe ori,semn ca persoana in cauza are o gramatica,,disperata,,si falsa.Va rog,daca doriti sa scrieti ,fiti atenta sau ....no comment!Pt.SONYA.Bine ca stii sa scrii cu ,,y,,sonya,dar esti paralela cu.....restul!

      Ștergere
    2. Diana,este o dulce si scumpa ,ea explica visul,nicidecum ...altele.Dar scuze, n am putut sa nu observ de multe ori,greselile mari si inadmisibile.

      Ștergere
    3. Distrusi analfabeti sunt peste tot dar persoana de mai sus ma face sa sparg telefonu uitandu-ma la ce greseli gramaticale face...

      Ștergere
  2. Sonya, bebelusii care ii iei in brate in vis nu aduc prea multe lucruri bune.

    Daca visul s-a repetat insemna ca este un fel de premonitie a ceva mai putin placut care ti se va intampla.

    Certuri cu mama sau tata sau iubitul...

    Dar nu uita ca dupa furtuna urmeaza vremuri bune..!
    Fii optimista!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna diana sti as dori si eu sa-mi sp te rog...am doua zile in kare fara oprire visez un tip necunoscut pt mn...deci e un tip cam la 33-38 ani,deci e blond inalt parul dat p spate si cam pana la umeri d lung, ochii verzi si slab o pers f normala,dar p mn blonzi hmmm nu prea ma atrag ideea este merg la patiserie o patiserie ce este situata p un munte...bun deci eu sunt acolo el vb la tel se pare k e cunostem d o viata stiu,eu ii vb ii sp ce am?dc te tot uiti iara la mn?dar el nu face decat sa ma ptiveasca,la un moment dat plec catre casa unde eu stiu k locuiesc si locuiesc p str principala dar culmea este k in vis treb sa merg p o str intr-un satuc pierdut si undeva treb sa fac la dreapta unde exzact in jum drumului sunt trei copii care apar acolo exzact cand apar si eu deci prima seara nu a fost nik sau retras p o parte a zoanei dar azi dim revisand acelasi tip si in drum spre casa copii d circa 1si 3anisori p unul dintre ei lam prins cu roata unei masini p biciorusul stang,cea ce nici masina nu am,deci nu mai inteleg nimik....ast concluzie,sfat,parerea conteaza sunt ingrijorata...ms mult alex

    RăspundețiȘtergere
  4. Am visat ca era un copil mic fare a cazut si s-a lovit la cap si ii curgea mult sange si plangeam ca sa il duca repede la spital.Puteti sa imi spuneti ce inseamna? Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Diana , sunt Diana :)... Am avut un vis foarte ciudat acum cateva zile si te-as ruga frumos sa ma ajuti sa inteleg despre ce e vorba pentru ca nu am mai auzit pana acum persoane cu un asemenea vis ca al meu .. Am visat ca eram baiat si aveam organ sexual masculin ( cam de un baiat de 12-13 ani) si m-am dus la bae in graba sa fac treaba mica si nu puteam sa fac si eram ingrozita de ce vedem si ma durea foarte foarte tare .. Daca m-ai putea ajuta sa inteleg despre ce este vorba ar fi minunat! Iti multumesc anticipat Diana! O seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate insemna tendinta ta de a te pune in pielea unui baiat/barbat, si/sau a intelege ce se ascunde in spatele sexualitatii masculine, mai ales vizavi de un partener de cuplu al carui comportament te nedumereste. Durerea si groaza pe care le-ai simtit pot fi asociate cu un aspect neplacut (nu neaparat sexual) legat de felul cum s-a purtat acesta cu tine.

      Ștergere
  6. Iti multumesc din sufet!! Esti o draguta! Te pup :-* . Diana

    RăspundețiȘtergere
  7. offf,buna Diana te rog mult sa imi raspunzi si mie ca sunt tare nelinistita :( am visat ca era undeva la fratele meu cu nepotica de 2 ani afara si cu bebelusul meu de 7 luni mergeam spre casa ,inainte sa intram in casa nepotica mea a vrut sa il plimbe be bebe cu caruciorul si eu am lasat-o apoi in visul meu m-am culcat cand m-am trezit am realizat ca nu mai este bebe ,adica nepotica mea la pierdut undeva pe campuri si sa intors doar cu caruciorul :( dar eu il tot auzeam plangand si ei imi spuneau ca nu mai este bebe ca l-a pierdut :( apoi era noapte si ma uitam pe geam si erau foarte multe animale pe campuri vaci,oi,capre si au luat-o dintr-o data la fuga .iti dau cuvantul meu ca sunt tare nelinistita si in momentul asta mi sa ridicat pilea pe mine :( te rog mult sa imi spui ce ar putea insemna . multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  8. Hi ! Visul meu a avut loc in jurul orei 4 dimineata ; Eram alaturi de o fata pe care nu o cunosc (fiind singur in realitate) Ea statea in pat si avea un fetita de maxim 1 luna foarte draguta, care imi zambea si radea. La un moment dat a mai aparut inca un copil si parca acesta era baiat ... Atmosfera generala era de liniste si multumire familiala

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pare a fi un vis foarte frumos si promitator. Fata stand in pat poate sugera latura ta feminina, emotionala, sentimentala, ce este pe cale a-si gasi o noua implinire (fetita de 1 luna). Aparitia celuilalt copil semnifica un mai vechi motiv de bucurie ce continua sa te insoteasca si sa evolueze.

      Ștergere
  9. buna seara,de doua nopti ma tulbura niste vise .phua...de 3 saptamani mi-a murit un preten foarte drag,dar parca parca in sicriu nu era el,mentionez ca a sta in coma o luna jumate,si acum am visat ca a venit nevasta lui la noi plangand si zicea ca are o veste buna si una rea,vestea buna era ca el nu a murit ca au incurcat asistentele fisa cu numele lui,si ca tot in spital este ,si vestea rea era ca nu stie pe cine au ingopat...na acuma am visat ca o venit un taxi la noi in poarta si cand am iesit a coborat el din masina si cerea sai dam niste bani sa plateasca masina,noi am ramas blocati stiind ca el ii mort,si a zambit usor si a zis ca sa nu imi spuneti ca nici voi nu ati vazut pe cine au ingropat ca nu am fost eu ca eu eram in spital in coma,si a intrat in casa si mi-a zis sa o sun pe nevasta lui sa vie la noi cu fetita da sa nui zic ca el este la noi si este i viata sai poata sa faca o surpriza.... va rog frumos ajutati-ma spune-mi ce inseamna ...de doua zile tot aceleas vis am ca nu el ii mort...astept raspuns multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din punct de vedere psihologic, aceste vise pot fi o reflectare a lumii ta afective, emotionale, care nu poate accepta faptul rational ca prietenul tau drag nu mai este. Simtamintele tale incearca sa contrazica ratiunea, in vise repetate, sugerandu-ti ca totul a fost o confuzie ori o greseala.

      Ștergere
  10. Buna Diana,
    Te rog mult sa ma ajuti sa inteleg ce semnifica visele mele: aproape mereu visez oameni pe care nu-i cunosc. Visez aproape in fiecare noapte. Noaptea trecuta am visat ca stateam pe faleza Dunarii si la un moment dat a venit un val mare (alb inspumat asa cum sunt cele de la mare) si am fost luata de val atat eu cat si o femeie, un barbat si un copil(nu stiu cine sunt aceste persoane). Eu nu stiu sa inot, dar cand m-a luat apa am inceput sa inot si am vazut ca femeia inota si ea, dar fugea fara sa-si ia copilul (parca era o fetita). Bebelusul tipa,dar inota, nu s-a dus la fund si, in momentul in care eu am vrut sa merg sa salvez copilul, barbatul deja se ducea inot catre acel copil (parca era copilul lui,iar femeia sotia lui) si, atunci eu am crezut ca e sfarsitul lumii si i-am spus fiului meu care este student si este acum cu mine : ramai cu bine copilul meu. Poti sa-mi spui ce semnificatie are acest vis?
    Multumesc,
    Georgeta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un vis foarte complex. Valul mare care te smulge de pe mal si te aduce in involburarea apei poate reprezenta un intens simtamant, poate neconstientizat, care pune stapanire peste tine. Faptul ca desi nu stii sa inoti ai reusit sa faci acest lucru in vis semnaleaza ca ai capacitatea de a-ti stapani sentimentul care te stapaneste. Cele trei persoane luate de val impreuna cu tine nu constitue neaparat personaje reale, ideintificabile in viata de zi cu zi. De fapt, femeia poate fi o reflectie a propriei tale fiinte, copilul (desi fetita) o reflectare a fiului tau, iar barbatul una a tatalui acestuia. Asa-zisul "sfarsit al lumii" pare a fi conectat cu "indiferenta" femeii fata de soarta copilului (care inoata totusi si el), si hotararea barbatului (tatalui) de a de -al salva. In concluzie, acest vis poate semnifica un sentiment de vinovatie fata de fiul tau sau teama ca el sa nu se indeparteze de tine pentru a fi mai apropiat de tatal sau.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns.
      O zi cat mai placuta!
      Toate cele bune.
      Georgeta

      Ștergere
  11. Buna Diana! Visul meu a fost unul foarte trist care m-a speriat foarte tare.Am visat ca am nascut un copil ( nu stiu ce sex avea) cu sindrom Down.il tineam in brate,il alaptam si eram foarte suparata ca este bolnav , pe de o parte il iubeam mult ca era copilul meu dar pe de alta parte nu stiam ce sa fac cu el. Eu nu sunt casatorita si nu am copii. Daca poti te rog sa-mi raspunzi si mie .

    Multumesc, Sandra

    RăspundețiȘtergere
  12. buna sunt cristina eu tot visez copii mici ...ce inseamna ,ca de cate va zile visez copii mici si multi care sunt bucurosi...iti multumesc ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis inseamna, de obicei, ca vei avea mici dar nenumarate motive de fericire cat de curand. Sa fii fericita!

      Ștergere
  13. iti multumesc.....da nu stiu ce sa ma fac ca vizez in fiecare seara urat .....asiara am visat pe fata mea ca dormeam inpreuna si continure am vazut ca doi vecini se batiau si dupa am vazut apa da nu era curata da nu ma udam statiam pe ia ,,,,nu mai stiu ce mi se va intampla cu toate visulile asta ,,,,eu vreu un bebe da di pacate nu vine ca din august ma duc la dr ....si no gasit un chist si luna asta o zis ca nu mai am nimica si pot sa raman.....da cu sisele asta nu prea cred .......iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Acu 2 sapt am visat ca aveam o fetitza si neamurile cu care nu tin legatura inccau sa o ia de langa mine pe motiv k nu sunt buna k mama (tin sa precizez k imi dorec un copil fff mult si nu pot), iar acum am visat ca am un baietzel pe care din pacate au reusit sa-l ia aceleasi neamuri pe acelasi motiv...copilu era murdar,a si ca sa fiu sigura k imi pot lua baietelu inapoi am visat ca m-am si maritat fara mireasa.ce inseamna sunt plecata din tara sunt singura si ma sperie astfel de vise

    RăspundețiȘtergere
  15. Am visat ca pe poarta mea era suspendata o rochie de mireasa, frumoasa, cu voal. De creator de moda. Cind m-am apropiat de ea...vintul a dus-o in padure. Am alergat dupa ea. Nu am gasit-o. Am dat peste niste copii 5-7 ani care se jucau in lut. Padurea fara frunze, toamna. Eu eram imbracata in ceva murdar, imi era rusine si aveam repulsie fata de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca subconstientul iti transmite ca trebuie sa renunti la niste complexe din viata sentimentala si sa te bazei mai mult pe obiectivele curate, lipsite de complicatii, sugerate de "copilul" din tine. Este posibil sa te simti degradata de niste compromisuri dintr-o legatura de cuplu, a faptului ca nu ai indraznit sa te arati asa cum esti cu adevarat in sinele tau.

