Horoscop Berbec noiembrie 2013

Horoscopul Berbecului noiembrie 2013 lasa sa se intrezareasca o necesara impacare cu tine insuti si cu oamenii, desprinderea de molcomele ritmuri cotidiene si avantarea catre noi si largi orizonturi existentiale. Se impune o atitudine cat mai calma si relaxata in contactul cu ceilalti, si o mare prudenta in dragoste.

Desi te inzestreaza cu o tumultoasa energie, cuadratul lui Uranus cu Pluton din 1 noiembrie te poate distrage de la activitatile ambitioase spre care te mobilizezi. Aparent negativa, acesta influenta iti permite sa iti iei un ragaz si sa evaluezi plusurile si minusurile felului cum iti urmaresti obiectivele. Evenimentele provocate de acest aspect astral pot aduce la lumina aspecte negative si pozitive neconstientizate, ajutandu-te sa iti maresti eficienta. Nu te impotrivi lucrurilor noi si imprevizibile ce apar in viata ta, care iti pun la incercare la incercare flexibilitatea ori adaptabilitatea, ci incearca sa le convertesti in folosul tau.

Motivatiile tale interioare, cele legate de relationarea cu ceilalti sunt strabatute de o fierbinte emotivitate sub efluviile Lunii noi ivite pe 3 noiembrie 2013 pe taramurile Scorpionului. Din aceasta pricina, poti aborda cu o exagerata pasiune niste circumstante de viata care altadata iti erau indiferente, lasandu-te in voia unei mari nervozitati sau, dimpotriva, unui nestavilit entuziasm. Pentru a nu face gafe pe care mai tarziu le poti regreta amarnic incearca sa iti pastrezi mereu calmul si sa te gandesti de doua ori inainte de a spune ori a face ceva.

O serie de intamplari aparent nesemnificative iti semnaleaza odata cu 6 noiembrie ca este necesar sa pui capat inertiei ce stapaneste relatia ta cu rudele, parintii si oamenii apropiati. Jupiter retrograd in Rac si a patra casa a Berbecului iti impune sa iesi din tiparele conformismului si artificialului, si sa iti reafirmi afectiunea si grija fata de oamenii cu adevarat importanti pentru tine. Nu trebuie sa faci acest lucru oricum, ci ascultand mai des si mai atent mesajele intuitiei si bunului simt.

Din 10 noiembrie 2013, tranzitul retrograd reluat de Mercur in sectorul Scorpionului marcheaza vremea unei necesare despartiri de trecut. Lucruri ascunse si secrete pastrate cu grija pana acum sunt pe cale sa iasa la suprafata, asa ca nu mai acum amana niste discutii capabile sa lamureasca odata pentru totdeuna un interes sau un aspect al vietii tale deranjant poate pentru altii. Pentru a-ti pastra autenticitatea sinelui si a inainta nemijlocit spre destinul visat este necesar sa inlaturi tot ce este fals in viata ta.

Ratiunea si imaginatia ajung la un armistitiu incepand cu 13 noiembrie, gratie iesirii lui Neptun din turnura retrograda in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului. Fantezia si capriciile nu mai pot rezista in fata asediului durei realitati, care isi cere drepturile cu insistenta. Conformeaza-te asadar cerintelor lumii, pastrand totusi in minte si in suflet idealurile si obiectivele tale. Niste ascunsi inamici par a fi fortati sa-si dea jos mastile!

Cuadratul dintre Venus si Uranus din 15 noiembrie 2013 te poate aduce in preajma unor oameni imprevizibili, ce iti pot da peste cap viata. Pe de alta parte, este posibil sa fii strabatut de o greu de stapanit nerabdare ori impulsivitate, care ii poate deruta sau irita pe cei din jurul tau. Nu mai suporti rutina zilnica, si nazuiesti spre incitante si inedite aventuri. Nu te angaja in nici un fel de promisiuni, mai cu seama legate de bani!

