Horoscop Pesti iulie 2013

Horoscopul Pestilor iulie 2013 anticipeaza o vreme strabatuta de imbelsugate efluvii creatoare, autodisciplina, incredere in propriile forte si o atitudine extrem de responsabila in viata de zi cu zi.

O perioada dedicata depasirii ezitarilor si piedicilor exterioare asezate in calea evolutiei tale personale este inaugurata din 8 iulie, ca efect al iesirii lui Saturn din aspect retrograd in Scorpion. Inarmat cu o proaspata si viguroasa incredere in tine insuti, ai oportunitatea de a te afirma in acele domenii ale existentei cu adevarat importante pentru tine. Sunt favorizati mai ales nativii din Pesti implicati in studii sau aspirand la o treapta superioara de invatamant.

Tot pe 8 iulie, Luna noua din cerurile Racului iti stimuleaza impulsurile creative, provocandu-te sa iti pui la treaba intreg arsenalul resurselor interioare. Tinzi a-ti exprima cu elocventa si farmec personalitatea, adunand in preajma ta numerosi amici si chiar admiratori. La ordinea zilei sunt placerile simple dar savuroase ale vietii, distractiile si conversatiile spumoase cu oamenii indragiti.

Incepand cu 13 iulie, tranzitul lui Marte in regatul Racului este asociat, de obicei, cu o patrunzatoare nevoie de relevare a sinelui si impunere a individualitatii. Daca reusesti sa iti canalizezi energiile creative catre obiectivele cu adevarat importante, poti trece printr-un interval de timp extrem de productiv. Daca nu faci acest lucru, poti cade prada cu usurinta unei stari de angoasa si frustrare. In acelasi timp, nu este deloc exclus sa "probezi" diverse variante de exprimare a personalitatii tale, oprindu-te, in cele din urma, la una ce pare a fi foarte eficienta in dezvoltarea ta personala.

Trigonul dintre Jupiter si Neptun din 18 iulie te imbie catre reflectie si meditatie, netezind calea spre o reechilibrare si reinseninare a fiintei tale. Capacitatea de a-i intelege intr-o sporita masura pe ceilalti se aliaza cu o atitudine optimista fata de viata. Tinzi a investiga o larga paleta de placeri inalte, spiritualizate, asociate cu arta ori cultura, avand astfel prilejul de a te indeparta de cenusiul rutinei cotidiene. O mica vacanta pare a fi ideala in aceasta conjunctura astrala.

Pe 19 iulie, trigonul lui Saturn si Neptun daruieste calm, stabilitate si claritate a mintii, ajutandu-te sa-ti asumi o perspectiva increzatoare si plina de siguranta in confruntarea cu dificultatile traiului zilnic. Comunicarea cu oamenii din jur pare a fi marcata de seriozitate, cu atat mai mult cu cat aspiri a intelege cat mai bine care sunt veritabilele lor intentii. In aceasta situatie, poti deveni un bun ascultator, dar si un bun sfatuitor. Treci printr-o perioada prielnica reactualizarii bagajului tau de cunostiinte, mai ales profesionale, prin intermediul unui studiu independent, individual.

Proiecte ce stateau sub semnul provizoratului si nesigurantei, sunt pe cale sa se inchege si sa se fructifice mai repede decat te-ai fi asteptat din 20 iulie, atunci cand Mercur paraseste aspectul sau retrograd in Rac si a cincea casa a Pestilor. Pari a te concentra mai bine asupra responsabilitatilor tale, fara a te mai lasa cuprins de indoiala si ezitari. Selectioneaza-ti si prioritizeaza-ti cu grija actiunile si preocuparile de zi cu zi!

Din 22 iulie, tranzitul Soarelui pe taramurile Leului iti focalizeaza mintea asupra sarcinilor si obligatiilor cotidiene, a disciplinei si dedicarii fata de detaliile semnificative ale existentei de zi cu zi. Ai la indemana un ciclu solar propice initierii unui nou stil de viata, bazat pe o dieta cat mai sanatoasa.

Luna plina aparuta pe aceeasi data de 22 iulie in Varsator si a douasprezecea casa a Pestilor iti poate sugera sa te izolezi cumva de lume, pentru a-ti regandi traseul destinului in lumina ultimelor evenimente ce ti-au marcat viata. Pe de alta parte, ai ocazia de a intra in contact cu zonele profunde ale interioritatii tale, scotand la suprafata mintii nazuinte ori simtaminte ce isi cer cu insistenta materializarea.

