Masina din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Visul despre maşini, automobile sau mijloace de transport auto sunt interpretate, în general, ca semnificative despre felul cum te descurci în viaţă. În funcţie de contextul unui vis, maşina poate fi un simbol al al trupului tău, al minţii tale, al sinelui, ego-ul, aşa cum este definit de Sigmund Freud, al conştiinţei sau personalităţii tale, a orientării actuale din existenţa ta. 

O maşină poate reprezenta, de asemenea, persoana ta în viața socială, în accepţia lui Carl Jung, cum arăţi în ochii celorlalţi, sau statutul tău social. Particularităţile unor vise despre maşini ne arată cât de multă putere şi influenţă avem ori credem că avem asupra destinului nostru şi de cât de mult succes ne bucurăm în vreme ce avansăm de la un stadiu la altul al vieţii. 


Visul în care conduci o maşină semnifică ambiţia ta, ceea ce te mobilizează în cel mai înalt grad, şi capacitatea ta de a evolua în decursul existenţei. 

Ia aminte la cât de lin sau nu se mişcă maşina pe drum! 

Dacă te vezi conducând un automobil înseamnă că ai un rol activ în modelarea vieţii tale. Dacă nu eşti decât pasager sau ocupi locul din dreapta şoferului, ţi se atrage atenţia că ai o implicare pasivă în traiul tău în general. În cazul în care ocupi un loc din spate, ţi se indică că accepţi să te situezi într-o poziţie inferioară şi că le permiţi celorlalţi să preia controlul asupra ta. Acest fapt poate fi urmarea slabului tău respect faţă de tine însuţi sau scăzutei încrederi în fiinţa ta. În mare, acest simbol din vis denotă independența ta ori gradul în care îţi controlezi viaţa. 


Dacă visezi că eşti la volanul unei maşini ce merge prin apă sau peste apă ţi se sugerează că parcurgi, în sinea ta, o călătorie emoţională sau sentimentală. A zări într-un vis o maşină sub apă mărturiseşte despre simţăminte de regret, tristeţe ori legate de abandonarea unui drag ţel. 

Un vis în care maşina ta se răstoarnă cu 180 de grade, cu roţile în sus, te avertizează că un important eveniment este pe cale să îţi bareze calea spre obiectivele tale. Simţi nevoia să îţi iei viaţă în propriile mâini. 

Visul în care nu poţi porni maşină indică că te simţi lipsit de putere într-o anumită situaţie. 

Atunci când vizezi că ai uitat unde ţi-ai lăsat maşina semnifică faptul că nu eşti satisfăcut sau că eşti nefericit cu privire la un aspect din viaţa ta conştientă. Poate că nu ştii cu adevărat ce să faci cu viaţa ta sau încotro să te îndrepţi în existenţă. 

O maşină furată în vis sugerează că te simţi derutat faţă de veritabila ta identitate. Acest lucru poate fi asociat cu pierderea unui job, o relaţie de cuplu eşuată sau o altă situaţie în care individualitatea ta joacă un mare rol.

De visezi că maşina ta sau motorul ei s-a supraîncălzit ţi se ilustrează că îţi cheltuieşti prea multă energie. Trebuie să o laşi mai moale în traiul cotidian pentru a nu risca să cazi pradă stresului sau unei oboseli cronice. Poate că îţi propui mai mult decât poţi realiza. Este vremea să îţi iei o pauză de relaxare ori odihnă. 

Visul în care nu poţi ridica geamul maşinii tale poate spune că dai dovadă de o oarecare rezervare sau ezitări faţă de direcţia vieţii tale sau drumul destinului ales de tine. 

O maşină din vis care merge fără că nimeni să o conducă denotă că trebuie să te reasiguri asupra standardului tău actual de viaţă. Poate că nu vrei să-ţi asumi responsabilitatea acţiunilor tale. 

Un vis despre cum cumperi o maşină se referă la marea ta dedicare sau marele angajament faţă de o importantă decizie luată de tine. 

Acceleratorul unei maşini reprezintă abilitatea ta de a-ţi controla consumul de energie în muncă, într-o relaţie sau în viaţă, în general. Felul în care apeşi pe accelerator arată câtă voinţă pui în joc în materializarea ţelurilor tale. Dacă acceleratorul nu funcţionează înseamnă că eşti secătuit de energie sau că nu ştii cum să te motivezi. Atunci când apeşi cât mai mult pedala de acceleraţie exprimă marea ta năzuinţă de a atinge un obiectiv, cât mai repede posibil. 

Un autovehicul ciocnit ori strivit în vis reprezintă dezamăgirea din viaţa ta lucidă. Poate că duci lipsă de notabile ambiţii sau aspiraţii... 

