Berbec - Varsator: Compatibilitate in dragoste

Conexiunea in dragoste dintre Berbec si Varsator poate fi extrem de furtunoasa, capabila a declansa valuri de noi, neprevazute si clocotitoare emotii. Exista posibilitatea ca Berbecul sa fie partenerul mai curand dominant, iar Varsatorul cel cu precadere pasiv.

Planeta guvernatoare a Varsatorului, Uranus, este, de obicei, imprevizibila in fel cum actioneaza, asa ca tendinta nativilor din aceasta zodie de a se lasa adeseori in voia unor capricii nu ii satisface prea mult pe partenerii lor din Berbec.  Daca, totusi, reprezentantii ambelor semne zodiacale dau dovada de putin tact si intelegere, relatia lor de dragoste are sansa de a deveni foarte speciala.

Berbecul trebuie sa fie cat se poate delicat atunci cand isi doreste sa se apropie de emotivul visator Varsator. Desi gelos si posesiv, Varsatorul nu se da in vant dupa viata amoroasa din dormitor, gasind ca are alte lucruri cu mai pasionante ori mai utile de facut. Din aceasta pricina, Berbecul il poate considera, uneori, un iubit egoist. In cazul unei casatorii, totul depinde de autenticitatea si veritabila reciprocitate a simtamintelor lor.

Viata este departe de a fi plictisitoare atunci cand se formeaza un astfel de cuplu. Berbecul respecta natura interiorizata a Varsatorului, si simte ca este cazul sa intervina, cateodata, cu spontane si surprinzatoare sugestii. Pe de alta parte, Berbecul vrea sa fie in centrul atentiei partenerului sau, in vreme ce Varsatorul beneficiaza de o larga retea sociala, putand, in acest fel, sa isi frustreze tovarasul de viata.

O latura pozitiva a acestei asocieri este ca Berbecul si Varsatorul se simt nemaipomenit de bine atunci cand calatoresc sau ies in oras impreuna. Amandoi sunt imbolditi de nevoia de a explora, extrovertirea celui dintai fiind complementara introvertirii celui de-al doilea. Asadar, numai printr-o de continua completare a unuia pe celalalt se poate realiza o adevarata compatibilitate in dragoste intre Berbec si Varsator.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Berbec - Dragoste si cucerire

Barbatul Varsator - Dragoste si cucerire

Berbec- Gemeni : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Varsator: Compatibilitate in dragoste Berbec - Varsator: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on iulie 04, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. compatilibitate 0!am incercat eu varsat.el berbec!un dezaxat,psihopat,paranoic,gelos,hiperposesiv!fireste nu toti sunt la fel,dar am vz.ca partile negative ale lor sunt exacerbate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha Da și berbecul meu e la fel ..îl iubesc dar e dificil sa îl mulțumești.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahaha Da și berbecul meu e la fel ..îl iubesc dar e dificil sa îl mulțumești.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.