Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

Previziunile horoscopului 2014 sugereaza aparitia unei serii de evenimente cu totul iesite din comun, avand potentialul de a aduce mari si violente schimbari in lume atat din punct de vedere politic cat si economic.

Cel mai important eveniment astrologic din noul an este Marea Cruce formata de Marte in Balanta, Jupiter in Rac, Pluton in Capricorn si Uranus in Berbec. Marea Cruce constitue un aspect astrologic extrem de dinamic si echilibrat. El este constituit din doua opozitii (in cazul nostru, intre Pluton si Jupiter, si intre Uranus si Marte), si patru cuadrate (Jupiter – Uranus, Jupiter - Marte, Uranus – Pluton, si Pluton –Marte). Acest aspect astral, impreuna cu influentele aduse de solstitiul de iarna din decembrie 2013 si echinoxul de primavara din martie 2014, lasa sa se intrevada un nou an incarcat de o tumultoasa energie, ce ne poate marca prin transformari istorice de mare amploare.

De fapt, pare a se creea o conjunctura astrala negativa inca din toamna anului 2013. Cuadratul dintre Uranus si Pluton din octombrie 2013, intrarea lui Jupiter in tranzit retrograd in luna noiembrie, chiar in perioada in care Jupiter ajunge in punctul median al Scorpionului si intrarea lui Marte in Balanta semnaleaza, de obicei, tensiuni politice ori sociale, revolte si confruntari intre mase de oameni. Mai mult decat atat, Venus trece in aspect retrograd in decembrie 2013, in ianuarie 2014 Jupiter este in opozitie cu Pluton, si Marte ajunge in cuadrat cu Jupiter. Urmeaza un cuadrat al lui Jupiter cu Uranus in februarie, si patrunderea lui Marte in turnura retrograda in luna martie 2014.

Toate aceste evenimente astrologice culmineaza cu formarea turbulentei sau potential explozivei Mari Cruci dintre Marte, Uranus, Jupiter si Pluton din zodiile cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn). In general, acest aspect astral tinde a precipita lucrurile, a favoriza angajarea in actiune fara o evaluare echilibrata a unei situatii. In acelasi timp, incercarea de a rezolva o problema legata de una dintre planetele implicate poate determina adancirea problemelor asociate cu celelalte trei corpuri ceresti.
Efectele Marii Cruci din aprilie 2014 pare a fi de o mare violenta intrucat Marte este retrograd in Balanta, o conjunctura astrologica semnificand frecvent un razboi, si formeaza un cuadrat cu Pluton, de asemeni retrograd. Acest aspect astral pare a fi unul din cele mai negative ori destructive posibile, mai cu seama ca este insotit de negativele cuadrate si opozitii ale lui Jupiter cu Saturn.

In acest context, se poate anticipa o majora escaladare a unui conflict militar si mari convulsii economice ori financiare in primavara anului 2014.

Chiar daca odata cu vara lui 2014 planetele Uranus si Pluton incep sa se indeparteze una de cealalta, ele incep a se regasi spre toamna, ajungand sa formeze un alt cuadrat pe 15 decembrie 2014, prefigurand miscari sociale de mare anvergura, revolutii ori revolte avand telul de a sterge de pe fata pamantului niste regimuri tiranice sau dictatoriale.

Pluton in Capricorn, ce a marcat in 2008 inceputul crizei economice, continua sa-si puna amprenta asupra noastra, netezind calea spre transformari necesare din tari sau zone ale lumii care stagneaza material sau politic din pricina unor vanitati sau interese meschine ale liderilor lor sau ale unor clase de privilegiati.

Tranzitul lui Neptun in Pesti favorizeaza pe mai departe impunerea iluzoriului si minciunii, sau a unor tragedii provocate de fanatismul religios ori simtamintele  izvorate din intunecimea subconstientului colectiv.

Uranus in Berbec ne indruma sa nu ne incapatanam a ne fixa de valori perimate si subiective, sa evaluam mereu cu realism ceea ce se petrece in jurul nostru si sa ne pastram adaptabilitatea in orice imprejurare, in special in cele pe care nu avem putinta de a le schimba.

