Horoscop Gemeni septembrie 2013

Horoscopul Gemenilor septembrie 2013 insista asupra unei abordari mai senine, mai ordonate si mai placute a vietii, si a avantajelor furnizate de intuitie si creativitate. Viata amoroasa nu este intunecata de mari neimpliniri, iar cea profesionala fagaduieste multa munca dar si cateva notabile succese.

Preocuparea pentru camin, o imbunatatire sau o modificare adusa casei tale se prefigureaza pe 5 septembrie, sub efluviile Lunii noi din Fecioara. Punerea in ordine a locuintei sau a spatiului tau personal pare a fi o idee buna. O casa dezordonata poate insemna o viata sau chiar o minte dezordonata! Intuitia pare a-ti fi mai dezvoltata decat de obicei, asa ca cel dintai impuls poate fi si cel mai inspirat. Este o perioada prielnica mutarii, vanzarii, cumpararii sau inchirierii unei case. Pari a dori sa te implici mereu intr-o activitate avand potentialul sa te mobilizeze cat mai mult. De asemeni, este de asteptat sa nazuiesti a petrece mai mult timp cu familia, sa iti invigorezi si reinnoiesti relatiile cu oamenii apropiati.

Din 9 septembrie, tranzitul lui Mercur in sectorul Balantei te indruma catre forme de relaxare si distractie mai putin spontane, nemijlocite, ci mai curand ocolite, intelectuale. Creativitatea ti se impleteste cu placerea in orice tip de arta, dar mai ales in literatura. Felul cum te descoperi si te exprimi spre cei din jurul tau castiga in sugestivitate. Asocieri de idei inedite si o argumentatie insolita dar cat se poate de logica iti sporesc puterea de convingere, ajutandu-te sa obtii ceea ce iti doresti din partea celorlalti.

O stare buna de sanatate si inclinatia de a te dedica unor actiuni de voluntariat pot fi orientari inspirate din 11 septembrie de prezenta lui Venus in regatul Scorpionului. De fapt, ajutorarea altora pare a-ti furniza nu numai o satisfactie implicita, reprezentand si o cale de a aduce mai multa ordine si disciplina in viata ta.

Pe 19 septembrie, Luna plina aparuta pe cerurile Pestilor te provoaca sa examinezi felul cum te dedici telurilor tale pe termen lung, si sa analizezi daca obiectivele tale te pot purta cu adevarat spre succesele de care vrei sa ai parte. Te poti decide sa te avanti intr-o noua directie destinului tau, adeseori pe nepusa masa, sau ti se poate atrage atentia asupra unui lucru capabil a-ti reorienta aspiratiile. Sunt posibile dispute cu o persoana autoritara, cu unul din parinti sau cu cineva detinand o functie inalta la scoala ori la serviciu. Ai grija cum te comporti in public astfel incat sa nu faci vreo gafa sau sa jignesti neintentionat pe cineva din imediata ta apropiere. Ai sansa de a te desparti odata pentru totdeuna de evenimente din trecut ce nu incetau a te irita.

Atitudinea fata de viata ti se insenineaza simtitor odata cu 22 septembrie, atunci cand Soarele isi face intrarea pe meleagurile Balantei. Iti doresti sa te profiti din plin de fiecare clipa a existentei, sa te implici in soarta celor de langa tine astfel incat sa ajungi in centrul atentiei si sa fii apreciat. Sportul, jocurile activitatile in aer liber par a fi la ordinea zilei.

Incepand cu 29 septembrie, tranzitul lui Mercur in Scorpion iti pune la dispozitie o efervescenta agilitate mentala. In acelasi timp, este posibil sa te dedici unui nou regim alimentar sau sa iti perfectionezi unul pe care l-ai inceput de mai multa vreme.

Horoscop Gemeni septembrie 2013 - Dragoste

Pe 5 septembrie, Luna noua din a patra casa a Gemenilor iti adanceste emotivitatea si afectivitatea. Simti nevoia sa iti reimprospatezi conexiunea cu fiinta iubita si sa te cufunzi impreuna cu ea intr-o calda si sincera intimitate. Este posibil sa pui la punct cateva planuri pe termen lung asociate cu relatia de cuplu.

Vizita inceputa de Mercur odata cu 9 septembrie in a cincea ta casa daruieste expresivitate declaratiilor tale de dragoste. De cate ori o fiinta indragita nu poate ajunge in pragul dezamagirii din pricina faptului ca nu reusim sa o convingem de autenticitatea si intensitatea simtamintelor noastre? Acum ai prilejul de a-ti incarca cuvintele cu un farmec aparte si a le face adevarati mesageri ai afectiunii tale!

Reluarea tranzitului direct al lui Pluton in Capricorn iti inraureste in mod pozitiv viata amoroasa odata cu 20 septembrie. Daca o parte dintre nativii din Gemeni pot rasufla usurati dupa ce pun capat unei relatii de cuplu paguboase sau intru totul lipsite de perspective, altii se bucura de relansarea idilei lor, drept urmare a unei autentici compatibilitati si comuniuni in dragoste.

Soarele calatoreste deasupra celei de-a cincea case a Gemenilor din 22 septembrie, inspirandu-ti nevoia de a impregna orice aspect al existentei cotidiene cu gesturi romantice, menite a readuce mereu aminte partenerului tau dragostea fierbinte pe care i-o porti. Se intrevede o perioada marcata de o patimasa impartasire senzuala.

Horoscop Gemeni septembrie 2013 - Bani si cariera

Din 11 septembrie, tranzitul lui Venus in a sasea casa a Gemenilor este favorabila unor sarcini si responsabilitati de rutina, necesitand putere de concentrare si sistematizare. Pari a fi imboldit sa te ocupi cu minutiozitate, fara superficialitate, de orice proiect din sfera profesionala, fiind motivat de vointa de a te apropia de perfectiune in tot ceea ce faci. Planeta dragostei iti daruieste vitalitate si o energie centrata cu precadere catre munca. Unii nativi, nesatisfacuti de lipsa de perspective de la serviciu, par a nazui a-si gasi un alt job.

Promovarea propriei imagini, a competentelor si reusitelor tale din cariera are mari sorti de izbanda gratie Lunii pline ivite pe 19 septembrie in a zecea ta casa. Este cat se poate de dificil sa te ascunzi acum de lume si probabil ca nici nu vrei sa faci asa ceva. Pari a avea o mare realizare din cauza careia ajungi sub luminile reflectoarelor si ai prilejul de a cere ceea ce ti se cuvenea de mult la serviciu.

Intrarea lui Pluton in aspect direct in a opta casa a Gemenilor te inzestreaza din 20 septembrie cu realism si iti risipeste ingrijorari legate de situatia ta materiala. Noi oportunitati financiare tind a-ti optimiza balanta personala de venituri si cheltuieli.

Tranzitul lui Mercur in a sasea ta casa este benefic pentru munca de detaliu si reinchegarea bunelor relatii cu colegii din plan profesional. Ai capacitatea de a duce la bun sfarsit mai multe sarcini deodata.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Gemeni 2013

Horoscop Gemeni august 2013
Horoscop Gemeni septembrie 2013 Horoscop Gemeni septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 18, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna Diana,

    Multumesc pentru previziuni.
    Voi tine cont de sfaturile tale, am incredere ca se va intampla asa cum s-a intamplat intotdeauna.

    Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o luna extraordinar de buna, dupa cum ne spui, pe toate planurile cu schimbari positive de abia astept sa vina septembrie, multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.