Horoscop Taur 2014

Horoscopul Taurului 2014 reflecta o intensa interactiune cu oamenii in general, cu partenerii din plan social, profesional si personal in special. Felul cum comunici si apreciezi lumea tinde a se conforma unui strict sistem personal de valori si unei reinnoite viziuni despre viata.

O coplesitoare nevoie de a-ti analiza si estima relatiile cu oameni importanti pentru tine se prefigureaza din 3 martie 2014, atunci cand Saturn paseste in aspect retrograd in Scorpion si a saptea casa a Taurului. Te poti intreba care este obiectivul esential al acestor conexiuni umane, daca ele te stimuleaza in materializarea telurilor tale sau, dimpotriva, iti impiedica dezvoltarea. Poate fi vorba atat de legaturi de parteneriat din domeniul profesional si cel de afaceri, cat si de parteneri din viata personala, persoana iubita ori un apropiat amic. Saturn nu se multumeste sa iti focalizeze gandurile in aceasta directie, ci tinde a da nastere unor situatii de viata avand potentialul de a-ti dezvalui aspecte pozitive si negative despre persoanele din imediata ta apropiere.

Din 14 aprilie 2014, Pluton isi asuma un tranzit retrograd in Capricorn si a noua ta casa, netezindu-ti calea spre o notabila schimbare a credintelor tale personale si infiriparea unei cu totul alteia perspective despre existenta. Iti sunt favorizate aproape toate demersurile legate de scoala, invatatura sau studiu. Daca ti-ai planificat vreo calatorie in aceasta perioada este posibil este posibil sa fii fortat sa ti-o amani sau sa o contremandezi. La fel, o posibilia oferta pentru un job in strainatate se poate dovedi neviabila, dar tot raul este spre bine pentru ca, in curand, pari a avea sansa de a iti gasi un mult mai avantajos loc de munca in afara sau chiar in tara.

Potrivit horoscopului Taurului 2014, pe 13 iunie este randul lui Neptun sa intre turnura retrograda in Pesti si a unsprezecea ta casa. In aceasta conjunctura astrologica, poti fi confruntata cu probleme sau dezamagiri tinand de relationarea cu cei din preajma ta. Neptun nu ezita a sfarama tot ceea ce este conventional ori artificial in interactiunea cu ceilalti. Tocmai din aceasta pricina, tinzi a-ti ajusta sau recladi idealurile, si a examina felul in care se mai potrivesc ori nu telurilor, prieteniilor tale si colectivitatilor din care faci parte.

Odata cu 16 iulie 2014, Jupiter porneste intr-o calatorie pe taramurile Leului si ale celei de-a patra tale case. Se anticipeaza o reinchegare si o  armonizare a conexiunii cu familia si fiinta iubita. Afectiunea reciproca castiga in intensitate si este probabil sa descoperi ca unele rude au aceleasi obiective ca si tine, acest lucru avand darul de a invigora interactiunea cu ele. Este o vreme prielnica vanzarii sau cumpararii unei locuinte, ori renovarii unei case. Caminul ar trebui sa te faca sa te simti mult mai confortabil decat de obicei, cu conditia, desigur, de a fi destul de incapator. Jupiter iti poate inspira o vaga senzatie de claustrofobie, asa ca te poti simti tentat sa te muti intr-o casa mai mare sau una care iti permite sa cuprinzi cu privirea un cat mai larg spatiu inconjurator.

Rolul tau in relatiile cu persoanele apropiate se limpezeste incepand cu 20 iulie 2014, sub impactul revenirii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion. Daca sinceritatea sau reciprocitatea nu se mai fac resimtite intr-o legatura amoroasa, a sosit timpul pentru o despartire sau chiar un divort. Oricum, chiar daca o relatie de cuplu continua a se mentine, ea pare a necesita asumarea unor sporite responsabilitati. Taurii singuri care simt mai acut nevoia de a avea alaturi un suflet pereche, pe cineva in stare a-i intelege si a-i iubi asa cum sunt, sunt mai aproape decat cred de implinirea aspiratiei lor. De asemeni, in acest interval de timp esti pe cale sa iti intelegi mai bine indatoririle si drepturile dintr-un parteneriat in afaceri sau din cariera. Daca ti-ai insusit asa cum trebuie lectiile de viata ale lui Saturn, ai prilejul de a culege roadele unei existente mai bogate din punct de vedere material si spiritual.

La fel ca si in orice alt horoscop din ultimii ani, Uranus patrunde in aspect retrograd in Berbec si a douasprzecea casa a Taurului, de aceasta data incepand cu 22 iulie 2014. Trebuie sa fii cu ochii in patru fata de bruste, neanuntate de nimic transformari ale circumstantelor din lumea inconjuratoare ce iti pot aduce majore dezavantaje. Este recomandabil sa fii cat mai precaut si sa iei in seama modificari oricat de mici care pot anunta metamorfoze de anvergura in preajma ta. Intuitia pare a-ti fi, in aceasta privinta, un aliat de nadejde!

Increderea in prietenii si cunoscutii tai se intareste in mod justificat din 16 noiembrie 2014, gratie reintoarcerii lui Neptun in tranzit direct in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului. Daca ai considerat a fi extrem de riscant sa iti racolezi amicii in initiative lucrative sau de afaceri, acum nu mai ai motive de ingrijorare. Pari a atrage catre tine intr-o mai mica masura oameni lipsiti aproape cu desavarsire de simt practic si strabatuti de o molipsitoare visare cu ochii dechisi.

Pluton isi regaseste aspectul direct in Capricorn si a noua ta casa odata cu 23 septembrie 2014, micsorandu-ti tendinta de a cade prada obsesiilor sau a oscila intre extreme. Ai capacitatea de distinge cu luciditate intre posibil si imposibil, si a aprecia cu obiectivitate tot ceea ce ti se intampla. Eliberat de inclinatia de a te agata cu fanatsim de opiniile si credintele tale, abordezi existenta intr-un mod mai echilibrat si mai constructiv. Nimeni si nimic nu te mai poate impiedica sa pleci intr-o mult visata calatorie, poate spre meleaguri exotice, incitante si misterioase.

Din 21 decembrie, Uranus in tranzit direct in Berbec si a douasprezecea casa a Taurului aduce un plus de stabilitate si transparenta in existenta ta si a celor care te inconjoara. Schimbarile reintra pe fagasul previzibilitatii si nu mai trebiue sa pescuiesti in ape tulburi. Subconstientul are mai putine suprize de oferit, asa ca iti poti cladi cu calm si rabdare edificiile realizarilor de maine.

Banii si posesiunile pe care le impartasesti cu altii reprezinta repere statornice ale preocuparilor tale din 23 decembrie 2014, ca urmare a intrarii lui Saturn in sectorul Sagetatorului si a opta ta casa. Este necesar sa inveti sa pretuiesti valorile altor oameni, cu atat mai mult cu cat esti pe punctul de a le fi mai aproape decat te-ai fi asteptat altadata. Este indicat sa iti limitezi datoriile si sa nu te avanti, cu ochii inchisi, in asocieri financiare cu persoane despre care nu stii mare lucru. Cea de-a opta casa este si una a unor majore transformari. Moartea, taxele, testamentele si mostenirile constitue alte aspecte ce se pot impune ca importante in decursul acestui tranzit.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama

Horoscop dragoste 2014 - Taur

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Taur 2014 Horoscop Taur 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 03, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Intrebare pt Tauri in ( din prima dacada , 27.04) 2014 la ceva imibiliare merge bine ? n-am preaa inteles ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.