Patrunderea Soarelui in Sagetator si a noua casa a Berbecului iti risipeste cat de cat grijile si preocuparile personale si te provoaca sa te indrepti spre lume, spre interactiunea cu cat mai multi oameni. Inaltat iarasi deasupra maruntelor aspecte cotidiene, ai putinta de a intelege mai mult ce se petrece in imediata ta apropiere si a gasi un inteles mai adanc al vietii tale. Superficialitatea nu mai are ce cauta in mintea ta, asa ca ai prilejul de a ajunge in miezul lucrurilor. Ai curajul de a-ti asuma noi riscuri pentru a-ti largi orizonturile. O vacanta, o calatorie sau un studiu individual, neimpus de nimeni si nimic, sunt lucruri care se potrivesc cat se poate de bine cu actuala ta stare de spirit.

Horoscop Berbec noiembrie 2013 - Dragoste

P3 noiembrie, prezenta Lunii noi atat in Scorpion cat si in a opta casa a Berbecului semnifica, in mod incontestabil, instalarea unei clocotitoare senzualitati, netezind calea catre impetuoase impartasiri erotice. Ai grija, totusi, incotro ori impreuna cu cine iti reversi aceasta fierbinte pasiune. Daca dragoste nu e, nimic nu e!

Odata cu 5 noiembrie 2013, vizita lui Venus in a zecea ta casa iti ofera sansa de a initia o poveste de dragoste cu cineva avand de a face cu profesia ta sau domeniul tau ocupational. Frivolitatea iti repugna si ai nevoie de un partener stabil, de o autentica conexiune sentimentala.

Iubirea se cere din nou coborata din ceruri si traita prin cele toate cele cinci simturi din 10 noiembrie, data de debut a tranzitului retrograd al lui Mercur in Scorpion. Mai mult decat atat, o veritabila conexiune afectiva trebuie sa fie reconfirmata printr-o comuniune spirituala, printr-un schimb de ganduri nestanjenit de nimic. Inainte de a se avanta intr-o noua legatura de cuplu, pentru a se asigura ca totul va merge bine, Berbecii singuri au nevoie sa rememoreze greselile facute in niste relatii anterioare.

Horoscop Berbec noiembrie 2013 - Bani si cariera

Pe 3 noiembrie 2013, Luna noua din a opta ta casa este favorabila unui demers sau unui plan financiar in colaborare cu altii, sau care presupune o asociere in afaceri. Nu te lasa ispitit de promisiuni exagerate, ce isi pot arata lipsa de temei atunci cand le investeghezi in profunzime.

Seriozitatea in afaceri ori la locul de munca isi spune cuvantul incepand cu 6 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Venus in Capricorn. Ai parte de o perioada de bun augur in sfera profesionala, mai ales ca planeta dragostei te inconjoara cu o aura de farmec si aduce de partea ta chiar si colegi ori colaboratori ce nu ti-au aratat simpatie pana acum. Autoritatea si responsabilitatea ta ies in evidenta, atragand atentia unor superiori sau a unor persoane influente. Creativitatea te sprijina in activitati si proiecte dificile altadata.

Aspectul retrograd asumat de Mercur in a opta casa a Berbecului din 10 noiembrie 2013 poate provoca niste diminuari ale veniturilor sau intarzieri in primirea unor bani mult asteptati. Treceti din nou in revista situatia financiara. Nu ti se recomanda sa faci vreo datorie sau sa te implici intr-o noua investitie in acest interval de timp, indiferent daca este vorba despre una baneasca sau de alta natura.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec octombrie 2013
Horoscop Berbec noiembrie 2013 Horoscop Berbec noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 20, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. da la fecioara cand adaugi horoscop noiembrie cand te mariti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Va adauga atunci cand vei invata sa scrii!

    RăspundețiȘtergere
  3. va rog frumos sa imi spuneti zodia berbec cand isi revine ca numai rau merge de 3 luni-.................

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incepand cu ianuarie 2014 vei simti niste imbunatari clare ale vietii. Citeste in curand Horoscopul Berbecului ianuarie 2014

      Ștergere

Un produs Blogger.