Horoscop Sagetator iulie 2013

Horoscopul Sagetatorului iulie 2013 marcheaza o eliberare din niste subtile capcane subconstiente, dar si necesitatea de a-ti pastra vigilenta fata de o debordanta emotivitate. Se impune, asadar, o sporita concentrare asupra realitatii imediate, a lucrurilor degizate sub ispititoarea poghita a aparentelor si o mereu vie abilitate de adaptare.

Diversele confruntari interioare si dureroasele mesaje primite din zona intunecata a subconstientului tind sa se risipeasca odata cu 8 iulie, ca efect al iesirii lui Saturn din turnura retrograda in Scorpion si a douasprezecea casa a Sagetatorului. Este vremea trecerii in revista a marilor reusite si esecuri, a regandirii traseului esential al fiintei. Ai sansa de a evolua personal mai cu seama prin descifrarea trendurilor principale din mediul inconjurator si constientizarea adevaratelor intentii ale persoanelor din preajma ta.

Luna noua aparuta pe 8 iulie in cerurile Racului poate reprezenta "o moarte" si "o renastere", mai ales pe plan spiritual. Este vorba despre nevoia unei regenerari, transformari, ce necesita moartea unui aspect pagubos al persoanei tale, ce lasa loc nasterii unei orientari majore a personalitatii tale. Din punct de vedere psihologic, aceasta Luna noua iti poate pune la incercare forta de a-ti recunoaste si accepta o latura negativa, dar si de a o converti intr-o orientare benefica dezvoltarii tale.

Din 13 iulie, tranzitul lui Marte in Rac tinde a te dezarma in fata lumii din pricina unei intense incarcaturi emotionale. Vulnerabilitatea sufleteasca pare a-ti slabi fraul vointei ori perseverentei, un lucru avand potentialul de a-ti starni iritarea nu numai vizavi de tine insuti, ci si de persoane ce par a profita de slabiciunea ta.  Tocmai din acest motiv, este posibil sa reactionezi disproportionat in conjuncturi tensionate ale existentei, lasandu-te cuprins de accese violente de manie. Este cazul sa iti depasesti frustrarile, sa nu mai dai ascultare ecourilor negative ale trecutului si sa te focalizezi asupra oportunitatilor prezentului.

Aspectul retrograd asumat de Uranus in sectorul Berbecului te poate aduce, din 17 iulie, in preajma unor evenimente ori concidente cu totul neprevazute. Este nevoie, asadar, sa dai dovada de cat mai multa adaptabilitate in toate planurile existentei tale. Creativitatea devine efervescenta, dar pare a se lasa calauzita spre regiuni contradictorii, la granita dintre onestitate si ipocrizie. Nu te lasa in voia unor speculatii nepotrivite in interactiunea cu cei din imediata ta apropiere.

O iluminare profunda a fiintei tale interioare este de asteptat sa se produca din 22 iulie, gratie Soarelui in tranzit prin regiunile Leului si a noua ta casa. Simtul aventurii pare sa ti se alature din nou, cu atat mai mult cu cat emotivitatea excesiva nu iti mai stanjeneste libertatea de miscare. Poti fi predispus sa te avanti in proaspete, innoitoare initiative. Viziunea pozitiva asupra lumii iti este de ajutor chiar si in momente mai putin fericite ori oportune.

Tot pe 22 iulie, Luna plina din Varsator si a treia casa a Sagetatorului vesteste o implicare intensa in viata de zi cu zi. Poti fi asaltat, pe nepusa masa, de numeroase obligatii, sarcini si responsabilitati. O scrisoare sau un document de mare importanta este pe cale sa te ia prin surprindere. De asemeni, pare a se ivi necesitatea unei scurte calatorii de afaceri sau in interes de serviciu.

Horoscop Sagetator iulie 2013 - Dragoste

O coplesitoare revolta a senzualitatii impotriva regimului auster al unor stabile sentimente iti poate da de furca in viata amoroasa incepand cu 8 iulie, sub impactul Lunii noi din a opta casa a Sagetatorului. Incearca sa refuzi ispita unei aventuri trecatoare ce ti-ar putea afecta iremediabil relatia de cuplu pe termen lung.

Calatoria lui Marte in a opta ta casa intensifica din 13 iulie tendintele anterioare. Pe de alta parte, o persoana pe care o indragesti de multa vreme, dar care nu a raspuns pana in prezent avansurilor tale,poate sa manifeste un brusc interes fata de tine. Fii atent ca nu cumva acest lucru sa ascunda, de fapt, intentia de a te folosi in scopurile sale egoiste sau mercantile.

Turnura retrograda a lui Uranus in a cincea casa a Sagetatorului are putinta de a te imboldi sa iti cauti o sporita libertate individuala in cadrul legaturii de cuplu. Acest lucru are doua taisuri. Poate contribui la o reimprospatare a conexiunii cu persoana iubita, sau, din pricina posesivitatii partenerului, poate duce la o amara despartire.

Daca nu ai inca un tovaras de viata, dragostea pare a-si cauta loc in intr-o zona avand de a face cu preocuparile tale profesionale odata cu 22 iulie, atunci cand Venus patrunde in Fecioara si a zecea casa a Sagetatorului.

Horoscop Sagetator iulie 2013 - Bani si cariera

Din 20 iulie, Mercur revine in tranzitul direct prin Rac si a opta casa a Sagetatorului, punand capat unor contradictii ori neclaritati in sfera ta financiara. Poti face rost de un imprumut in conditii avantajoase, dar poti apela, la fel de bine, la niste resurse neexploatate nu neaparat banesti, dar avand capacitatea de-ati ameliora starea materiala.

Atmosfera de la serviciu tinde a se destinde si a-ti fi favorabila din 22 iulie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a zecea ta casa. Colegii par a-ti fi mai aproape, gata sa te sprijine in tot ceea ce intreprinzi. Simtul de responsabilitate si competenta sunt pe cale a-ti fi recunoscute, netezindu-ti calea spre favorurile superiorilor. Ambitiile tale profesionale sunt sustinute mai ales prin mijlocirea unui talent artistic sau a partenerului de cuplu.
Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator iunie 2013
Horoscop Sagetator iulie 2013 Horoscop Sagetator iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.