Horoscop Berbec iulie 2013

Horoscopul Berbecului iulie 2013 sugereaza necesitatea pastrarii unui stabil echilibru intre lumea interioara si cea exterioara, intre legaturile cu oamenii indragiti si cele tinand de obligatiile sociale.

Iesirea lui Saturn, pe 8 iulie, din aspectul retrograd in Scorpion netezeste calea spre o eficienta comunicare cu lumea din jur. Felul cum te integrezi printre oameni iti ofera accesul la mari si nebanuite oportunitati. Chiar daca te poti impune intr-o pozitie de lider, nu ar trebuie sa intinzi coarda incercand sa ii controlezi excesiv pe cei de langa tine.

Luna noua isi face aparitia pe 8 iulie in cerurile Racului si a patra casa a Berbecului. Acest aspect astral aduce in prim plan casa si familia. Este vremea sa acorzi o sporita atentie instinctelor ori mesajelor trimise din zona ta subconstienta, sa iti recladesti increderea in propria ta fiinta. Constient de originile tale spirituale si intelectuale, ai prilejul  a intra in contact cu cele mai adanci sentimente si necesitati interioare. Sunt favorizate planurile pe termen lung, activitatile legate de familie si reamenajarea locuintei.

Tendintele de mai sus sunt intensificate din 13 iulie, ca efect al tranzitului lui Marte in sectorul Racului. Pari a intelege mai bine ecourile trecutului si felul cum acesta te ajuta sau te stanjeneste in atingerea obiectivelor tale actuale. In consecinta, problemele sau disputele cu parintii, cu precadere cu mama, sunt pe cale a se ivi frecvent in acest interval de timp. Starea de insatisfactie interioara are potentialul de a cuprinde intreg mediul familial, dand nastere unor infierbantate schimburi de opinii. Este necesara asadar o riguruoasa examinare a universului interior. Daca reusesti sa iti armonizezi framantarile individuale cu conditiile obiective ale realitatii, ai sansa de a depasi contradictiile cu persoanele apropiate.

Incepand cu 17 iulie, trecerea lui Uranus in turnura retrograda in Berbec te poate determina sa fii bantuit de nazuinta de a calca in picioare nu numai conventiile sociale, ci si prieteni ori legaturi umane indelung si minutios construite. Pari a avea predispozitia de a-ti asuma o transformare prea brusca ori violenta a imaginii exterioare, care ii poate soca sau chiar indeparta pana si pe oamenii care tin cel mai mult la tine.

O orientare pozitiva se face simtita odata cu 20 iulie, sub impactul revenirii lui Mercur in aspect direct in Rac si a patra casa a Berbecului. Dupa numeroase si iritante piedici ce ti-au fost puse in drum, poti intrezari promitatoare directii de dezvoltare, nu neaparat in lucruri fundamentale, dar avand insusirea de a-ti promova creativitatea si ideile inedite din domeniul tau preferat. Proiecte amanate sau suspendate sunt cat pe aci sa-si afle implinirea.

Vitalitatea si optimismul iti ajung la inalte cote din 22 iulie, sub influenta tranzitului anual al Soarelui in Leu. Nu este exclus sa fii traversat de un neostoit neastampar, sa ai nazuinta de a-ti sarbatori viata cat mai deschis catre lume, straduindu-te sa fii cat mai apreciat de oamenii din imediata ta apropiere. Este o etapa solara extrem de prielnica initierii unor proiecte si activitati creative. Cunostiintele acumulate pana acum isi gasesc fagasul spre o justificata afirmare.

In aceeasi zi de 22 iulie, Luna plina din Varsator si a unsprezecea casa a Berbecului te indeamna sa iti omagiezi prieteniile, legaturile de grup si locul dobandit pe plan social. Te poti bucura de o conjunctura astrala oportuna reinnoirii retelei de amici si cunostiinte folositoare sub aspect personal, social si profesional. Totodata, poti pune capat unor relatii pagubitoare, ce si-au dovedit prea mult ineficacitatea.

Horoscop Berbec iulie 2013 - Dragoste

Din 8 iulie, reintoarcerea lui Saturn in turnura directa in cea de-a opta casa a Berbecului este asociata, de obicei, cu o reinvigorare a vietii amoroase. Este posibila reimprospatarea relatiei cu fiinta iubita prin depasirea unor obstacole tinand de ambitii ori vanitati personale. Reciprocitatea sentimentelor tinde a se reflecta intr-o intensificare a impartasirii senzuale.

