Horoscop Scorpion noiembrie 2013

Horoscopul Scorpionului noiembrie 2013 prefigureaza o benefica, profitabila interactiune sociala, straduinta de a te focaliza spre aspectele esentiale ale personalitatii si telurilor tale, si o atitudine realista dar nu si rece in viata sentimentala.

Sextilul dintre Mercur si Marte din 1 noiembrie aduce succesul de partea ta in urma unor actiuni bine gandite sau puse la punct. Prevederea unor posibile consecinte te ajuta sa iti minimalizezi potentiale conflicte. Capabil sa anticipezi urmatoare miscare a partenerilor si oamenilor din imediata ta apropiere, tinzi a obtine mari avantaje in interactiunea sociala. Pari a sti cat se poate de bine ceea ce iti doresti si, tocmai de aceea, nu ai probleme in comunicarea cu ceilalti si evidentierea intereselor tale.

Mercur in sextil cu Pluton atat pe 1 noiembrie, cat si pe 19 noiembrie 2013, continua sa iti faciliteze schimbul de mesaje cu lumea din preajma ta, mai ales gratie efectului pozitiv si convingator al cuvintelor tale. Daca nu ocolesti ci, dimpotriva, infrunti direct situatii de viata neplacute, ai sansa de a le pune capat. Poti sa iti demonstrezi cu brio abilitatea de a profita de toate informatiile ce iti sunt puse la dispozitie. Noi sugestii primite de la cei din jur pot da nastere unei schimbari de bun augur a perspectivei tale despre sfera profesionala si  cea sociala.

Pe 3 noiembrie, Luna noua din Scorpion iti poate redeschide ochii asupra personalitatii tale si impactului pe care il ai asupra lumii. Pari a dori sa elimini radical toate lucrurile superficiale din viata ta si a te orienta numai catre ce este cu adevarat important pentru tine. Ai grija, totusi, ca aceasta preocupare sa nu devina o obsesie, si lasa-te din cand in cand in voia relaxarii sau distractiei. Indiferent daca unora le place sau nu asta, esti pe punctul de a-ti impune cu putere autoritatea si a trece victorios prin noi experiente de viata.

O fericita integrare printre oameni se prefigureaza odata cu 5 noiembrie 2013, ca urmare a tranzitului lui Venus in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Iti place sa-ti marturisesti deschis telurile si idealurile si tii la mare pret dialogurile constructive, schimburile libere de idei. Seriozitatea cu care privesti relatiile sociale este incununata de aptitudinea ta de a aplana conflictele din preajma ta. Te poti bucura de niste avantaje prin intermediul comunicarii, unor scurte calatorii si unor contacte cu rudele.

Din 6 noiembrie, intrarea lui Jupiter  in tranzit retrograd in Rac stanjeneste cumva generozitatea specifica acestei planete si iti poate intarzia finalizarea unor proiecte tinand de creativitate sau educatie. Este posibil, de asemeni, sa apara dificultati in lansarea unei initiative si in decursul unei calatorii.

Aspectul direct asumat de Mercur odata cu 10 noiembrie 2013 in sectorul Scorpionului accentueaza tendinta de a acorda o sporita atentie imaginii tale personale si iti inspira niste idei nemaipomenite in acest sens. Pari sa iti dezvalui noi cai de a te afirma pe plan social, in cercul tau de prieteni si cunostiinte. Ai capacitatea de a exploata cu ingeniozitate orice oportunitate ivita in calea ta si a extrage mari benificii atat in viata sociala, cat si in cea financiara.

Conjunctia lui Mercur cu Saturn din 25 noiembrie te imboldeste din nou sa cerni esentialul de efemerul vietii tale zilnice. Comunicarea iti este indreptata mai cu seama catre lucruri serioase si cat mai palpabile. Desi poti resimti o limitare a libertatii tale de miscare si se pot ivi niste piedici in  educatie sau invatamant, ai de profitat de pe urma unei mari puteri de concentrare.