Insistentele presiuni ale lui Saturn asupra sferei financiare a lumii,  specifice tranzitului sau in Scorpion, par a-si pierde din intensitate odata cu 23 decembrie 1914, atunci cand aceasta planeta se muta in sectorul Sagetatorului, si isi calauzeste influentele spre zona religioasa sau spirituala a lumii.


Vezi pe blogul Dianei: Horoscop 2014 – Toate zodiile

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop 2013 - Toate zodiile

Calendar astrologic 2014 | Evenimente astrologice in 2014
Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014 Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2013 Rating: 5

66 de comentarii:

  1. As indrazni sa spun ca 2014 o sa fie un an mai bun insa nu ma hazardez in afirmatii, o sa vedem atunci ce ne rezerva astrele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma adresez Mariei:Cum ai citit previziunile de mai sus?Nu gasesc ca 2014 ar fi un an mai bun,dimpotriva.Am citit acolo de tensiuni si revolte de amploare ale maselor,ba chiar si de razboie pornite de la dispute religioase.E aproape fatalist,apocaliptic...Revoltele de asemenea amploare,de regula, lasa in urma multe pagube si victime,oricare ar fi deznodamantul.Daca lucrurile ar sta asa,2014 va fi un an greu pentru o mare parte din lumea asta si cu siguranta ne-ar afecta pe toti,indiferent de zodie.Dumnezeu sa ne apere !

    RăspundețiȘtergere
  3. buna DIANA ,,AS VREA SA STIU DACA ANUL CE VA VENI PT CEI DIN ZODIA GEMENI ,,VA FI LA FEL CA ACUM ,,,,,FII DRAGUTA SI SPUNE MI TE ROG ,,SANT INGRIJORATA BOALA DUPA BOALA ,,SI NU MAI SCAP,,,,DUMNEZEULE CE SA FAC ,,,TE ROG SA MI RASPUNZI ,,,ITI MULTUMESC DIN SUFLET.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand cu mare drag o carte pe care am citit-o si care m-a ajutat foarte mult Dincolo de gandirea pozitiva , Robert Anthony .O gasesti si pe scribd sau pe Elefant .ro

      Ștergere
    2. rugaciune,diana ajuta cu niste previziuni,dar nu te face bine,EA!

      Ștergere
  4. In cateva zile voi publica Horoscopup Gemenilor 2014 si nu voi uita sa insist asupra sanatatii acestora in noul

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca fiecare dintre noi are cate o problema.Unii-de sanatate,altii de serviciu,altii de cuplu,iar majoritatea avem probleme financiare,toti simtim ca o ducem din ce in ce mai greu.Dar ce sa mai spunem cand serviciul esti pe cale sa-l pierzi,familia are destule greutati,ai copii si abia te descurci si mai afli si ca trebuie sa incepi cat mai repede un tratament,ca altfel viata ta se apropie de final ?Sa lupti sau sa te opresti?Te uiti in jur si vezi ca cei dragi nu au nici o vina,ei merita tot ce e mai bun..Diana,te rog,daca poti,pe viitor incearca sa ,,vorbesti"cu planetele,cu stelele,sa vezi daca,pentru fiecare zodie iti soptesc mai mult pentru fiecare capitol.Unii dintre noi chiar au nevoie,poate asta ajuta sa decidem.Nu sunt geamanul de mai sus,nu-ti cer sa scrii special despre zodia mea,ci despre toate in egala masura.Mult spor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Diana va rog sa publicati horoscopul pentru zodia leu. Eu sunt in anul calului, zodia ce o sa guverneze anul 2014 si tare as fi vrut sa stiu cum o sa se desfarsoare evenimentele, mai ales in plan profesional.

    RăspundețiȘtergere
  7. Zodia Leu si Gemeni va rugaaam! Vrem sa ne casatorim in 2014 si vrem sa stim care-i situatia! Multumim!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incompatibilitate,dar se va vedea in timp.gemenii sunt duplicitari,o sa vedeti,in timp.pana e drag,f.mare totul e super.in timp....indiferent care e geaman rel.va cunoaste dezamagire.in timp.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Tind sa fiu si eu de accord cu acest comentariu. Am o prietena care a divortat anul trecut dupa o relație de 9 ani cu un geaman, relație care a mers bine 3-4 ani dupa care mai mult s-au chinuit. Pe unele siteuri se zice ca ar fi compatibili gemenii cu leii. Fiecare e unic in felul sau asa ca dacă simtiti ca sunteți unul Pt celălalt, ar trebui sa lăsați zodiacul in pace si sa faceți sa va fie bine impreuna.

