Horoscop Gemeni august 2013

Horoscopul Gemenilor august 2013 anticipeaza o perioada benefica activitatilor intelectuale, caracterizata de o evidenta invigorare a interactiunii si comunicarii sociale si profesionale, precum si de un puternic atasament fata de camin si familie.

Pe 6 august, Luna noua din Leu si a treia casa a Gemenilor ofera ocazia reimprospatarii relatiilor cu rudele mai apropiate sau mai indepartate. Este un aspect astral favorabil culegerii de informatii, comunicarii, planificarii, organizarii, comertului, scrisului si izvodirii de noi si promitatoare idei.

Tranzitul lui Mercur pe taramurile Leului nu face, din 8 august, decat sa dea amploare trendurilor anterioare. Iti poate fi dificil sa-ti incetinesti trepidatia agila a mintii, gandirea fiindu-ti in continuu ocupata cu noi lucruri, sarind cu nerabdare de la o idee la alta, fara a-si acorda ragaz asupra uneia si aceleiasi preocupari. Din aceasta pricina, iti poate fi nu tocmai usor sa te concentrezi si sa te apleci asupra unor laborioase proiecte pe termen lung.
Mereu in miscare, este de asteptat sa faci si cateva scurte calatorii. Comunicarea devine prioritara, parand ca toata lumea are sa-ti spuna ceva si viceversa. Poti incepe mai multe lucruri deodata, dar numai cateva, mai mici, par a ajunge la o finalizare. Este o perioada prielnica pentru examene, teste, pentru a invata ceva nou. Exista posibilitatea sa ai o discutie importanta cu o ruda sau o persoana apropiata.

Din 16 august, vizita lui Venus in sectorul Balantei da cep efluviilor creativitatii ori inspiratiei artistice. Pari a fi atras intr-o activitate asociata cu copiii sau a te deschide catre copilul din interiorul tau.

Luna plina aparuta pe 21 august in cerurile Varsatorului si a noua casa a Gemenilor insista asupra dezvoltarii personale, filozofiei ori credintei de viata, religiei, studiilor superioare si calatoriilor. In aceasta conjunctura astrala, te poti chestiona in ce masura convingerile tale iti afecteaza sau nu orizonturile spirituale si materiale. Deoarece Luna plina este asociata cu un final, este posibil sa te indepartezi de o ineficienta abordare a existentei, fiind gata a te lasa in voia unor proaspete si incitante experiente.

Caminul si familia tind a capata intaietate odata cu 23 august, ca urmare a tranzitului Soarelui in Fecioara si a patra ta casa.  Este de asteptat sa te ocupi preponderent de locuinta, sau de o chestiune tinand de o mutare, vanzarea sau cumpararea unei case. Pari a petrece mai mult timp cu familia, reinnodand legaturile cu membrii acesteia. Nazuiesti poate catre armonie in relatiile familiale, spre siguranta oferita de camin si oamenii indragiti. Este un interval de timp potrivit conturarii unor planuri pe termen lung.

O vadita intensificare a tendintelor de mai sus are loc din 24 august, ca efect al parcursului lui Mercur in Fecioara si a patra casa a Gemenilor. Reflectia si meditatia inspirate de acest aspect astral iti solicita mai mult ca altadata o oarecare retragere in singuratate. Memoria ti se imbunatateste iar gandurile ti se indreapta in special catre chestiuni personale, familie, persoane apropiate. Un astfel de tranzit indica, de cele mai multe ori, necesitatea ducerii pana la capat a numeroase treburi legate de gospodarie ori locuinta.

Din 28 august, calatoria lui Marte in Leu si a treia casa a Gemenilor te provoaca sa nu te mai ascunzi in spatele degetelui atunci cand se impune sa-ti comunici interesele si obiectivele. Probabil ca ai pastrat multe sub tacere, si nu mai ai cum sa continui asa. Pari a nu mai evita nici o discutie pe care trebuie sa o porti cu cei din jurul tau. Mintea iti este extrem de activa, favorizandu-ti proiectele si initiativele intelectuale. Daca nu iti pui creierul la treaba, starea de neastampar a gandurilor te poate impinge spre stres ori depresie. Calatoriile scurte, de placere sau in interes de serviciu, revin in actualitate. Agenda pare a-ti fi plina, mai ales ca esti inclinat sa te implici intens intr-o multime de activitati si evenimente sociale. Poti fi nitel cam imprastiat, nefiind recomandat sa te apuci de prea multe lucruri deodata.

Horoscop Gemeni august 2013 - Dragoste

Daca esti singur, patrunderea, lui Venus, din 16 august, in a cincea casa a Gemenilor anunta o vreme oportuna inceperii unei idile cu cineva special, capabil a te fermeca prin originalitate si spontaneitate. Fiorii romantismului par a-ti da tarcoale, insotiti insa si de nevoia de a trai o poveste de dragoste plina de dramatism. In acest ciclu, adeseori dragostea iti iese in cale de una singura, fara a te mai deranja sa o cauti cu lumanarea. Poti intalni o persoana deosebita prin intermediul unei preocupari comune ori a unui cerc social avand de a face cu arta sau creativitatea.

Mercur in cea de-a treia ta casa marcheaza, odata cu 24 august, un interval de timp dedicat unei comunicari profunde si sincere cu fiinta iubita. Intr-un fel sau altul, se impune ca dragostea sa se adapteze contradictoriilor evenimente ale lumii inconjuratoare.

Horoscop Gemeni august 2013 - Bani si cariera

Oportunitatile profesionale din aceasta luna sunt strans intrepatrunse cu abilitatea de a comunica, inlesnita de tranzitul planetei Mercur in cea de-a treia casa a Gemenilor sau cu spiritul creativ datorat tranzitului lui Venus in Balanta. Totodata, parcursul lui Marte in a treia ta casa iti poate starni impulsul de a cere, fara ezitari, recunoasterea meritelor sau competentelor tale de la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al  Sarpelui Negru de Apa

Femeia Gemeni - Prietena, iubita, sotie, mama

Horoscop Gemeni iulie 2013
Horoscop Gemeni august 2013 Horoscop Gemeni august 2013 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Revin cu rugamintea de a grabi publicarea horoscopului pentru varsator,lunile august-septembrie.Urmeaza sa plec in afara tarii in a doua jumatate a lui august si septembrie,ezit pentru ca nu stiu cat de benefica ar fi(chiar daca eu imi doresc),sunt multe de luat in calcul,iar raspunsul trebuie sa il dau repede.Am nevoie de o indrumare astro.Aceeasi rugaminte si pentru LEU si RAC.Multumesc mult!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa public cat mai repede aceste horoscoape!

      Ștergere
    2. multumim f.f.mult.Asteptam.Speram sa avem ,,vesti"bune.

      Ștergere

Un produs Blogger.