Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Previziuni inspirate de aspectele astrologice din luna octombrie 2013. Horoscop general, horoscopul dragostei , al carierei si banilor.


Horoscop Berbec octombrie 2013
21 martie - 20 aprilie



Horoscop Taur octombrie 2013
21 aprilie - 21 mai




Horoscop Gemeni octombrie 2013
22 mai - 21 iunie



Horoscop Rac octombrie 2013
22 iunie - 21 iulie  



Horoscop Leu octombrie 2013
22 iulie - 22 august  




Horoscop Fecioara octombrie 2013
23 august - 22 septembrie




Horoscop Balanta octombrie 2013
23 septembrie - 22 octombrie




Horoscop Scorpion octombrie 2013
23 octombrie - 21 noiembrie



Horoscop Sagetator octombrie 2013
22 noiembrie - 21 decembrie




Horoscop Capricorn octombrie 2013
22 decembrie - 19 ianuarie




Horoscop Varsator octombrie 2013
20 ianuarie - 18 februarie



Horoscop Pesti octombrie 2013
19 februarie - 20 martie


In curand pe blogul Dianei : Horoscop lunar noiembrie 2013 - Toate zodiile
Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on septembrie 22, 2013 Rating: 5

19 comentarii:

  1. Esti sursa perfecta in privinta detaliilor zodiacale :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Diana , este cel mai bun horoscop pe care il citesc de vreo 2 ani incoace ! Ce Urania , ce Mariana , ce Neti Sandu ....?! Este cu adevarat un site spiritual si cred ca stii si ce spui si ce faci ! Felicitari si chiar daca nu este realizabil , mi-as dori ca odata sa putem sta de vorba live! Sarut - mana, Godess !

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana,in urma cu doar cateva ore s-a nascut in failia noastra o fetita micuta ,o ,,Degetica".Te rog mult,imi poti spune cu precizie zodia si ascendentul ei? 25 septembrie 2013,ora 18:15,Bucuresti.Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să vă trăiească mica prinţesă, doar cu sănătate şi noroc cu carul!!! Da, e o ''Degeţică'', ptr. că e patronată de planeta Venus...trăsături foarte plăcute fizic şi moral. Îi va plăcea doar ce e fin, frumos, delicat, nu va suporta agresivitatea de nici un fel, nici să vadă, nici să audă. Este o zodie minunată (şi eu sunt în această zodie). Fetiţa este BALANŢĂ cu ascendent în Berbec, zodia exact opusă, complementară (din 6 în 6 luni). Adică, ce are Balanţa, răbdare, metodică, meticulozitate, concesivitate, generozitate....nu are Berbecul. După vârsta de aproximativ, 20...28 ani, se va schimba, va avea mai mult din trăsăturile ascendentului - Berbecului - încăpăţânare exagerată, nemotivată, nerăbdare...pe care, le va controla bine, fiind, totuşi, Balanţă. Cred că va fi un om f. aproape de perfecţiune a caracterului, comportamentului, etc., datefiind compensările dintre zodie şi ascendent. Aşa să fie! Eu, sunt Balanţă cu ascendent tot în Balanţă şi sunt deosebit de mândră de zodia mea. Fiţi fericiţi!!!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Am uitat să vă scriu cifra destinică. Este 4. Citiţi numerologie, e foarte interesantă, vedeţi ce trăsături de caracter şi destin au cei cu acest număr destinic. Calculaţi astfel: 25+9+2013=22>4 (2+2 - se adună cifră cu cifră, până rămâne una singură).

      Ștergere
  4. Diana,in urma cu doar cateva ore s-a nascut in failia noastra o fetita micuta ,o ,,Degetica".Te rog mult,imi poti spune cu precizie zodia si ascendentul ei? 25 septembrie 2013,ora 18:15,Bucuresti.Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana,in urma cu doar cateva ore s-a nascut in failia noastra o fetita micuta ,o ,,Degetica".Te rog mult,imi poti spune cu precizie zodia si ascendentul ei? 25 septembrie 2013,ora 18:15,Bucuresti.Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, lasa-mi ragaz o ziua sau doua si iti voi indeplini cererea

      Ștergere
    2. Imi pare tare rau, acaparata de alte si alte lucruri, mai ales din viata mea personala, nu am mai reusit sa raspund. Imi cer scuze, si promit ca nu se va mai repeta. Nu stiu la ce fel de astroloage se refera draga noastra Anonima, dar eu nu am cerut nimanui nici un banut. Adina R. are dreptate, Degetica are ascendentul in Pesti. De acord cu Anonima in ceea ce priveste influenta tot mai mare a ascendentului catre varsta de 30 de ani. Dar, pe de alta parte, nu trebuie uitat ca zodia (semnul solar), in cazul nostru, Balanta, indica zona cea mai profunda, autentica a personalitatii Degeticii, in timp ce ascendentul (Pestii) arata cum fetita va interactiona cu ceilalti, comportamentul ei spontan si impulsurile sale in lumea din afara.

