Interpretare astrograma Luminita G.

Horoscop personal / profil astrologic al Luminitei G.
Data si ora nasterii: 8 august 1966, ora 15,30
Locul nasterii: Bucuresti

Luminita G. este un Leu cu Ascendentul in Sagetator.

Intr-o evaluare preliminara a astrogramei, trebuie remarcata prezenta un stelium format din Venus, Marte si Jupiter in cea de-a opta ta casa, aspectele vietii asociate cu aceasta casa jucand asadar un foarte mare rol in evolutia ta. Desi este in cadere in Rac, Marte are totusi o influenta semnificativa. Planetele din casele cadente (Saturn in casa a treia si Uranus in a noua casa), semnele zodiacale delimitate intr-o singura casa (Pesti in casa a treia si Fecioara in casa a noua), precum si Mercur aflat in cadere in Rac, au un mai mic efect asupra dezvoltarii personalitatii tale si a destinului pe care ti-l fauresti, spre deosebire de planetele in exaltare (Luna in Taur si Jupiter in Rac).

Majoritatea planetelor se gaseste in emisfera estica si in cea nordica sugerand ca iti croiesti de una singura drumul prin lume, fara a-i lasa pe ceilalti sa interfereze prea mult cu ambitiile tale. Independenta pe care ti-o asumi se impleteste cu dorinta de a pastra o cat mai mare discretiei asupra vietii tale personale.

Steliumul mentionat mai sus marturiseste despre curiozitatea, onestitatea, simtul dreptatii, tenacitatea si dinamismul ce te caracterizeaza. Ai mult de castigat mai ales atunci cand ii sprijini pe oamenii din preajma ta, actionand mai curand impulsiv si bazandu-te nu atat pe logica cat pe instinct. Dragostea presupune o daruire totala, atat afectiva cat si senzuala, si pare a constitui o zona constanta de preocupare in decursul intregii tale vieti. Nu iti imparti cu zgarcenie iubirea, dar marea ta sensibilitate iti dicteaza sa dai dovada de o mare prudenta. Adeseori, pasionalitatea efuziunilor tale sentimentale te poate conduce totusi catre gelozie sau o prea mare posesivitate.

Atitudinea ta fata de existenta si modul cum esti privita de ceilalti aduc in prim plan nevoia de a trai mereu noi aventuri si a nu te multumi cu obiective marunte. Sinceritatea, felul tau deschis de a fi, se impletesc cu o mare incredere in tine insati si un nestavilit optimism, dar uneori pari a nu fi foarte perseverenta, a te lasa in voia nervozitatii, fiind pe pragul de a-ti pierde controlul. In astfel de cazuri tinzi a te impune cu o prea mare forta sau nepasare fata de opiniile celorlalti.

Universul tau interior sau motivatiile tale cele mai profunde. Prestanta si mandria ta se reflecta mai cu seama in domenii noi ori inedite ale existentei, ce depasesc cumva mediocritatea si lucrurile comune ce te inconjoara. Idealismul te poate motiva sa reusesti acolo unde oamenii prea cinici ori realisti nu au nici o sansa. Poti fi fascinata de ceea ce se afla dincolo de aparente, dar si de a trai cu intensitate experiente nicicand visate de cei vaduviti de imaginatie. Este posibil ca nazuinta de a te autodefini si a experimenta sa te fi adus in situatii mai putin placute sau alaturi de oameni care te-au dezamagit intrucat nu le-ai putut distinge de la inceput adevaratele intentii sau trasaturile deficitare ale personalitatii lor.

