Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama

A fi casatorit cu o femeie nascuta in zodia Gemenilor este ca si cum ai trai impreuna cu doua sotii cat se poate de diferite. Este vorba, desigur, despre dubla ei personalitate. Ea poseda o natura duala, fiind in stare sa dea dovada de trasaturi de personalitate ce se bat cap in cap. Starea de neastampar ce o insufleteste pe femeiea Gemeni o face sa se ataseze greu de o unica persoana ori un singur loc. Mintea ei se agata arareori de un stabil echilibru, iar gandurile nu inceteaza a-i rataci, cu febrilitate, de la un subiect la altul.


Daca reusesti, ca barbat, sa te armonizezi cu nivelul ei mental, spiritual si fizic, ai sansa de a-ti dezvalui o femeie plina de pasiune. In tinerete, ea pare a fi mai putin dispusa sa se angajeze intr-o casatorie ori o relatie statornica. Femeia Gemeni poate adora un partener de de cuplu pentru cel mai dezgustator obicei al sau, fiind gata, in clipele urmatoare, sa ii ridiculizeze tunsoarea sa la moda. Maturitatea nu ii aduce acestei fiice a Evei un semnificativ plus de statornicie. Asta nu inseamna, insa, ca nu poate fi invaluita de fiorii dulci ai dragostei romantice. De fapt, pentru ea, romantismul reprezinta una din cele mai nestavilite cai de comunicare.

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste

Zodia Gemenilor - Caracteristici, compatibilitate, numere si zile norocoase

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Intrucat are mereu nevoie sa-si impartaseasca reinnoitele ganduri si simtaminte, dragostea nu se indeparteaza nicicand prea mult de dansa. Cat priveste dedicarea fata de unul si acelasi barbat, lucrurile nu sunt deloc simple. O fata nascuta in Gemeni poate fi atrasa de inteligenta unui potential partener, fiind, totodata, dezamagita de plafonarea sa fata de arta. E un fel de joc de-a "Te iubesc, nu te iubesc." Din aceasta cauza, iubitul unei astfel de femei poate cade cu usurinta prada unei aiurituoare consternari. Este ceva cat se poate de normal, avand in vedere complexitatea fiintei sale. Ea este atat de spontana si plina de viata incat poate inlatura ca prin minune grijile ori necazurile tovarasului sau de cuplu. Capacitatea sa de a insenina cea mai innegurata atmosfera umana nu are cum sa nu fie remarcata.

Fata din Gemeni are inzestrarea de a apela continuu la micile dar semnificativele gesturi ce mentin afectiunea reciproca. Gaseste intruna noi cai de a-i marturisi barbatului ei cat de mult il iubeste, scaldandu-l in farmecul ce ii emana din fiecare miscare. Ea se poate purta la fel ca si orice femeie obisnuita, pentru a fi nemaipomenit de iritabila peste doua secunde si a se implica intr-un dialog inteligent dupa alte cateva clipe. Caracterizata de o atractivitate cu adevarat feminina, nu are obiceiul de a se lasa la cheremul partenerului ei. Monotonia si plictiseala evadeaza in neant acolo unde isi face aparitia femeia Gemeni!




Are abilitatea de a descoperi cate ceva bun in fiecare barbat pe care il intalneste si, tocmai de aceea, nazuieste sa gaseasca unul dotat cu toate talentele posibile. Oricat de mult ar constientiza asta, nu se poate opri sa tanjeasca dupa barbatul perfect! O nativa din Gemeni poate fi pentru un baiat cel mai bun prieten, partenerul de sport, adversarul redutabil dintr-o competitie si iubita lui cea mai fierbinte. Toate in acelasi timp! Datorita acestei multiple intrupari, ea nu are cum sa se mentina pe un teren solid, lipsit de surprize. O femeie din aceasta zodie se poate uita dupa alti barbati chiar daca isi iubeste cu sinceritate tovarasul de viata. Schimbarea face parte din esenta fiintei sale si, din aceasta pricina, trebuie sa invete sa isi controleze comportamentul. Daca este incitata, fara incetare, de lucruri noi, ea poate ramane total devotata partenerului ei.

Iubita din Gemeni nu este niciodata suspicioasa fata de fidelitatea alesului ei, si se asteapta la acelasi lucru din partea lui. Ea respecta fara cracnire individualitatea partenerului, vrand sa i se raspunda cu aceeasi moneda. Chiar daca ajunge, uneori, sa neglijeze sarcinile cotidiene, are potentialul de a stimula creativitatea barbatului de langa ea. Maternitatea ii intra in viata in mod firesc, fiind, adeseori, o mama fericita si vesela, dornica de a respecta personalitatea autentica a copiilor ei.