      Ștergere
    3. Nu te-am acuzat pe tine la capitolul bani, nici nu ştiu dacă ai cabinet. Tot e bine că, te-ai sensibilizat şi ai răspuns. Referitor la calcularea ascendentului, mai calculaţi...Se face mereu aceeaş greşeală, neţinându-se cont că: ora astrologică începe la 6.00, unde punem zodia ptr. care calculăm ascendentul şi, căreia, îi corespund primele 2 ore (6.00-8.00 > BALANŢA; 8.00-10.00-Scorpion, ş.a.m.d.). Fetiţa este născută la 18.15, deci, trece de Peşti, Soarele fiind la acea oră, deja, în BERBEC!!! Acesta-i este ascendentul, calculat corect.

      Ștergere
  6. draga diana,
    si mie, ca multor altora, imi place tare mult blogul tau. imi pare insa tare rau sa spun ca exista un motiv de mare tristete. este vorba de limba. e oare posibil ca nu esti romanca si de aceea schimbi ordinea adjectivelor cu a substantivelor. ar fi o explicatie. te rog nu te supara, dar ai putea face un efort in sensul acesta? de ex. o mare masa nu e romaneste. noi spunem o masa mare.

    RăspundețiȘtergere
  7. o admir pe aceasta d soara diana,este f.spirituala,are un bagaj de cuvinte,informatie si aplecare catre noi care o solicitam intr una cum mai rar am vazut.as vrea sa stiu ce varsta ai,diana.dupa poza pari f.tanara,dar dupa limbaj...chiar nu stiu.te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Diana,te-am rugat sa ne spui si noua zodia si ascendentul (sau chiar ceva mai mult)despre micuta noastra care s-a nascut pe 25 septembrie 2013,in Bucuresti,la ora 18,15. Am asteptat raspunsul tau,dar nu am primit nimic.Revenim cu aceeasi rugaminte,poate iti vei face putin timp pentru a ne raspunde. Multumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am răspuns eu, sus, pe 19 oct.2013, ora 11:45 şi la 11:53. Nu răspund ele, astroloagele, n-au timp... de amabilităţi cu simpatizanţii, doar, dacă, le călcaţi pragul cabinetelor, pe bani, evident... Aici, îşi fac doar reclama. Nu le mai gratulaţi, nu vă iau în seamă.

      Ștergere
    2. "Degetica" este o Balanta cu ascendent in Pesti, nu in Berbec.
      Cel nascut sub acest ascendent este idealist, cu o sensibilitate exagerata, un romantic si un visator, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece ii lipseste increderea in fortele proprii. Are tendinta de a trece prin viata idealizand situatiile, oamenii, imprejurarile, dandu-le un aspect cu totul diferit decat in realitate. Este o fire secretoasa, pentru ca este timid si rezervat, ascunzand de fapt calitati deosebite pe care nu le poate scoate la iveala. Nu ii place sa atraga atentia asupra lui. din aceasta caua nu va fi apreciat la justa valoare. Este fericit numai daca se dedica altora, daca munca lui este exclusiv in beneficiul celor din jur, neglijandu-si propria persoana in totalitate. Ii place sa fie mai mult singur, retras, cu propriile ganduri, dedicandu-se artei. Isi formuleaza teluri marete si asteapta mult de la el insusi si de la cei din jur. Pretinzand prea mult, de cele mai multe ori va suferi dezamagiri. Nu ii place sa fie contrazis, pentru ca este convins ca are dreptate in cea mai mare parte a cazurilor. Traind intr-o astfel de lume utopica, ii va fi greu sa-si accepte greselile. Este foarte nehotarat si cu greu ia decizii. Este usor influentabil, chiar naiv uneori, de aceea poate cadea usor victima inselaciunilor. Este capabil sa se sacrifice, avand nevoie sa de protectie si afectiune.

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru configurarea hartii astrale personale este necesar si locul nasterii. Nu garantez insa ca voi avea timp sa-ti fac o interpretare a astrogramei.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere

Un produs Blogger.