      Ștergere
  16. Buna,trei persoane m-au visat urat in interval de o luna,tata m-a visat ca eram in noroi si venea si el dupa mine,mama m-a visat slab si urat,iar o prietena ca m-am apucat de un viciu din nou,visul finalizandu-se urat,nu prea a vrut sa-mi zica,cam ce ar putea insemna toate astea...

    RăspundețiȘtergere
  17. ce semnifica cand visezi ca ti un copil blond in brate

    RăspundețiȘtergere
  18. Prietenul meu a visat ca alaptam un copil,pe nepotul lui.Ce inseamna?

    RăspundețiȘtergere
  19. Am o mare rugaminte , noaptea trecuta .. am visat ca una dintre colegele mele de clasa imi era vecina de bloc(usa langa usa) a venit la mine suparata rau .. si mi-a adus o fetita foarte cuminte (aproximativ 1 luna) o pupam tot timpul ... o frumusete de copil .. si eu si ea .. eram foarte fericite .. iar ea parca radea incontinuu ... Poti sa-mi spui si mie ce ar putea insemna asta ... din tot ce am citit ... nu e nimic clar si visul meu se contrazice cu toate descrierile.Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  20. Am o mare rugaminte , noaptea trecuta .. am visat ca una dintre colegele mele de clasa imi era vecina de bloc(usa langa usa) a venit la mine suparata rau .. si mi-a adus o fetita foarte cuminte (aproximativ 1 luna) o pupam tot timpul ... o frumusete de copil .. si eu si ea .. eram foarte fericite .. iar ea parca radea incontinuu ... Poti sa-mi spui si mie ce ar putea insemna asta ... din tot ce am citit ... nu e nimic clar si visul meu se contrazice cu toate descrierile.Multumesc anticipat !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna Diana seara trecuta am avut un vis destul de trist am visat ca un copil mic a murit.. Si atunci cand am fost la fel cum se spune la priveghi nu puteam sa ma uit la el ..desi eu tot incercam ... Ai putea te rog frumos sa ma lamuresti si pe mine deoarece am cautat informatii dar mai mult m-au bagat in ceata ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adeseori, nu intotdeuna,avem de a face in vis cu niste simboluri. Ce poate fi mai trist decat sa vezi ca un copil mic moare?! Daca nu te-ai confruntat cu asa ceva in ultimul timp pe plan real, poate fi vorba despre tine insuti. Poate fi vorba despre o calitate, o trasatura, ori un talent de-al tau care este innabusit din fasa de cineva. Faptul ca nu ai reusit la priveghi sa te uiti la acel copil, poate insemna ca inca nu ai identificat inca ce anume lucru de valoare tinzand a se naste in in tine tinde a fi sortit pierii de catre niste oameni din preajma ta. De fapt, la mijloc poate fi nu neaparat un talent, ci si un sentiment ori o placere de care altii incearca sa te indeparteze.

      Ștergere
  22. Buna diana,am avut si eu un vis tare ciudat,visasem ca nascusem de una singura in casa,parca imi taiasem cordonul singura si am nascut copilul mort si era foarte teapan cu toate astea incercam sa il fac sa reactioneze;apoi mi sa taiat filmul..Mi-ar placea tare mult daca mi-ati putea raspunde si mie...MULTUMESC..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre un tel ori un obiectiv de-al tau care nu isi arata inca fructificarea. Pe de alta parte, poate ca unii oameni apropiati nu te sustin in implinirea unei nazuinte atat de mari incat o identifici cu un copil de-al tau.

      Ștergere
  23. buna diana am visat un copilmic nou nascut baiat dar mama lui nu era prietena mea era o prietena din copilarie si ea nu vroia copilul sa il tina vroia sa il omoare si eu nu am lasat-o dar copilul inca era in chestia aia in care sta la mame in timpul in care este insarcinata si eu am rupt aceea chetie ca nu ii stiu denumirea si lam luat in brate si am vazut ca seamana cu mine si am zis ca e al meu si a inceput sa planga ma puteti lamuri cu acest vis multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. buna diana,noaptea trecuta spre dimineata am visat ca aveam un bebelus (baiat) pe care il alaptam si eram foarte fericita ca il aveam,(eu avand doar o fata),in vis eram impacata,bucuroasa pt aveam acel copil ,te rog mult sa imi raspun ce semnifica acest vis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori,un astfel de vis poate reprezenta o viitoare implinire. In acelasi timp, poate fi vorba despre o reflectare a sinelui tau din vremea copilariei. Visul alaptarii unui bebelus poate constitui, de asemeni, felul prin care subconstientul tau incearca sa rezolve o problema legata de relatia ta cu parintii sau cu un partener de cuplu. Depinde de felul cum visezi acel copil, demai multe amanunte din vis.

      Ștergere
  25. buna,Diana am avut azi noapte un vis,vedeam si povesteam cu cineva despre lei.si visez lei(felinele)de cateva nopti.nu ma musca,n am treaba cu ei,dar ii visez,mereu!ce o f i insemnand asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leii din vise simbolizeaza putere, curaj si chiar agresivitate. Ai capacitatea de a-ti infrange unele din dificultatile emotionale ori sentimentale cu care te confrunti. Ca rege al junglei, leul reprezinta, totodata, demnitatea, regalitatea, conducerea, mandria si dominarea. Ti se poate transmite astfel ca ai o mare influenta asupra celorlalti, dar si ca trebuie sa iti impui niste limite in viata sociala sau personala. Pe de alta parte, leul reprezinta nevoia noastra de a-i controla pe ceilalti. Poateca iti doresti cu tot dinadinsul sa te impui intr-o pozitie de lider.

      Ștergere
    2. multumesc,cred ca asa este,avand in vedere anumite aspecte actuale ale vietii mele,in acest moment!multumesc inca o data!

      Ștergere
  26. Buna Diana,te rog mult spune.mi si mie ce inseamna urmatorul vis.
    Eram acasa si nu eram casatorita dar aveam un prieten care nu imi aparea in vis dar stiam despre cine e vorba(actualul iubit) si dintr-o data stand cu mama de vorba in sufragerie pe canapea,eu realizez ca sunt insarcinata,nu vroiam in nici un caz sa renunt la copil asa ca m.am hotarat sa il tin,am vazut cum imi crestea burta si cum ma si durea putin,am nascut(nu stiu cum,unde) si imi cautam copil,copil meu era o jucarie,nu era viu.M-am speriat foarte tare si aveam senzatia ca o iau razna si in acelasi tim credeam ca nu pot avea copii.De aceea vroiam sa adopt copilasi.Dar intr-o zi am ramas iara pe neasteptate gravida si am nascut un baietel,la cateva zile am visat ca am nascut si o fetita,ea era mai grasuta.Eu incepusem sa am grija de ei,sa alaptez,sa ii legan,sa ii privesc,sa ii pup,nu simteam nici o durere de nastere(sa precizez in vis stiam ca am nascut natural,nu cezariana)...Timpul trecand copii crescand dar foarte putin,am visat ca eu trebuie sa am 4 copii,iar daca nu pot face 4 copii sa adopt pana la acel numar.Ce inseamna?Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  27. Am omis ceva care nu stiu daca are importanta,talpa fetitei mele era mare avea vreo 10 cm...asta doar in ultima parte din vis in prima partea erau copii normali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visele in care te vezi insarcinata simbolizeaza un aspect despre tine sau despre viata ta care se dezvolta, evolueaza. Poate fi vorba si despre "nasterea" unei noi idei, unui nou tel sau obiectiv important. Faptul ca primul copil caruia i-ai dat nastere nu era viu sau era ca si o jucarie poate reprezenta indoiala ca telul sau obiectivul tau este autentic ori ca se va materializa asa cum iti doresti. Intrucat reusesti apoi sa ai doi copii relativ normali marturiseste despre recapatarea increderii in idealul tau sau despre o mai mare sansa ca acesta sa fie implinit (desi defectul fetitei, faptul ca are talpa mai mare, poate insemna ca nu te increzi 100% in telul tau ori ca acesta nu se va realiza in totalitate asa cum speri). Faptul ca nu ai simtit nici o durere la nasterea copiilor poate indica ca iti doresti ca implinirea telului tau sa nu necesite multe eforturi, mult travaliu (simbolul "travaliului nasterii"). Cat despre visul in care ti se "spune" ca trebuie sa ai 4 copii, aici lucrurile sunt mai putin clare. Poate ca ai patru mari nazuinte din care numai doua sunt pe cale sa se realizeze deocamdata. Pe de alta parte, patru simbolizeaza patratul sau cubul, semnificand stabilitate, materializare, putere fizica. Este simbolul cele patru puncte cardinale, a celor patru elemente (apa, aer, foc si pamant). In acelasi timp, cifra 4 poate poate avea o semnificatie personala pentru tine, se poate referi la numarul unei case, la un anumit an sau o anumita luna (aprilie) din viata ta, la data unui eveniment personal, la 4 luni inainte sau dupa momentul prezent, la numarul de persoane din familie, etc.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru ca mi-ai raspuns!

      Ștergere
  28. Buna! Aseara am visat ca aveam un bebelus,era fetita si ma mandream cu ea ♥. Imi doresc f f f tare un copil,de vreo 5 ani tot incercam... Ce crezi ca reprezinta visul? Sunt semne bune sau rele? Multam' :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceste vis reflecta pe de o parte marea ta dorinta, dar si sansa de a avea in curand o fetita. Nu este in nici un caz un semn rau. Sperantele, gandirea pozitiva ne ajuta de cele mai multe ori sa reusim!

      Ștergere
    2. Multumesc pt raspuns,esti f prompta si draguta :). Ma bucur ca nu e semn rau...

      Ștergere
  29. am visat o fetita linga mine in pat nu foarte mica dar pina la 1 an si ce retin foarte bine este ca a cerut apica exact asa a spus,am luat-o in brate si am plecat cu ea sa ii dau apica ,o pupam si o iubeam eu in sinea mea ,era frumusica si chiar ridea la mine TE ROG MULT LAMURESTEMA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti fata/femeie, asa cum banuiesc, fetita din acesta vis poate reprezenta o varianta sau o reprezentare a ta, sau mai curand a unuia din aspectele personalitatii tale. Acest vis poate semnifica, asadar, faptul ca o latura fiintei tale sau un mare ideal al tau isi cere implinirea. Este vorba despre un ideal sau un obiectiv care iti cere efort, timp ori concentrare (vezi "papica" ceruta de fetita) dar care te poate aduce in preajma fericirii (din aceasta cauza iubeai fetita, ti se paea frumusica si chiar radea la tine).