Calatoria lui Marte in a patra ta casa are putinta de a te incarca cu un coplesitor stres si o nepotolita iritabilitate. Pentru a evita sa iti descarci nervozitatea asupra partenerului de cuplu, dezgropand din morti probleme aparent de mult solutionate, este de dorit sa te controlezi intr-o masura cat mai mare.

Satul, poate, de cadourile afective facute unei persoane care nu te merita, poti fi strabatut de imboldul de a cauta intr-o relatie mai mult decat iubirea pura si simpla. Cam in acest fel se poate manifesta pentru unii dintre nativii din Berbec tranzitul lui Venus in Fecioara, ce-si are debutul pe 22 iulie. Poti avea inclinatia de a profita in dragoste la fel de mult cat au profitat altii de tine. Este un lucru bun sau rau? Numai tu poti hotari!

Incepand cu 22 iulie, Soarele prezent in a cincea casa a Berbecului aseaza o aura de stralucire asupra ta si a vietii tale amoroase. Legaturile veritabil viabile cu cineva de care esti indragostit isi pot arata indreptatirea, inspirandu-ti noi perspective despre aprofundarea conexiunii in dragoste.

Horoscop Berbec iulie 2013 - Bani si cariera

Aspectul financiar al existentei tale trece printr-o perioada oportuna odata cu 8 iulie, atunci cand planeta Saturn revine in tranzit direct in a opta ta casa. Promitatoarele tale perspective legate de bani nu trebuie insa sa iti rapeasca pragamatismul din traiul cotidian. Extravagantele financiare carora te poti lasa prada acum par a fi platite mai scump decat ai crede in viitorul apropiat.

Aproape toti colegii par a se preschimba dintr-o data in prieteni de nadejde din 22 iunie, ca urmare a vizitei lui Venus in regatul Fecioarei. Chiar daca pari a fi inconjurat  numai de aprecieri si exclamatii laudative, nu te lasa pe tanjeala! Profita cat poti mai mult de acest trend prielnic carierii tale, fara a neglija faptul ca, nu peste mult timp, capricioasele estimari profesionale se pot intoarce in defavoarea ta.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiil

Horoscopul dragostei Berbecului 2013

Horoscop Berbec iunie 2013
Horoscop Berbec iulie 2013 Horoscop Berbec iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 19, 2013 Rating: 5

11 comentarii:

  1. Cred ca n-ar strica sa-i arat si mamei predictiile pentru luna viitoare. S-ar putea sa se bucure in privinta anumitor aspecte, ea oricum ea numai partile bune ale lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna DIANA miar fi lacut sa spuneti si despre acei berbeci care sint fara loc de munca ,ca sintem multi ,daca anul acesta gasim un loc de munca .Ce va fi de noi saracuti berbecuti ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si ieu o intrebare doamna Diana ,ieu sint berbec si prietenul varsator ,o sa ne intelegem bine intr-un viitor ?

    RăspundețiȘtergere
  4. sint berbec si totul imi merge rau de citiva ani buni si acum am ramas fara loc de munca .La ce bine sa ma mai astept .........sint berbeci care o duc bine ,daca sintem toti berbeci ,de ce atita diferenta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi scrie zilele astea despre compatibilitatea in dragoste dintre Berbec si Varsator. Urmareste-mi blogul si vei afla.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc doamna DIANA pentru raspuns .Am cunoscut acest varsator acum patru ani si ne intelegem foarte bine.Sinem prieteni foarte buni ,dar nu stiu daca aceasta relatie va merge mai inserios,ieu as vrea si iel la fel .Ceva il opreste ,ar vrea sa se compromita si parca ii ieste frica .Il iubesc si ma iubeste imi spune des si stiu ca nu ma minte pt ca imi demostreaza si il simt . SONYA

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc doamna Diana pt raspuns . SONYA

    RăspundețiȘtergere
  8. doamna Diana sunt berbec nascut in primele zile ale berbecului in martie, viata personala la ai mei sub 30 de ani nu ia o turnura poyitiva, care ar fi problema ma puteti lamuri , deja sunt disperata. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Diana sint nascuta la sfirsitul lunii martie de ce nu am noroc in dragoste ? fostul meu sot ieste berbec nascut in april la inceputul lunii si persoana cu care a plecat tot berbec .Stiam ca berbeci isi dau in cap ca nu se inteleg dar cu mine nu si cu amanta da? Ce sa fac sa-mi gasesc si ieu jumatatea sa iubesc si sa fiu iubita?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu scorpion, el berbec...ce se va imtampla anul acesta ? Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  11. ce se intimpla cu berbeci anul acesta care nu au perechie ,o sa-si gaseasca jumatatea ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.