Horoscop Varsator octombrie 2013

Horoscopul Varsatorului octombrie 2013 anticipeaza o vreme brazdata de nevoia de a te inalta deasupra previzibilelor carari ale vietii cotidiene, de-a lungul careia te poti apropia de fructificarea unor ambitioase proiecte atata timp cat dai dovada de perseverenta si de un subtil simt diplomatic.

Luna noua ivita pe 5 octombrie in cerurile Balantei si ale celei de-a noua case a Varsatorului guverneaza nazuinta de a evolua, a explora si a te avanta dincolo de cenusiul traiului cotidian. Din aceasta pricina, este posibil sa fii cuprins de nerabdare si lipsa de apetit fata de rutina cea de toate zilele. Pentru a evita tensiunea nervoasa inerenta acestui aspect astrologic, este indicat sa te implici in noi proiecte ori activitati avand darul de a-ti largi orizonturile mintii, a-ti astampara setea de aventura si a-ti da cale libera imaginatiei. Te poti simti reinnoit de o proaspata perspectiva asupra existentei, o noua orientare psihologica ori spirituala, sau o incitanta incursiune in inedite straturi ale realitatii.

Viitorul nu iti mai da motive de ingrijorare incepand cu 7 octombrie 2013, ziua de debut a tranzitului lui Venus in sectorul Sagetatorului. Circumstante incurcate sau intunecate de viata sunt pe cale sa se risipeasca, netezindu-ti drumul spre implinirea esentialelor tale obiective. Inca o data, te simti atras de lucruri neobisnuite, neconventionale, ce au potentialul de a te rupe de ritmurile cotidiene. Unicitatea fiintei tale capata intaietate fata de tendinta de a te supune regulilor nescrise ale societatii.

Comunicarea verbala ori scrisa, directa sau prin mijlocirea telefonului si calculatorului, ajunge la inalte cote sub efluviile Lunii pline rasarite pe 19 octombrie in Berbec si a treia casa a Varsatorului. Nu mai ai cum sa fii cuprins de plictiseala cata vreme o serie de noi si numeroase responsabilitati nu contenesc sa te solicite in viata de zi cu zi. Chiar daca ceea ce ai de facut necesita un mare efort si o neostoita concentrare, acest lucru nu pare sa te intimideze, fiind mereu gata a duce la bun sfarsit, cu o maxima eficienta, orice sarcina ti se incredinteaza ori pe care ti-o impui. Ai prilejul de a aduna pretioase informatii din mediul inconjurator, fapt ce iti este de folos in luarea unor decizii rapide si inspirate. Scurte calatorii si o stransa interactiune cu rudele, prietenii, cunostiintele sunt la ordinea zilei. Daca, totusi, ti se pare ca nu ai destula treaba, febrilitatea mintii nu iti da pace si te indeamna sa inveti ceva nou, ce iti poate sustine in mod vadit dezvoltarea si materializarea planurilor pe termen lung.

Popularitatea din sfera sociala pare a scade chiar atunci cand credeai ca lucrurile incep a merge ca pe roate. In acest fel se poate manifesta, din 21 octombrie 2013, parcursul retrograd al lui Mercur in zona Scorpionului. Imaginea ta exterioara devine controversata. Daca o parte din prieteni nu inceteaza a-ti tine partea, unele persoane din imediata ta apropiere te vorbesc pe la spate sau te critica in gura mare. Desi este normal ca succesele tale sa nu fie privite cu ochi buni de cei invidiosi, poate ca este cazul sa iti revizuiesti comportamentul si sa renunti la un excesiv orgoliu.

Odata cu 23 octombrie, Soarele prezent si el in Scorpion atenueaza influentele de mai sus, favorizand recunoasterea meritelor si calitatilor tale. Pari a-ti constientiza cu obiectivitate locul in randul oamenilor si a nu te mai lasa atras in conjuncturi ale existentei indoielnice sau superficiale. Daca esti deja intr-o pozitie de lider, nimeni nu iti mai contesta autoritatea. Noi contacte umane sunt oportune accederii intr-un grup exclusivist sau de elita.

Horoscop Varsator octombrie 2013 - Dragoste

Prietenia se impleteste indeaproape cu dragostea odata cu patrunderea lui Venus, pe 7 octombrie, in cea de-a unsprezecea casa a Varsatorului. Pari a avea sansa de a intalni un promitator, potential partener de cuplu prin intermediul unui amic, sau de a-ti transforma un raport de prietenie intr-o neasteptata legatura amoroasa. Iti doresti sa fii alaturi de cineva capabil a-ti impartasi interesele si pasiunile. Aspiratiile ori preocuparile tale intelectuale nu ingaduie, cel putin la debutul unei povesti de dragoste, o pasionala, fierbinte conexiune erotica.

Din 15 octombrie, tranzitul lui Marte in Fecioara compenseaza aspectele negative anterioare, dand nastere unei sporite cutezante in relatiile de iubire. Dragostea platonica sau exagerata luciditate din sfera sentimentala sunt pe cale sa se retraga in fata navalnicului asalt al senzualitatii. Cu toate acestea, o legatura erotica lipsita de o adevarata reciprocitate nu poate lasa, in final, decat un gust extrem de amar.

Horoscop Varsator octombrie 2013 - Bani si cariera

O continua precautie fata de felul cum iti gestionezi resursele financiare se impune incepand cu 15 octombrie, atunci cand Marte paseste in cea de-a opta casa a Varsatorului. Pentru a nu te lasa in voia unor nemasurate si inutile cheltuieli este necesar sa iti verifici cat mai des starea bugetului personal.

Mercur retrograd in a zecea ta casa iti poate pune stavila dezvoltarii carierei odata cu 21 octombrie 2013. Daca reusesti sa te mobilizezi si sa depasesti dificultatile recente aparute la serviciu, aproape nimic nu iti mai poate stanjeni implinirea telurilor pe termen scurt. Este posibil sa te fi concentrat numai asupra detaliilor, pierzand din vedere imaginea de ansamblu din viata profesionala.

Tranzitul Soarelui in cea de-a patra casa a Varsatorului iti pune la dispozitie, din 23 octombrie, un plus de perseverenta in infrangerea aspectelor negative asociate cu cariera. Treci printr-o perioada prielnica unei mari si rasunatoare realizari. Iti doresti sa te ridici la nivelul inaltelor tale aspiratii, un lucru posibil gratie simtului practic care te caracterizeaza acum. Rezultate tangibile ale straduintelor tale sunt pe punctul de a-si croi drum spre tine, dar avantajele obtinute tind a fi insotite de sporite responsabilitati.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop octombrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Varsator 2014

Horoscop Varsator septembrie 2013
Horoscop Varsator octombrie 2013 Horoscop Varsator octombrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 18, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Diana,eu citesc si horoscoapele intocmite de alti astrologi si mi se pare ciudat ca predictiile sunt contradictorii.Pe cine sa mai credem,un horoscop e pozitiv,optimist,altul e exact invers..

    RăspundețiȘtergere
  2. Un horoscop....doua horoscopuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc.Ar fi o greseala folosirea ambelor variante?Nu imi apartine eroarea,am auzit si la ,,case mai mari"si am preluat cu incredere. Invatam.

      Ștergere
  3. catre anonim horoscoapele depind mult de harta natala ora nasteri ,se exprima la modul general ,la o analiza amanuntita ,costa tinp si bani,depinde si de decan.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci duminica..pe 7 ...ar trebuis sa fie o zi buna nu?ar trebui sa imi cumpere cineva masina in piata :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.