3 milioane de euro au cazut din cer peste un sat din Romania

Circa 3 milioane in bancnote de cate 100 de euro au picat din cer acum cateva minute peste un sat moldovenesc din Romania. Nu se stie inca limpede daca aceasta valuta a aparut pe bolta cereasca a Moldovei in urma unui accident aviatic, desi, unele surse ce isi pastreaza anonimatul, spun ca ar putea fi vorba de spre niste bani negri rezultati din urma traficului cu tigari Plugarul.

Cu toate ca nu a trecut multa vreme de la aceasta ploaie torentiala cu euro, se pare ca exista deja mai multi morti si raniti, victime ale impactului cu bate, coase si topoare, manuite de unii sateni ce si-au revendicat mesajul din cer ca fiind unul adresat personal. Unii agresori si-au motivat actiunile violente afirmand ca tocmai primisera in noaptea anterioara un vis profetic de la Sfantul Becali Puscariasul, in timp ce altii s-au justificat ca, spre deosebire de alti consateni pagani, ce stransesera fara nici un drept  divin bancnotele norocoase, ei participasera cu ravna la slujbele duminicale de la biserica locala si nu se abatusera cu nimic de la Postul Craciunului abia inceput.

Desi mascatii si-au facut aparitia in zona, se estimeaza ca numarul decedatilor si ranitilor va creste, mai ales ca Politia a raportat aparitia unor mare convoi de masini Mercedes apartinand unor personaje tuciurii ce promit ca asigura protectia norocosilor sateni in schimbul unor taxe deloc modice. Este posibil ca, in curand, sa se decreteze stare de urgenta respectivul sat. Voi continua sa va tin la curent cu ultimele evenimente legate de milioanele de euro care i-au imbogatit sau le-a adus sfarsitul unor respectabili conationali.

Nota: Acest articol a aparut ca o urmare a constatarii autoarei ca in fiecare zi este 1 aprilie in Romania. Pe de alta parte, reprezinta o ipoteza despre ceea ce s-ar intampla daca un astfel de eveniment ar avea loc cu adevarat.

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Care este personalitatea ta financiara?

Banii in citate, aforisme, maxime

Khalil Gibran despre valoarea frumusetii si valoarea banilor
3 milioane de euro au cazut din cer peste un sat din Romania 3 milioane de euro au cazut din cer peste un sat din Romania Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 25, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. STIRE DE ULTIMA ORA: Primarul respectivului sat cere tuturor concetatenilor sai sa ii aduca de urgenta banii stransi de pe ulite si ogoare, intrucat reprezinta finantarea unui proiect aprobat de Uniunea Europeana pentru construirea unui teren de golf, un sport mult indragit de oamenii din acele locuri. Mai mult decat atat, primarul pretinde ca UE a ales aceasta metoda de a-i livra banii pentru a ocoli birocratia din Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Degeaba incearca primarul, el spera ca ii va mai aduce careva. Parca intereseaza pe cineva de terenul lor de golf cand oamenii nu au ce manca. Pacat ca nu m-am nimerit si eu pe acolo, chiar aveam nevoie de niste banisori de sarbatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. si cum banii au cazut din cer,toata lumea are ,,scuza,,ca nu sunt furati deci..de ce nu??e corect sau nu???oare noi daca eram acolo cum procedam???

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat ca nu sunt ai nostrii!!!au cazut de undeva dar nu e bunul nostru,dar cine tine cont de asta???a adunat cineva ca sa i predea???suntem prea saraci sa i refuzam,suntem prea saraci ,,cu duhul,,sa ne gandim ca nu e bine.pana la urma ce e omul?un bun de consum,,consumat,,de propriile i actiuni.vai de ,,specia umana,,!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.