Horoscop Gemeni iulie 2013

Horoscopul Gemenilor iulie 2013 anticipeaza o puternica motivare in scoaterea la lumina si punerea la treaba a unor abilitati, talente, resurse interioare neindeajuns exploatate pana acum. Afirmarea valorilor proprii face casa buna cu o efervescenta angajare in sfera financiara a existentei.

Incepand cu 8 iulie, gratie iesirii lui Saturn din aspectul retrograd in Scorpion, ai la indemana o perioada favorabila regandirii si transformarii stilului de viata, renuntarii la obiceiuri paguboase pentru sanatate si adoptarii unei tonifiante diete sau unui regulat program de intretinere fizica.

Luna noua rasarita pe 8 iulie in cerurile Racului iti intensifica perceptia lumii prin mijlocirea tuturor celor cinci simturi. Pari a fi mult mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau, ancorat solid in realitatile cotidiene. In acelasi timp, poti simti nevoia sa iti reorganizezi viata astfel incat aceasta sa capete coerenta si sa se conformeze valorilor tale cele mai de pret.

O necesara reevaluare a sperantelor si telurilor pe termen indelungat te marcheaza odata cu 17 iulie, drept urmare a trecerii lui Uranus in turnura retrograda in Pesti si a doua casa a Gemenilor. O colectivitate la care ai aderat cu mult timp in urma ori unii amici par a-ti starni dezamagirea. In acest context astral, te poti intreba care dintre oamenii apropiati mai corespund actualului stadiu al vietii tale si obiectivelor tale ambitioase. Totodata, este de asteptat sa iti faci noi prieteni, mult mai potriviti aspiratiilor tale.

Din 20 iulie, revenirea lui Mercur in tranzit direct in Rac te indeamna sa profiti intr-o sporita masura de talentele si resursele tale interioare. Este o vreme oportuna extinderii orizonturilor si contactelor tale sociale.

O perioada in care esti inclinat sa te atasezi mai viguros de casa si familie incepe pe 22 iulie, ca efect al calatoriei lui Venus pe taramul Fecioarei. Locuinta pare a fi nu numai o prioritate in preocuparile tale, ci chiar si o sursa a unor avantaje materiale nebanuite pana in prezent. Poti fi strabatut de o relaxanta seninatate sufleteasca, impunandu-ti-se placerile simple dar veritabile ale existentei.

Odata cu aceeasi zi de 22 iulie, Soarele prezent in Leu si a treia casa a Gemenilor are capacitatea de a-ti ascuti facultatile mentale. Intr-un astfel de interval, poti sa te exprimi cu abilitate si mare putere de convingere, avand oportunitatea de a-ti evidentia sinele in comunicarea si interactiunea sociala. Notabila energie intelectuala ce te cutreiera te poate imboldi sa te dedici unui studiu individual asupra unui subiect care te incita si te pasioneaza de ceva vreme.

Luna plina aparuta pe 22 iulie in Varsator pune accentul pe evolutia personala, filozofie, religie, educatie si calatorii. Te stimuleaza sau nu credinta ta interioara in dezvoltarea intelectuala ori spirituala? Te sprijina in largirea viziunii tale despre viata sau iti ingradeste calea destinului? Astfel de intrebari sunt, de obicei, asociate cu Luna plina din a noua ta casa. Poti fi provocat sa te avanti in noi experiente de viata, capabile a-ti imbogati personalitatea.

Horoscop Gemeni iulie 2013 - Dragoste

Parcursul lui Venus in a patra casa a Gemenilor genereaza, din 22 iulie, o atitudine mult mai receptiva si sensibila in viata amoroasa. Loialitatea fata  de persoana iubita devine mai importanta decat altadata, fiind gata sa faci orice pentru a mentine o relatie de cuplu cat mai deschisa si mai sincera. Daca nativii singuri din Gemeni par a fi atrasi de nostalgia unor memorabile iubiri, cei ce au deja un partener pot cade prada unui neostoit sentimentalism.

Horoscop Gemeni iulie 2013 - Bani si cariera

Dificultatile din sfera profesionala tind sa dispara odata cu 8 iulie, ca urmare a tranzitului direct al lui Saturn in cea de-a sasea casa a Gemenilor. Relatiile cu colegii si superiorii sunt pe cale sa se amelioreze, si ai prilejul de a te afirma si a culege roadele straduintelor tale in masura in care ai tras invataminte din problemele asezate in fata ta de aspectul retrograd la lui Saturn.

Din 13 iulie, tranzitul lui Marte in Rac si a doua casa a Gemenilor initiaza un ciclu de-a lungul caruia resursele tale tind a fi intens solicitate, indiferent daca este vorba despre bani, timp ori energie. Pari a avea inclinatia de a-ti pune la incercare competenta si eficienta din punct de vedere profesional. Felul cum actionezi sau iti demonstrezi personalitatea au un impact direct asupra situatiei tale financiare. Oricum, este necesar sa iti supraveghezi cu grija cheltuielile si modul cum iti gestionezi banii!

Mercur isi paraseste aspectul retrograd in cea de-a doua ta casa incepand cu 20 iulie, vestind o perioada propice descalcirii unor problemle financiare complexe. Ai ocazia sa te relansezi, nestingherit de majore bariere, in ameliorarea starii tale materiale si castigarea unui inalt, mult ravnit statut social.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni iunie 2013
Horoscop Gemeni iulie 2013 Horoscop Gemeni iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Interesante aspectele din Dragoste. Oare chiar o sa ne gandim la iubiri mai vechi..

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodata nu m-as gandi la ,,fost,,...mi-ar placea sa spuneti mai mult despre viitor.Ca,cei trecut nu mai are importanta pt viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim,ai mare dreptate,trecutul trebuie sa ramana trecut,insa niciodata nu putem sti ce ne rezerva viitorul.Poate cei din trecut vor reprezenta persoane indispensabile viitorului nostru. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. unele aspecte sunt foarte adevarate...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.