Horoscop Pesti noiembrie 2013

Horoscopul Pestilor noiembrie 2013 anticipeaza o fericita integrare printre oameni, extinderea retelei de cunostiinte utile si un sprijin constant din partea prietenilor.

Pe 3 noiembrie, Luna noua din Scorpion si a noua casa a Pestilor inspira o respingere mai curand emotionala, decat rationala a monotoniei cotidiene. Aceasta stare de impulsivitate, ce se poate dovedi paguboasa prin izbucniri de manie contra unor persoane care care nu sunt in nici un fel vinovate pentru ceea ce ti se intampla, ar trebui sa fie convertita in activitati avand capacitatea de a-ti extinde orizonturile mintii, a-ti incita imaginatia si a-ti potoli setea de aventura. Imboldit de nazuinta de a ajunge la miezul lucrurilor, a inlatura poleiala aparentelor, ai posibilitatea de a te implica intr-o incursiune neobisnuita a realitatii sau a-ti construi o noua si originala perspectiva asupra lumii.

Dorinta de a te regasi in relatii umane serioase, incarcate de reciprocitate si incredere reciproca, se intalneste, din 5 noiembrie 2013, cu oportunitatea formarii unor adevarate prietenii, posibil in cadrul unei colectivitati din care faci parte. In acest fel se manifesta, de obicei, tranzitul lui Venus in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor. Ai sansa de a intalni oameni asemeni tie, interesati de acelasi lucruri si avand aceleasi idealuri ca si tine. Unii dintre ei au potentialul de a te sprijini in ducerea pana la capat a unor ambitioase obiective.

Rolul constructiv al amicilor in viata ta devine si mai evident odata cu 7 noiembrie, atunci cand Jupiter trece in aspect retrograd in sectorul Racului. Unii dintre ei continua sa te sprijine neconditionat, un lucru benefic la prima vedere, dar care poate avea doua taisuri! Starea de sanatate nu iti face mari probleme, nativii suferinzi din Pesti putand constata ca o vadita ameliorare a tonusului psihic si/sau fizic.
Poate fi posibila mutarea intr-o alta casa sau localitate.

Dupa o perioada de incertitudini legate de sensul major al destinului tau, incepand cu 10 noiembrie 2013, intoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Scorpion si a noua casa a Pestilor te ajuta sa recapeti o perspectiva de ansamblu. False probleme isi gasesc de la sine rezolvarea, si poti sa iti reiei, cu seninatate si perseverenta, drumul spre telurile tale esentiale. Proiectele pe care le pui la punct acum vor avea un notabil impact asupra felului cum vei fi apreciat, inclusiv din punct de vedere profesional.

Din 13 noiembrie, gratie iesirii lui Neptun din Pesti si intaia ta casa, pozitivele tendinte anterioare se intensifica, fapt vadit in sporita luciditate si logica cu care abordezi existenta de zi cu zi. Comunicarea cu cei din jur creste in eficienta, la fel ca si cooperarea cu acestia. Mai mult decat atat, poti fi cuprins de dorinta de a fi de folos unor persoane aflate la impas, dar nu intotdeuna reusesti sa-ti pui in aplicare bunele intentii.

Luna plina ivita pe 17 noiembrie 2013 in Taur si a treia casa a Pestilor te indeamna sa te angajezi cat mai mult in viata sociala, dar si sa te relaxezi alaturi de oamenii apropiati, evitand cu tot dinadinsul singuratatea. Pari a manifesta, totodata, o reala perseverenta in crearea sau intarirea retelei tale sociale, adunad laolalta rude, colegi, cunostiinte si prieteni intr-o relatie de reciproc ajutor.

Horoscop Pesti noiembrie 2013 – Dragoste

Nu atat veritabile sentimente de dragoste, cat impresia ca ai gasit un om in stare sa te inteleaga pana in strafundurile sufletului si sa faca mari sacrificii pentru tine te poate indemna sa inchegi o relatie de cuplu odata cu 5 noiembrie, ca efect al calatoriei lui Venus in a XI-a ta casa. Da, uneori bazele solide ale prietenii favorizeaza dezvoltarea unei relatii statornice, ce depaseste cu usurinta piedicile timpului, dar acest adevar nu este universal valabil.

Jupiter retrograd in a cincea casa a Pestilor poate influenta in bine, din 6 noiembrie 2013, viata amoroasa a nativilor din aceasta zodie. Exista insa si un “Dar”! Atat cei aflati de mult intr-o legatura sentimentala, cat si cei ce fac primii pasi intr-o poveste de dragoste pot fi prea increzatori  in conexiunea lor afectiva, ajungand sa neglijeze nevoile persoanei iubite si determinand-o astfel sa se indeparteze de ei.

Horoscop Pesti noiembrie 2013 – Bani si cariera

Din 5 noiembrie 2013, Venus in Capricorn netezeste calea spre formarea unui parteneriat de afaceri impreuna cu prieteni vechi si demni de incredere. In acelasi timp, relatia cu colegii de la serviciu tinde sa devina mai calda, indreptandu-se chiar catre amicitie.

O avantajoasa schimbare a locului de munca sau un transfer neasteptat pot fi semne ale calatoriei retrograde a lui Jupiter in Rac.
Odata cu 7 noiembrie este necesar sa fii atent la predispozitia de a fi cu capul in nori sau de a te lasa prea mult in voia distractiilor, neglijand astfel importante obligatii profesionale si sociale.

Tot ce se intampla in sfera profesionala devine din ce in ce mai clar pentru tine, indiferent cate secrete si ipocrizie se afla in jurul tau, odata cu 21 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului Soarelui in Sagetator si a zecea casa a Capricornului. Ai la dispozitie o nestavilita incredere in tine insuti si un optimism de zile mari, ce iti permit sa te focalizezi catre o realizare importanta, pe care ti-o doresti cu nesat. Recunoasterea meritelor tale nu se va lasa mult timp asteptata, dar va fi, cu siguranta, acompaniata de sporite responsabilitati ori sarcini.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti octombrie 2013
Horoscop Pesti noiembrie 2013 Horoscop Pesti noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2013 Rating: 5

12 comentarii:

  1. Multumim. Cand apare si horoscopul pentru Gemeni?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca Horoscopul taurului noiembrie 2013 va apare chiar astazi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna diana pt sagetator pe noiembrie te rog daca poti sa postezi ,multumesc si felicitari esti foarte buna in ceea ce faci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Horoscopul Sagetatorului pentru luna noiembrie 2013 a aparut deja. Vezi aici: http://www.diane.ro/2013/10/horoscop-sagetator-noiembrie-2013.html

      Ștergere

Un produs Blogger.