Horoscop Taur septembrie 2013

Horoscopul Taurului septembrie 2013 anticipeaza o constanta orientare catre munca si sanatate, o abordare realista a vietii, o adaptare uneori paguboasa la mediul social si o viata amorosa promitatoare dar nu lipsita de griji.

Nevoia de a fi aprobat de cei din jur, de a-ti aduce la suprafata fiintei copilul interior si de a te imbaia fara griji intr-o baie de efervescente placeri ale existentei se poate manifesta gratie Lunii noi aparute pe 5 septembrie pe cerurile Fecioarei. In acest context, este de asteptat sa te distrezi din plin, sa nu ratezi vreo petrecere, sa te dedici unui drag hobby sau sa iti eliberezi efluviile creative. Singuratatea nu iti mai spune nimic, indrazneala tinde sa-ti elimine inhibitiile, iar arta pare a fi o optiune importanta pentru cei ce sunt dedicati creatiei.

Tranzitul lui Mercur in Balanta iti poate starni din 9 septembrie preocuparea pentru starea de sanatate, mai cu seama in urma unor discutii cu niste prieteni ori cunostiinte. Ai ocazia de a constientiza astfel ca te-ai lasat in voia unor obiceiuri paguboase si ca trebuie, intr-un fel sau altul, sa-ti transformi stilul de viata. Acest aspect astral pare a te imboldi spre invigorarea fizica, in special in cadrul unor sporturi de echipa.

Din 11 septembrie, Venus patrunde in sectorul Scorpionului, punand accentul pe felul cum esti apreciat de ceilalti. Opiniile si ideile celorlalti par a deveni mult mai importante pentru tine. Daca unii nativi din Taur pot fi marcati de acest tranzit printr-o pierdere a autonomiei si autenticitatii personale, altii par a fi imbogatiti de un sporit respect si o mai mare intelegere fata de cei din jurul lor.

Luna plina ivita pe 19 septembrie in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului poate aduce o incheiere a unei activitati, lucrari, careia te-ai dedicat impreuna cu un prieten, o disputa, o cearta sau chiar taierea tuturor puntilor de legatura cu un amic. De asemeni, pari a fi mai mult timp alaturi de buni prieteni, bucurandu-te de compania unor oameni la fel ca tine. Lucrurile materiale nu mai sunt atat de importante, cel putin in comparatie cu adevarata camaraderie. Daca nu te lasi pe tanjeala, poti descoperi ca nazuintele ti se implinesc cu usurinta, aproape fara a face vreun efort. Energia mediului tau inconjurator te sprijina mai mult ca altadata! Pozitia ta in lume, in societate, poate fi un subiect ce iti vine adeseori in gand. Este posibil ca cineva apropiat sa-ti ceara ajutorul sau sa fii in mijlocul unor persoane pe care nu le-ai mai vazut de multa vreme.

Tranzitul direct reluat de Pluton in Capricorn te sprijina sa iti apreciezi cu realism viata. Obiectivele frumoase dar imposibile nu te mai atrag, si ai ocazia nu numai de a intelege mecanismele lumii, dar si de a te adapta constient lor, astfel incat sa iti inlesnesti drumul spre implinirea telurilor tale ambitioase dar deloc naive. Pari a sti mereu ce si cand trebuie sa faci, o cale sigura de a ajunge in pragul succesului!

Vitalitatea si sanatatea ta revin pe ordinea de zi odata cu 22 septembrie, sub impactul vizitei Soarelui in Balanta. Esti dispus sa faci noi eforturi pentru a-ti ameliora tonusul fizic si mental. Simtul practic ce te insoteste acum iti este de folos zi de zi, indiferent daca este vorba despre necesitati ori placeri ale existentei.

Comunicarea cu oameni importanti pentru tine este favorizata din 29 septembrie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in regatul Scorpionului. De fapt, interactiunea cu ceilalti are darul de a te ilumina asupra modului cum te exprimi si esti inteles. Vanitatea iti poate juca insa feste, putand a te conduce spre infierbantate certuri si discutii in contradictoriu. Atentie la contracte sau probleme juridice!

Horoscop Taur septembrie 2013 - Dragoste

Pe 5 septembrie, Luna noua din a cincea casa a Taurului arunca in aer barierele din calea dragostei, asa ca este posibil sa iti gasesti un potential si promitator partener de cuplu sau sa te bucuri de o improspatatoare boare de romantism intr-o mai veche relatie de cuplu. Daca vezi pe cineva de care iti place, nu mai este cazul sa astepti pana Sfantul Asteapta pentru a face cunostiinta cu acesta/ aceasta; lasa conformismul deoparte si forteaza portile spre cunoastere si comunicare!

Dragostea pare a fi un mijloc de evaluare a propriei persoane incepand cu 11 septembrie, atunci cand Venus porneste a tranzita cea de-a saptea ta casa. Poate ca ai fost zdruncinat sufleteste de un divort sau o despartire din imediata ta apropiere, iar acest lucru te-a facut sa te gandesti la trainicia propriei tale relatii de cuplu. Oricum, nativii din Taur legati afectiv de mai multa vreme tind a fi mai atenti si mai tandri fata de fiinta indragita, iar cei singuri nu au cum scapa de neastamparul de a gasi cat mai repede pe cineva special, cu care sa-si imparta viata.

Din 29 septembrie, Mercur in a saptea casa a Taurului indica o relationare cumva mai logica ori obiectivizata cu partenerul de cuplu. Treci printr-un interval de timp oportun pentru punerea unei baze realiste, materiale, a legaturii cu persoana iubita.

Horoscop Taur septembrie 2013 - Bani si cariera

Necesitatea de a-ti eficientiza munca isi spune cuvantul din 9 septembrie, ca urmare a calatoriei lui Mercur in a sasea casa a Taurului. Ai predispozitia de a comunica mai mult si mai productiv cu colegii si a lua in calcul un (alt) job capabil a te implini profesional si financiar.

Sfera profesionala pare a-ti aduce sporite satisfactii odata cu 22 septembrie, gratie tranzitului Soarelui in a sasea ta casa. Creativitatea iti ajunge la un varf, si poti avea mai multa influenta asupra superiorilor. Autoritatea si competenta ti se impun de la sine.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in "Blogul Dianei":

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur august 2013
Horoscop Taur septembrie 2013 Horoscop Taur septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 15, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Luna trecuta un varsator,un leu si un rac te rugau cu insistenta sa scrii cateva lamuriri espre calatoriile in a doua jumatate a lunii august si luna septembrie...Se apropie momentul plecarii si pentru ca nu e vorba de un simplu sejur,ci de o calatorie de lunga durata,te ugam sa ne fii ,,calauza astrala"si sa publici cat mai curand ceva despre noi...Asteptam cu incredere si prietenie.Multumim mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. REVIN PENTRU A-MI CERE SCUZE,IN MESAJUL DE MAI SUS AM OMIS CATEVA LITERE DIN CUVINTE(viteza,emotia...)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper ca si luna aceasta sa se intample ceea ce preziceti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu sper sa se intample ce prezici...bineinteles fara ca noi sa asteptam minuni nemiscand un deget. Diana, prezicerile tale sunt cele mai apraope de ce mi s-a intamplat pana acum si dupa cum evolueaza lucrurile in viata mea, 100% se va intampla si de acum inainte ceea ce ai postat anul acesta si pt fiecare luna. Esti cea mai buna in horoscop! Felicitari si succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  5. As dori si eu, sa aflu despre zodia taur 1975 10 05 ce-mi rezerva astrele din septembrie pana in decembrie 2013-2014 ok va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.