Rugaciune pentru intoarcerea persoanei iubite

De curand, o buna prietena mi-a povestit despre fervoarea si dedicarea pe care le traieste staruind asupra unor rugaciuni de intoarcere a persoanei iubite in viata sa. Nu mi s-a parut deloc un lucru absurd, ci mai curand unul de bun simt. Iata cu aproximatie cuvintele ei...

 "Incerc sa fiu cat se poate de pozitiva in rugaciunile mele, gandind ca totul se va termina cu bine si ca dorinta imi va fi implinita. Ma straduiesc sa dau deoparte oprelistile sau barierele mentale. Pe langa puterea ce mi-o daruieste gandirea pozitiva, am crezut mereu in forta rugaciunii si a meditatiei. Pe masura ce am incercat sa las amintirile si trecutul deoparte, am simtit ca ceva din adancul sufletului meu nu ma lasa sa fac acest lucru. Ceva ca o inspiratie sau o vaga sugestie, venita de nu stiu unde, mi-a soptit ca dragostea si cel iubit vor reveni cu certitudine in viata mea, asa ca gasesc bucurie si speranta in rugaciunile mele. "

Va avea rezultat rugaciunea prietenei mele? Se va reintoarce persoana iubita in viata ei? Greu de spus... Destaiunuirea sa  mi-a reamintit insa un citat al filantropului si ganditorului William Clement Stone: "Nimic din ce gandeste un om nu este imposibil."


 Copyright © diane.ro

 Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei: Obiceiurile care te impiedica sa fii fericit

Vampirii energetici - Oamenii care iti fura energia

Gandirea pozitiva in citate, aforisme, maxime
Rugaciune pentru intoarcerea persoanei iubite Rugaciune pentru intoarcerea persoanei iubite Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2013 Rating: 5

25 de comentarii:

  1. Tema de reflexie pentru prietena respectiva. Trebuie avut in vedere si profilul psihologic al persoanei iubite. Poate are de a face cu un narcisist egocentrist incurabil fara scrupule si sentimente fata de alti oameni. La fel cum exista vampirism energetic (sadici) exista si donatorii de energie (masochisti). In acest ultim caz rugaciunile in final vor duce doar la vatamarea si mai mare prin expunere a omului care o face.
    Iubirea e frumoasa dar cateodata realismul ne tine in viata sa nu ne pierdem sanatatea mintala.
    Rugaciunile si meditatia trebuiesc focalizate asupra echilibrarea propriei persoane si spre atingerea unui ideal realizabil, nu catre deziluzii si suferinta si mai mare. Sunt convins ca astfel vor veni si lucrurile cu adevarat bune in viata. Suferinta si greselile pe de alta parte sunt bune pentru a ne invata lectiile in aceasta existenta.
    Optimismul este bun si constructiv dar trebuie si o doza de ratiune in viata ca sa supravietuim. O simpla opinie personala. Pace si Iubire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Trebuie avut in vedere si profilul psihologic al persoanei iubite. Poate are de a face cu un narcisist egocentrist incurabil fara scrupule si sentimente fata de alti oameni"
      Comment: intradevar. Se intimpla ca dragostea sa nu fie pur si simplu reciproca. Cind iubim pe cineva nici nu concepem altfel ca persoana iubita sa nu ne iubeasca in acelasi fel. Din pacate...

      "Iubirea e frumoasa dar cateodata realismul ne tine in viata sa nu ne pierdem sanatatea mintala"
      Comment: f adevarat. In cele mai multe cazuri duce la obsesie. Just Let it it go...

      "Rugaciunile si meditatia trebuiesc focalizate asupra echilibrarea propriei persoane si spre atingerea unui ideal realizabil, nu catre deziluzii si suferinta si mai mare. Sunt convins ca astfel vor veni si lucrurile cu adevarat bune in viata"
      Comment: Rugaciunile si meditatia nu aduc deziluzii si suferinta. Prin rugaciuni si meditatie obtinem solutii si raspunsuri. Din pacate unele raspunsuri sau solutii ne CONFIRMA ca ceea ce ne rugam sau dorim nu este spre binele nostru, si din pacate negam ca aceste raspunsuri sint corecte. De aici vine suferinta si dazamagirea.
      So it's up to one's mind...

      Ștergere
    2. Asi vrea si eu rugaciunea,daca se poate sint disperat,vreau sami intor iubita....

      Ștergere
  2. As vrea si eu rugaciunea,daca se poate

    RăspundețiȘtergere
  3. nu exista rugaciuni speciale pt.asta si daca d zeu vrea sa se intoarca persoana iubita la noi se va intoarce,daca nu,nu orice rugaciune folosesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, să stii ca așa e! Rugandu-te pentru a face ca pers pe care o iubesti să se reintoarca la tine, îți faci m-ai mult rău tie ! Eu știu că asta am facut si acuma sufar după ce m-am împăcat cu el. M-ai bine roagate pt altceva

      Ștergere
  4. La Multi Ani!!!!
    As dori sa se faca 9 slujbe pentru ca sa se intoarca Ildiko cat mai repede la mine Attila Marton,si sa fim impreuna si sa fim unul langa altul tot restul vietii!!
    Multumesc mult si astept un raspuns din partea dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asi dori si eu rugaciunea,daca se poate va multumesc din suflet....