Un accident de maşină din vis poate sugera un sfârşit, o încheiere, cu o amploare asociată cu gradul de distrugere a maşinii. Poate fi vorba despre finalizarea unei orientări a existenţei, a unei relaţii de cuplu sau de afaceri, în funcţie de cine este cu tine în momentul accidentului. Dacă în accident este implicat şi un alt om, visul denotă o relaţie dificilă cu acesta ce îţi poate afecta fericirea sau încrederea în tine însuţi. 
O maşină accidentată ori avariată poate reprezenta uneori şi un eşec pe care ţi-l doreşti, poate din imboldul de a evita stresul sau o schimbare. 
De asemenea, ciocnirea unei maşini sugerează lipsa de control ori o ratare a unei oportunităţi, "ciocnirea"  cu un şef sau un partener. 
Dacă te visezi murind în accident înseamnă că ai nevoie de o transformare radicală a existenţei sau individualităţii tale. 

Dacă te zăreşti în vis pe punctul de a fi lovit de o maşină sau chiar călcat de un automobil ţi se transmite că stilul tău de viaţă, credinţele ori ţelurile tale sunt în conflict cu cele ale altei persoane. Poate fi, totodată, o reprezentare simbolică a unei experienţe de viaţă zguduitoare sau a mândriei tale călcate în picioare. Pe de altă parte, dacă te visezi lovind sau călcând pe cineva cu maşină ţi se semnifică că ai rănit pe cineva, sufleteşte, sentimental, pentru a înainta în viaţă. 

A auzi ori a închide într-un vis alarma unei maşini implică faptul că mergi pe o cărare greşită a existenţei. În acest fel eşti avertizat să renunţi la orientare de-a ta prezentă. 

Atunci când te visezi băut sau beat la volanul unei maşini ţi se sugerează că nu îţi controlezi viaţa sau că eşti sub influenţă unor lucruri intutive, imaginare, lipsite de raţiune. 

Bateria unei maşini reprezintă simbolic în vis vitalitatea ta. Dacă visezi că bateria este "moartă" poate însemna că eşti copleşit sau epuizat de un aspect al vieţii tale. Este necesar să te relaxezi pentru a preîntâmpina riscul unei colaps datorat supraoboselii. 

Visul despre centura de siguranţă a unui autovehicul semnifică faptul că trebui să fii prudent, sugerându-ţi-se felul în care te poţi feri de un accident sau incident din viaţa lucidă. Dacă te visezi fără centură de siguranţă se poate spune că eşti adeseori prea imprudent. Uneori, acest vis ilustrează o limitare la care eşti supus. 

Combustibilul maşinii visate este asociat cu voinţa, perseverenţa, motivarea. Poate fi vorba şi despre o resursă ce te ajută să realizezi ceva sau să ajungi undeva. Dacă visezi că un rezervor de combustibil gol ţi se sugerează faptul că eşti lipsit de resurse, de motivaţie sau voinţa de a face ce îţi doreşti. Mai poate semnifica oboseala, epuizarea sau o stare proastă de sănătate. 

Un autovehocul demontat în subansamble sau piesă cu piesă descrie un eveniment de viaţă stresant sau neglijenţă în a avea grijă de trupul tău. Poate semnifica şi simţământul că nişte oameni ori circumstanţe îţi impietează libertatea, oportunităţile sau viaţa profesională. 

Dacă ai visat un camion ori un tir ce transporta maşini ţi se indică faptul că nu ai un ţel clar în viaţă şi că îi laşi pe alţii să ia deciziile în locul tău. 

Farurile unui autovehicul din vis ilustrează capacitatea ta de a vedea ce se petrece cu adevărat în viaţa ta reală, cu precădere în zona subconștientă a minţii tale. Ţi se poate sugera ce te aşteaptă în viitor, dar poate fi şi o indicaţie despre abilitatea intuiţiei sau clarviziunii tale. 

O maşină în flăcări ori incendiată subliniază "arderea", distrugerea totală a unui aspect fizic ori sentimental. În funcţie de contextul visului, poate implica sfârşitul unei relaţii, a unei conjuncturi de la serviciu a unei proiectate activităţi. 

În cazul că visezi cum frânele maşinii nu funcţionează ţi se sugerează pierderea controlului asupra unui eveniment sau unei situaţii, ce poate indică teama de a fi pus la încercare sau a lua o iniţiativa. Poate fi vorba şi despre dificultatea de a-ţi stăpâni emoţiile, sentimentele dintr-o legătură de dragoste. 

O parcare visată reflectă un loc în care te poţi odihni, relaxa, întâlni oameni, a face schimb de idei şi opinii, sau a intra în contact cu un eventual partener de cuplu. O maşină parcată duce cu gândul şi la faptul că te-ai oprit într-un anumit punct al vieţii tale sau că ai ales "să mergi pe jos", adică să depui un plus de efort personal. 

Portbagajul unui autovehicul reprezintă amintirile, karma sau influenţele unor trecute evenimente, precum şi experienţele de viaţă care continuă să ne marcheze. Visul despre portbagaj este asociat şi cu lucrurile necesare pe care le luăm sau cumpărăm pentru noi sau familie. Uneori, poate fi la mijloc o chestiune pe care vrem să o ascundem sau de care vrem să scăpăm. Portbagajul poate însemna totodată "bagajul" de gânduri pe care le purtăm tot timpul în minte. 