Horoscop Scorpion noiembrie 2013 - Dragoste

Odata cu 13 noiembrie, iesirea lui Neptun din tranzit retrograd in Pesti si a cincea ta casa te indeparteaza de mai mici sau mai mari iluzii din viata  sentimentala. Daca ai fost pana acum implicat intr-o idila plina de complicatii, ce te-a coborat adeseori din al saptelea cer in mocirla unor dureroase indoieli si deziluzii, ai in sfasit prilejul de a te retrage cu fruntea sus din aceasta relatie. Oricum, esti inzestrat cu mai multa luciditate si nu mai esti deloc atras de aspectele inselatoare ori superficiale ale unui actual sau potential partener de cuplu. O noua poveste de dragoste iscata in acest context are mari sorti de izbanda in a se dezvolta catre stabilitate si o autentica impartasire afectiva.

Luna plina rasarita pe 17 noiembrie in cerurile Taurului si a saptea ta casa insista asupra influentelor anterioare, dandu-ti predispozitia de a reflecta cu realism asupra fundamentului legaturii tale de cuplu. Totodata, acesta Luna plina are potentialul de a trezi nevoia unei mai stranse comuniuni in iubire, inclusiv din punct de vedere fizic. Sinceritatea este, mai mult ca niciodata, cheia intensificarii conexiunii cu persoana iubita.

Horoscop Scorpion noiembrie 2013 - Bani si cariera

Jupiter retrograd in a noua casa a Scorpionului nu iti recomanda, incepand cu 6 noiembrie, sa iti schimbi jobul sau domeniul profesional de activitate. Daca ramai pe fagasul din ultimul timp, ai prilejul de a-ti duce mai departe evolutia in cariera si a obtine deloc neglijabile castiguri financiare, mai ales prin mijlocirea unui asociat.

Sextilul lui Marte cu Saturn din 9 noiembrie 2013 iti daruieste noi oportunitati la serviciu atata timp cat iti pastrezi rabdarea si increderea in tine insuti. Convorbirile cu colegii si sefii sunt serioase, avand darul de a te face sa iti treci din nou in revista responsabilitatile. Chiar daca te asteapta sarcini ori lucrari grele sau extrem de detaliate, ai la indeamna forta si motivatia necesara pentru a le duce la bun sfarsit.

Optimismul si abilitatea de a privi lucrurile dintr-o larga perspectiva constitue atuuri de baza ale focalizarii spre sfera materiala a existentei odata cu 21 noiembrie, atunci cand Soarele patrunde in Sagetator si a doua casa a Scorpionului. Treci, de fapt, printr-o perioada a anului in care acorzi o maxima atentie posesiunilor si banilor. Daca nu te lasi pe tanjeala, ai posibilitatea de a-ti pune in practica niste novatoare idei, capabile a-ti spori consistent contul din banca. Desi nu esti amator sa te inhami la mari cheltuieli, poti face niste concesii pentru lucruri ce iti maresc confortul si adauga mai multe placeri vietii tale cotidiene. Oricum, nu ai inclinatia de a-ti asuma mari riscuri financiare.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion octombrie 2013
Horoscop Scorpion noiembrie 2013 Horoscop Scorpion noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 16, 2013 Rating: 5

13 comentarii:

  1. din ce ai scris aici pare destul de profitabila pentru mine
    sper sa te auda dumnezeu, ca am mare nevoie de bani
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...VARSATOR NOIEMBRIE ...?....MULTUMESC MULT. (E URGENT PT.MINE....)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna Diana,cind postezi horoscopul pe luna noiembrie ptr varsator,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. pentru raaaaaaccccc????????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. si capricorn,te rog.mersi anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Horoscopul Capricornului a fost deja publicat. Vezi http://www.diane.ro/2013/10/horoscop-capricorn-noiembrie-2013.html

      Ștergere
  6. Sarut mana Diana ! Eu chiar asta speram , sa-mi schimb locul de munca . Ce are cu mine Jupiter retrograd ca nu vrea ceea ce eu astept de mult timp ? Sunt scorpion si am citit horoscopul pe noiembrie.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.