Femeia Gemeni pare a fi o gazda excelenta, capabila a-si fermeca oaspetii prin gratia sa innascuta. Invitatii ei se pot bucura de cele mai delicioase mancaruri, asezate in cea mai fina vesela. Se descurca de minune cu oamenii din jur, facand fata cu brio atat ca sefa, cat si ca ucenica. Alaturi de o sotie din Gemeni, orice barbat are prilejul de a se intalni, in aceeasi zi, cu o singura si totusi mereu alta femeie. Daca isi doreste sa iubeasca, iubeste fara nici o ezitare, si daca nazuieste sa zboare, gaseste fara nici o indoiala o cale de pluti prin ceruri. Pentru a afla cum se poate inalta in vazduh fara aripi este de ajuns sa dai apa la moara imaginatiei sale nesecatuite.

Copyright © diane.ro

Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama Reviewed by Diana Popescu on iunie 06, 2013 Rating: 5

30 de comentarii:

  1. Numai despre femeia gemeni??Celelalte?

    RăspundețiȘtergere
  2. Urmeaza in curand. Despe ce zodie ai dori sa scriu mai intai?

    RăspundețiȘtergere
  3. balanta :-) ! multumim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tot ce este descris mai sus este foarte adevarat, foarte corect !

    RăspundețiȘtergere
  5. Fecioara! Te rog!! Multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ok, Cat de curand voi scrie despre femeia Balanta

    RăspundețiȘtergere
  7. EU SUNT ZODIA GEMENI SI ESTE FOARTE ADEVARAT CE ESTE SCRIS IN RANDURILE DE SUS .. SUNT FOARTE SCHIMBATOARE SI URASC SA SUFAR LA NESFARSIT

    RăspundețiȘtergere
  8. Este foarte adevarat ce se spune de femeia gemeni, asa sunt eu o mama inteleapta ptr copii mei yiubescc fara incetare, am noroc in dragoste, dar un noroc cam schimbator...numi place rutina, sunt merreu vesela si pozitiva .multumesc Diana!

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut, nu gasesc articolul cu femeia taur... :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti la acest link: http://www.diane.ro/2013/06/femeia-taur-iubita-prietena.html

      Ștergere
    2. Da asa este ,ma regasesc in toate ipostazele prezentate....ma caracterizeaza....sunt fericita....implinita....mama ,bunica,soacra iubita,sotie ,colega,prietena,realizata si pe plan profesional......

      Ștergere
  10. Buna tuturor..sunt si eu gemeni...si este ff adevarat ce scrie.Am si eu o nelamurire....chear nimic in viata asta nu ni se potriveste??Sau cei din jur nu ne inteleg?

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt gemeni si iubita mea tot gemeni.Suntem impreuna de 4 ani si 8 luni si cateodata parca suntem straini,si ne certam rau,oare are vreo legatura ca suntem aceeasi zodie? Eu sunt nascut pe 12 iunie 1984 si ea pe 15 iunie 1987

    RăspundețiȘtergere
  12. Am si ei o intrebare daca imi poate raspunde cineva care se pricepe noua mea prietena e gemeni si se comporta exact cum ziceti voi spune ca ma iubeste dar cate odata ma indoiesc eu sant capricorn credeti ca va dura relatia noastra sau sant zodii care se resping

    RăspundețiȘtergere
  13. Gemeni cu capricorn?Cam greu,ea(aer)dv(pamant).Gemenilor le cam place sa fie buricul pamantului,sunt nonsalanti,independenti,foarte dificili(greu de inteles),pretentiosi,aerieni si......prefacuti(nu uitati ca este semn dual)una spun si alta fac sau simt.Capricornul este pragmatic,ancorat in realitatea materiala puternic,selectiv,autoritar(in rel.cu un geaman nu aveti sanse).E adevarat ce se spune,,contrariile se atrag,,dar.....pe scurta perioada sau cu multe compromisuri,de ambele parti.Geamanul este ascuns si prefacut(cu doua fete)capricornul(barbat)este mai direct,transant,elocvent,nu cred ca va functiona aceasta relatie ,,cu bataie lunga,,.dar astrogramele personalizate va pot spune mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  14. barbatul taur se potriveste cu femeia gemeni ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci cand semnul de aer al Gemenilor ajunge sa se conecteze cu cel de pamant al Taurului pot apare contradictii. Uneori, se poate ajunge totusi la o insolita relatie. In vreme ce Taurul vrea ca lucrurile sa mearga incet si fundamentat, Gemenii adora viteza si schimbarea. Diferentele dintre cei doi ii pot ajuta cateodata sa se completeze unul pe celalalt.