Visul în care probezi o maşină pentru a te hotărî dacă o cumperi sau nu indică că ai nevoie să te decizi ce vrei să faci cu adevărat important în viaţă. 

Un showroom sau expoziţie de maşini dintr-un vis poate sugera că te laşi purtat spre un stil de viaţă superficial, dedicat plăcerilor lumeşti, ce nu îţi reprezintă neapărat veritabilă fiinţă. Dacă te visezi prezentând o maşină la un showroom ţi se indică faptul că eşti mândru de realizările şi succesele tale. Îţi doreşti să îţi fie recunoscute eforturile şi împlinirile. 

Tabloul de bord al unui autovehicul visat semnifică ce schimbări sunt pe cale să aibă loc în / cu trupul tău. Pot fi ilustrate astfel şi procesele ce se desfăşoară în corpul sau mintea noastră, chiar şi în subconştient. 

Uşile unei maşini reprezintă felul în care laşi alţi oameni să îţi împărtăşească viaţa. Uşa unui pasager se referă la persoanele pe care le laşi să se apropie de tine sau pe care le respingi, le alungi din viaţa ta. În raport cu alte elemente ale visului, uşile pot sugera că oferi acces la nişte aspecte interioare ale fiinţei tale. Totodată, uşile pot fi o barieră, o protecţie faţă de oameni ce încearcă să te rănească sau să te influenţeze în rău. Dacă te visezi incapabil să deschizi uşa maşinii înseamnă că nu îţi mai poţi stăpâni simţămintele ori că simţi că ţi-ai pierdut libertatea de mişcare. 

Volanul unui autovehicul este conectat oniric cu capacitatea de a controla o situaţie legată de viitorul tău. Dacă te lupţi cu altcineva pentru a prelua controlul volanului ţi se indică faptul că dorinţele , năzuinţele tale sunt în conflict cu cele ale unui om apropiat. 

Un vis despre o maşină veche sau hârbuită pune în prim plan simţământul bătrâneţii sau o obsesie legată de moarte.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Sangele din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Culoarea masinii si personalitatea soferilor

Dragostea din vis | Interpretarea si semnificatia viselor

Masina din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Masina din vis | Interpretarea si semnificatia viselor Reviewed by Diana Popescu on august 30, 2013 Rating: 5

245 de comentarii:

  1. Poate fi vorba despre un impuls (subconstient!) de a fi iarasi alaturi de el sau despre intrarea in vaiata ta a nou prieten care tocmai s-a despartit sau se desparte de cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ofer interpretari ale visurilor anonimilor. Inscrie-te pe site-ul meu (vezi in partea de jos a blogului) si iti voi raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  3. DACA AM VISAT CA MI SE FURA MASINA DIN FATA BLOCULUI UNDE O PARCHEZ DE 1 AN. CE INSEAMNA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihai Marius. Visul aceste semnifica fie, pur si simplu, temerea ca iti poate fi furata masina, fie simtamantul ca un eveniment sau o conjunctura pe cale sa apara iti poate rapi posibilitatea de a-ti mentine viata sub control, in propriile tale maini.

      Ștergere
  4. Bună! Eu am visat ca mă jucam pe un hol cu o cunoștință și la un moment dat mi a apărut o oglinda în fata și mi s a transformat reflexia într o fantoma de copil , o fata, și înțelesesem noi ca fantoma aia trăia cu noi în casa și am supărat o cu ceva și voiam sa mă trezesc și tot eram prinsa în vis și se continua vorba cu ceva, am reușit sa mă trezesc, mai greu, ce înseamnă? ..

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Diana, Astazi am visat ca ma duceam la tara la volanul masinii mele si la un moment dat mi-a cazut roata (dreapta fata). M-am uitat in locul unde era prinsa si era rugina. Intr-adevar masina mea are putina rugina si m-am gandit putin la aspectul acesta in timpul zilei. Un coleg chiar mi-a spus sa repar rugina, acelasi coleg apare si in vis si imi zice: ti-am supus ba sa faci rugina?

    Al doilea vis cred ca are o saptamana vechime, dar a fost atat de clar ca il voi tine minte mult timp si chiar sunt interesat de ceea ce semnifica.
    Se facea ca venise un nene sa curete wc-ul. Nu era infundat, era patat , avea depuneri. Se facea ca a trebuit sa ma duc la subsol , iar acolo era un fel de gura de canal unde cadea mizeria de la wc. Dorind sa il ajut curatam pe acolo pe la subsol si la un moment dat vad o gramada de bani in acea gura de canal cam o plasa de teancuri de 10 lei si de 100 si de 50 erau. Se faceam ca mi-am adus aminte ca de fapt eu ii aruncasem acolo intr-o perioada in care avusesem multi si ce aruncasem erau doar 10 la suta, dar uitasem de ei.De ce ii aruncasem in wc si eu ma intrebam. Din moment ce i-am observat ii vedeam ca pe o salvare dar nu am avut parte de ei pentru ca a venit Florin Calinescu , cu un pistol si ma ameninta sa ii dau, eu mi-am amintit ca am si eu pistol. In disperarea aceea ca pierd banii am indreptat pistolul si am tras cu toate ca eu stiam ca n-am gloante, vroiam sa il omor ca imi ia banii si speram totusi sa mai fie vreun glont. Florin dupa ce a vazut asta s-a enervat si a inceput sa traga dar in lateral si gloantele ricosau pe acolo. Mi-a fost frica sa nu ma omoare si am plecat lasandu-i banii.