      Ștergere
  30. Am visat in cateva randuri, ca plang ca m-am ratacit cautandu-mi fata. Ea e in spania si tot pe acolo ma ratacesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Am cautat pe net interpretarea viselor si ciudat caci visul imi spunea caci am o fata cu cineva care ori nu o cunosteam ori nu o vedeam in vis (ma refer la mama ei), dar stiam ca acum am o fata si era ceva marisoara nu era mica si nici bebelus. Ciudat vis, fiindca din motiva personale nu am vrut sa am copii si posibil caci se transmite in vise, insa de ce FATA ??? Putea sa fie in vis si baiat sau mai mult dar a aparut numai o fata si imi faceam probleme caci nu stiam cum sa reactionez ca tata, brusc se schimba brusc situatia si ca si in realitatea in vis stiu caci am acceptat si am vrut sa o vad dar visul se intrerupe si deschid ochii, imi revin la realitate si inainte de asta visasem caci aveam o geaca cu picaturi de singe pe spate si imediat a sarit apoi la visul asta cu fata. Eu mai visez si alte lucruri legate de alte perspective umane sau superioare insa asa evit povestirea lor oricum oamenii rid de orice, nu sint inca pregatiti si de alte dimensiuni, mai avem nevoie de citeva mii de ani, pacat caci nu voi mai trai sa vad oemnirea din acele timpuri, sper sa fie avansate, asa imi doresc cel putin. Multumesc ADMIN pentru accesul la website, eu m-a ocup cu astrologia si altele putin ciudate dar visele imi sint oarecum straine, eu pot explica altora tot ce gindesc despre ei insa eu mie nu imi pot gasi cuvintele fiindca trebuie sa fiu neutral ceace nu este usor.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. Am visat ca sotul meu a uitat cheile in contactul de la masina si niste baieti au vrut sa-o fure ,dar eu am strigat politia si ei au coborit din masina si au fugit si eu am mers sa opresc masina ca o lasasera pornita ,intre timp ei sa-u intors si eu am dat sa fug eram cu baiatul meu cel mare ,am intrat in curte si am sunat la usa vecinei sa-mi deschida,dar nu a m-ai apucat sa-mi deschida ca m-au prins si au intrat peste mine in casa ,si in casa era si sotul meu si m-ai erau niste prieteni de-ai lui si baiatul meu cel mic,pe sotu meu l-au oprit in bucatarie si pe baiatul meu cel mare iar pe mine m-au trimis in alta camera cu baiatul meu cel mic si era si vecina,iar eu strigam cu disperare sa nu i faca rau la baiatul cel mare,intre timp am sunat la politie si unul dintre ei ma prins si ma lovit,strigam cu disperare sa imi aduca baiatul cel mare si cind l-au adus avea bandaji la unul dintre ochi semn ca i facusera rau la ochi si pe linga bandaji avea si singe si eu il intrebam ce ti-au facut si el nu mai vorbea si eram disperata intre timp mam trezit si nu m-ai vroiam sa dorm de frica dar intre timp somnul ma furat si am visat ca lasasem masina parcata in fata porti si masina de gunoi care trecea prin fata porti daduse in ea si o farimase si eu vroiam sa merg undeva cu masina si nu o mai vazusem in fata porti pt.ca o luase masin de gunoi si eu am mers sa il intreb pe sotul meu unde este si imi zisasa ca nu mai este si eu am inceput sa pling si tipam si ziceam ca vreau sa mor.Dintro data ma visai intr-o multime de oameni eram cu sotul si cu unul dintre copi mei si linga multimea aceea de oameni era si un sifonier plin de haine colorate,dar erau chitite bine, si de aici sa intrerupt visul ca a sunat telefonul.te rog frumos sa imi spui ce inseamna ca sunt tare nelinistita m-ai ales in privinta baiatului cel mare multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna...vreau sa ma ajuti si pe mine cu un vis umpic ciudat...am visat ca am nascut 5 copii parca sa zic ca 4 baieti si o fata(nu stiu sogur ce tin minte e ca erau imbracati in ceva bleo si unu era in roz de aici presupun k 4baieti si o fata) si ca tatal copiilor era un fost iubit ... si eu nu vroiam sa trec copii pe numele tatalui ... la un moment dat in vis se facea ca eu lasasem copii cu el si eram intr-o masina si am trecut pe langa casa noastra si baiatu respectiv era la geam cu copilu imbracat in roz in brate ... eu ma certam si nu vroiam sa continui cu asa zisul tatal copiilor iar el se ruga de mine sa ne impacam si sa fie bine .. am citit diverse chestii despre visele cu bebelusi insa sper ca tu ma poti ajuta cu sfaturi mai bune... astept raspuns
    danutzalov3_18@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana te rog imi explici si mie si ma.lamuresti cu visu meu ciudat ?

      Ștergere
    2. Este posibil ca o parte a semnificatiei visului tau sa fie legata de numerele 5 (copii), 4 (baieti), 1 (fata). Pe langa acest fapt, trebuie mentionat ca nasterea, aducerea pe lume a unor copii in vise semnifica un mare tel, un mare obiectiv care iti doresti sa se implineasca sau care este pe cale de a se implini. 5 reprezinta spontaneitatea, latura indrazneata a personalitatii noastre, 4 denota stabilitate, realism si spirit practic, iar 1 sugereaza individualitatea, independenta si increderea in noi insine. Pornind de la aceste premize, pot spune ca visul tau semnifica nazuinta sau prevestirea materializarii unui ideal indraznet, ambitios de-al tau ce presupune multa munca si o mare perseverenta si are darul de a da amploare independentei, libertatii, afirmarii tale ca individualitate. Pe de alta parte, fetita poate fi o reflectare a propriei tale persoane. Ceva legat de fostul tau iubit (sau de cel actual) te-a inspirat sa iti fixezi idealul anterior, insa iubitul respectiv pare acum a te impiedica sa ti-l implinesti. Este posibil ca si actuala ta relatie de cuplu (daca exista) sa ti se para a fi o bariera in calea implinirii tale.

      Ștergere
  34. Buna Diana,
    Iti multumesc si ma bucur pentru informatiile pe care le oferi in site.
    Am speranta ca imi vei raspunde si mie.
    Din cand in cand in ultimul timp visez baietei de maxim1 an.in primul vis erau 2 bebelusi in hainute si pe unul din ei aveam in brate si trebuia sa ii dau sa manance ceva de pe o masa. In jur erau femei rude, matusi din realitate. Bebelusii sunt primii doi nepotei de la verisorii mei dar care acum in fealitTe termina liceul. Imi amintesc ca bebe pe care il aveam in brate era ud pe bluza la burta de parca ii curgea din gura dar la gura si in rest era uscat. Tin minte ca mana lui si udul de pe bluza mi au atras atentia.
    In visul doi am visat aceeasi bebelusi dar pe care o matusa (care in realitate nu are nici o nastere dar care a crescut unul din nepotei) i-a scos din baie priba il pentru ca erau in pielea goala si cu picaturi de apa. Mi-a dat un bebe si eu am luat un cearsaf si l-am luat sa se usuce. E ciudat ca mi a dat tocmai bebele pe care ea l a crescut si nu pe celalalt in a carui casa am stat cateva luni cand era mic in realitate.

    In primele doua vise am avut acelasi bebe in brate. In realitate pari tii lui su t despartiti de un an dar uitasem de ...nu tinem legatura.

    In visul trei am visat un alt vebe de vreun an caruia ii faceam poze, radea si o mustram pe mama mea reala ca "cu ion ai ce ai dar cu copilul ce ai?"
    Ion e verisorul care are in prezent bebele baietel de aceeasi varsta ca in vis.

    In realitate Eu imi diresc foarte mult un copil si fara motiv vreau baietel. Insa in prezent iubitul e detasat cu serviciul, casatorita nu sunt deci bebe nu am cum sa am poate doar luna viitoare cand vine.

    In acelasi tmp m a chinuit toata iarna sciatica dar acum par a fi bine.

    O ruda la tara a zis ca visele astea inseamna boala... sa fie asa? Mi-as dori o sarcina...

    Ieri am visat flori de codita soricelului taiate si uscate ca pt ceai dar am visat i tai si un lan verde de codita soricelului.

    Candva visele mele se intamplau sa de ina inceva timp reale dar acum nu au cum sa fie nepotii di nou mici.

    Diana te rog spune mi tu cum interpretezi aceste vise mai ales ca ti am descris si realutatea.
    Daca e cazul sa ma ingrijorez cu sanatatea mea te rig sa imi spui ca sa previn.
    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt niste vise foarte complexe care reflecta in primul rand dorinta ta fierbinte de a avea copii (baietei). "Udul" si bebelusul scos din baie au drept element comun apa, un simbol asociat cu energia feminina sau chiar cu nasterea, ce trimit inca o data catre nazuinta ta. Matusa ta ti l-a dat pe acel bebe pe care ea il crescuse intrucat acea matusa poate fi o reflectie a propriei tale persoane, in vreme ce respectivul bebe pare a simboliza propriul tau copil; cel de-al doilea visa poate astfel sa intruchipeze, in limbajul oniric, cum dai nastere propriului tau copil. Este posibil ca acest vis sa prevesteasca ca vei reusi sa ai o sarcina si sa o duci la bun sfarsit. Nu cred ca vreunul din aceste vise transmite ceva legata de sanatatea ta. Oricum, eu iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de implinirea aspiratiilor tale!

      Ștergere
    2. Iti multumesc foarte mult Diana, daca devine realitate intru sa iti scriu.
      Multe bucurii si sanatate sa iti daruiasca Dumnezeu.

      Ștergere
  35. Buna ,eu am o fetita de aproape doi ani si am visat ca mai aveam un baiat de aproape un an jumatate si unul de fasa dar nu stiu daca era baiat sau fata deci in visul meu aveam trei copii ce poate sa insemne asta?

    RăspundețiȘtergere
  36. iulia27 aprilie 2014, 01:16
    Diana te rog ofera-ne o explicatie cat de scurta. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Iulia. Ti-am oferit o explicatie ca raspuns la comentariul tau din 27 aprilie.

      Ștergere
  37. am avut un vis in care mam trzit(in vis) si mam pomenit ca mama imi aduce doi baieti gemeni bebelusi nou nascuti dar nu am vazut cand iam nascut...tatal copiilor era un baiat pe care eu il plac dar care nu ma place. intr-un fel el stia ca are copii dar plecase nu vroia sa-i aiba dar cand sa intors ia luat in brate si mia zis sa ne mutam la el. asta a fost visul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul tau poate semnifica speranta dar si posibilitatea ca relatia cu baiatul care deocamdata nu te place (sau ti se pare ca nu te place) sa se implineasca. Faptul ca ai nascut gemeni sugereaza inchegarea unei relatii de cuplu, a unui parteneriat in plan personal, iar sexul lor masculin este asociat cu un partener pe care ti-l doresti. Nu ai vazut sau nu ai simtit cand ai nascut intrucat nu ai pe deplin incredere ca vei reusi sa fii impreuna cu respectivul baiat. Faptul ca baiatul pleaca dupa nastere reflecta aceasi neincredere a ta, insa revenirea lui denota ca totul se termina cu bine in relatia dintre voi.

      Ștergere
    2. Fii atenta la "procesul de fabricare al copiilor" , pentru ca daca tu chiar ajungi in pat cu baiatul acela, lucrurile vor sfarsi rau pentru tine,

      Ștergere
  38. va rog dati-mi un raspuns ma numesc alexandra

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna Diana

    Am visat azi noapte ca mama mea a dat nastere la 4 baieti, eu eram tare bucuros de acest lucru, le-am pus nume fiecaruia dintre ei..Bebelusii erau tare zambareti, imi radeau, ma jucam cu ei..Ce vrea sa insemne asta?...Am fost in weekend la o verisoara la nunta si aceasta are 2 baieti de 10 luni si 2 ani...M-am tot jucat cu ei, ii tineam in brate..Oare sa imi fi ramas in subconstient imaginea cu cei 2 nepotei si acest lucru a determinat sa visez ca mama mea a dat nastere la 4 baieti?..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca vizita la verisoara ta a avut un rol in acest vis. Dincolo de asta, este posibil sa te gandesti ori sa teastepti la o implinire personala prin intermediul mamei ori prin felul cum te-a format mama sau printr-o sugestie pe care ti-a daruit-o. Este vorba despre o implinire, o realizare majora, stabila, cel putin asta sugereaza numarul 4 (baieti). Pentru ca bebelusii erau zambareti si dornici de a se juca cu tine se poate presupune ca aceasta realizare nu iti este fortata de cineva din afara, ci chiar se potriveste aspiratiilor tale. Mult noroc in viata si, poate cu alta ocazie imi spui macar prenumele tau.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru punctualitate..Apropo ma numesc Claudiu Luca..;)

      Ștergere
  40. buna !
    In timpul verii,cand verisoara mea era la mine am visat ca mama mea ramasese insarcinata iar eu nu doream asta dar verisoara mea da ea chiar s-a bucurat as vrea sa spun ca parinti mei sunt divortati eu nu imi cunosc tatak deoarece cand m-am nascut el nu m-a vrut iar parinti mei au divortat.Dupa ce mama mea a nascut(in vis) si a venit cu copilul acasa eu am plecat de acasa intr-o noapte.Mama mea nici nu a incercat sa ma caute si cand m-am intalnit cu ea peste cativa ani era cu verisoara mea si imi zicea ca nu sunt buna de nimic si ca nu ii poasa de mine si ca acum verisoara mea e fiica ei .Visul asta ma cam sperie sincer deoarece in ultima vreme relatia cu mama mea s-a cam racit.
    Diana, imi poti da te rog un raspuns ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca ai avut acest vis tocmai datorita faptului ca relatia ta cu mama s-a racit in ultimul timp. Pe de alta parte in vis ti-a aparut verisoara din cauza ca erai impreuna cu ea in acea perioada. De fapt, verisoara ta pare a simboliza cu totul altceva. Oricum, copilul caruia ii da nastere in vis mama ta este asociat cu teama ca legatura cu mama ta va fi si mai indepartata de tine, cu teama ca ai putea pierde iubirea ei (un lucru cu atat mai accentuat cu cat ea reprezinta foarte mult pentru tine intrucat nu ti-ai cunoscut tatal). Acelasi lucru semnifica si marturisirea din vis a mamei tale, care iti spune ca nu ii mai pasa de tine si ca verisoara este de acum fiica ei. Atat verisoara cat si copilul nascut de mama ta pot reprezenta o persoana de care tinde sa se ataseze mama ta, o pesoana ce te face sa te gandesti ca iti rapeste afectiunea mamei tale.

