Femeia Vărsător - Prietena, iubită, soție și mamă


Înconjurată de o aură de ambiguitate, personalitatea femeii Vărsător tinde a fi extrem de derutantă. Același lucru se poate spune despre viața sa amoroasă. Poate fi credincioasă alesului ei și, totuși, cumva detașată din punct de vedere sentimental. Este gata să se atașeze total de un partener de cuplu cu condiția ca acesta să nu încerce a o subjuga. Dacă este lăsată să se bucure de libertate, va reveni mereu la bărbatul vieții sale, extenuată ori sastisită de incursiunile sale independente. Visele ei sunt cu totul diferite de cele ale unei femei obișnuite. Ea își îngână cântecul destinului într-o tonalitate inaudibilă pentru cei mai mulți dintre noi.



Femeia Vărsător este asemenea unui fluture ce se odihnește pe orice floare îi iese în cale, însăfără a aparține nici uneia dintre ele. Tânjește după libertate, iar dacă tovarășul ei de viață are forța de a acceptă acest lucru, ea îl va iubi cu o și mai mare intensitate. Aspirând către nelimitate orizonturi, dragostea sa va depăși astfel toate cotidianul obositor. Puterea și statutul personal contează pentru ea într-o sporită măsură, ca șibanii ori siguranța financiară. Dacă un bărbat năzuiește să fie iubit de un astfel de exemplar feminin trebuie să fie sincer și onest nu numai față de ceilalți, ci și față de sine însuși. El nu se poate vedea silit să respecte regulile ei, trebuind în schimb să se adapteze unui cod etic construit împreună cu ea.

Berbec - Vărsător: Compatibilitate în dragoste
Bărbatul Vărsător - Dragoste și cucerire

Pasiunea neînfrânată nu este, de obicei, una din trăsăturile pregnante ale unei fete născute în zodia Vărsătorului. Dragostea sa pare a fi mai curând subtilă și aluzivă. Ea poate iubi cu o fierbinte intensitate, preferând totuși un amor platonic în cea mai mare parte a timpului. Organizarea de petreceri și evenimente sociale, precum și participarea la acestea reprezintă ocazii de a se simți ca peștele în apă, fiind întotdeauna în centrul atenției oamenilor. Femeia din zodia Vărsător este întru totul încrezătoare în iubitul ei, fără a fi predispusă către incomensurabile accese de gelozie și posesivitate. Încrederea sa nu este deloc naivă, ci se bazează pe faptul că, înainte de a se angaja într-o relație, își analizează la sânge și își studiază cu minuțiozitate, sub microscop, viitorul partener.

Cu toate acestea, dacă află că este înșelată, poate fi profund răscolită, rana sa sufletească părând a fi cu greu uitată. În cazul femeii Vărsător, zicala "ochii care nu se văd se uită" își capătă o deplină îndreptățire. Tocmai de aceea, un bărbat care ține să păstreze iubirea ei trebuie să-i fie mereu prin preajma. Pe de altă parte, este înzestrată cu o ascuțită voință. Dacă ajunge să creadă că legătura sa amoroasă scârțâie și nu are cum să o amelioreze în vreun fel, îi pune capăt de îndată, chiar dacă în acest mod este pe punctul de a-și frânge inima. La fel ca orice veritabil Vărsător,își amintește prima dragoste de-a lungul întregii sale vieți!

Fata din semnul zodiacal Vărsător nu poate fi niciodată necinstită într-o relație de cuplu și, chiar dacă pare a se implica în vreo aventură extraconjugală, îi retează orice viitor chiar înainte de a o începe cu adevărat. Se străduiește întotdeuna să cunoască cele mai adânci gânduri și secrete ale bărbatului ei, însă visele sale sunt dincolo de orice sclipire ale imaginației  acestuia.
Conversația cu o femeie Vărsător este, de cele mai multe ori, foarte agreabilă din cauza manierelor sale pline de farmec. Mintea îi este cu totul imprevizibilă, fiind destul de dificil să-i ghicești gândurile. Ea poate trăi cu entuziasm în prezent pentru ca, pe nepusă masă, să fie cuprinsă de nostalgia zilei de ieri sau de nerăbdarea de a se avânta în ziua viitoare.