Horoscop Pesti iulie 2013 - Dragoste

Luna noua ivita pe 8 iulie in cea de-a cincea casa a Pestilor te inconjoara cu o aura de rara atractivitate. Nativii singuri pot face pasi fermi, hotaratori catre inima persoanei pe care aspira sa o cucereasca, in vreme ce acei aflati deja intr-o relatie de cuplu par a se bucura de o intensificare a impartasirii afective.

Dragostea castiga in temeritate si spirit de initiativa odata cu 13 iulie, ca urmare a calatoriei lui Marte in cea de-a cincea ta casa. Obiectivele tale din viata amoroasa sunt pe cale a fi atinse daca te lasi in voia acestei tendinte, ce are darul de a te sprijini in depasirea unei excesive timiditati ori a unor pagubitoare reticente.

O atentie speciala din partea persoanei iubite se prefigureaza odata cu 22 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in Fecioara si a saptea casa a Pestilor. Viata sociala, grupurile de prieteni par a te atrage mai putin in comparatie cu pretioasa comuniune alaturi de partenerul de cuplu. Esi gata sa faci mari sacrificii ori compromisuri pentru a nu destrama in vreun fel armonia din legatura amoroasa.

Horoscop Pesti iulie 2013 - Bani si cariera

Din 8 iulie, tranzitul direct al lui Saturn in a noua casa a Pestilor aduce norocul de partea ta in sfera profesionala, cu precadere prin mijlocirea unor calatorii de afaceri sau unor contacte cu persoane de pe alte meleaguri.

O alternare surprinzatoare, chiar naucitoare, de sanse si dificultati financiare pare a-ti pune rabdarea la incercare din 17 iulie, sub impactul trecerii lui Uranus in turnura retrograda in Berbec si cea de-a doua casa a Pestilor. In acest context astral, ti se recomanda sa iti cantaresti cu grija fiecare initiativa profesionala sau de afaceri. Nu te lasa prins in mrejele unor prea promitatoare oferte si analizeaza cu precautie orice mare cheltuiala ori investitie pe care te simti tentat sa o faci.

Trigonul dintre Saturn si Neptun de pe 19 iulie te poate solicita mai mult decat de obicei pe plan profesional, insa poti face fata cu succes tuturor incercarilor gratie marii increderi in abilitatile tale si a comunicarii eficiente cu colegii ori colaboratorii. Tinzi a fi extrem de analitic, critic si meticulos atunci cand esti pus in fata unei munci de detaliu. Responsabilitatile, dar si avantajele din cariera sunt pe cale de a se inmulti vazand cu ochii. Din nou, este posibil sa pleci intr-o calatorie de afaceri.

Incepand cu 22 iulie, vizita Soarelui in a sasea casa a Pestilor te poate determina sa te apleci, cu o sporita constiinciozitate, asupra sarcinilor de la serviciu. Autodisciplina si seriozitatea ce te caracterizeaza acum nu au cum sa ramana neobservate de catre superiori.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti iunie 2013
Horoscop Pesti iulie 2013 Horoscop Pesti iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2013 Rating: 5

10 comentarii:

  1. Iti multumesc nespus pentru informatii. O sa ii dau articolul si mamei, sunt sigura ca va fi incantata sa-l citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim pentru horoscop , vad ca totul pare a fi cum trebuie caci pe 8 si pe data 17 chiar am niste activitati foarte importante pentru mine si care cred ca o sa ma solicite la maxim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chestia cu sanse si dificultati financiare, toate in acelasi timp pare cam ciudata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Super horoscopul!Deabia astept fiecare luna sa-l citesc.Se poate un articol cu compatibilitatea dintre femeia peste si barbatul capricorn?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok. In cateva zile voi scrie despre asta

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pt horoscop.Il citim mereu...Se poate si o compatibilitate intre femeia peste si barbatul gemeni???

    RăspundețiȘtergere
  7. Tin cont de opiniile cititorilor, asa ca in curand voi scrie despre compatibilitatea in dragoste dintre zodiile Pesti si Gemeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Diana!Iti doresc o seara minunata si maine o zi deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Diana , poti pune mai multe informatii legate de norocul pe care il au pestii? Mai multa informatii legate de cariera , te rog ! Mersi , faci o treaba extraordianara!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.