    Ma gandesc zi de zi la visul asta ciudat si chiar vreau sa stiu interpretarea ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Primul vis, sugereaza ca este nevoie sa te desprinzi de metode vechi, invechite de a aborda viata, si ca pentru a evolua cu adevarat trebuie sa iti asumi o abordare noua a existentei. Al doilea vis, da de inteles ca ai scapat o oportunitate, ca nu ai profitat de o mare sansa si ca acum este prea tarziu pentru a mai putea face ceva in acest sens (pistolul fara gloante).

      Ștergere
  6. Bună Diana,
    Am avut un vis in care se facea ca eram in masina mea cu o fata pentru care nutresc
    ceva sentimente. Interesant era faptul ca era ea la volan, eu eram in dreapta si
    ii explicam pe unde sa o ia. Eram intr-un oras, n-as putea zice care, si stiu ca ne
    grabeam, dar cumva din graba asta era doar ptr mine. Destinatia unde vroiam sa ajung
    cumva parca doar ptr mine, ca stiu că la un moment dat trecand pe langa masina mamei ei, ea a exclamat: uite pe mama, iar eu m-am gandit, poate daca tot ma grabesc, ar fi bine sa ramana cu maicasa, iar eu sa iau masina, sa ajung mai repede. Eram curios sa o vad si pe maicasa, căci n-o cunosteam, si ma tot uitam prin geamul masinii să o zaresc, dar n-am reusit, am vazut ceva parca doar de la spate, si nici asa nu eram sigur daca era mama ei. Ea n-a mai coborat de la volan a rămas sa facem calatoria impreuna, dar tot ea conducea. Am ajuns la un fel de bariera pasaj de cale ferata, drumul fiind de pietre. Am ramas la semafor sa se faca verde, iar cand s-a facut ea a luat-o cumva inainte in loc sa ia la dreapta pe unde ar fi trebuit sa mergem. I-am zis ca trebuia la dreapta, a dat cu spatele, caci nu apucase sa mearga mult in fata iar masinile din fata erau blocate de manevrele ei. Retin ca dadea cu spatele, dar se dusese mult prea in spate decat ar fi tebuit, iar la un moment dat s-a si blocat cumva din cauza unor pietre de pe drum. M-am dat jos sa o dirijez, si sa ma uit ce o blocheaza. Erau 2,3 bolovani cam cat o minge, nu foarte mari. M-am suit repede in masina, si aveam emotii ca pierdem verdele de la semafor, dar spre surprinderea
    mea semaforul era tot verde, deci am trecut. La un moment dat drumul nu mai era
    de pietre era doar de pamant batatorit bine, si fata asta dintr-o data pica din masina, foarte ciudat si da cu spatele de pamant. Cand a picat nu retin sa fi deschis usa,doar geamul ei era deschis. Am coborat repede si am luat-o in brate, intreband-o daca o doare ceva, avea doar un soc de la cazatura, o durea spatele si nimic mai mult. Ea, la fel ca mine era mirata cum de a cazut si pe ce parte a corpului a cazut, nu mai stia daca pe fata sau pe spate. Dupa cum era de prafuita i-am zis ca sigur pe spate a cazut. Am exclamat ca bine ca s-o terminat drumul de pietre, ca altfel nush ce s-ar fi intamplat in cazatura ei. In momentele astea cand discutam cu ea, in fata noastra mai inainte umpic pe drum
    era o casa, de unde iesit o femeie, care ne intreba ce s-a intamplat, iar eu i-am
    povestit, exclamand ca asa e cand iesi dintr-un oras, mai ai parte si de surprize.
    Cumva parca in vis, casa respectiva era destinatia, iar femeia parca ar fi fost
    ceva neam cu mine, o matusa sau ceva de genu asta. Si s-a terminat visul. Credca visul contine foarte multe elemente simbolice, si sunt curios ce intelegi din el.
    Multumesc anticipat pentru interpretare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corneliu. Acest vis simbolizeaza nazuinta ta de a avea alaturi o partenera de incredere de-a lungul vietii tale, o partenera in stare sa te sprijine spre telurile tale, dar care sa nu te ia prin surprindere prin intiative proprii. Esti, totusi, cumva neincrezator ca s-ar putea intampla asa ceva (fata care care din masina), si, pe de alta parte, poti fi timorat de indoiala ca o eventuala partenera de a ta ar putea fi acceptata cu usurinta de familie.