Ca mamă, femeia Vărsător este înclinată să fie extrem de iubitoare și grijulie, deși, la început, poate fi puțin derutată sau iritată de ideea de maternitate. Acest debut este repede depășit, relația cu odraslele sale dezvoltându-se apoi cât se poate de natural. Pare a-i fi foarte dificil să își exprime dragostea maternă sub forma îmbrățișărilor și sărutărilor, soțul ei fiind dator să o inițieze in această artă. Nu tinde, de obicei, să-și copleșească copiii sub o aripă supraprotectoare. În același timp, este mereu dispusă să asculte și să rezolve problemele lor din copilărie și adolescență. Resimte, ca și o datorie a ei, necesitatea de a încadra viața copiilor într-o sănătoasă disciplină.

Pentru a ajunge mamă, femeia Vărsător trebuie însă convinsă mai întâi să se mărite, o treabă deloc ușoară! Curtezanului ei i se impune să îi predea convingătoare lecții despre romantismul dragostei, cu atât mai mult cu cât emoțiile nu ajung nemijlocit către dânsa. Poate ajunge să pășească pe stradă țînându-și strâns de mână iubitul, dar nu este tipul de fată care să se uite cu răbdare, ore întregi, în ochii acestuia.

Bărbatul unei femei Vărsător nu trebuie să o înnăbușe cu o exagerată afecțiune. Ea are nevoie de spațiu, fiind gata i- l acorde și lui. Lucruri precum bănuielile, gelozia, posesivitatea, cicăleala o îndepărtează de iubire. Dacă soțul știe să fie amabil cu prietenii săi, ea, la rândul său, îi va primi cu căldură amicii în casă. Intuiția și clarviziunea ei pot fi de mare ajutor tovarășului său de viață. Tot ce are el de făcut este să o țină de mâna și viitorul i se va deschide larg în față, un viitor al unei împărtășiri afective și a unei căsnicii pline de o reală armonie.

Copyright © diane.ro


Femeia Vărsător - Prietena, iubită, soție și mamă Femeia Vărsător - Prietena, iubită, soție și mamă Reviewed by Diana Popescu on iulie 15, 2013 Rating: 5

20 de comentarii:

  1. Tu Diana, eu mi-am exprimat odata opinia cu privire la zodiacuri si prea lor. Este atat de ambigu si prezinta generalitati in asa fel incat ceva trebuie sa se potriveasca. Fa un sondaj de opinie si vei fi surprinsa cat de multe femei , din toate zodiile, prefera amorul platonic sau le place sa mearga "din floare in floare:
    Pentru mine sunt dezamagitoare aceste analize zodiacale.
    O seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai frumoasa femeie din viata mea era din varsator. A fost o frumusete de cand era mica dar ca femeie a devenit o frumusete si mai mare, era o aparitie speciala. Regret ca am pierdut-o.

      Ștergere
  2. Eu ma regasesc in fiecare idee din acest articol !

    RăspundețiȘtergere
  3. da.asa e cu fem.varsator.suntem prea idealiste,aeriene uneori dar,,saltarete,,din floare n floare,nu stiu!poate!

