Dragostea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Cei mai multi dintre noi am visat nu o data despre dragoste sau cum ne indragostim, la trezire avand impusul de a ne reintoarce in vis pentru a continua o minunata si iluzorie poveste de iubire sau, din contra, simtind un recul, o repulsie fata de faptul ca in lumea onirica eram atasati de o persoana nepotrivita, care ne dezgusta ori ne este indiferenta in viata lucida de zi cu zi...

Visele despre dragoste nu sunt la fel de simplu de interpretat cum par a fi la prima vedere. Ele pot sugera satisfactia si implinirea asociata cu stadiul actual al vietii tale (sau o circumstanta, un eveniment din viata reala care te face sa te simti foarte bine), un puternic simtamant provocat de relatia ta de cuplu din existenta cotidiana, sau aspiratia de a trai o idila, o experienta amoroasa capabila a te aduce in culmea fericirii, mai ales de a fi iubit total ori neconditionat de cineva.

Visul in care esti indragostit de o persoana cu care esti intr-o legatura afectiva si in existenta reala reflecta atat autenticile tale sentimente fata de partenerul tau cat si bucuria de a-ti regasi o importanta trasatura a propriei tale personalitati atunci cand esti impreuna cu omul iubit.

A visa ca esti indragostit de un membru al familiei dovedeste deopotriva o iubire inocenta, curata, fata de respectiva persoana sau placerea pe care ti-o ofera un lucru ce se petrece in prezent in viata ta.

Daca visezi despre o pereche de indragostiti ti se poate transmite ca succesul intr-o importanta initiativa de-a ta este pe cale sa se materializeze.

Un vis in care un prieten de sex opus este cuprins de dragoste fata de tine inseamna uneori ca esti interesat de o relatie amoroasa cu acesta. Atunci cand vezi in vis ca te-ai indragostit de cel mai bun prieten al tau, desi pe plan rational nu te-ai gandit niciodata la asta, poate insemna ca a inceput sa ti se dezvolte in suflet o afectiune subconstienta fata de acesta, pe care nu ai constientizat-o inca; iti doresti, in trafundurile inimii tale sa treci de la o relatia platonica cu amicul la una cumva pasionala. Intr-o interpretare alternativa, un astfel de vis poate semnifica ca apreciezi niste trasaturi notabile ale personalitatii prietenului si doresti sa le integrezi proprie tale fiinte.

Alteori, relatia de dragoste visata cu un om din apropierea ta poate desemna credinta ta interioara ca nu il vei avea niciodata drept partener sau teama ca nu vei reusi nicicand sa il faci sa se ataseze de tine.

O celebritate (o vedeta, un cantaret, o cantareata, un actor, o actrita) cu care esti intr-o relatie amoroasa intr-un vis, desi nu o prea apreciezi in mintea lucida, simbolizeaza admiratia unei calitati pe care ai intrezarit-o in aceasta. Nu este exclus ca acest vis sa fie si un ecou subconstient al nazuintei de a ti se intmpla asa ceva!

Dragostea impartasita in vis cu o persoana necunoascuta reprezinta starea de satisfactie fata de o situatie de viata sau niste noi trasaturi aparute in personalitatea ta.

Daca te visezi facand dragoste in public acest lucru denota, de obicei, o revasare a unor puternice dorinte sau imbolduri erotice. Pe de alta parte, ti se poate atrage atentia in acest fel ca trebuie sa iti lasi deoparte timiditatea sau inhibitiile si sa marturisesti ceea ce simti cu adevarat fata de cineva. Totodata, acest vis pare a exprima o stare de deruta asociata cu relatia ta actuala de cuplu, cu o casatorie sau chiar sentimentul iubirii.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatul din vis | Vise de femeie

Sarutul din vis – Simbol si semnificatie

Nasterea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Dragostea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Dragostea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Ciao, Diana!

    In visul avut de mine, eram la inceputul unei idile, indragostiri cu o persoana care exista in realitate, dar e foarte departe. Nu am avut vreun contact cu acea persoana, comunicand adica. Ci doar vizual, prin poze, eu l-am vazut.
    Ei bine, eram amandoi imbratisati, aveam o senzatie de dragoste inocenta. Apoi ma saruta pe corp, dupa care mi-a facut oral, mai mult din spate. Si eram uimita ca in sfarsit am gasit pe cineva care are "rezistenta" la asta si care o face cu placere si buna stiinta. Apoi, m-am vazut ca si prieten alui actuala, cu ochii inchisi si cu gura intredeschisa, emanand placere. Exceptand ca avea(m) buzele mai consistente aici, emanand parca vreun fel de energie.
    Apoi el m-a dus pe o campie inverzita si extrem de extinsa. Am zis "wow". Am simtit nevoia sa ma dezbrac impreuna cu el si sa stam la soare. La inceput, am vrut dezbracare totala, dar apoi cred ca m-am rusinat putin, era foarte putina lume (copii si cativa adulti), dar nu contau. In final, am ramas amandoi in lenjerie, stand in brate, la soare.
    Am simtit pe tot parcursul acestui scenariu ca sunt indragostita de el.

    Iti mnultumesc anticipat din inima si astept raspunusl tau cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WOW. Aseara am visat un vis, care este aproape exact ca al tau!

      Ștergere

Un produs Blogger.