      Ștergere
  7. Buna Diana.
    Am visat ca incuiam o masina si in acelasi timp realizam ca nu cunosc masina.Apoi tot in vis stand la volanul acelei masini ma gandeam unde sa las cheile dupa ca o voi fi incuiat o.M am gandit in vis sa le las prinse de stergator pentru ca nu stiu de ce era un pic de zapada deasupra stergatorului(atat in restul peisajului era cam vara).Am iesit din masina si am hotarat sa le las pe roata si am trecut la alt subiect brusc in vis ptr ca eram in mijlocul unui oras in niste slapi de casa care nu mi veneau si erau si roz(cunosc slapii erau ai prietenei mele si uneori ii mai incalt cand ies din dush pana in pat).Apoi in acelasi vis eram in situatia in care trebuia sa las cheile unei masini pe care abia o incuiasem(alta fata de cea mai sus mentionata).Apoi sau inainte de masina nu mai stiu eram in fata unui aparat de cazino si vrand sa introduc o bancnota m am trezit ca altcineva vroia acelasi lucru si brusc s a creat situatia cand ne invitam unul pe altul ca la intrare in lift sa introduca banul in aparat dar simtind in vis ca persoana are un gand ascuns(ca si cum ar sti un pont despre acea masinarie)am hotarat sa introduc eu banul.Si deodata eram in situatia ca stam cu banul in mana in fata masinariei si o fata angajata de cazino o desfacuse bucati si incerca sa o repare.In rest parca nu a mai fost nimic in toata secventa de vis(mentionez ca visez mult poate ajuta).Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Diana, in general nu cred in vise, nici nu prea visez dar azi-noapte am avut un vis suprarealist. Se facea ca eram in toamna sau iarna acestui an desi nu era zapada si nici frig si aveam o Honda CR-V noua nouta neagra ( masina visurilor mele ) dar nu o platisem. Ma plimbam cu ea prin oras, retin perferct, am facut pana la finalul visului 342km si eram putin ingrijorat ca nu voi avea de unde sa achit ratele lunare. Ce detalii sa iti mai dau? Mergeam relaxat, ma simteam bine cand o conduceam, mergeam si singur si cu rudele mele. Ma simteam fericit si mandru. Ce ar putea in semna?

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Diana.Am avut un vis in care conduceam un camion.La un moment dat a inceput sa ploua, tot mai tare pînă când nu am mai vazut nimic in fata.Am simtit ca o sa ma prăbușesc cu masina si i-am zis ca acum e sfarsitul Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  10. buna va rog sa imi raspundeti la acest vis ...imi este teama ...am visat ca mi am lasat copilul in carucior dormind in autobuz si am coborat fara sa vreau fara el si autobuzul a plecat am inceput sa plang si m am certat cu alti oameni cum sa fac sa imi recuperez copilul

    RăspundețiȘtergere
  11. buna va rog sa imi raspundeti la acest vis ...imi este teama ...am visat ca mi am lasat copilul in carucior dormind in autobuz si am coborat fara sa vreau fara el si autobuzul a plecat am inceput sa plang si m am certat cu alti oameni cum sa fac sa imi recuperez copilul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Visul tau poate semnala un sentiment de vinovatie (subconstient) fata de copil sau temerea ca nu ai indeajuns de multa grija de el. La mijloc poate fi si ingrijorarea fata de soarta copilului in viitor, fata de felul cum vei reusi sa-i asiguri tot ce va avea nevoie.

      Ștergere
  12. Buna am visat sa doi polițiști miau stricat mașină mea și săreau cu mami pentru a-mi repara mașină dar eu eram supărata ca miau stricat mașină și am luat mașină de politie și am făcut o tura cu mașina lor și eram mult mai fericita ce însemna asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Inseamna ca te simti impiedica de cineva autoritar sa faci ceea ce vrei si incerci sa preiei controlul, sa iei locul persoanei auritoritare care iti impune restrictii.

