Horoscop Balanta iulie 2013

Horoscopul Balantei iulie 2013 pune accentul asupra impunerii personale pe plan social si profesional. Proaspetele oportunitati din cariera se impletesc cu o viata amoroasa contradictorie, ce te poate aduce in pragul unor mari impliniri ori esecuri.

Revenirea lui Saturn in aspect direct in sectorul Scorpionului iti invigoreaza din 8 iulie increderea in resursele interioare si, totodata, te insufleteste cu nazuinta ca oamenii sa te aprecieze pentru ceea ce consideri a fi punctele forte ale personalitatii tale. Atitudinea pozitiva fata de tine insuti te ajuta sa depasesti cu curaj, chiar dezinvoltura, micile sacaieli ale existentei cotidiene.

Preocuparea atat fata de evolutia personala, cat mai cu seama cea sociala si profesionala reprezinta reperele statornice ale tranzitului initiat de Marte, pe 13 iulie, in zona Racului. Ai inclinatia de a-ti pune in joc intreaga energie in aceste directii, si a pune astfel temelia vietii tale viitoare.

Din 22 iulie, Venus paseste pe meleagurile Fecioarei, trimitandu-si asupra ta efluviile din spatele cortinei existentei. Prezenta ei aici iti permite, uneori, sa beneficiezi de niste avantaje oferite de un strain sau de un binefacator necunoscut. Iti poate veni foarte greu sa descoperi modul subtil in care Venus isi pune amprenta asupra vietii tale din aceasta perioada.

Calatoria Soarelui in regatul Leului se opune intr-o oarecare masura, odata cu aceeasi zi de 22 iulie, influentelor venusiene. Plasat in aceasta zona astrologica, Soarele are obiceiul de a te indemna sa iti regasesti autentica personalitate departe de casa, in cadrul unor intalniri, evenimente colective si iesiri impreuna cu prietenii. Daca nu ai oportunitatea de a te angaja in astfel de activitati, poti fi imboldit sa iti faci noi amici si sa aderi la o colectivitate de oameni asemeni tie. Pari a fi strabatut de o crescanda nevoie de a face schimburi de opinii si a te simti parte a unei comunitati mai extinse decat familia sau cercul de colegi de la serviciu.

Tot pe 22 iulie, Luna plina te inspira sa iti lasi putin deoparte majorele visuri ale destinului, si sa te imbaiezi in clocotitoare placeri si distractii de moment. Pari a nu te simti complet daca iti refuzi micile dar delicioasele capricii ce te iti cutreiera mintea si inima. Totodata, impulsurile creative ce explodeaza in sinele tau isi pot gasi implinirea intr-un proiect inovator sau chiar revolutionar.

Horoscop Balanta iulie 2013 - Dragoste

Intrarea lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si a saptea casa a Balantei este asociata, din 17 iulie, cu o metamorfoza neasteptata, nu chiar de bun augur, in viata amoroasa. O parte din nativii din aceasta zodie pot fi luati prin surprindere de o incheiere brusca a relatiei de cuplu, chiar atunci cand aceasta parea a fi extrem de promitatoare. Alte Balante par a a avea de a face cu nazuinta lor ori a partenerilor lor de a se bucura de o sporita libertate individuala printr-o relativa detasare de conexiunea afectiva de pana acum. In acest din urma caz, ar fi necesara o sporita sinceritate si deschidere emotionala in relationarea cu persoana iubita.

Viata amoroasa se strecoara, incepand cu 22 iulie, dincolo de privirile indiscrete ale celor din preajma ta. Vizita lui Venus in a douasprezecea ta casa poate marca o poveste de dragoste desfasurata in spatele unor usi bine inchise sau invaluita de mister si secrete. Unii nativi din Balanta se pot confrunta cu frustrari legate de o iubire nemarturisita sau neimpartasita.

Avantul romantic ce pune stapanire asupra ta tot pe 22 iulie, ca efect al Lunii pline din a cincea casa a Balantei, te poate provoca sa iti reversi preaplinul sufletului in marturisi complete ale iubirii ce o simti fata de partenerul tau. Acest aspect astral te poate provoca sa iti vezi legatura amoroasa drept o adevarata si perpetua nunta in rai sau un eveniment predestinat de cele mai inalte instante ale universului.

Horoscop Balanta iulie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 8 iulie, tranzitul direct al lui Saturn in a doua casa a Balantei te sprijina in rezolvarea unor probleme financiare mai vechi si iti insufla optimism in abordarea aspectelor materiale ale traiului zilnic. Chiar daca oportunitatile asociate cu banii nu sunt impresionante, ele netezesc calea spre o stabilitate financiara de durata. Serviciul nu inceteaza sa te solicite, dar pare a-ti deschide promitatoare perspective.

Luna noua din 8 iulie, ivita in cerurile Racului, te focalizeaza asupra activitatilor importante din sfera profesionala, a unor ambitioase teluri din cariera pe termen lung si a reputatiei tale in societate si la locul de munca. O originala initiativa personala te poate aduce in preajma unei avansari ori a obtinerii unui job extrem de avantajos.

Tinzi a fi mobilizat sa aduci mari schimbari in viata profesionala, conforme adancilor tale aspiratii, incepand cu 13 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a zecea casa a Balantei. De fapt, astfel transformari pot fi prilejuite atat de tine, cat si de o conjunctura limita de la serviciu. In ambele cazuri, par a avea loc confruntari deloc minore cu superiorii directi ori persoane aflate in varful ierarhiei profesionale. Dincolo de toata aceasta valva se intrevad reusite in cariera de (prea) mult timp asteptate.

Din 20 iulie, Mercur paraseste aspectul retrograd din Rac si a zecea ta casa, sustinandu-te si el in materializarea obiectivelor tale legate de cariera. Mai ales daca dai dovada de adaptabilitate, poti corecta o impresie gresita despre tine si a-ti lamuri colegii ori colaboratorii asupra competentelor sau profesionalismului tau. Vechi si bine intretinute contacte umane sunt pe punctul de a-si scoate in evidenta utilitatea.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Balanta 2013

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Balanta iunie 2013
Horoscop Balanta iulie 2013 Horoscop Balanta iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. buna !
    am o intrebare : de ce de fiecare data zodia fecioarei o postati ultima la horoscopul lunar ?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Anonim: Cred ca se ia o ordine aleatoare, asta e tot. Nu cred ca asta conteaza cel mai mult..

    RăspundețiȘtergere
  3. Referitor la raspunsul de mai sus : daca ne uitam la fiecare site in parte se poate observa cum marea majoritate a astrologilor fac previziunile incepand cu prima zodie si continuand pe rand cu restul zodiilor . Nu ai cum sa incepi horoscopul cu Berbec,dupa care Varsator si spre sfasitul lunii ajungi si la Leu , Fecioara, Gemeni . Si DA conteaza ordinea zodiacului ! Apreciez acest site foarte mult, dar este o parere pe care o sustin!
    Zi buna !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.