Horoscop Fecioara septembrie 2013

Horoscopul Fecioarei septembrie 2013 prefigureaza o stare de spirit plina de bune auspicii, gratie claritatii si obiectivitatii abordarii realitatii inconjuratoare, o perioada favorabila atat din punct de vedere financiar cat si amoros.

Pe 5 septembrie, Luna noua din Fecioara si intaia ta casa iti favorizeaza crearea unei noi infatisari a persoanei / personalitatii tale. Poate ca n-ar fi rau sa te gandesti la o noua tunsoare, manichiura sau vestimentatie... Oricum, reinventarea sinelui este de bun augur! Totodata, un lucru cat se poate de potrivit in aceasta conjunctura astrala ar fi o trecere in revista a chestiunilor si problemelor ce te-au marcat in ultima vreme, o examinare amanuntita a felului cum te exprimi si interactionezi cu ceilalti. Daca esti cumva introvertit, ai putea investiga noi cai de a te dezvalui celor din jur, cu atat mai mult cu cat indrazneala iti este un bun aliat. Pari a nazui sa intalnesti altfel de oameni decat cei din existenta zilnica si sa te aventurezi in inedite experiente de viata.

Mintea ti se indeparteaza de un pagubos neastampar, si acosteaza in portul linistit, relaxant al unei reale limpezimi si constientizari. In acest fel se manifesta odata cu 11 septembrie tranzitul planetei Venus in regatul Scorpionului si a treia casa a Fecioarei. Ai la indemana o vreme prielnica comunicarii sub toate aspectele ei si primirii unor vesti imbucuratoare. Perspectiva unei pozitive continuari a educatiei / studiilor se intrevede cu pregnanta, la fel ca si implicarea intr-o comunitate sociala ori publica. Sunt de asteptat reimprospatate si reinvigorate relatii cu rudele.

Luna plina rasarita pe 19 septembrie in cerurile Pestilor iti poate prilejui o reevaluare a relatiilor cu oameni apropiati si /sau a unor parteneri din plan social, profesional sau personal. Este un timp oportun indepartarii de cineva sau, din contra, aducerii unei relatii la un mai inalt nivel. Unul din dusmanii tai declarati pare a face o miscare strategica neasteptata, ce poate pune capat adversitatii dintre voi.

Inspiratia si intuitia te sprijina din plin din 20 septembrie, gratie trecerii lui Pluton in aspect direct in Capricorn. Ai capacitatea de a trece cu aplomb peste situatii conformiste si conventionale, ajungand direct la miezul lucrurilor care te intereseaza.

Inceapand cu 29 septembrie, Mercur isi croieste drum prin sectorul Scorpionului si a treia casa a Fecioarei. Gandirea ti se remarca prin logica si obiectivitate, iar cuvintele par a-ti fi unse cu toate alifiile puterii de convingere. Treci printr-un ciclu norocos comunicarii, studiilor si scurtelor calatorii. Este posibil sa ai mai mult de lucru decat de obicei, si sa cazi prada unei stari de nervozitate din pricina insistentei cu care te solicita lucrurile de rutina. Ai grija la impulsivitate, la inclinatia de a lua decizii prea grabite! Mai bine, amana o vreme orice hotarare importanta pe termen lung.

Horoscop Fecioara septembrie 2013 - Dragoste

Pe 19 septembrie, sub efluviile Lunii pline din a saptea casa a Fecioarei, simtamintele de afectiune din relatia de cuplu tind a se intensifica. Iti poate veni mult mai usor sa iti marturisesti afectiunea persoanei iubite, fiind si mai interesat de sentimentele si nevoile ei. Nativii singuri au ocazia de a se apropia de cineva care ii atrage de ceva vreme.

Pluton in trazit direct in a cincea ta casa iti inlesneste odata cu 20 septembrie, rezolvarea unor stresante probleme din viata amoroasa. Tensiuni ori dispute de durata sunt pe cale sa dispara, asa ca te poti avanta nestavilit de nimic intr-o fierbinte impartasire afectiva si senzuala cu fiinta indragita. Inca o data, Fecioarele singure par a avea oportunitatea de a se implica intr-o promitatoare idila. In pofida acestor previziuni fericite, uneori, acest aspect astral ii determina pe unii nativi sa isi stearga cu buretele personalitatea si sa se transforme in marionete manuite de persoana careia ii daruiesc o oarba si prea generoasa dragoste.

Horoscop Fecioara septembrie 2013 - Bani si cariera

Din 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in Balanta si a doua casa a Fecioarei te sprijina in a gasi noi cai sau idei de a face bani si a-ti asigura stabilitatea financiara. Este o perioada propice pentru corespondenta (inclusiv pe internet), configurarea unor planuri financiare, o calatorie de afaceri sau in interes de serviciu.

Spiritul de colegialitate si dorinta fireasca de a-i ajuta pe ceilalti sunt orientari clare generate de Luna plina ivita pe 19 septembrie in a saptea ta casa. O afacere ori o asociere lucrativa cu un asociat este pe cale de a-si arata beneficiile. Mult mai inclinat sa recurgi la compromisuri, poti castiga prin intermediul unor compromisuri.

O vajnica hotarare de a acumula cat mai multi bani si bunuri materiale te poate strabate din 22 septembrie, sub impactul tranzitului Soarelui in Balanta si a doua casa a Fecioarei. Ai la dispozitie mijloacele de a-ti asigura o sporita siguranta financiara. Pot apare neasteptate oportunitati de a-ti plati datoriile, a investi intr-un plan de viitor, a gasi niste obiecte de indelungata folosinta la preturi nemaipomenit de avantajoase. Foloseste-ti cu intelepciune banii, mai ales ca ai predispozitia de a-i cheltui in speculatii financiare, pentru un hobby sau o costisitoare distractie.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara august 2013
Horoscop Fecioara septembrie 2013 Horoscop Fecioara septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 17, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.