      Ștergere
  13. Buna Diana,

    Am avut un vis in care eram intr-o calatorie sau urma sa plec intr-o calatorie (cu masina mea din realitate) Am uitat unele detalii din vis, dar imi aduc aminte ca eram cu masina la ceva unchi parca, era ca o oprire la el, urmand sa plec mai departe. Am scos masina din curte, am lasat motorul pornit, si m-am intors sa merg la baie. Umpic am ezitat daca sa o las cu motorul pornit, ptr ca oricine s-ar fi putut urca in ea si sa plece. Unchiul mi-a explicat unde sa merg, era un wc de ala de tara in curte, foarte ciudat. Tot ezitand daca sa il folosesc sau nu, a trecut ceva timp. Dupa ce l-am folosit totusi m-am intors la masina, dar culmea, nu mai era la locul ei, era dusa mai departe de casa unchiului la vreo 50 de m, pe o zona de pamant ca o rampa. Era fara roti, iar partea din fata a rampei era parca despartita de zona din spate, asa ca daca vroiam sa ii pun rotile, era problema ca nu puteam iesi de acolo, ptr ca rotile din fata ar fi cazut intr-un sant din mijlocul rampei. Afara pe langa casa unchiului se construia un zid, si pe unii din cei ce lucrau acolo ii cunosteam, asa ca i-am intrebat ce s-a intamplat in lipsa mea. Cumva parca se faceau ca nu stiu, ca au fost ocupati. Eram nervos si pe unul din sefi ( cu care am lucrat vara asta), care a aparut si el in vis, si care (stiam in vis) ar fi putut sa impiedice ceea ce s-a intamplat cu masina mea. In cele din urma am trecut la cautarea solutiilor.Cheia era in contact, motorul functiona, si am descoperit nu departe in niste tufisuri si rotile, dar din cate imi aduc aminte inainte sa ajung la ele, am vazut doar 2 si urma sa le caut si pe celelalte. Si m-am trezit, stiind ca in vis nu aveam frica ca cineva vroia sa ma saboteze neaparat, ci ca masina mea era fara roti si ca toata treaba asta s-ar fi putut evita. Ce ar putea insemna visul asta?
    Multumesc anticipat pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Corneliu. Visul oglindeste fie o situatie trecuta (cum ar fi cea legata de seful cu care ai lucrat), fie una prezenta din existenta ta, in care esti impiedicat sa iti atingi telurile de cineva din apropierea ta, insa ai totusi posibilitatea sa eviti asta, sa treci peste peidicile care iti sunt puse in cale. Poate ca simti ca ai o solutie pentru o problema actuala, dar nu ai reusit inca sa ti-o o intrezaresti cu claritate.

      Ștergere
  14. Draga Diana,
    Esti fenomenala. sunt incantata decat adevar se gaseste in "Talmacirea viselor" experimentate de tine. Am visat ca -nu mai stiam unde am parcat masina- Si chiar ma aflu in situatia pe care tu o descrii aici; Ca nu stiu ce sa fac cu viata mea , sunt intre doua situatii din care trebuie sa aleg si nu reusesc sa decid. Diana, success in realizari! Tine-o asa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Mariana. Sper sa ajungi cat mai repede sa iei decizia cea mai buna, cea mai inspirata. Multa bafta!

      Ștergere
  15. Buna, am visat ca mi sa furat masina si m-am dus sa vad daca mai era in garaj, dupa care am cautat-o pe la garajele vecinilor, si am ajuns la persoane(tigani) care stateau si vb , dar aceste persoane radeau de mine si eu am luat de gat pe un baiat si a vrut sa sara un alt baiat la mine si l-am oprit, dupa care L-am intrebat unde imi este masina, si mi-a spus ca nu o sa mai am una asa....si eu i-am raspuns ca o sa imi iau un porsche, dupa care venind un poliTai spre mine eu am inceput sa plang si sa intreb daca poate gasi masina, imi pare un pic ciudat ca vis!!!!, nu inteleg ce legatura Au tiganii( pt ca erau si un grup mare)in visul meu? Dupa care m-am trezit cu lacrimi in ochii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, Diana! Ma tot gandesc la un vis repetitiv pe care nu l-am mai avut de ani de zile, un vis pe care il aveam frecvent in adolescenta si in jurul varstei de 20 de ani. Visul era mereu acelasi. Cand parintii mei adormeau, furam cheile de al masina si plecam sa ma plimb noaptea. Nu aveam carnet si nu am nici acum, nici in vis nu aveam. Imi amintesc ca traiam o emotie puternica in legatura cu faptul ca nu am carnet, treceam pe langa politisti dar conduceam perfect si nu ma opreau niciodata. Ma simteam bine sa fac asta. Ma reintorceam acasa, parcam si puneam cheile la loc. Cumva , dupa ani ed zile am reusit sa deslusesc acest vis. Cred ca avea legautura cu dorinta mea de independenta, mai ales ca aveam un tata destul de autoritar. Era dorinta de evadare din niste reguli cu care traiam si acre nu mi se potriveau. Ce este ciudat , e ca visul a revenit acum, dar cumva altfel. Mama mea este la volan, conduce calm si bine, desi nici ea nu are permis auto in realitate. Azi noapte in vis i-am spus mamei in timp ce conducea: -Ce bine conduci tu, mama! As vrea sa incerc si eu sa fac asta! Iar ea a raspuns: Am obosit, nu mai am deloc chef sa conduc, dar nu am ce face. Si mai ciudat este ca abia astazi mi-am dat seama ca acest vis cu mama conducand masina l-am mai avut si anterior, adica in ultimii ani, dar nu mi-am amintit niciodata ziua despre vis. Abia acum imi dau seama ca visul e familiar si ca l-am mai avut de cateva ori, mai putin dialogul.
    Sunt cumva speriata si nedumerita in legatura cu acest vis, oare ce poate insemna!?