      Ștergere
    2. as dori si ieu 9 slujbe daca se pote sa se in torca antonel cit mai yute la deni

      Ștergere
  5. La Multi Ani!!!!
    As dori sa se faca 9 slujbe pentru ca sa se intoarca Ildiko cat mai repede la mine Attila Marton,si sa fim impreuna si sa fim unul langa altul tot restul vietii!!
    Multumesc mult si astept un raspuns din partea dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa vedem rugaciunea!asta ce se scrie in articol e rugaciunea?asta este o meditatie filozofica ,despre gandire pozitiva!vreti rugaciuni adevarate????NOVENA,se tine 9sapt.zilele de marti,sf.anton,sau ACATISTUL MAICII DOMNULUI sau daca vreti mergeti la un preot care face rugaciuni pt.fiecare si pt.probl.fiecaruia!un lucru este real;daca D ZEU vrea ca acea persoana sa se ntoarca,va veni dar cand si cum vrea EL,nu grabiti lucrurile!si fara vraji.ritualuri,vrajitoare pt.ca si daca se va rezolva probl.cu ajutorul lor,VETI PLATI CU SUFLETUL si nu merita!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. da,asa este!preotii pot face masluri si alte slujbe,dar trebuie credinta,nu ma duc la preot sa l aduca pe ea,el inapoi si gata se rezolva!preotul are obligatia sa mi rez.problema!!!!nu asa!!!!!omul propune prin rugaciune,problema lui,dar D ZEU,dispune,adica EL stie cum cand si ce sa faca cu probl.noastre!!!!!!asa stau lucrurile!nadejdea,increderea in d zeu,cu adev,face miracole!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. pt.attila marton,de mai sus,nimeni nu iti aduce inapoi partenera rapid,pt.ca asa doriti,dv!!!!!!!si s ar putea ca nici dupa cele 9slujbe,sa nu se ntoarca la dv.pt.ca poate,nu trebuie sa faca asta!!!!va stiti,destinul???oare stiti ce va este scris?poate d na,trebuie sa lase n urma,trecutul si sa mearga inainte fara dv!poate,nu!ce are d zeu in plan cu voi numai EL,stie!dar trebuie sa putem intelege asta!nu depinde de noi,nu controlam noi,lucrurile,asa credem,dar nu i asa!!!!dar rugaciunea fierbinte si cu toata fiinta noastra,aduce credinta si orice este posibil!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. .bUNA ZIUA ...As vrea si eu rugaciunea pt intoarcerea femei pe care o iubesc si im doresc din tot sufletul sa imi intemeiez o familie alaturi de ea. Va rog frumos ajutatima ca sunt disperat

    RăspundețiȘtergere
  10. apreciez un barbat care lupta pt.femeia iubita!daca doriti,exista rugaciunea NOVENA,sf.anton de padova!se tine 9marti cu rugaciuni speciale in fiec.zi de marti cu post asa cum puteti!si va puneti aceasta dorinta in gand!daca e vointa lui d zeu,ca acea femeie sa se intoarca la dv.va veni inainte de terminarea,novenei!asa mi s a intamplat mie si altor persoane cunoscute!sa va ajute d zeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. as dori si eu o rugaciune sa-l aduc pe sotul meu inapoi , stiu ca ma mai iubeste o spune mereu , dar parca nu are putere sa se intoarca.cine ma poate ajuta, multumesc din suflet.

      Ștergere
  11. Asi vrea si eu rugaciunea,daca se poate

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma rog în fiecare zi la tine doamne Dumnezeu meu adu înapoi pe nicu ca îl iubesc am stat doamne împreună 8 ani a plecat ca nu a mai suport străinătatea ma rog în fiecare zi sa facă domnu o minune

    RăspundețiȘtergere
  13. Am iubit un om 8 ani a plecat nu vrea sa se mai întoarcă ma rog în fiecare zi ca Dumnezeu sa facă o minune și să-mi dea vestea ca se întoarce ma rog domnul sa ma ajute

