Horoscop Scorpion iulie 2013

Horoscopul Scorpionului iulie 2013 insista asupra relansarii interdependentei cu lumea, ambitiilor profesionale, sociale, dar, mai ales, amplasarii intr-un fagas spiritual capabil a te aduce mai aproape de o adevarata implinire a individualitatii tale.

Indoielile legate de felul cum te percepe lumea din jur sunt pe punctul de a se risipi odata cu 8 iulie, atunci cand Saturn isi paraseste aspectul retrograd in Scorpion si in prima ta casa. Nu mai esti dispus sa accepti conformismul, ipocrizia si duplicitatea din relatiile cu oamenii din imediata ta apropiere, straduindu-te sa iti afirmi valorile autentice si statornice ale individualitatii.

In aceeasi zi de 8 iulie, Luna noua din Rac si a noua casa a Scorpionului iti aseza in fata evolutia personala, spirituala sau intelectuala, necesitatea studiului individual sau instututionalizat, incitante curiozitati mentale, experiente culturale si calatorii. Ai nevoie sa iti reimprospatezi viziunea despe existenta si sa iti extinzi cat mai larg orizonturile.

Tranzitul initiat de Marte, din 13 iulie, in sectorul Racului si a noua ta casa este asociat, de obicei, cu revarsarea unei imbelsugate energii interioare catre telurile prioritare ale vietii. Poti trece printr-o perioada de intensa concentrare asupra unei credinte religioase ori personale, a unei dezvoltari spirituale a sinelui ori a unor mult visate calatorii. Oricare ar fi preocuparile tale, ele tind sa depaseasca limitarile si obisnuintele cotidiene, subordonandu-se impresiei ca traiesti prin si alaturi de o instanta superioara, ce iti supravegheaza si indruma gandurile si faptele. Pe de alta parte, este posibil sa realizezi felul in care sensibilitatea emotionala te poate subjuga vointei unor persoane nedemne de increderea pe care le-o acorzi.

Din 17 iulie, Uranus trece in turnura retrograda in Berbec, indemnandu-te sa iei niste masuri ferme legate de munca si starea ta de sanatate. Se impune sa fii cat se poate de receptiv la tot ceea ce se intampla in preajma ta, si sa tragi niste invataminte ce iti vor fi de mare folos in viitor. Spatiul tau inconjurator pare a se transforma vazand cu ochii, punandu-ti la incercare adaptabilitatea sau rigiditatea unor conceptii personale.

Trigonul dintre Saturn si Uranus de pe 19 iulie te ajuta sa aduci un sporit echilibru intre interesele materiale si cele spirituale. Desi iti doresti sa izbandesti pe plan financiar, acest lucru nu te multumeste pe deplin. Nazuiesti sa fii calauzit de un mai inalt sens la vietii, sa iti armonizezi relatia cu universul tau interior. Nu trebuie sa te temi de intrebarile ce se pot impune de la sine din punct de vedere religios sau spiritual. Nu este exclus sa fii atras de o cauza umanitara, lasand de o parte un neconstientizat pana acum individualism.

Viziunea ta de ansamblu asupra existentei este pe cale sa se ajusteze odata cu 20 iulie, gratie reintoarcerii lui Mercur in tranzit direct in sectorul Racului si a noua casa a Scorpionului. Detalii semnificative pe care nu le-ai luat in seama pana in prezent isi scot la iveala utilitatea, corectandu-ti cararile destinului. Ceea ce faci acum isi va spune in  curand cuvantul asupra parerii celorlalti despre tine si a evolutiei carierei tale.

O mult asteptata invigorare a relatiilor amicale, a impartasirii dintr-un grup de oameni asemeni tie, se prefigureaza incepand cu 22 iulie, ca urmare a calatoriei lui Venus in regatul Fecioarei. La ordinea zilei este imperativul de a comunica si a discuta cu persoane capabile sa te inteleaga si sa te indrume. Pari a fi dominat de o atitudine senina, dar si cumva detasata fata de lumea din preajma ta.

Luna plina rasarita pe 22 iulie iti sugereaza sa aduci la un stabil echilibru actitatea sociala si profesioana cu viata persoanala. Este vremea sa faci o prioritizare, sa renunti la unele aspecte neproductive dar mari consumatoare de timp si energie. Locuinta, familia sau o proprietate par a impune o evaluare cat mai clara.

Horoscop Scorpion iulie 2013 - Dragoste

Daca o noua relatie de cuplu tinde a se infiripa odata cu 22 iulie, ziua de debut a vizitei lui Venus in a unsprezecea casa a Scorpionului, aceasta pare a fi caracterizata mai curand de o comuniune spirituala ori intelectuala decat de o fierbinte reciprocitate pasionala. Nu este nimic rau in asta. Adeseori, o stabila si autentica poveste de dragoste are drept prima etapa o sincera impartasire amicala.

Horoscop Scorpion iulie 2013 - Bani si cariera

Tranzitul retrograd al lui Uranus in a sasea casa a Scorpionului pare a te aduce in preajma unor situatii stresante in sfera profesionala. Colaboratorii par a-ti da mereu de furca, iar avalansa de responsabilitati si sarcini laborioase, migaloase este gata sa te scoata din sarite. Pastreaza-ti cat mai mult rabdarea si nu te lasa in voia unor izbucniri temperamentale pe care ai putea sa le regreti amarnic mai tarziu.

Trigonul lui Jupiter cu Saturn de pe aceeasi data de 17 iulie te sustine impotriva negativelor tendinte de mai sus, deschizandu-ti mintea spre generoase perspective pe termen lung. Simtul practic iti este un bun aliat, si pari a avea la indemana nesperate oportunitati de a da amploare unei afaceri.

Din 22 iulie, parcursul Soarelui in Leu si a zecea casa a Scorpionului te motiveaza sa te focalizezi asupra carierei, ambitionandu-te sa fii recompensat asa cum se cuvine pentru eforturile si meritele tale. Daca acest lucru nu se intampla, poti fi strabatut de nazuinta de a-ti cauta un alt job sau un alt domeniu de activitate. Ai nevoie sa iti programezi cu seriozitate si minutiozitate viitorul, punandu-l in matca unor consistente planuri pe termen lung.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Scorpion 2013

Horoscop Scorpion iunie 2013
Horoscop Scorpion iulie 2013 Horoscop Scorpion iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 29, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Cateva vesti excelente insa si anumite aspecte pe care as fi vrut sa nu le citesc. Per ansamblu, sper sa fie o luna buna. Multumesc frumos de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand o sa fie bine si pentru scorpioni??De cand asteptam vara asta..din 27 iunie sper la schimbari ,pana acum o mare dezamagire:(..nu am vazut nici un efect pozitiv a lui Jupiter in Rac...Ajutoor..nu mai am rabdare

    RăspundețiȘtergere
  3. intelesesem ca pe 31 iulie va avea loc un eveniment astral care va avea un impact puternic in destinele scorpionilor...despre ce este vorba si ce influenta are?

    RăspundețiȘtergere
  4. asa parea de minunata vara asta..acum se pare ca nici trigoanele nu ne ajuta prea mult pentru ca e retrograd Uranus..offf

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana vreau sa iti multumesc pentru modul cum interpretezi aspectele.
    As vrea detalii. Cum pot intra in legatura cu tine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ganditi mai pozitiv oameni buni ca pana la urma astrele trebuie sa fie favorabile!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.