    RăspundețiȘtergere
  4. femeia varsator,poate fi foarte dificila si greu de inteles pt.cei din jur!poate parea superficiala,independenta la extrem,insensibila!eu sunt varsatoare din 4.02.este judecata gresit aceasta fem(nepamanteana)sau(ireala)este atat de aeriana si imprastiata incat da cu totul alta impresie despre ea!in general,e frumoasa,desteapta,detasata(cred eu ca e cam singura din zodiac care nu dezvolta obsesii din drag)fiind independenta si detasata de partener!un lucru bun,pt.ca accepta ce vine in ,,pasul ei,,in general,vorbesc nu pt.toate!e o fem.care la modul general isi accepta destinul,cu tot ce i aduce!sunt f.proaste fem.de afaceri,in schimb!n au simt practic,obiectiv,nu lucreaza la bursa,de ex.sau alte afaceri mai mari!sunt fiinte care se incadreaza excelent in mediul ARTISTIC<MEDICAL,ORGANIZATII DE AJUTOR si altele asemenea!cunosc multe fem.varsator,cam.....la fel..toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este foarte adevarat ceea ce se spune,eu sunt o varsatoare veritabile si foarte mandra de mine.si de persoana care sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa suntem noi varsatorii cine ne poate intelege suntem niste visatori,nebuni in sensul bun,excentrici,si mai ales destepti,ne putem juca cu mintea oricarui om,ascund multe secrete,tristeti fara motiv simt o durere in suflet care apasa si macina ptr ca nimeni nu ne inteleg,nu ne aratam niciodata slabiciuniile suntem foarte puternici si independenti,nu cerem bani si nici nu dam cu imprumut,mottol nostru este totul sau nimik,a fi sau a nu fi diferit,restul chiar daca va spun tot nu veti ajunge sa ne cunoasteti vreodata pentru ca nou insine suntem un mister greu de deslusit.

      Ștergere
    2. ai mare dreptate, acesta descriere mi-se potriveste in totalitate.

      Ștergere
  6. Rareori am vz.femei varsator(intretinute).Le plac independenta financiara,fizica,mentala si atunci sunt oameni cu spiritul,liber!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hilar! :) Cu ce va mandriti de fapt?! nu inteleg, nu este conclusiv.. Independenta si infidelitate? :) detasare de partener si egoism? recititi, dragii mei, motivele mandriei voastre. Atasamentul sentimental, tandretea, loialitatea, afectiunea si respectul pentru un destin, acestea valoreaza infinit mai mult decat orice alte "calitati"! este Grozav sa ai langa tine un partener inteligent, cult si demn, dar fericirea vine dintr-o formula matematica sau din expunerea teoriei quantice, sau vine oare dintr-o mangaiere duioasa in timp ce esti privit in ochi, imbratisare tandra, sentimentul de stabilitate si siguranta? :) de ce exista din ce in ce mai multe divorturi? "Saritul din floare in floare" nu aduce decat rani emotionale, neincredere, dezamagire si retragere in solitudine. nu vreau sa straluceasca intr-o gloata, vreau sa fie singura stea pe cerul meu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ar trebuii sa recitesti ceea ce scrie. Nu scrie nicăieri infidelitate, scrie clar, negru pe alb, ca femeia varsator nu se implica in relații extraconjugale si daca o fac au grija sa se termine inainte sa înceapă. Cred ca tu ai mai multa nevoie de ochelari decat mine.

      Ștergere
  8. Sa sti ca sa fi varsator,este cel mai frumos lucru...Tu ar trebui sa taci si sa-ti vezi de treaba...Varsatorul este cea mai inteligenta zodie,nu cred ca ai tu vreo treaba,se si vede ca esti ca dusa..Cunoaste o femeie varsator si apoi vb,sau cunoaste-te pe tine,mai intai.SUBIECT INCHEIAT!

    RăspundețiȘtergere
  9. ff adevarat tot ce se spune despre femeia varsator...

    RăspundețiȘtergere
  10. Am cunoscut una. Sincer, parca era nebuna.

    RăspundețiȘtergere
  11. m-am regasit in acest articol.Nu pot intelege de ce oamenii judeca chiar atat de aspru persoanele nascute in aceast zodie . Cunosc destui oameni , care atunci cand aud de zodia varsator deja trag concluzii pripite . Poate suntem mai aerieni din cand in cand , mai introvertiri si nonconformisti ,dar intreceti masura .....

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt si eu o varsatoare si sunt de acord cu articolul care ne descrie atat de bine,iar daca nu suntem intelesi de alte zodii nu este vina noastra care suntem cu mult inaintea celorlalti,de altfel se si spune ca Varsatorul este Einstein al zodiacului...deci vedeti voi toti care cititi,nici Eistein la timpul sau nu a fost inteles de toti,ba chiar de foarte putini,mintile intelepte in schimb au stiut ca au de-a face cu un geniu,asta asa cu modestie v-o spune o varsatoare.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.