      Ștergere
    2. multumesc pt raspuns

      Ștergere
  41. Astazi am avut o multime de treaba. Iarta-ma draga mea, am citit ce ai scris dar am sa-ti raspund abia maine dupa amiaza.

    RăspundețiȘtergere
  42. eu visez ca sunt insarcinata ..imi vad burta enorma si nu vreau acest lucru imi este teama nu stiu ma incearca niste emotii neintalnite...si a doua zi ma urmareste starea din vis ....)...adevarat ca daca s-ar intampla sa raman insarcinata nu mi-ar displacea..in viata reala...dar nici nu imi doresc asta foarte mult acum!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul acesta semnifica faptul ca esti confruntata in viata cu noi responsabilitatati sau ca esti pe cale sa faci un pas important in viata. Acest lucru ti se pare a fi impovarator (din cauza asta in vezi burta ca fiind enorma) si iti starneste frica. Poate fi la mijloc teama fata de noile responsabilitati carora trebuie sa le faci fata.

      Ștergere
  43. In vis, emotiile le resimtim cu mult mai multa intensitate decat in viata reala. Inseamna ca trebuie sa ai grija sa nu se intample acest lucru, pentru ca nu esti pregatita sa infrunti acest eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  44. Te rog spune'mi si mie ce inseamna cans visezi ca nu poti avea copii :( m'am speriat foarte tare si sper sa nu fie asa ceva si in realitate :( astept in raspuns! Mersi :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este un vis care trebuie sa fie intepretat la propriu. Este vorba, mai curand, de senzatia (subconstienta) ca nu poti avea o mare realizare pe care ti-o doresti foarte mult in viata reala.Gandeste la o mare dezamagire sau la niste eforturi care nu ti-au adus inca rezultate notabile!

      Ștergere
  45. Am visat copil, vroiam sa il salvez, era undeva la altcineva.
    Apoi am visat si o pereche de indragostiti dar care erau amenintati de ceva, cineva...dragostea lor era amenintata si indragostitii erau pe un camp cu flori.
    Pana la urma s-au cununat cu greu pt ca erau amenintati si nu erau cei mai frumosi dar se iubeau.
    Si am mai visat si un barbat rau care luase un copil mic si pana la urma mi l-a dat inapoi si zice atunci ca il ia
    pe cel mare si l-a luat si a plecat cu copilul cel mare sub brat si eu ma uitam neputiincioasa
    Era un om rau...energie negativa simteam, luase copilul cel mare ca sa ii faca rau acolo unde il duce
    Si toti copiii erau baieti.

    RăspundețiȘtergere
  46. buna. am visat ca eram intr-un tramvai ma uitam pe geam si am vazut cum un baietel s-a dus in fata unui alt tramvai si este calcat de acesta. acesta a murit dar nu era pic de sange. oricum atunci cand copilul a fugit in fata tramvaiului eu ii strigam numele fratelui meu care este mai mic ca mine, ca si cum acela era fratele meu cand era copil. ce poate insemna asta ? ms, anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna.
    Am visat o fetita (bebelus) blonda cu ochi albastri, care doream sa o adopt, mama ei era de acord cu adoptia, ce semnificatie are acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis semnifica ca un promitator inceput, o mare dorinta de a ta este pe cale sa se realizeze. Faptul ca mama este de acord cu adoptia inseamna ca circumstantele vietii sunt favorabile materilizarii dorintei tale.

      Ștergere
  48. am visat o fetita mica care statea langa o groapa adanca,dormea ,am ajuns la tim si am salvat o ,pt ca era doar de cateva luni,o fractiune de secunde si cadea in groapa.ce semnifica visul?

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna , am acasa o poza de la ziua mea de 2 anisori , si acm am visat o masa dar nu mai era acolo ca si in poza dar erau copii si eram imbracata la fel , si eu (mare) m.am luat in brate pe eu (mica) si ii dadeam sa manance, ce parere aveti? P.s. eram constienta ca is eu ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As spune ca ai nevoie sa-ti regasesti inocenta copilariei sau sa iti redescoperi copilul din tine, indepartandu-te astfel de niste situatii dificile sau conformiste, in care nu te poti exprima cu adevarat.

      Ștergere
  50. Buna! Am visat bebelusul unei prietene, dormea, s-a trezit, vroiam sa ii schimb scutecul. Am visat cum imi dadea manuta si eu vroiam sa il invat sa mearga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fie te gandesti la propriul, viitorul tau bebelus, fie esti pe cale sa iti descoperi o noua si promitatoare cale de a te implini in viata, o cale ce trebuie insa sa fie bine pusa la punct inainte de a te lansa spre ea.

      Ștergere
  51. Buna Diana ma numesc Elisa am avut un vis foarte ciudat:
    Eram la spital cu o colega pt ca amandoua eram insarcinate si dupa ce prietena mea a nascut mie miera frica sa nasc si ea mi-a zis ca n-are de ce sa-mi fie frica pt ca doctora este cuminte.
    Am mai stat umpic iar apoi asistenta a iesit din cabinet si m-a chemat.
    Iubitul meu credea ca n-o sa mai nasc si era fericit.
    Apoi am iesit cu o fata mica in brate iar iubitul meu a fost bucuros.A si am uitat sa spun ca prietena mea avea baiat.
    Ce inseamna toate acestea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Elisa. Nu iti cunosc varsta, dar acest vis poate reflecta, pe de o parte, teama de a nu ramane insarcinata. Pe de alta parte, poate reprezenta in mod simbolic o etapa ori un proiect (simbolizat de copilul pe care iti este frica sa il nasti) din viata ta pe cale sa inceapa, dar care te ingrijoreaza sau iti provoaca temeri. Aceasta etapa ori proiect care pana la urma iti da satisfactii (pentru ca nasti) pare a fi asociat cu latura ta feminina sau ceva tinand de ea (nu nasti un baiat, ci o fetita). In acelasi timp, iubitul tau poate reprezenta de fapt pe altcineva, o persoana sau mai multe persoane din apropierea ta care iti dezaproba sau iti pot dezaproba respectiva etapa ori respectivul proiect din viata ta.

      Ștergere
    2. St mica si ma-am indragostit de un baiat si el a fost in vis am 12 ani
      Ms mult Diana

      Ștergere
  52. Bună Diana!te rog raspunde mi si mie.aseara am visat un bebeluș o fetita tare suparata era in dormitor la mine pe pat si plangea cat o tineau plamanii iar eu ma uitam la ea si nu stiam ce sa mai fac,nu stiu daca este un semn eu urmand ca urmatoarea luna sa plec din tara sper sa fie de bine. Mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  53. Plus de asta in ultima perioada visat numai bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
  54. Ma numesc Ioana am uitat sa ma prezint.

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna Diana, ma numesc Teodora si am 20 de ani. Tot ma visez nascand sau fiind inconjurata de copii mici sau bebelusi. Ieri am visat ca eram intr-un loc saracacios undeva la parter,dar stand inauntru imi dadea o stare de bine si de caldura. Iubitul meu era si el acolo, unchiul meu si cateva persoane necunoscute ,toata lumea fiind agitata, iar eu nasteam 2 copilasi. Precizez ca in vis imediat dupa, pe unul din copii il vad mai maricel…la 2..3 anisori si ma simt foarte rece si indiferenta fata de el si simt ca nu este al meu. Acest copil in vis era o fetita. Ca este copilasul unui necunoscut din aceeasi incapere. Langa acea fetita era si celalalt copil de care ma simteam foarte apropiata si stiam ca este al meu si ma minunam ce baietel frumos este.parca nu imi venea sa cred. Am uitat sa spun ca in vis imi vedeam 2 cicatrici pe burta foarte mare si ma si durea putin daca le atingeam. Odata descoperind care este copilul meu, ma simteam foarte mandra si fericita de realizarea mea, o fericire simtita din tot sufletul si parea mai mult decat reala. Am tot citit pe internet diferite semnificatii dar am nevoie de ceva mai amanuntit pentru visul meu. Precizez ca imi doresc extraordinar de mult un copil chiar daca toata lumea din jurul meu nu este de acord cu acest lucru de la varsta de 20 de ani, iar de la fata alintata de parinti acasa ,de un an sunt mutata cu iubitul meu si incerc sa fiu o femeie adevarata,responsabila si de casa. Mai precizez un singur lucru: cea mai mare teama a mea este de la dorinta mult prea mare de a avea un copil sa nu il si pot face....
    Ce inseamna toate acestea si de ce nu imi dau pace...?? (nu ma simt deloc confortabil cand stiu ca visez copii mici si ca stiu ce fericita sunt in vis..)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "..cea mai mare teama a mea este dorinta mult prea mare de a avea un copil !""

      Draga mea, sa fii sanatoasa si iubita!

      Ti-ai raspuns singura!

      Spune-i si iubitului tau ce te macina.

      El oare ce crede?-

      Te mai astept pe la mine cu raspunsuri sau intrebari.

      Ștergere
  56. buna...am avut un vis foarte ciudat am visat un baietel de vreo 7 8 luni si o fetita cam de un an il schimbam pe unul dintre eii de scutec pentru ca facuse treaba mare..va rog sa imi spuneti si mie ce ar putea insemna multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  57. sper ca imi puteti spune si mie ce inseamna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baietelul reprezinta proiectia iubitului tau (real sau dorit), iar fetita este o reflectare a ta. Descrierea visului este cam sumara, dar cred ca poate fi vorba despre nevoia ta de a mentine curate sentimentele dintr-o (posibila ori reala) relatie de cuplu.

      Ștergere
  58. Buna, Diana! Ma numesc Roxana, am 26 de ani si doresc sa-ti povestesc pe scurt doua vise destul de interesante pe care n-am reusit sa le deslusesc. Eram cu prietenul meu intr-o casa si aveam un baietel de vreo cateva luni,avea ochii mei si parul lui, iar prietenul meu era atat de fericit,avea grija de el incontinuu. Imi era drag copilasul, dar parca ceva in vis nu era bine, eram fericita, insa ma simteam slabita.Prietenul meu incerca sa aiba grija de amandoi. Tin sa precizez ca el isi doreste foarte mult un copil. Un al doilea vis avut in urma cu mai mult timp, e urmatorul: ma visasem la botezul propriului meu baietel( eu nu am copii), eram inconjurata de prieteni, intr-o sala superb decorata, eram putin mai in varsta decat sunt acum - imbracata intr-o rochie superba albastra, iar in fata mea era un barbat inalt, brunet, nu i-am vazut chipul cu un bebelus in brate. In vis doar bebelusul mi s-a aratat, era acelasi din primul vis, parca putin mai marisor(1 an) care-mi zambea vesel, iar eu fericita, ma jucam cu el. In speranta ca ma poti lamuri, iti multumesc.O saptamana cat mai buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Roxana. Desigur, primul vis poate fi o reflectare a gandului ca ai putea avea un copil cu prietenul tau, indeplinandu-i astfel dorinta. Pe de alta parte, poate fi vorba despre nevoia ta de a-ti proteja prietenul sau de a-l ajuta sa se maturizeze (din aceasta cauza baietelul din vis seamana cu el); senzatia de slabiciune resimtita de tine poate semnala, in ciuda faptului ca erai fericita, faptul ca respectiva conjunctura nu iti permitea sa fii cu adevarat tu insuti, sa iti exprimi cu putere personalitatea. Cu alte cuvinte, poate avea loc in subconstientul tau o lupta intre dorinta de fi impreuna cu prietenul tau si a avea un copil cu el pe de o parte si nesiguranta ca acest lucru te va implini pe de alta parte.
      Daca asociem primul vis cu cel de-al doilea, putem obtine o interpretare putin diferita, in care copilul semnifica o reinnoire a sinelui tau, poate o sansa de a-ti transforma viata asociata cu un barbat (acel barbat fiind simbolizat fie de prietenul tau, fie de barbatul inalt, brunet a carui fata nu o poti vedea).
      Multa bafta si fericire!