      Ștergere
  8. Pentru barbatii lei te rog Diana! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Zodia taur si leu te rog diana

    RăspundețiȘtergere
  10. Diana sunt la o rascruce in cariera mea si am de ales intre 2 lucruri importante. Simt ca imi complic viata singura si vreau sa vad ce prevede horoscopul pentru anul 2014 pentru Leu. Merci mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Deocamdata, cele mai solicitate zodii pentru horoscopul 2014 sunt Leul si Gemenii. Urmeaza asadar Horoscop Leu 2014.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aici e concursul ,,CARE ZODIE E MAI TARE DE PICIOR"? Sa ma inscriu si eu in cursa. Deci :VARSATOR, RAC,PESTI,LEU TAUR si ce o mai fi pe acolo. Prioritati :SANATATE,CARIERA,BANI, FAMILIE,DRAGOSTE, PERIOADE FAVORABILE SI NEFAVORABILE, efc,etc,etc. START !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Asa cum am promis, a aparut Horoscopul Leului 2014

    RăspundețiȘtergere
  14. Salut Diana! Horoscopul pentru fecioara, varsator si pesti te rog frumos. Asteptam cu nerabdare articolele tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Incerc sa finalizez azi Horoscopul Gemenilor 2014...

    RăspundețiȘtergere
  16. Gemeni,gemeni,gemeni....horoscopul gemenilor 2014!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. te rugam Diana, taur rac scorpion....te rugam!!!! si vorbeste putin si de nodurile lunare pt aceste zodii. sau poate faci cateva articole pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  18. VARSATOR 2014. AM EXAMENE IMPORTANTE SI NU NUMAI EXAMENE.CUM VA FI ANUL VIITOR PENTRU VARSATOR?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna dimineata! Pentru fecioara si pesti te rog frumos. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  20. Diana as dori previziunile pe 2014 pt. raci.
    iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Intradevar, cele mai solicitate sint zodiile leu si gemeni ,insa in ultimii doi ani au avut loc multe schimbari in vietile celor doua zodii nu ca celelalte nu ar fi importante , te rog Diana sa dai o mai mare importanta la relatia de casatorie dintre aceste doua zodii,daca nu e prea mult ce cer pe 2014 pentru ca si eu sint in sitauatia de a lua decizia unei casatorii cu un barbat din leu, iti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna Diana, te rog daca se poate zodia pesti pentru 2014!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ce se intampla cu Balantele si Capricornul?Astept cu nerabdare horoscopul pe 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei sunt mai chibzuiti si rabdatori. Ne vine si noua randul incet, incet... Si va fi mai concludent.

      Ștergere
  24. Buna Diana, te rog pentru Rac si Capricorn pentru 2014! Multumesc din suflet si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Diana! pentru fecioara cand v-a fi gata? O zi buna iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  26. Citesc cu foarte mare interes previziunile tale. Astept cu nerabdare horoscop 2014 pentru rac. Iti doresc multa putere de munca si dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  27. sunteti toti nebuni de va puneti viata asa in bratele astrologiei, si luati decizii in functie de ceea ce se scrie pe aceasta pagina pe net.chiar nu ganditi cu capul si nu sunteti de sine statatori ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cu ce va incurca aceasta pe dumneavoastra? Si...btw : daca tot sunteti aici- ca si noi- de unde atata uimire/indignare?! Uneori "nebunii" sunt confirmati de vremuri. Paradoxuri, ce sa facem!?

      Ștergere
  28. capricorn te rog sper sa fie an mai bun

    RăspundețiȘtergere
  29. Diana,horoscopul pt balanta,te rog!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Din pacate, intrerup pentru o vreme horoscopul 2014 pentru restul zodiilor intrucat mi se fura articolele de niste siteuri concurente. Pana nu rezolv aceasta problema, nu mai public nici un horoscop 2014.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine faci, Diana. Cand le publici, sa postezi toate zodiile deodata, te rog. Asa mi se apre firesc si corect. Nici o zodie nu trebuie sa fie mai privilegiata, poate doar cea care guverneaza 2014. Multumim!