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am pierdut soțul meu o dată și nu am putut permite să-l pierd din nou. Aș fi putut fi o mamă a eșuat, dacă nu a consultat Dr. IREDIA.
     terapeutul meu ma sfătuit să încerc spiritual înseamnă pe soțul meu și ea a recomandat Dr. IREDIA prin drirediaherbalhome@gmail.com pentru că știe număr bun de oameni pe care le-a ajutat.
     Cazul meu a fost atât de teribil că soțul meu mă amenință mereu să nu mă implic în oricare dintre afacerile sale secrete, el păstrează o mulțime de secrete și nu am putut fi sinceri unul cu altul, după trei ani de căsnicie. Mi-am amintit uneori anul trecut că a dispărut timp de trei luni și a apărut ziua în care am dat naștere fiului nostru. Am deasupra capului lui conversație recent că el vrea să se mute definitiv într-o țară nu sunt familiarizați cu. Cel mai rău este că el nu a menționat acest lucru pentru mine înainte de a început să se comporte oboseau și vorbind despre divorț. El a spus că el a regretat însoară pentru că am păstra blocarea căile lui și a promis să divorțeze de căsătorie înainte să dispară să se întâlnească noul său iubit. Atunci am strigat și a luat cazul doctorului IREDIA ca regia de terapeutul meu. Cauza reală a acțiunilor sale a fost descoperit de DR IREDIA, că soțul meu a fost prins de o femeie pe care a cunoscut pe Internet, care folosește duh rău să-l controleze. Am fost fericit când am auzit acest lucru pentru că am suspectat că prea. Pentru a tăia scurt povestea mea; Am oferit bani pentru elementele necesare pentru a exprimate vraja. După ce și-a terminat de turnare vraja, în a doua zi, ei amândoi s-au certat și a bătut iubita lui, iar el sa întors acasă mă imploră să-l ierte că ochii lui sunt șterse acum că el nu va face nimic ce va face rău lui familie din nou și promite să fie un tată grijuliu și niciodată să trișeze pe mine din nou. Sunt atât de fericit că eu nu-l pierde la fata si toate apreciere merge la Dr. IREDIA pentru marea lui lucrare. Eu va sfătui, de asemenea, să contactați Dr. IREDIA pentru orice tip de provocări în căsnicia ta, el va fi raspunsul la problemele tale. Contactați-l acum cu acest e-mail ..... drirediaherbalhome@gmail.com pentru căsnicia ta nu va rămâne același.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu asi vrea ca persoana pe care o iubesc să se întoarcă la mine pentru că de 4 anii tot despărțiți am fost si de fiecare dată când mă rog celui de sus știu că el nu mă va lăsa doar că trebuie să ai răbdare pentru că dacă ți-a greșit și roata vieții se întoarce și de data asta îl rog ca să aibe mila de inima mea pentru că. Nu stiu ce sa mai ma fac pentru că am un dor în inima și mă doare foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu as vrea ca persiana iubita sa se intoarca inapoi la mine acasa si sa ma iubeasca si sa fim ca inainte cum eram fericiti si sasibscoata din minte pe orice barbat sa ma iubeasca si sa vina acasa .diamne ajutama

    RăspundețiȘtergere
  17. Rugăciunea de mai jos îi este dedicată Maicii SFINTE și se spune că îndeplinește orice dorință

    „Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

    Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

    În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te impor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

    Te impor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

    Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

    Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

    Această rugăciune se spune de 10 ori pe zi, timp de 9 marți, având o lumânare sfințită aprinsă.

    Rugăciunea este atât de puternică încât înainte de terminarea novenei se va primi lucrul cerut.


    Read more: http://ortodoxia.rol.ro/rugaciune-puternic-pentru-ndeplinirea-unei-dorine-maica-domnului-te-va-ajuta-968903.html#ixzz58v3V3hb1

    RăspundețiȘtergere

  18. Rugaciune puternica iti intoarce iubitul in 48 ore.nu credeam dar am facut si a reusit.zicetiva voua numele iubitului de 3 ori.ginditiva la ceva ce vreti sa realizati pina saptamina urmatoare si repetati tie de 6 ori (daca aveti o dorinta repetativa voua)repetati aceste cuvinte vino la mine ingerul luminii eu te implor. Fa sa revina iubitul meu (numele lui)astazi el ma va cheama mai dragastos si cu iubire disperata.va simti o imensa dorinta pentru mine.ingerul meu al luminii ingroapa tot ce impiedica relatia noastra (zici numele)intoarcete la mine (repeta de 6 ori)ingerul luminii indeparteazai pe toti cei care au contribuit la despartirea noastra .ingerul luminii fa ca (zici numele)sa se gindeasca doar La mine. (Zici numele)imi telefonezi in 48 de ore.iti multumesc ingerul luminii.iti multumesc pt puterea ta infinita si misterioasa ce functioneaza mereu.amin (publica si trimite aceasta rugaciune de 3 ori in diferite siti, f curind vei avea o buna surpriza. ..chiar in seara asta saruturi !in zorii zilei iubitul tau isi va da seama ca te iubeste!se intimpla o vraja. ..totul se va intimpla intre ora 1-4 de dimineata! Fii pregatit pt un mare doc al vietii tale !!!ps. De rupi acest lant vei avea ghinion in dragoste.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.