      Ștergere
    2. Buna, ți-am scris despre 3 vise dar nu știu daca sau trimis si as vrea sa vb si despre alte lucruri ca ex Dumnezeu, cine suntem noi? Ce suntem noi?.. ETC putem vb aici sau ai o alta pagina? Mersi . Mircea

      Ștergere
    3. Buna, prefer sa vorbim aici, am prea putin timp pentru a merge pe alte pagini...

      Ștergere
    4. Toată lumea nu are timp , ne aflam intr-o cursa contracrometru încât uitam câteodată ca timpul nu exista doar noi i-l masuram , i-l scurtăm sau i-l lungim dar timpul dedat nu exista așa ca nu înțeleg cum de nu avem timp . Ciao

      Ștergere
  59. Buna. Am avut un vis care m-a marcat. Am visat ca eram insarcinata si incercam sa nasc acel copil. Problema e ca sarcina era vizibil inca mica si nu s-a putut acest lucru, desi eu simteam ca era momentul. Apoi imi mangaiam burtica si eram cuprinsa de un sentiment nou, necunoscut de mine in viata reala, o armonie, o pace sacra, ca un insight spiritual. Ma simteam mai implinita si parca aceasta implinire nu mai depindea de nimeni. Ulterior, am luat la cunostinta in vis de o mama care si-a nascut copilul, dar murise.Parea ca il abandonase si a murit apoi. Oricum, parea a fi vina acesteia. Bebelusul era foarte mare, nu parea mort, insa era. As vrea sa inteleg semnificatia visului, e foarte important pt constientizarea aspectelor care incearca "sa vorbeasca". Sper sa ma poti ajuta, iti multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre o noua cale din viata ta pe care nu esti (sau nu te simti) pregatita sa o urmezi. Din aceasta cauza sarcina era mica in visul tau. Aceasta noua cale poate fi una spirituala sau iti poate darui o mare implinire avand in vedere sentimentul de care erai cuprinsa atunci cand iti mangaiai burtica, insa presupune niste mari responsabilitati (vezi bebelusul mare). Daca nu faci fata acestor responsabilitati poti esua sau muri la nivel simbolic ("mama care si-a nascut copilul, dar murise.")

      Ștergere
  60. Buna. Am visat aseara ca aveam 2 copilasi nou nascuti, dar foarte,foarteeee mici. Simteam ca sunt ai mei, dar mi-era teama de ei pt ca erau atat de mici, ca niste papusele. Si,cumva am facut de i-am infasat in cate o paturica, dar uda. Apoi am vrut sa schimb paturicile ude cu unele uscate, dar unul dintre copii parea ca a inchis ochii de tot. Cam scary mi s-a parut. Ca nu sunt pregatita sa fiu mama stiu deja,nici nu e cazul deloccc. Dar sunt curioasa de alte posibile semnificatii ale visului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate fi vorba despre doua slabiciuni ale fiintei ori personalitatii tale, pe care trebuie sa ti le elimini. Intr-o alta interpretare, acest vis poate reprezenta faptul ca relatia ta cu cineva important din viata ta este inca fragila si nu reusesti, cel putin deocamdata, sa o invigorezi.

      Ștergere
    2. Mersi PTR răspuns.zile frumoase si nopți linistite sa ai

      Ștergere
  61. Buna.Sunt Ioana si am 16 ani.
    Aseara am visat mai multe scene sa zic.
    L-am visat pe fratele meu de 4ani in apa si eu eram pe un gard de ciment,nu mai tin minte sigur daca plangea sau radea,dar il scoteam si din apa dupa visam ca il scoteam iar si iar.
    Dupa a disparut el si am trecut in alta "scena"m-am trezit in ocean lac nush ce era dar in tot timpul asta era un barbat langa mine,nu il cunosc si in prima scena era.Prima data na speriasem si dupa am inceput sa inot.
    A 3a "scena" este cand m-am trezit in oras si m-am trezit ca mergeam la o cofetarie si m-am asezat si aateptam u n barbat,nush ce barbat si tor nu venea.
    astea am visat intr o singura noapte.
    Imi explici si mie te rog?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul despre fratele mai mic semnifica ingrijorarea ta fata de siguranta lui. Visul despre marea apa indica starea ta subconstienta, vasta lume interioara care incearca sa ajunga la suprafata constiintei. Pe de alta parte, atat apa prezenta in primele doua scene, cat si barbatul din cele trei scene pot reprezenta nevoia ta de a intalni un partener de cuplu capabil sa-ti implineasca visele.

      Ștergere
  62. Buna , Diana .

    Am avut un vis care ma pus foarte tare pe ganduri si te rog din tot sufletul sa ma ajuti , pt ca nu mai stiu ce sa cred . Se facea ca in tara noastra era razboi . Toti copii si femeile dar si barbati au fost inchisi intr-o cladire care arvea decat parter . Stiu ca eram si eu acolo si tot ce vroiam era sa fiu langa mama mea . Nu puteam merge la ea . Nu stiu de ce . Tot ce puteam face era sa o vad . Stiu ca plangeam intruna si eram foarte ingrijoarata , si nu pt ca puteam murii si pt ca nu eram langa mama mea . Cand dintr-o data s-a facut zgomot si niste soldati au intrat in acea cladire . Peste cateva secunde peste tot erau numai COPIII mortii si oameni . Uni erau dusi sa fie sclavi iar pe unii din ei ii chinuiau . Plangeam intruna si stiu ca cineva ma tot batea . Dadea in mine cu tot felul de chesti :cu biciul , cu batul si chiar ma si inpusca insa eu nu pateam nimic . Tot ce faceam eram sa ma uit dupa mama mea , pe care am vazut-o intinsa pe jos , era moarta . Stiu ca la un moment dat m-am prefacut moarta doar ca sa ma lase in pace . Dupa ce el a plecat eu am inceput sa plng si am inceput sa vorbesc cu 2 fete care erau vii , erau duse sa fie sclave . Si le-am intrebat de ce se duca acolo , pt ca stapanii lor le pot duce ori unde s u ar trebuii sa se duca . Ele nu au apucat sa zica nimic pt ca si venit un om si ma tot lovea , imi zicea sa numai plang , dar eu plangeam in continuare . Atunci el a zis ca daca tot nu mor o sa ma ia cu el . Stiu ca in urmatorul moment din vis eram intr-o gradina miliatara sau asa ceva . Mai erau inca vreo 6 fete care respectau toate ordinile care li se dadeau . Eu tot incercam sa ies de acolo , insa la un moment dat am observat ca ele nu erau oameni , adica erau doar ca fara corpuri , aveau doar sufletele(nu stiu fix cum sa explic , sper ca intelegi) . Am tot incercat sa ies de acolo , insa nu puteam . Si daca nu faceam ce zicea acel om de impusca . In mine tot dadea cu pusca , doar ca eu nu simteam nimic , chiar nimic , si la un moment dat i-am cerut sa-mi dea voie sa ma duc pana in acea cladire ca sa i-au ceva de la mama mea din geanta , atunci el m-a lasat , doar ca trebuia sa vina si el cu mine . Am scos acel ceva din geanta si imediat fara sa mai apuc sa o vad pe mama mea , am cazut jos si am inceput sa plang , el m-a luat de brat si m-a tras dupa el , atunci m-am trezit .


    Vreau sa mentionez ca sunt foarte speriata . Si a da ..am 13 ani . Te rog din tot sufletul meu sa ma ajuti . Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa zic ca ma numesc Simona .

      Ștergere
    2. cred ca esti ingrijorata de mama ta
      o sa uiti u la un moment dat

      Ștergere
    3. Eu nu vreau sa uit . Vreau sa aflu ce inseamna . Asa ca te rog mult Diana sa ma ajuti .

      Ștergere
    4. NU ai de ce sa fii ingrijorata draga mea Simona. O anumita intamplare din viata ta, suprapusa cu ceva ce ai vazut (intr-un film sau la televizor) te-a determinat sa iti faci griji fata de mama ta. Probabil ca tii foarte mult la ea. Pe de alta parte, este posibil sa te simti vinovata fata de ea pentru un lucru cu care i-ai gresit ori nu i l-ai marturisit. Poate ca ai un nou prieten sau ai intrat intr-un grup social de oameni cu care mama ta nu este de acord, si ai remuscari (subconstiente) pentru ca nu i-ai zis acest lucru. Oricum, acest vis trebuie sa te faca sa te intrebi in ce fel te simti vinovata fata de mama ta.

      Ștergere
  63. cred ca esti ingrijorata de mama ta
    o sa uiti u la un moment dat

    RăspundețiȘtergere
  64. Am visat azi noapte o floare de soare,oaveam pe piciorul drept si am dat o jos cu mana.Ce o fi insemnand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Floarea soarelui este adeseori un simbol al calauzirii. Poate ca nu esti satisfacut de directia catre care esti indreptat, mai mult sau mai putin silit, in viata (de parinti, prieteni, rude, etc.) sau nu vrei sa o accepti intrucat crezi ca nu te reprezinta.

      Ștergere
  65. Se prea poate,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna Diana
    Am visat azi noapte ca am gasit un copil mic(era baiatel) intr-un cosulet. M-am apropiat de el, l-am luat am vazut ca e baiat si apoi i-am zis sotului ca daca era fetita o pastram, noi acasa avand tot un baietel.Oare ce semnifica acest vis.Astep raspuns de la tine.
    Iti multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ori ca iti doresti un alt baietel (in zona subconstienta a mintii tale), fie ca te simti neimplinita in relatia cu sotul tau. Asta nu inseamna ca nu il iubesti, dar poate ca nu iti ofera niste lucruri importante pe care le astepti de la el.

      Ștergere
  67. Am visat aseara ca aveam un copil in brate,ma jucam cu el si la un moment dat am ajuns in cimitir la inmormantarea acestuia. Nu e prima data cand il visez. Nu sunt la varsta la care sa am un copil. Deci ce semnificatie are visul acesta? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visul acesta se poate referi la un nou inceput, o initiativa, o nazuinta, un lucru de care vrei sa te apuci, dar care iti este teama ca nu se va finaliza cu succes si "va muri." Poate ca iti este frica sa-ti asumi niste riscuri legate de o viitoare/potentiala actiune de-a ta.

      Ștergere
  68. am visat ca aveam 2 gemeni baieti si ii invatam sa paseasca sa mearga si ei au invatat repede si nu mai aveau nevoie sa ii tin de manute...eram foarte fericita ca iiauzeam cum radeau si ii felicitam ca au reusit sa mearga fara sa ii mai tin de maini....si eu si iubitul meu visam copiide ceva vreme si noi credem ca e pt ca ne dorim prea mult un copil si nu reusim deocamdata....spune-mi te rog ce inseamna gemenii in vis pt mine

    RăspundețiȘtergere
  69. am visat ca baietelul meu in varsta de 7 ani a cazut de la geam si a murit,cand am vazut m-am aruncat si eu sa ma sinucid caci nu concepeam viata fara el.ce inseamna acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna Diana..Ma numesc Madalina ....
    Te rog frumos daca poti sa imi talmacesti si mie visul unei prietene:A visat-o pe mama ei care e moarta ca s-ar fi ascuns la mine. Cand a vazut-o i-a zis: Ca eu sufar ca tu ai murit si tu te-ai ascuns la Madalina iar ea nu i-a raspuns.
    Ce ar putea insemna ? Eu una cu mama prietenei nu prea am avut legatura.E de bine sau de rau pentru mine...
    Iti multumesc frumos si scuze ca l-am publicat aici deoarece nu stiam unde sa il public...