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua,am visat ca eram cu sotul meu in masina,el conducea,eu stateam langa el iar apoi a accelerat foarte tare pana am intrat intr.un zid iar apoi visul s.a terminat; ma puteti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
  18. Bună, soția mea are vise în care conduce o mașină noaptea, este singura în ea, iar la un moment dat adoarme la volan. Ce poate semnifica asta? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Am visat ca am furat masina unui prieten ca sa o fur pe mama de la morga spitalui.Eram cu un alt prieten,el conducea,el avea cheile masinii! Inainte sa ajungem la blocul unde stateam un bolovan mare sra pe strada. Prietenul meu a frinat dar am intrat in plin in bolovan Masina s a rasturnat dar corpul neinsufletit al mamei mele a ramas in masina,era imbracata in alb.era noapte! Am fugit din masina,si eu si prietenul meu. Eu la casa parinteasca el la casa lui parinteasca,vecini de bloc. Apoi am realizat ca o sa se afle tot si am fugit la el acasa,am escaladat niste scari niste ziduri,ca sa pot ajunge sa sun la usa lui. El dormea,a deschis cineva din familia lui usa cind am sunat. Am intrat la el in camera si i am spus ca tre sa mergem la poilitie,se facuse dimineata si incepeau lucrurile sa apara la adevar. Spre trezire era alta persoana in pat unde vorbisem cu prietenul meu. Ce credeti despre acest vis al meu? m am trezit si imi amintesc exact visul! Merci ,George

    RăspundețiȘtergere
  20. Bună Diana,

    Am avut un vis in care se făcea ca aveam masina parcată într-o curte, lângă un perete, acoperită cu o prelată albastră. Foarte mult timp nu am avut-o parcată acolo, in vis aveam perceptia de câteva zile. Stiam că trebuie sa fac un drum, așa că am dat prelata jos, am încărcat portbagajul cu tot felul de chestii (nu imi mai aduc aminte cu ce, dar stiu că era plin). Am rugat pe ceilalti care aveau parcate masinile langa mine, și ma blocau, sa le tragă sa pot iesi. Așadar am plecat, dar cumva am luat-o pe o scurtătură să ajung la drum. Am ajuns foarte repede la drum. Era un drum din pietre cubice, dar erau multe portiuni unde lipseau pietre, așa ca era destul de anevoios, cu multe gropi, si diferente de nivel. Am ajuns la o curbă după care urma ceva urcus serios. Din sus or venit trei masini și la curba respectiva a treia o pierdut controlul si s-o dus in sant. Am reusit sa trec de curba, fără să mă ciocnesc cu respectiva care o pierdut controlul, și urma urcusul greu. (am uitat sa mentionez, în masina eram cu parintii mei și parca 2 frati). Am accelerat sa urc panta, am considerat eu atat cat era necesar ca masina sa urce la o viteza constantă, dar dintr-o dată am făcut un salt cu masina, și m-am trezit zburând cu ea, deasupra drumului. Saltul o fost destul de mare, că am zburat vreo cativa zeci de metri, in susul dealului, și am aterizat langă drum, pe o dună de pământ, iar în spatele nostru era un fel de prăpastie de cativa metrii in jos. Am reusit sa aterizam la fix.
    Ce ar putea insemna visul asta? (stiu ca poate fi legat ceva de ambitiile mele, dar sunt curios de interpretarea ta). Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună.
    Ajuta-ma te rog sa înțeleg acest vis de azi noapte.
    Am primit o mașină de la o persoană dragă mie un jeep mare alb.A scos tabla cu numărul pe care scria mare numele meu Florentina . Ce sa insemne? Mulțumesc din suflet imens.

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună.
    Ajuta-ma te rog sa înțeleg acest vis de azi noapte.
    Am primit o mașină de la o persoană dragă mie un jeep mare alb.A scos tabla cu numărul pe care scria mare numele meu Florentina . Ce sa insemne? Mulțumesc din suflet imens.

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna.. am visat ca am fost calcata in strada de o masina, nu eram moarta, am ramas acolo jos, dupa care au mai venit inca alte 5 masini care au trecut peste mine... Inca simt cioburile de sticla care imi cadeau pe fata, Fata imi era plina de singe.. eram ranita, dar m-am ridicat in picioare incercind sa atrag atentia ca sint acolo sa nu mai dea si alte masini peste mine. incercam sa ma ajute cineva.. Eram plina de singe..

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna.. am visat ca am fost calcata in strada de o masina, nu eram moarta, am ramas acolo jos, dupa care au mai venit inca alte 5 masini care au trecut peste mine... Inca simt cioburile de sticla care imi cadeau pe fata, Fata imi era plina de singe.. eram ranita, dar m-am ridicat in picioare incercind sa atrag atentia ca sint acolo sa nu mai dea si alte masini peste mine. incercam sa ma ajute cineva.. Eram plina de singe..