      Ștergere
    2. Ai mare dreptate, dar nu pot totusi proceda asa din motive tinand de SEO sau de afirmarea articolelor (inclusiv) horoscopelor 2014 pe internet.

      Ștergere
  31. Si Balanta te rog frumos !!

    RăspundețiȘtergere
  32. Pe cand si Taur 2014? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  33. Pe cand si Taur 2014? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  34. Diania, imi cer scuze. Am gasit pe blog Horoscop Taur pt 2014. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna Diana, felicitari pentru minunatul Blog, frumos din partea ta ca ne impartasesti si noua previziunile anului 2014,si gratis...nu stiu cati pot face acest lucru.Multi dintre noi nu avem servicii, chiar e greu, multi nu ne inteleg pe noi astia amarasteni.Tare mult doresc sa stiu ce imi rezerva anul 2014 din pct. de vedere al carierei..Ma numesc Cristina sunt nascuta in 12.noiembrie 1971, ora 23:45..sunt date exacte, poate asa va ajuta mai mult...la ce sa ma astept?
    Cu respect, Cristina.Cele bune draga mea, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, Diana. :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Peste cateva saptamani voi fi poate ceva mai libera pentru a interpreta horoscopul 2014 in functie de ziua nasterii tale.

      Ștergere
  36. Cu interes astept sa citesc noutatile despre SCORPION 2014, Diana...te citesc cu mare placere, mi se pare chiar deosebit si la obiect, felul in care asterni articolele pe acest blog..bafta in continuare si zile line !
    PS: O bila alba ptr. ideea de a scrie predictii fct. de ziua nasterii...mai ales ca unii dintre noi nu ne stim ora nasterii...

    RăspundețiȘtergere
  37. De ce nu pot accesa horoscopul ptr luna octombrie sau noiembrie? Zodia varsator.

    RăspundețiȘtergere
  38. A aparut horoscopul FECIOAREI pt 2014,sau inca nu?Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine cauta gaseste! :) http://www.diane.ro/2013/09/horoscop-2014.html

      Ștergere
  39. Diana, ajutama,si raspunde-mi te rog.Cand va fi momentul cel mai potrivit pentru sagetatori sa inceapa o cariera(desigur si investitii apoi cariera)se vede ceva lumina la ei in anul 2014?mersi pentru sfat

    RăspundețiȘtergere
  40. Foarte multe previziuni astrologice ale horoscoapelor se nimeresc, cel putin mie! Imi doresc sa fie un an mai bun pentru toti oamenii care merita!

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna Diana , pe data de 6 septembrie 2012 anuntai o "ruptura " pentru balante . Pentru mine chiar asa s-a intamplat, sotul meu a plecat de acasa . Vi-za-vi de acest eveniment crezi ca mai exista vreo "cusatura" sau este definitiv ? Sunt nascuta la data de 19.10.1077 ora 6.40 Fetesti . Si o expicatie cu privire la acel eveniment ar fii bine venita. Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  42. nu neaparat depinde de balante,ruptura sotul tau ce zodie este?oricum,a fost un an,in care a plouat cu despartiri,morti si boli!cel putin asta e parerea mea,ca o concluzie la ce am vz.in 2013! am auzit si am vz.f.rar,reusite,iubire,etc!

    RăspundețiȘtergere
  43. sunt nascuta in 21.10.1958 ora 7, femeie, rodica...cel putin ultimii 7-8 ani au fost groaznici... o lingurita de bine va mai fi ?

    RăspundețiȘtergere
  44. azi asistam la adeverirea in parte a articolului...sper sa nu se confirme tot articolul ( aprilie 2014)....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa speram ca situatia din Ucraina nu se agrava si nu va duce la un si mai mare conflict!

      Ștergere
  45. speram din tot sufletul asta,dar PUTIN este BERBEC de zodie,mascat intr o balanta si nu stiu...la cat de razboinic este...

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.