    RăspundețiȘtergere
  71. Buna Diana :)
    Cred ca am avut un vis ciudat, intrucat nu prea are legatura cu realitatea mea.
    Si anume, am visat ca am nascut o fetita- eu nu am copii si nici nu sunt maritata; nasterea a fost usoara, fara dureri. Insa, cand am ajuns acasa, copilul nu era cu mn...nu stiu din ce motiv eu eram foarte calma. Ma gandeam ca mai are nevoie de niste ingrijiri medicale si ca in weekend este la bunici. In stadiul acesta nu prea stiam ce se intampla in jurul meu, toata lumea ma trata ca pe o nebuna...toata lumea fiind familia mea. Partenerul meu, tatal copilului nu era prezent fizic, insa stiu ca inca mai eram impreuna. Totusi am insistat mamei sa imi spuna unde este fetita, iar mama mi'a zis ca a dat-o spre adoptie. Eu am ramas stupefiata, nu imi venea sa cred ca a facut asta si ca nimeni nu a facut nimic pt copilul meu. Mama credeam ca asta era cel mai bun lucru pt mn si pt toti. Am simtit o durere profunda, dezamagire, ura...am inceput sa plang isteric- acesta a fost si motivul pt care m-am trezit, m-am auzit plangand in vis.
    Eu, de obicei nu prea vad oamenii, ci ii simt si in functie de ce sentimente am fata de fiecare, imi dau seama cine este. Apoi plansul meu, in vis este atat de amar si profund, incat in realitate nu pot niciodata simti aceste lucruri atunci cand plang.
    Revenind, am decis sa plec, imi parea de fam mea, dar pur si simplu simteam ca ma abandonasera pe mn, acum copilul meu era mult mai important decat ei. Am decis sa plec, dar nu sa imi caut copilul, nu mai era nimic de facut, ci doar ca sa " imi caut o alta viata".
    Ce semnificare are aceasta fuga si abandonul? Am putea sa orbecai prin tot internetul pt fiecare semnificatie, dar as prefera un raspuns de la o persoana avizata care stie sa puna info cap la cap pt a-mi da un rapuns pertinent.
    Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andra Maria.Visul tau poate reflecta o neintelegere sau un conflict cu oamenii apropiati. Este posibil ca ei (inclusiv mama ta) sa nu iti inteleaga o mare dorinta, aspiratie (fetita nascuta in vis), sau chiar sa se opuna acesteia. Faptul ca tii la acesti oameni intra in contradictie cu nazuinta ta, acest lucru te face sa suferi, iar aceasta suferinta se poate elibera din sufletul ori subconstientul tau si in vis, facandu-te chiar sa plangi.

      Ștergere
    2. Merci pentru raspuns. Foarte frumos din partea ta ca iti faci totusi timp si sa raspunzi cititorilor tai. Cel putin celor care au un scris inteligibil, chiar si online. Un mare plus :)

      Ștergere
  72. am. visat. ca. am. luat. un. baiat. in. brate . as. dori. sa. stiu. ce. inseamna. va. rog. va. multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decsrierea visului tau este foarte sumara. Poate fi vorba despre nazuinta ta de a-ti face un prieten...

      Ștergere
  73. BUNA DIANA,NUMELE MEU ESTE ALINA SI NU CU MULT TIMP IN URMA AM AFLAT CA SUNT INSARCINATA,IAR ACUM 2 NOPTI AM VISAT CA AM NASCUT O FETITA CU NUMELE DE MIRELA ERAM LA NOI IN CASA,A VENIT CUMNATA MEA IN CASA SI A INTRAT IN BUCATARIE IAR FIRGIDERUL ERA PLIN CU TORTURI SI PRAJITURI INCEPUTE,TIN SA PRECIZEZ CA FETITA DOREA PE BRATUL MEU PE BURTA SI ERA DEZBRACATA SARACUTA,AI PUTEA SA IMI SPUI DACA INSEAMNA CEVA ASTA?A SI IN PLUS IN LIVING UNDE STATEAM PANA SA VINA CUMNATA ERAU TRASE DRAPERIILE DESI ERA ZI,ERAM IMPREUNA CU SOTUL MEU,TIN SA SPUN CA AM PIERDUT PANA ACUM 2 SARCINI SI SUNT FF NECAJITA...MULTUMESC FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alina. Torturile si prajiturile incepute din frigider pot semnifica bucurii neduse pana la capat. Poate fi vorba asadar despre sarcinile tale pierdute. Faptul ca erai impreuna cu sotul tau sugereaza sprijinul lui fata de tine sau atasamentul vostru reciproc. Pe de alta parte, draperiile trase si fetita dezbracata pot reflecta ingrijorarea ta fata de actuala ta sarcina. Avand in vedere ca numele Mirela insemna, printre altele, si "minune" sper ca de aceasta data vei reusi sa iti duci pana la capat sarcina si sa te bucuri de un nou nascut. Mult noroc!

      Ștergere
  74. Bună, sunt Ioana, am aproape 14 ani.
    Deci, aseară am visat că eram într-un loc cunoscut, deşi nu am mai fost acolo. Eram înconjurată de colegii mei din şcoală, toţi stăteam în picioare iar eu eram într-o căruţă sau ceva pe care stăteam. Eram în spatele unui băiat care discuta cu alţii, iar eu ( nu ştiu de ce am făcut-o că mi-a schimbat pe jumătate viaţa ) i-am mângâiat spatele, el s-a întors spre mine, (WOW, era băiatul visurilor mele, dar care niciodată nu l-am cunoscut(nu am avut niciodată iubit) şi i-am cerut scuze că "cică din greşeală am făcut asta", el a zâmbit şi deodată toţi ceilaţi au dispărut/au plecat, nu mai ştiu. A venit spre mine, a întins mâinile şi a vrut să mă sărute, dar (ce necaz) m-am trezit. Of Doamne! De când acel vis mă gândesc mereu la el,de parcă aş fi o nebună şi o îndrăgostită. Oare? Chiar sunt îndrăgostită de cineva inexistent? De câte ori văd un băiat, parcă zic că el e acela din vis, dar mă înşel. Te rog, spune-mi ce se întâmplă. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca visul tau reflecta inclinatia ta de "a te indragosti de dragoste" sau nazuinta ta profunda (poate neconstientizata) de a-ti gasi sufletul pereche, "baiatul visurilor tale." Uneori, acest lucru se poate intampla cu adevarat, dar trebuie sa ai rabdare si sa nu-ti pierzi increderea.

      Ștergere
  75. Buna!Am avut un vis destul de complicat pe care nu am reusit sa il descifrez pentru ca se aflau prea multe "obiecte "sembificative in el.
    Am visat caa ma aflam la o nunta ,si de odata am vazut ca vin lei spre noi ,nu era destul de conturrat visu sa vad daca atacau sau nu ,dar erau in multimea noastra.Era un haod,nu omorau pe nimeni dar apare tatal meu in peisaj care arunca cu multe fructe pe jos si apar in prin plan STRUGURII si leii nu il ataca pe el si incep sa manance cu o "foame "de nedescris.Ce semnifica?😭😭
    Stiu ca atunci cand visezi un leu e semn bun si struguri semn rau,nu stiu in ce directie sa ma orientez....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nunta din visul tau pare semnifica un nou inceput, o noua directie in viata ta, care este totusi ingradit sau amenintat de ceva/cineva puternic, agresiv (leii). Acest ceva/cineva poate fi anihilat gratie ajutorului tatalui tau. Poate fi vorba despre un ajutor financiar intrucat adeseori strugurii din vis sunt asociati cu bani, castiguri, profituri.

      Ștergere
  76. Buna, Diana.
    As vrea sa ma ajuti si pe mine sa inteleg ceva din visul ce l.am avut aseara.
    Se facea ca aveam o fetita, de cateva luni ( eu in realitate sunt intr.o relatie dar nu casatorita si nu s.a pus problema de a avea un copil inca) si un barbat mi.o furase. Plangeam si fugeam sa o gasesc. Am gasit.o intr.un final intr.o camera cu barbatul acela si el mi.a zis ca mi.o da , dar sa nu zic nimic de el la nimeni. Daca scot o vorba el ma omoara. Am luat fetita si dupa eram inconjurata de vreo 6 persoane. Eram dupa botezul ei. Pe nasa nu o cunosteam , era o fata ce se uita urat la cei din jur. Eu o tineam pe cea mica in brate. Eram foarte fericita si mandra cu asa copil. Era o fetita foarte frumoasa. S.a uitat la mine si a inceput sa rada. Avea o fata senina, niste ochisori asa frumosi.
    M.am trezit plangand dupa ce am visat ca mi.a furat.o, am adormit si am visat continuarea.
    Astept un raspuns de la tine si iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fetita poate reprezenta o mare aspiratie de a ta sau o noua cale in viata. Aceasta aspiratie sau cale nu este vaga, indefinita, ci destul de clara, intrucat i-ai "dat un nume," "fetita" a fost botezata. Este posibil sa simti (eventual la nivel subconstient) ca cineva (un barbat) se pune in calea aspiratie ori initiativei tale. Probabil nu vrei sa recunosti fata de tine insuti cine este acel cineva / barbat sau nu poti sa crezi ca el ar putea face asa ceva. Faptul ca barbatul din vis iti spune sa nu zici nimanui despre el sugereaza ca, de fapt, nu vrei sa-ti marturisesti nici tie insuti cine este el sau ca ar putea face ceva opus dorintelor tale.

      Ștergere
    2. Multumesc frumos pentru raspuns. Nu ma asteptam sa imi spui asa de repede. Frumos din partea ta sa iti faci timp si sa ii ajuti pe altii. Te apreciez pentru asta. O seara placuta.

      Ștergere
  77. Buna.Am visat ca ma aflam in mare,sunt din constanta daca conteaza asta,si se mai aflau niste oameni necunoscuti prin jurul meu dar totusi eu vorbeam cu ei ,dar dintr-o data vad un barbat cum statea pe apa (nu il cunosc dar in vis simteam ca il cunosteam si aveam incredere in el) si m-am dus spre el ,am vorbit (nu stiu ce) si mi a dat mana si am inceput sa stau si eu pe apa.
    Ce poate sa semnifice asta?:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai facut rau... se va intoarce impotriva ta...

      Ștergere
    2. Nu am facut nimic rau..stiu sigur asta.
      Sunt genul de persoana care imi place sa nu se bage nimeni si sa comenteze ce fac si asa fac si eu.
      Diana imi poti spune te rog o interpretare?:(

      Ștergere
  78. Buna eu am visat ca m-am dus intr-o scoala si acolo era copilul meu stand si asteptand ,l-am luat si dupaia nu stiu cum am ajuns intr-un cabinet la o doctorita care ii spuna la o femeie ca copilul meu trebuie sa faca un transplant de rinichii ,am vazut si data era intr-o saptamana pe 26 nu stiu luna... eu am inceput sa plang de nu ma mai puteam aptine si doctorita ia zis la femeie sa ma lase in pace sa plang ... Ce ar putea insemna asta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate reflecta ingrijorarea fata de felul cum se va descurca copilul la scoala (nu mai e mult pana incepe, nu-i asa?). Poti avea temerea (subconstienta) ca se va inlocui ceva in interiorul sau, se va produce o schimbare in copilul tau. Gandeste-te ce poate insemna numarul 26 pentru tine ( o zi de nastere, aniversare, etc.)

