Berbec - Pesti: Compatibilitate in dragoste

O fire romantica in adancurile sufletului sau, Berbecul nu isi indreapta totusi atentia spre largi perspective in dragoste. Flacara iubirii sale arde cu o formidabila intensitate, dar nu pentru mult timp. Pe de alta parte, Pestii poseda o natura complexa, o mare sensibilitate sufleteasca, ce este extrem de afectata de influentele din mediul lor inconjurator. Compatibilitatea dintre Berbec si Pesti variaza de la caz la caz, depinzand mai ales de circumstantele in care se intalnesc cei doi.

Berbecul are tendinta de a fi pus pe jar si a i se trezi instinctele de vanator la vederea unei captivante si enigmatice prazi precum un nativ din Pesti. Dorinta patimasa a Berbecului se intersecteaza cu idealul inalt in dragoste specific Pestilor. Amandoi nu se mai pot satura sa se priveasca adanc in ochi, fiind pe cale a se indragosti spontan, pana in strafundurile fiintei lor. Berbecul, un cavaler in armura stralucitoare, este gata de a sari in ajutorul sufletului pur nascut in zodia Pestilor.

De obicei, Berbecul preia conducerea in relatia de cuplu, un lucru acceptat cu placere de Pesti, ce au inclinatia de a-si scoate mereu la iveala diverse si neasteptate laturi ale personalitatii. Ei se completeaza unul pe celalalt, Pestii fiind nitel cam visatori, desprinsi cumva de lume, in vreme ce Berbecul este insetat de experiente cat mai reale, capabile sa-l faca a simti ca isi traieste viata la maximum.

O persoana nascuta in Pesti este adeseori increzatoare, naiva si impresionabila in iubire, niste trasaturi de bun augur in special cand i se alatura cineva care o trateaza cu respectul cuvenit si o pretuieste cu adevarat. Stilul direct si impetuos al Berbecului are putinta de a rani Pestii, care, pentru a se apara, devin echivoci, aluzivi, invaluiti intr-o aura de ambiguitate. De fapt, intr-o astfel de legatura de dragoste, Berbecul insista sa puna mana, la propriu, pe sufletul Pestilor, nerealizand ca nu face altceva decat sa se incapataneze a vana intangibilul vant.

Lucrurile merg prost cu precadere atunci cand Berbecul nu inceteaza a imboldi Pestii sa-si asume o atitudine ferma sau sa ia o decizie esentiala. In aceasta situatie, Berbecul poate gandi ca Pestii sunt prea "lasa-ma sa te las", lipsindu-le curajul sau vointa. Pestii, in schimb, sunt oripilati de cuvintele dure, chiar grosolane uneori ale Berbecului si de incapacitatea acestuia de a distinge subtilitatile emotiilor si sentimentelor. Berbecul adora sa se amestece in valtoarea multimii, in vreme ce Pestii se simt secatuiti de putere in preajma prea multor oameni.

Daca Berbecul isi supravegheaza impulsurile dominatoare si posesive, iar Pestii imbogatesc relatia de cuplu cu o sporita vitalitate si extrovertire, membrii acestei perechi au multe a-si daruia unul altuia. Nu trebuie neglijat ca aceste semne astrologice se invecineaza in zodiac. Compatibilitatea sau armonia dintre nativii acestor zodii se intensifica atunci cand sunt apropiati in zodiac, adica in cazul cand unii sunt nascuti la inceputul zodiei Berbecului, iar ceilalti spre finalul zodiei Pestilor.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Berbec - Sagetator : Compatibilitate in dragoste

Berbec- Balanta : Compatibilitate in dragoste

Berbec - Varsator : Compatibilitate in dragoste
Berbec - Pesti: Compatibilitate in dragoste Berbec - Pesti: Compatibilitate in dragoste Reviewed by Diana Popescu on august 03, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. faorte interesante aceste detalii, dar compatibilitatea dintre pesti si leu cum e?
    am senzatia ca e cam dificila relatia asta nu??
    nu de alta dar ma confrunt cu o asemenea problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte grea.nu au nici o sansa.va spun din propria experienta.daca sunteti peste atunci mai bine fugiti de un leu mereu mofturos si pretentios.ca una ce va poate oferi doar nemultumiri si zile negre

      Ștergere
  2. Poate am sa sar randul si voi scrie mai devreme, zilele astea, despre compatibilitatea dintre pesti si leu

    RăspundețiȘtergere
  3. Cineva care aste intr-o astfel de relatie berbec peste?eu sunt berbec si am intanlit o fata din zodia peste , ma atrage si reciproc e la fel din cate am observat

    RăspundețiȘtergere
  4. eu berbec sunt insurat cu o pestoaica; daca vrei relatie de lunga durata si pe cineva cu care sa ai ce povesti, este fix ce iti trebuie! ...la un moment dat o sa-ti schimbe prin casa, o sa iti puna perdele, dar asta nu-i asa o mare problema pentru berbeci.

    RăspundețiȘtergere
  5. Barbatii pesti sunt asa de....ught. Sunt tare confuza. Sunt berbec si sunt indragostita de un barbat pesti. MARE GRESEALA. E varul unei prietene iar ea a aflat ca I'll plac. Ea i-a spus acest lucru iar el a spus ca si el ma place. Intr-o dimineata, prietena mea si varul e au venit la mine acasa. Ea l-a indemnat sa fie barbat si sa ma sarute. Am lipsit pentru doua secunde sa iau un pahar cu apa iar cand m-am intors prietena mea mi-a spus ca el nu vrea sa ma sarute deoarece crede ca ikmi place de ''X". El s-a enervat foarte tare si a plecat. Dupa aceea l-am sunat sa Ill intreb ce s-a intamplat iar el mi-a spus (cu o voce moale si suna de parca nici el nu credea ceea ce spune) ca a spus ca ma place la indemnul verisoarei lui. Ce sa mai fac?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.