Valorile si interesele tale fundamentale sunt simbolizate de felul cum sunt distribuite in astrograma cele patru elemente astrologice. Predominanta semnelor zodiacale de apa denota o mare sensibilitate si pretuire a lumii sentimentale. Emotiile si simtamintele tale sunt forte calauzitoare, ce aduc un major aport asupra intereselor si prioritatilor tale. Poti fi tentata sa iubesti pentru a putea intelege sau de a trece la actiune numai atunci cand esti puternic motivata din punct de vedere emotional, un lucru ce este in masura sa te faca vulnerabila.
Focul, cel de-al doilea element important din astrograma ta te inzestreaza cu energie, intuitie, curaj, incredere in tine insati. Inclinata sa fii pasionala, iti pui la treaba din plin vointa, fiind dispusa de a trece peste orice piedici pentru a-ti implini idealurile. Partea negativa a acestui element consta in faptul ca iti poate fi greu sa dai inapoi atunci cand te-ai angajat intr-o actiune sau sa iti recunosti cu usurinta greselile. Deficienta aerului din harta ta natala sugereaza o oarecare lipsa de flexibilitate in interactiunea cu ceilalti...

Nota 1: Asa, cum am precizat de bun inceput, aceasta interpretare a astrogramei este sumara si partiala.


Nota 2: Configuratia astrala din momentul nasterii aduce indicii importante despre dorintele, aspiratiile, ambitiile, preferintele si arhitectura psihologica a personalitatii, dar nu semnifica o soarta fixa, de la care nu ai cum te sustrage. Astrograma prezinta, mai curand, potentialul tau din nastere, iar felul cum ti-l utilizezi, iti pui in valoare aspecte pozitive si indepartezi influenta celor negative depinde numai si numai de tine!

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Cum se face o astrograma

Cum se interpreteaza o astrograma

Interpretare astrograma Elena T.
Interpretare astrograma Luminita G. Interpretare astrograma Luminita G. Reviewed by Diana Popescu on octombrie 13, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua Diana. Multumesc frumos pentru astrograma sumara care reuseste sa cuprinda aproape tot din ceea ce ma reprezinta. Felicitari! Multumiri asemenea si pentru ceea ce reusesti sa transmiti oamenilor. As indrazni poate sa sper, fara a fi insistenta, in masura timpului tau si dar si a posibilitatilor, la cateva detalii din viitorul apropiat. Mult succes in continuare. Luminita G.

    RăspundețiȘtergere
  3. "stelium format din Venus, Marte si Jupiter in cea de-a opta ta casa, aspectele vietii asociate cu aceasta casa jucand asadar un foarte mare rol in evolutia ta." - n-as zice ca acel stellium joaca neaparat un rol atat de mare in evolutia ei.E adevarat ca dinamizeaza foarte mult casa, dar toate razele pe care le emite acel cluster sunt trigoane - care arata lectii deja invatate, insusite, pe care acum le manifesta fluent si spontan.
    Potential evolutiv il vor avea intotdeauna aspectele grele - in special careul, care poate fi atat de deranjant incat te forteaza sa te schimbi (fiind vorba de un defect al tau) daca vrei sa iti fie bine (adica sa evoluezi spre ceva mai bun, spre o persoana cu un defect in minus, daca ai reusit sa il depasesti), spre deosebire de opozitie care iti da conjuncturi in care "poti sa traiesti si asa" chiar daca nu e prea bine, nu te arde.
    Ea are o harta plina de aspecte pozitive, as spune chiar ca si-a ales o existenta relativ usoara, fara prea multe provocari, cu destul de putin potential evolutiv pentru spiritul ei.

    Acel stellium l-as interpreta ca pe un efluviu de bunatate, empatie si sentimente calde fata de oameni - gasind multa motivatie in suferinta umana (Neptun din 12, Marte - prima planeta din casa - motivatia primara, guvernator al casei 12). Inca o data, sunt niste calitati venite din alte existente unde le-a invatat foarte bine si acum le manifesta spontan, e atat de natural sa fie asa - nu invata nimic ea, doar manifesta. Altii se straduiesc o viata intreaga si n-ar ajunge la nivelul asta.