      Ștergere
    2. Buna, ce parere aveti de femeia gemeni si barbatul varsator? in cateva cuvinte
      Multumesc!

      Ștergere
  15. Taurul este infidel(barbat)iar femeia gemeni(duplicitara).........poti sa i cunosti o fata si cand crezi ca ai cunoscut o ,,te ameteste,,cu o alta fata.Cam asa este aceasta relatie-taur posesiv(gelos),,de casa,,geamanul ,,sa zburde,,vrea libertate(zodie de aer),niciodata nu sta locului.Daca sunteti indragostiti ,este normal sa nu credeti ca nu......va functiona,,pt.cursa lunga,,dar asa va fi!Sunt zodii diametral opuse-contrariile se atrag-dar cat dureaza?Incercati si veti vedea pe propria piele,pt.ca oricum sfatul nimanui,nu conteaza pana la urma.SUCCES!

    RăspundețiȘtergere
  16. In general zodiile de pamant(pragmatice,organizate,materialiste si realiste)sunt atrase de cele de aer(idealiste,imprastiate,aeriene,originale)dar este atractie ciudata si atat ramane-Pt.cursa lunga,este nevoie de parteneri cam...cu aceleasi ,,potriviri,,.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mare drepatate aveti aici,eu sunt varsator si am incercat o relatie cu un taur-a functionat doar cu multe compromisuri-mai multe din partea mea si pana la urma,s a sfarsit.Vedeam oricum inevitabilul,pt.ca era prea materialist,totul se invartea in jurul banilor si zgarcit pe deasupra si nu merge.Idealismul cu supermateria nu merge.Sunt oameni harnici,organizati,stiu ce vor, dar prea sunt ancorati in planul material al vietii.Deci,gemeni-taur?La drum nu va functiona,in mod cert!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu, barbat LEU (atentie cum am scris), am experimentat o relatie de 5 luni cu o fetita Gemeni (22 de ani ea…31 EU).
    Concluzie : INSTABILITATE PSIHICA !!!!!!!!
    Fata, cu ceva traume in spate din copilarie, a parut foarte OK la inceput. Am ajutat o, i am deschis usa la casa (s a mutat cu mine), acces la orice, totusi in tot acest interval, si a facut bagajul si a plecat, miseleste, de la mine, ducandu se undeva unde i mai rau, de 4 ori (4 motive diferite, singura legatura dintre ele fiind PARANOIA). M am strofocat sa inteleg ceva din ce se intampla in jurul meu (e datoria mea fata de mine sa inteleg…EU ascendent in fecioara), fara nici un rezultat pozitiv. Stiu ca imi am parte din vina (ca nu poate exista un singur vinovat intr o relatie), dar este peste puterea mea de a intelege lucrurile (ma chinuie intrebarea “DE CE?”). Inevitabil, sistemul meu de autoaparare a intrat in actiune si asta ma scoate.
    La inceput, mi a facut creierii varza varza pentru ca niciodata nu am inteles DE CE. Nici acum nu inteleg, am puterea de a accepta ceva ce nu pot intelege, dar nu ceva ce mi face rau…nu langa mine. Accept ca exista, dar nu vreau sa tin raul pe langa mine.
    In momentele ei de luciditate, mi a spus ca apreciaza siguranta si stabilitatea mea si ca e constienta de faptul ca deseori se saboteaza singura, si… tot a plecat. Momentele ei de luciditate, au fost foarte frumoase si am simtit frachetea cu care trateaza lucrurile….am experimentat ceva frumos cu adevarat.
    Am ajuns sa trag concluzia ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Ma simt norocos ca SUBIT mi s a schimbat perceptia (e biletul meu de iesire) asupra ei. Simt, realmente, ca are nevoie de ajutor si am incercat sa-i ofer acest lucru neconditionat. Sunt foarte egoist din fire si mi au scapat o sumedenie de semnale pe care, ulterior, le am analizat, dar eu cu fata asta, jur ca am avut intentii foarte bune, ba mai mult, imediat m am etalat cu ea pentru ca eram mandru si chiar am pus o pe piedestal In cazul meu, daca nu pot merge pe incredere, nu ma mai duc niciunde…nu vreau / nu pot !!!
    Mi a fost ciuda pe mine ca incepe sa mi se ia graaav, dar ma simt neputincios.