      Ștergere
  79. Buna.Am visat ca ma aflam in mare,sunt din constanta daca conteaza asta,si se mai aflau niste oameni necunoscuti prin jurul meu dar totusi eu vorbeam cu ei ,dar dintr-o data vad un barbat cum statea pe apa (nu il cunosc dar in vis simteam ca il cunosteam si aveam incredere in el) si m-am dus spre el ,am vorbit (nu stiu ce) si mi a dat mana si am inceput sa stau si eu pe apa.
    Ce poate sa semnifice asta?:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In acest caz, marea poate reprezenta lumea ta subconstienta si legatura dintre acesta si mintea constienta. Discutiile libere cu necunoscutii semnifica marea ta capacitate de a-ti intelege universul interior, impulsurile tale subconstiente. In acest context, barbatul intalnit poate simboliza atat zona ta constienta care iti permite sa "plutesti" fara grija peste apele subconstientului, cat si o persoana apropiata care te ajuta sa te ridici deasupra problemelor ori conflictelor tale interioare.

      Ștergere
  80. Buna! Am visat pentru a doua oara ca eram undeva afara,intr-un loc frumos,plin de verdeata,ca o gradina sau ceva asemanator, imbratisand doi baieti(copii)care pareau a fi fericiti,si care in vis erau copiii mei, eu neavand copii in viata reala. Ce poate semnifica asta? Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  81. Am visat ca știam ca sunt însărcinată stăteam întinsă pe pat dar nu aveam burtica și mi-o mângâiam mereu ce e foarte ciudat e ca oarecum prin buric reușeam să văd bebelușul deși nu era format de tot de ex laba piciorului era distanta fata de picioruș și totuși în vis încă nu eram sigura ca vreau să-l păstrez ce înseamnă oare?

    RăspundețiȘtergere
  82. buna. m-am visat cu un bebelusi in brate. se facea ca e al meu, era baiat. si ii era foame dar il leganam sa adoarma ca sa ii dau cand ajungeam acasa. mai era o fata cu mine care mi-a cerut telefonul. a vorbit apoi la aruncat si nu il mai gaseam. ce inseamna asta ? :(

    maria

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana , am si eu un vis: in dupa masa asta pe la ora 6 am adormit si am visat mai multe chesti de care nu imi amintesc. Ceea ce stiu foarte bine este ca eu impreuba cu viitorul meu sot aveam un copilas f mic , nu mai stiu foarte multe doar ca a trecut ceva timp si nu am schimbat pampersul copilului , nu l-am hranit , eram foarte speriata. Nici nu stiu daca era fata sau baiat...... Sunt putin speriata , ma poti ajuta te rog????!?!!?? Multumesc foarte mult Gaby :*:):d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Gaby. Acest vis marturiseste despre ingrijorarea ta subconstienta ca nu vei reusi sa faci fata vietii in doi alaturi de viitorul tau sot, sa fii cat se poate de responsabila in aceasta relatie. Incearca sa ai o mai mare incredere in tine insati.

      Ștergere
  84. Buna Diana! De ceva vreme am un vis care se tot repeta.... Visez k tatal meu a disparut si nu stim unde. Incerc disperata sa il gasesc dar nu reusesc,nu pot sa fac rost de un nr de telefon de nmk,nu inteleg de ce nu incearca sa ia legatura cu noi(cu mine si familia mea),cred k ar putea sa fie suparat. In alt vis acelasi lucru ca si inainte doar k aflu ca este intr-un spital undeva anume si incerc sa vorbesc cu el dar visul se termina. As vrea sa stiu ce semnifica acest vis si de ce se repeta. Mentionez k tatal meu a murit acum 9 ani,de cancer. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Gabi! Imi raspunzi si mie te rog? Multumesc! Yony

      Ștergere
    2. Buna. Visul tau poate fi o reflectare a dorului (subconstient) fata de tatal tau, dar si a dorintei ca el sa mai fi trait pentru a te sprijini. Pe de alta parte, poate ca nu ai comunicat cu el pe atat de mult pe cat ti-ai fi dorit, iar acest lucru face ca acest vis sa se repete.

      Ștergere
  85. Buna,Diana! sunt Alexandra.azi noapte am visat k eram insarcinata ,pe urma am nascut dar nu stiu cum k m am trezit cu un bebelus mic in brate si al alaptam la sanul stang dar curgea foarte mult lapte.oare k imi doresc foarte mult un copil si de asta am visat....tu ce zici? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Da, acest vis poate fi o reflectare a nazuintei tale de a avea un copil. Sanul stang (partea in care se afla inima) reprezinta emotiile tale, sentimentele tale, dragostea ta foarte mare (laptele care curge foarte mult) fata de copilul pe care vrei sa il ai, dar si aspiratia ta fierbinte de a il avea.

      Ștergere
  86. Buna ,am visat ca ma pregăteam pentru logodna si o intrebam pe mama ce rochie imi iau ,de mireasa sau normala,toata lumea era fericita pentru logodna mea.
    Mergand in drum spre restaurant ma gandeam vine e logodnicul meu sau daca are situatie si cand am ajuns m.am intalnit cu el dar nu il cunosteam si tot nu puteam sa il vad,doar ca era mai inalt ca mine.
    ps:am 16 ani,ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest vis poate semnifica aspiratia ta de a te implini in iubire. Nu ai gasit, in lumea reala, un partener care sa-ti fie pe plac si, de aceea, nu poti sa-ti vezi logodnicul din vis.

      Ștergere
  87. Nu îmi pot reveni am visat că mi-au luat fetița nou născută, mi-au furat-o!
    Și fratele meu ținea cu cei care mi-au luat copilul.. mă simt îngrozitor nu pot să cred că am visat așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ai o fetita nou nascuta, acest vis poate fi o reflectare a grijii fata de ea, a temerii ca ar putea sa pateasca ceva sau chiar ca ar putea sa iti fie furata. Faptul ca fratele tau era in vis de partea celor care ti-au luat copila poate fi asociat cu un lucru din lumea reala, cu o opozitie a fratelui tau fata ceva ce ti-ai dorit ori iti doresti in continuare. Asadar, este posibil ca impotrivirea respectiva a fratelui tau sa fie echivalata in subconstient cu rapirea fetitei tale.

      Ștergere
  88. M-am visat insarcinata cu o burta mare prin care se vedea copilul 3D, parca vroia sa iasa prin piele. Si ziceam ca este baiat. Ce poate insemna?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visaul tau poate insemna ca esti pe cale sa "concepi" o idee, un nou inceput, un nou parcurs al vietii tale, de-a lungul caruia este necesar sa iti pui la treaba latura masculina a personalitatii tale, adica sa dovedesti curaj, indrazneala si chiar vitejie.

      Ștergere
  89. Am visat ca aveam un baietel cu ochii albastrii si pielea foarte alba, cam pe la vreo 6 luni . Stiam ca acest copil este al meu da nu stiam cu cine l am facut si cand l am nascut . In vis eram fericita , copilul foarte linistit si zambea chiar il alaptam . La un moment dat auzeam copilul vorbind cu mine . Sunt foarte curioasa ce inseamna acest vis deoarece nu imi doresc copii prea mult , dar in vis eram fericita si eu si copilul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca esti pe punctul de a pasi intr-o noua etapa a vietii tale. Baietelul poate reprezenta aceasta noua, innoitoare ("alba") si plina de sperante ('ochii albastri") perioada sau cale pe care doresti sa apuci si care pare ca iti va aduce fericire.

      Ștergere
  90. Buna Diana, imi poti raspunde si mie? Mesajul din 24 octombrie, ce poate sa insemne copilul 3D?

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna Diana .
    Tocmai am visat 3 lucruri care s-au petrecut foarte repede. Veneam noaptea tarziu acasa singura si pe drum m-am intalnit cu un fost iubit care m-a sarutat, apoi am plecat si pe drum am vazut un accident oribil si multta lume stransa acolo si am incercat sa privesc in alta parte unde era o nunta. Erau cateva fetite imbracate in rochii albe care dansau intr-o hora si radeau, iar langa ele mireasa cu mirele.
    Imi poti spune te rog ce inseamna. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intoarcerea acasa, de una singura, in noapte, poate simboliza dorinta ta de a reveni la adevaratul tau sine si a depasi o faza "intunecata", derutanta sau nefericita a vietii. Sarutul dat de fostul iubit poate indica faptul ca tanjesti dupa un aspect al existentei tale din perioada cand ai fost impreuna cu el, un aspect referitor poate la relatia ta de dragoste actuala. Nunta la care esti martora poate semnifica o noua faza promitatoare, fericita, a vietii tale, in care doresti sa intri sau in care esti pe cale sa intri. Intr-o alta interpretare, acest vis poate marturisi nazuinta (subconstienta) de a reveni la relatia de cuplu cu fostul iubit si a o implini printr-o casatorie.

      Ștergere
  92. Buna Diana, aseara am visat cum eram cu bebelusul(jumatate de an) meu in brate in avion, avionul isi lua zborul la un moment dat o masina mare (fura) incerca sa loveasca in avion...poti sa-mi zici te rog ce semnificatie ar avea....multumesc mult:)

    RăspundețiȘtergere
  93. Buna Diana, am visat ca am dat nastere la 5 copii. Copiii insa erau pentru altcineva.. un fel de mama purtatoare. Nasterea a fost usoara, fara dureri.. bebelusii nu i-am vazut, decit unul dintre ei, foarte putin care avea capul acoperit cu placenta. Bebelusii nu plingeau. La un moment dat i-am vazut pe toti 5 la o distanta mica de mine, dar nu mai erau bebelusi, erau cu virsta cuprinsa intre 14 si 17 ani.. Recunosc ca sint panicata.. :-( Bebelusii nu i-am tinut in brate. Sentimentul din vis era ca si cum, cum sa spun, ca si cum fusesem la servici, ma achitasem de o datorie.. N-au fost tipete, fara agitatie(desi eu am o viata extrem de stresata si agitata).. Ai putea, te rog sa ma ajunti sa interpretez ca poate insemna acest vis horor? Am incercat sa dau singura o interpretare a acestui cosmar "linistit", situatia insa ma depaseste. Multumesc mult! aida

    RăspundețiȘtergere
  94. Buna diana ma chiama alexandru.miar face placere daca miai putea raspunde si mie la urmatorul vis.am visat ca tineam un copil mic la un an,si era foarte fericit cu mine si aveam sentimentul ca era copilul meu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca esti pe punctul sa ai o mare realizare sau sa te avanti intr-un demers promitator din viata.

      Ștergere
  95. Buna ziua, d le VASILE!Va rog, imperios nu ne sufocati cu gramatica dv.Nu este admis ca un persoana de origine romana,sa scrie cu gramatica cu care ne ,,intoxicati,,dv.Scuze,dar remediati va greselile pe care eu personal,le vad ca fiind de,,nesuportat,,!ALINA!

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna Diana. Te rog frumos imi poti raspunde le postarea din 3 decembrie? "Buna Diana, am visat ca am dat nastere la 5 copii. Copiii insa erau pentru altcineva.. un fel de mama purtatoare. Nasterea a fost usoara, fara dureri.. bebelusii nu i-am vazut, decit unul dintre ei, foarte putin care avea capul acoperit cu placenta. Bebelusii nu plingeau. La un moment dat i-am vazut pe toti 5 la o distanta mica de mine, dar nu mai erau bebelusi, erau cu virsta cuprinsa intre 14 si 17 ani.. Recunosc ca sint panicata.. :-( Bebelusii nu i-am tinut in brate. Sentimentul din vis era ca si cum, cum sa spun, ca si cum fusesem la servici, ma achitasem de o datorie.. N-au fost tipete, fara agitatie(desi eu am o viata extrem de stresata si agitata).. Ai putea, te rog sa ma ajunti sa interpretez ca poate insemna acest vis horor? Am incercat sa dau singura o interpretare a acestui cosmar "linistit", situatia insa ma depaseste. Multumesc mult! aida".. Iti multumesc! aida

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Aida. Scuza-ma, te rog, ca am neglijat sa iti raspund pana acum. Cred ca visul tau semnifica un lucru pe care esti nevoita sa il faci (la serviciu sau in viata personala), un lucru care nu iti este pe plac si care te solicita foarte mult sufleteste. Poate fi vorba despre ceva impus de un sef sau de o persoana la care tii. Cifra 5 (cinci copii) poate sugera ca esti solicitata sau ca resimti acest lucru impus intru totul, cu toate cele 5 simturi ale tale. Pe de alta parte, numarul 5 poate reflecta o schimbare a drumului tau in viata sau o transformare pe care trebuie sa o faci in viata ta.

