Horoscop Capricorn septembrie 2013

Horoscopul Capricornului septembrie 2013 scoate in evidenta o mare vointa si o extrema perseverenta in indeplinirea unor ambitioase obiective  atat in plan personal, cat si sub aspect profesional si financiar. Circumstantele si oamenii din preajma ta par a se alinia nazuintelor tale atat vreme cat nu fortezi nota si nu te erijezi cu de-a sila in pozitia de lider sau atotcunoscator.

Pe 5 septembrie, Luna noua aparuta in teritoriile Fecioarei si a noua casa a Capricornului guverneaza asupra dezvoltarii personalitatii prin studii superioare si o filozofie ori o credinta personala. Este de asteptat, asadar, sa fii dornic de a-ti extinde orizonturile mintii prin explorarea de noi culturi, cai si perspective de viata. Nu te mai multumesti sa te lasi purtat de inertie, si vrei sa te simti angrenat in ceva iesit din comun. Te simti mult mai aventuros si tii cu tot dinadinsul sa iti fortezi limitele gandirii. Poti avea oportunitatea de a face o lunga calatorie sau a intalni oameni deosebiti, avand astfel prilejul de a descoperi noi dimensiuni ale fiintei tale. Nu este cea mai buna perioada pentru a-ti face planuri pe termen lung si a lua decizii hotaratoare.

Tranzitul initiat de Venus, pe 11 septembrie, in Scorpion este frecvent o perioada favorabila inchegarii de noi prietenii si aderarii la noi grupuri de oameni ce iti impartasesc interesele si placerile. Noi idei si inspiratii legate de esenta vietii tale precum si implicarea intr-o viziune de amploare ce te atrage de mai mult timp sunt orientarile definitorii ale acestui interval de timp. Nativii din Capricorn ce sunt deja parinti tind a se bucura intr-o sporita masura de compania si promisiunile implinirii odraslelor lor.

Conjunctia dintre Marte si Pluton din aceeasi zi de 11 septembrie te mobilizeaza cu o forta iesita din comun catre materializarea ambitioaselor tale obiective. Lucrurile de suprafata nu isi mai au locul in existenta ta, si pari a fi foarte sensibil la criticile altora, dar asta nu inseamna ca esti mereu gata de a te lasa in voia unei paguboase impulsivitati, fiind mai curand predispus de a-ti pregati cu minutiozitate niste revanse ce nu au cum a da drept la vreo replica. Tinzi  a scormoni ceea ce se ascunde in spatele aparentelor, avand sansa de a-ti dezvalui nsecrete bine pazite fata de tine de niste oameni din imediata ta apropiere.

Luna plina rasarita pe 19 septembrie in cerurile Pestilor si a treia casa a Capricornului anunta o intensa interactiune cu rudele, poate si o mare petrecere ori aniversare avand darul de a le aduna laolalta. Comunicarea cu oameni importanti din domeniul tau de activitate nu iti netezeste neaparat drumul spre mari realizari. Poti sa fii prost inteles sau sa interpretezi gresit intentiile altora, un lucru ce te poate aduce cu usurinta in pragul unor frustrari sau deziluzii. Este posibil sa te confrunti cu neasteptate intalniri ori evenimente sociale, asa ca trebuie sa dai dovada de o cat mai mare flexibilitate sau capacitate de adaptare. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care trebuie sa le faci acum, lasand deoparte activitatile ce pot fi amanate ori care nu sunt de o extrema actualitate. In acelasi timp, pari a-ti exprima nemijlocit gandurile si simtamintele, un lucru oarecum stanjenitor dar care poate aduce benefice clarificari pe termen lung in relatiile cu ceilalti.

Pe 20 septembrie, sextilul lui Venus cu Pluton te insufleteste cu un sporit subiectivism in relationarea cu cei din preajma ta. Nu mai esti dispus sa cedezi in dialogurile cu ceilalti doar pentru a pastra convenientele si a te plia unui superficialism politicos, un lucru nu tocmai satisfacator pentru persoanele ce s-au obisnuit sa-ti impuna niste odioase ori nesuferite puncte de vedere pe care nu le-ai contrazis pana acum din comoditate.