    Am mai experimentat, in trecut, o scurta relatie cu o femeie pesti (chimie curata) si acum vad aproape aceiasi dualitate…cu pestoaice, nu mai vreau sa ma mai implic neam…ma cac in el de treaba :)

    Revenind la fetita mea sau de fapt la…fetitele mele (gemenele)..HORROR ! Nu am cuvinte…i am spus ca nu mi a mai ramas decat sa tac.
    Intriga ramane, cu toate ca 3 sferturi din mine, imi spun ca ma lupt cu morile de vant si ca nu pot intelege niciodata !…ok, nu mi a ramas decat sa accept, dar NU langa mine….ca doar nu am atata boala pe mine !!!

    concluzia : instabilitate psihica, sentimente de mila si compasiune (realmente imi este mila de ce se intampla in ea !)…este stricata !
    Nu ii port pica, nu o dusmanesc, imi vad si eu vina, dar ..NU !
    Daca tot timpul am fost idealist in privinta stabilitatii si a “lucrurilor” ce tin o viata, nu am cum sa ma mai implic emotional…ceva din mine, in mod natural si nefortat, spune NU……next

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesata poveste din punctul meu de vedere ca geamana, intradevar trebuie apreciat efortul tau de leu sa o sustii neconditionat, noi gemenele avem nevoie de o pers care indiferent de ce s-ar intampla si orice am face este acolo nu ne judeca si ne accepta asa cum suntem fara a incerca sa ne schimbe

      Ștergere
  19. sunt balanta ce zodie se potriveste cel mai bine pentru a avea o viata linistita

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu o intrebare :Imi place de o fata din zodia gemeni am intalnit-o pe facebook desi eu sunt sagetator si iam spus ca imi place de ea si am inceput sa scriu mesje romantice de dragoste si mai ales metafore despre persoana ei pe facebook vreau sa incerc iubirea la distanta desi este foarte rara dar mi-am zis ca nu strica sa incerc,fostul ei prieten a parasit-o si a inceput s asufere dupa el asta a fost prin 2013 si as vrea sa incerc eu cu ea o relatie au treacut 10 luni aproape si se comporta foarte ciudat nu zice nimic c doar pune poze selfie cu ea pe facebook si a mai pus 3 poze de coperta cu mesaje care zice asa :visele vor deveni realitate ,am nevoie de o imbratisare nu nu am nevoie de imratisarea ta ,daca ma iubesti nu mai am nevoie de abslut nimic ,aceste poze lea pus in functie de postarile mele de pe profilul meu desi pe mine ma blockat pe facebbook dupa cateva saptamani ca sa nu o mai bat la cap dar eu am continuat sa postez pe profilul meu poze ,mesaje ,videoclipuri ,proverbe etc cum postam eu ceva si ea posta o poza selfi sau mesaj tot pe profilul ei public desi iam spus ca tot pot sa intru pe profilul ei de pe un alt profil dar ea tot continua sa posteze in continuare nu imi dau seama daca vrea ceva cu adevarat de la mine sau imi testeaza rabdarea pt cat timp nu stiu ,as dori sa aflu parerea ta despre aceasta poveste desi am studiat si zodia ei si zodia mea citind multe aspecte despre ele ?

    RăspundețiȘtergere
  21. Femeia gemeni este femeia de care un barbat doar trebuie sa-si bata joc , nicidecum s-o iubeasca . E cea mai perfida si curva femeie Eu am trait cu o astfel de zdreanta 15 ani si am doi copii cu ea . M-a incornorat cu 10 de barbati , neavand motive de natura sexuala intemeiate . Femeia gemeni iti poate distruge viata . Ocoliti aceste femei , babatilor , fiindca veti patimi foarte mult ,, Intradevar aceasta femeie este instabila psihic , si emotional !

    RăspundețiȘtergere
  22. BUNA, SUNT CASATORIT CU O FEMEIE IN GEMENI DE 8 ANI ADICA EU DE LA 22 EA DE LA 21 ESTE CEA MAI MINUNATA FEMEIE DIN MULTE PUNCTE DE VEDERE, BUNA GOSPODINA, INTELEAPTA, BUNA IN PAT, PRIETEN DE NADEJDIE, CRED CA ARE CELE MAI MULTE CALITATI LA UN LOC CARE LE POATE AVEA O PERSOANA, O IUBESC NESPUS, CU TOATE ASTEA SUNT ZODIA PESTI SI MEREU TREBUIE SA CUCERESC SI IAR SA CUCERESC, SUNT UN BUN AMANT SI ASTA FACE CA FEMEILE SA ROIASCA IN JURUL MEU, PARCA O SIMT, PANA ACUM AM REUSIT IMPREUNA TOTUL FARA LIMITE , CEA MAI GROZAVA FEMEIE CAND E VB SA TI IMPARTI VIATA ANDREI

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.