      Ștergere
    2. Draga Diana. Multumesc din suflet pentru raspuns! Niciodata nu este prea tirziu.. Avind in vedere ca a trecut cam o luna de cind am visat (am scris) pot sa-ti spun ca numai la citeva zile dupa aceea s-a intimplat exact ceea ce ai descris tu in raspunsul dat. Iti multumesc pentru ceea ce faci tu aici. Eu nu cred ca este putin lucru... Tine-o tot asa, unii dintre noi chiar au nevoie de cineva ca tine.. Un An Nou Fericit iti doresc! aida

      Ștergere
  97. Am visat intr-o seara ca imi cad dintii eram la baie si vedeam cum imi cade un dinte si-mi curgea sange dupa incepea sa-mi cada unul cate unul si am vrtu sa ma sterg cu un prosop dar nu am gasit. Iar o matusa de a mea a m-a visat pe mine cum dormeam pe o scandura de lemn si ca m-a invelit cu o patura neagra dupa a plecat si cand a venit inapoi m-a vazut cu niste copii cum eram luata drept prizoniera si aratam foarte rau iar dintii mei cadeau tot maxilarul era cazut jos si plangeam in timp ce-mi curgea mult sange din gura ea a incercat sa ma salveze dar copii stateau langa mine imbracati in negru iar eu plangeam ca eram luata prizoniera.

    RăspundețiȘtergere
  98. Bună, Diana! Aseară am visat un copil care plângea și am fost să îl iau în brațe, până să îl iau toți îmi ziceau să îl las că nu se potolește și când l-am luat a tăcut instantaneu dar, îmi repeta că o vrea pe mama lui și ca eu nu sunt tatăl lui. Ce sa însemne asta? M-am despărțit recent de cineva, crezi că are legătură cu asta? Un an nou fericit plin de bucurii și realizări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Da, poate avea legatura cu niste remuscari (subconstiente) fata de persoana de care te-a despartit sau poate fi vorba despre o actiune sau o nazuinta de a ta care simti totusi ca nu ti se potriveste sau care nu este aprobata de cei din jurul tau.

      Ștergere
  99. Buna Diana, am o perioada mai sensibila , m-am indragostit dar stiu ca relatia noastra nu are nicio sansa....in fine, am visat ca aveam un baiat (3-4ani) , cu ochi albastri, suferea, avea o problema la cap, imi spunea ca e urat, iar eu i-am spus ca pentru mine este cel mai frumos copil si ca il iubesc din tot sufletul. Ce poate insemna acest vis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Acest vis poate reprezenta o confruntare interioara din fiinta ta. Poate reflecta chiar "perioada sensibila" prin care imi spui ca treci. In acest caz, ai visat, deloc intamplator, ca ai un baiat care prin ceea ce spune semnifica, de fapt, deceptia pe care o anticipezi si simtamantul ca nu esti valoroasa. Ei bine, ceea ce ii zici baiatului este ,de fapt, un mesaj trimis de subconstientul tau, prin care ti se atrage atentia ca dincolo de orice esti inzestrata cu valoare, cu frumusete, si ca trebuie sa te iubesti pe tine insati.

      Ștergere
  100. Buna , Diana ! Aseara am visat ca eram cu baiatul pe care il plac si ma tinea in brate fara sa zica nimic . Dupa mi.a zis ca ma place si m.a intrebat daca vreau sa fim impreuna . Ce poate sa insemne visul acesta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adeseori, un astfel de vis este reflectarea unei dorinte intense. Altfel zis, visezi ceea ce iti doresti. Uneori, mai rar, poate fi o prevestire!

      Ștergere
  101. Buna Diana. Am am avut un vis ciudat , scurt ca m-am trezit. Se facea ca in vis eram , intr-o camera , eu care vedeam o alta "eu" ce se uita la mine. Stiam ca cealalta eu , care ma privea avea un copil , o fetita , cam de un anisor ...deodata in incapere langa noi doua, se facea ca era si iubitul meu care zambind mi-a intins acel copilas si mi l-a asezat langa mine lateral stanga. Stiu ca ma uitam la copilas si apoi la iubitul meu si la dublul meu si m-am trezit. Ce poate sa insemne acest vis?

    RăspundețiȘtergere
  102. Aseara am avut un vis ciudat dar pe de alta parte foarte frumos.Nici nu stiu cum sa incep,dar am visat ca partenera mea era gravida si ca nu mai putea tine sarcina si doctori au transferat copilul in burta mea.Eram bine aveam 8 luni tin minte din vis am iesit afara din spital si ma plimbam foarte mandru pe strada.
    Daca stie cineva ce inseamna acest lucru va rog trimitetimi si mie un e-mail.

    Un vis ciudat dar frumos

    O seara frumoasa tuturor.Claudiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Claudiu. Da, este un vis ciudat si frumos. El reflecta simtamantul ca esti intr-o relatie reusita, autentica, cu partenera ta, si ca esti gata sa impartasesti impreuna cu ea tot ce aveti mai important in viata.

      Ștergere
  103. Bună, Diana. Am și eu o problema cu un vis foarte ciudat care l-am visat chiar în noaptea asta, am visat că eram într-o casă, eu și prietena însărcinata, și era o vrăjitoare ce mă vroia pe mine, și eu o tot respingeam și nimic. La un moment dat am început să zic rugăciuni, și vrăjitoarea aiia a dispărut, dar înainte de asta a spus ceva de copilul meu, iar eu am căzut în genunchi și o imploram să nu îi facă rău băiatului meu... După m-am trezit la 3:03 eram dezvelit pana la jumate, eram înghețat de frig și de spaimă, începusem sa tremur, m-am uitat spre ușa și era larg deschisa :-/ atunci m-a cuprins un fior și am sunat-o pe, prietenă să văd dacă e bine, a fost foarte ciudat. Ce ar putea să însemne? Îți mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti, probabil astrabatut de senzatia ca cineva din preajma ta incerca sa faca rau relatiei dintre tine si prietena ta. Ai, impreuna cu ea, un ideal, un nou si promitator plan de viata care iti este teama totusi sa nut-i fie afectat de lumea din jur.

      Ștergere
  104. Buna Diana ! Numele meu este Andreea si apelez la bunavointa ta pt a ma ajuta sa deslusesc misterul visului de aseara . Tin sa mentionez ca de aproape doua luni de zile am o relatie cu un barbat care are doua fetite mici (9-10luni ) ( dar nu cu mine ) si ca putina lume ne stie impreuna ( 2-3 prietene de-ale mele ) . Visul de aseara mi-a aratar oarecum o parte ascunsa de-a iubitului meu pe care eu nu o cunosc ( era foarte posesiv , ma urmarea oriunde ma duceam , imi impunea anumite lucruri , era agresiv , gelos , vulgar .. ) dupa o perioada de timp ( 1 ora - 2 in care m-am trezit si m-am gandit la el am adormit din nou si m-am visat cu o fetita in brate pe care o iubeam mult , o adoram cu toata fiinta mea , dar pt care sufeream ca tatal ei nu putea fii langa ea decat cate o ora-2 pe saptamana motiv pentru care plangeam mereu( tatal ei fiind iubitul meu - o ora doua pe saptamana ne verem si noi ) . S-au cam inversat rolurile si de data asta eu il sunam mereu pt a ma interesa de starea fetitei atata timp cat era cu el . Trebuie sa recunosc ca am avut o discutie telefonica ( cu iubitul meu ) mai aprinsa inainte de a adormi in care am reprosat si mi s.au reprosat tot felul de lucruri terminandu.se cu tacere .. Ce crezi ca semnifica fetita din visul meu ? ( eu imi doresc mult un copil cu el , dar nu acum ci peste 2-3 ani ) Crezi ca din acest vis imi pot da seama de adevaratele sentimente ale iubitului meu ? Sau le pot lua ca atare gandindu-ma ca pe viitor acest vis poate deveni realitate ? Iti multumesc mult Diana . Iti urez o zi buna si ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te tina in palme !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Andreea. Pe de o parte, visul despre partea ascunsa a iubitutlui tau poate sugera ca te temi sa nu le aiba si in realitate sau ca ai observat deja, fara a constientiza insa semnele ale acestei parti ascunse in viata lucida. Fetita pe care o tii in brate nu este decat o reflectare a propriei tale persoane, dovedind ca nu esti te simti fericita, satisfacuta de scurtele intalniri cu iubitul tau, dar si ca nu reusesti inca sa iti imaginezi cum ar fi sa traiesti mai tot timpul alaturi de el.

      Ștergere
  105. Buna, numele meu e Alexandra. Am visat ceva ciudat aseara si as vrea sa-mi interpreteze cineva acest vis daca se poate. Sunt mai multe simboluri si sincer nici nu stiam unde sa-l postez.

    In vis stateam si asteptam pentru ca trebuia sa ma intalnesc cu niste fosti colegi de liceu, dar nu ma simteam pregatita ci inferioara lor. Ma gandeam sa-l chem pe un "Prieten" sa ma ajute cu ceva ( acest prieten e ca un fel de ajutor la mine in vis. Aceasta persoana nu exista cu adevarat si este doar un ajutor in visele mele creat de subconstient, Sincer, nu cred ca pot sa-l descriu altfel). Deci, acest baiat vine in cele din urma intr-o masina si imi da niste bani. Eu tot aveam acest sentiment de inferioritate fata de colegii mei si nu vroiam sa ii intalnesc asa...iar baiatul imi da un inel si eu il pun pe deget. Era un inel de aur cu o piatra de rubin si una de diamant, dar nu eram multumita de el si l-am scos de pe deget si in sinea mea doream un inel de argint cu diamant. Am primit acel inel si l-am pus pe deget. Eram foarte multumita,deoarece acum aveam si eu ceva, acel inel care arata faptul ca sunt logodita ( eu stiam ca mi-a dat inelul sa ma ajute si nu era o logodna, dar eram fericita daca colegile si colegii mei il vor observa pe deget). Am ajuns in cele din urma la locul intalnirii, dar acolo am dat de niste copii ( fete si baieti). Unde erau colegii?! Banuiam ca si ei la randul lor au grija de niste copii si ne vom intalni noi mai tarziu. Am luat copii si ma gandeam sa mergem in parc, dar am zis ca ar fi mai bine sa le dau sa manance ceva si am decis sa mergem la un restaurant. Nu am gasit restaurantul dorit asa ca ne-am dus la unul care era in drumul nostru, desi era cam scump. Am gasit o masa si am numarat copii ei erau 10 si cu mine 11. Aveam banii dati de acel "prieten" si le-am spus copiilor sa comande ce vor ei pentru ca voi plati eu tot. Meniurile erau cam ciudate si cand scria un fel cand scria altul, unele erau putin cam sterse si nu stiam ce sa comand. Imi amintesc ca unul dintre copii, un baiat era putin cam suparat si a spus ca nu vrea sa comande nimic, dar in cele din urma l-am convins. Visul s-a terminat cand comandam ceva, dar nu imi mai amintesc ce.
    As vrea cineva sa ma ajute sa-l interpretez. De obicei eu nu imi amintesc ce visez si am impresia ca acest vis e important pentru ca am reusit sa tin minte aproape toate detaliile. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca te simti strabatuta de un complex de inferioritate (constient sau subconstient) nu neaparat fata de fostii colegi, cat de multi alti oameni din preajma ta. Acest vis iti indica faptul ca te poti dezbara de simtamantul de inferioritate, mai ales ca ai la indemana pretioase resurse interioare (furnizate de "prietenul" care te reprezinta chiar pe tine insuti) si ca le poti focaliza catre proicte promitatoare din viata ta (copiii din vis). Numarul 10 (copii) poate simboliza "nota maxima" in implinirea obiectivelor tale, iat 11 sugerea intuitie, spiritualitate, iluminare. Pe de alta parte, aceste numere pot avea o semnificatie particulara, speciala numai pentru tine.

      Ștergere

Un produs Blogger.