Personalitatea ta ajunge sub lumina reflectoarelor odata cu aceeasi zi de 20 septembrie, gratie intrarii lui Pluton in aspect direct in Capricorn si prima ta casa. Chiar daca nu esti manat de ambitii iesite din comun, cei din jurul tau sunt gata sa-ti accepte neconditionat pozitia de lider, mai cu seama in viata profesionala si cea financiara.

Sextilul dintre Saturn si Pluton din data de 21 septembrie marcheaza o puternica dorinta de a aduce majore transformari in viata ta, astfel incat sa poti atrage de partea ta cat mai multe succese, putere si avere. Nu esti deloc dispus sa actionezi pe baza unor impulsuri de moment, ci, mai curand, sa iti pui la punct strategii bine calculate si verificate. Ai abilitatea de a schimba numai ceea ce se aliniza cu adevarat telurilor tale si a gasi sprijin in persoane cu o mare autoritate in sfera preocuparilor tale.

Reevaluarea proiectelor tale pe termen lung si scurt constitue o orientare deloc neglijabila imprimata din 29 septembrie de tranzitul lui Mercur in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului. Dialogurile si schimburile de idei cu prietenii sunt inepuizabile surse de inspiratie in abordarea unor probleme cu care te confrunti.

Horoscop Capricorn septembrie 2013 - Dragoste

Prezenta lui Venus in a unsprezecea casa a Capricornului iti poate impune odata cu 11 septembrie o profunda nazuinta de a te retrage din viata sociala pentru a-ti regasi increderea in tine insuti alaturi de o persoana iubita capabila sa te inteleaga si sa te iubeasca pentru ceea ce esti tu cu adevarat in profunzimea sufletului tau.

Horoscop Capricorn septembrie 2013 - Bani si cariera

Din 9 septembrie, Mercur paseste in Balanta si a zecea casa a Capricornului inlesnindu-ti comunicarea cu sefii din domeniul profesional sau cu persoane aflate in fruntea ierarhiei sociale ori politice. Noi si neasteptate vesti iti pot afecta parcursul carierei. Jobul pare a-ti solicita o sporita responsabilitate si perfectionare a abilitatilor tale.

Pe 11 septembrie, Marte in conjunctie cu Pluton iti pune pe jar nazuinta de a forta niste castiguri financiare, dar lucrurile nu sunt atat de simple cum par a fi la prima vedere. Pentru a obtine un consistent profit poate fi necesar sa faci niste eforturi mai mari decat evaluai in prima instanta si chiar sa apelezi la niste tehnici manipulative nu tocmai inocente. Daca reusesti sa nu porti mereu ochelari de cal si sa te concentrezi numai spre telurile strict personale, ai prilejul de a ajunge la impliniri ce iti pareau altadata a fi imposibile. Straduieste-te sa nu te legi trup si suflet de munca, trecand cu vederea in acest fel starea ta de sanatate fizica si psihica.

Sextilul dintre Venus si Pluton din 20 septembrie iti furnizeaza o mare clarviziune in chestiunile financiare si ambitia de a analiza in profunzime toate implicatiile unei eventuale initiative de afaceri. Este posibil sa te angajezi intr-un promitator parteneriat sau sa primesti un nesperat ajutor intr-un proiect la care visezi de ceva vreme.

Din 22 septembrie, prezenta Soarelui in Balanta si a zecea casa a Capricornului te aduce in preajma uneia din cele mai ambitioase si motivante perioade ale anului, cand ai putinta de a-ti vedea cu ochii visele in plan social si profesional.  Ai de a face intr-o sporita masura cu persoane influente, avand potentialul de a te sprijini in cariera si in domeniul public. Creativitatea de care poti da dovada in prezent atrage de la sine aprecierea celorlalti si imbunatatirea statutului tau profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Capricorn august 2013
Horoscop Capricorn septembrie 2013 Horoscop Capricorn septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. sper sa fie adevarat tot ce spuneti pt. ca am mari probleme pe plan profesional.
    i mi fac mari sperante dupa ce am citit horoscopul pt luna septembrie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.