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna Diana,

    Am visat ca eram cu fosta mea prietena in masina. Mergeam cu spatele si atunci cand vroiam sa franez pur si simplu nu tineau franele si ma tamponam usor de alte masini. Eram foarte agitat in vis fiindca stiam ca nu pot opri masina si ca franele de spate nu functioneaza la fel de bine ca cele din fata. Ce poate insemna ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna dimineata!
    De ceva te urmaresc si eu si cum prietenii de mai sus au mentionat la randul lor: chiar te pricepi la descifrarea viselor:)
    Daca nu te deranjez si eu cu inca un vis(am tot cautat pe net si nu am gasit mare lucru):Am visat ca urma sa plec cu prietenii insa eu aveam mare nevoie la toaleta(mentionant acest lucru si lor),in timp ce eu tot aveam nevoie din ce in ce mai tare,am luat cheile unuia dintre ei si am plecat fuga spre casa moment in care m-am trezit in fata casei pe locul din dreapta al masinii(la volan nu era nimeni) am oprit masina(nu stiu cum) in fata blocului si constient ca nu am tras frana de mana am coborat din ea,fugind spre scari ma intorc spre masina care o luase la vale,incep sa alerg spre ea sa deschid usa sa trag frana de mana...apoi m-am trezit.
    Ma poti lamuri si pe mine?

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna ziua,Am visat ceva tare incurcat_nu stiu exact prin ce imprejurari eram in fata masinii mele si ma minunam ce avariata era partea stanga din fata .M_am urcat in masina si cand am coborat tatal meu care este decedat vroia insistent sa i cumpere fratelui meu o plapuma, dar eu i am raapuns ca mai bine isi cumpara singur, fratele una de la alt magazin_Auchan.ce poate fi ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, tu! Habar n-am cine esti! Exista, insa, doua variante si fii ochi si urechi la ce-o sa-ti zic acum: prima, trebuie sa faci o pomana cu niscaiva acareturi de dat unor persoane apropiate, ori, cineva foarte apropiat de tine, poate sa fie chiar iubita ta are nevoie de ocrotire sau o alta persoana apropiata domniei tale are nevoie de tine... Comprendre?

      Ștergere
  28. Buna,Diana! �� am avut un vis in care conduceam o masina cu spatele urcand un deal apoi dintr-o data cand am ajuns undeva sus nu mai eram in masina si era gata sa fiu calcata de un tren dar m-am ferit si imi vedea masina undeva jos pe asfalt iar eu sus pe o cladire apoi am coborat jos la masina si m-am oprit acolo unde am vazut un restaurant unde toti vorbeau engleza si eu voiam un loc de munca acolo ,iar in mana aveam o anumita suma de bani. Am intalnit si un baiat pe care in realitate nu il cunosc dar in vis mi se parea ca il cunosc. Acesta lucra acolo. Ce poate sa insemne asta? Si inca o intrebare daca imi poti raspunde te rog ce inseamna cand visezi ca iti daruieste cineva doua buchete de flori si doua genti?

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua!!!am visat ca un tir zbura si a intrat inyr.un bloc....nici o persoana nu s.a pacientat ...parca era ceva norma

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna ziua,
    Ce inseamna cand visezi un passat gri ce ii zgarii caroseria si o decojesti ?

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna ziua , am visat ca masina mea care erea statinata avea pana la doua roti , una ere desumflata de tot iar cealalta pe jumatate , dar uitandu-ma in jurul meu am vazut o pompa de umflat roti pe care am luat.o ( nu mai retin daca ...cu acordul propiterului) si am umflat rotile , as vrea sa stiu ce semnifica acest vis. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua , am visat ca masina mea avea doua dintre roti desumflate , una in totalitate , iar cealalta pe jumatate , uitandu-ma in jurul meu am observat o pompa de umflat roti la altcineva( nu mai retin daca am cerut-o sau am luat-o fara sa intreb) si am umflat rotile cu acea pompa.

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut Diana
    Ce poate insemna indicatorul de ulei din bordul masinii personale?

    RăspundețiȘtergere
  34. Am visat ca distrug masina prietenului meu,i'am spart faruri geamuri roti am rupt tot din ea,acest lucru se datora faptului ca am visat ca m'a inselat ce poate insemna,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună.In visul meu era o mașină roșie în care nustiu dece eu m-am trezit parcă din somn fiind pe scaunul pasagerului și când am vrut sa cobor din ea sa plec parcă îmi era frica sa es din ea deoarece mă temeam să nu fiu văzută de alte persoane care m-ar fi cunoscut.

    RăspundețiȘtergere
  36. Am visat ca mergeam cu masina cu spatele , era ca si o rutiera, o conducea cineva strain si mai erau oameni inauntru . Noi asa mergand cu spatele , venea un om si a vrut sa ne puna o coroana pentru morti(care se pune la morminte) la masina . Dupa ne-am coborat din masina si mergeam pe o alee.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.