    As putea sa vorbesc mult despre chestiile care nu ard in harta, dar daca ar fi sa ma focusez pe singurele chestii care ard, inseamna sa indic cele 2 careuri: Mercur (Leu) careu Luna (Taur) si Soare (Leu) careu Neptun (Scorpion).
    Primul careu pe semne fixe intre doua planete care guverneaza mintea - dintre care una in casa a 6-a - a sanatatii (eu folosesc sistemul de case Whole, din experienta, e mai precis) - atentie mare la problemele psihice. Careul arata o destul de mare inflexibilitate mentala, ai spune ca (dincolo de sensibilitate si toate cele), e o persoana cu idei putine si fixe si ingustimea asta o face sa se adapteze greu la realitate, la schimbarile pe care le aduce cu sine. Asta o poate impinge usor spre nevroze - as zice, mai degraba.
    Soare in careu cu Neptun, iarasi , ambele pe semne fixe. Ambele planete din casa 9 sunt prost aspectate si intr-un semn fix si mandru - daca persoana n-are tangente cu religia (ca sa ne inchipuim ca poate fi vorba de vreun fanatic religios, vezi, ce important e sa cunosti macar elementar omul sa stii cum sa-ti adaptezi interpretarea?), atunci macar as presupune ca poate fi vorba de cineva cu o filosofie rigida si ingusta dupa care se conduce, nu prea accepta aici alte pareri, Leul n-o sa accepte sa-i spuna altul care e viziunea buna, el stie mai bine, eventual il asculti tu pe el. Iar asta ii dauneaza.
    Al doilea careu, la care participa acel Soare puternic in esenta, dar cu putere sa faca rau (caci in alt aspect decat cuadratura nu mai e implicat) facand cuadratura la Neptun cj cu NS. Dubleaza atentionarea privitoare la primul careu. Neptun arata iluzia, himera, halucinatia - eu tare zic sa avem grija cum ne raportam la realitate pt ca e un semnal de alarma cu privire la o eventuala boala psihica - mai ales ca e si NS acolo, chestiune de destin. (banuiesc ca nu e tentata sa consume droguri sau alcool - asta fiind o alta alternativa pt ruperea de realitate).

    RăspundețiȘtergere
  4. En bref: primul careu - inflexibilitate mentala care o cam impiedica sa se racordeze eficient la "aici si acum"
    al doilea careu - predispozitie la o eventuala psihoza.
    Sfat: flexibilizati-va mintea si traiti viata aici si acum, luati realitatea si viata cu tot ce aduce ea cu seninatate chiar daca unele lucruri nu ne plac sau nu vrem sa le acceptam, deschideti-va si acceptatile. Nimeni nu are adevarul absolut. Nu va izolati de realitate traind in propria lume a ideilor care credeti dvs ca sunt bune, unicele bune, pt ca ruperea de realitate e o boala (trista, am lucrat mult cu oameni afectati de ea) si are si un nume. Iar casa 12 semnifica si spitalele, locurile retrase, izolate, azilele. Pe Neptun il aveti acolo - cu partea lui intunecata iluzorie si halucinanta, dar si cu partea lui ma luminoasa - dragostea hristica indreptata catre cei in suferinta (casa 12 e o casa a suferintei, la o adica, nu e exclus sa vedeti alti suferinzi in jur). Daca va simtiti trista uneori, nu va izolati, stati printre oameni, ramaneti la problemele cotidiene si incercati sa le rezolvati, nu va gasiti refugii in licori sau alte medicamente sau substante ca va coborati cu un picior in groapa.

    Ma rog, cam asta e ce vad eu in ceea ce consider a fi partea importanta a astrogramei. Adica partea "rea". Am ales sa vorbesc mai mult despre ea - 1. pt ca are mai multa greutate de vreme ce poarta cu sine potential evolutiv si 2. pentru ca vad cu adevarat un semnal de alarma in ce priveste posibilitatea aparitiei unei boli de factura psihica. Poate ca gravitatea acestor 2 aspecte care par a lucra impreuna compenseaza lipsa altor elemente negative din harta. E ca si cum ar spune: e de ajuns asta, e suficient de complicata.
    Nu ma intereseaza sa vorbesc acum despre calitati, au facut-o altii, ma intereseaza sa vorbesc despre lucrurile care trebuie sa ne retina atentia si pt care trebuie sa lucram.

    Sper ca nu am suparat pe nimeni (foarte tare)!

    PS: Diana, mie Saturn imi da angular, si in Placidus si in Whole. Am respectat toate datele oferite de tine si asa imi da, saturn pe 4 si asc la 1 grad sagetator.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.