Ce sa nu cumperi de Black Friday, in 2013

De Black Friday, in 2013, daca vrei sa cumperi cu istetime, iata ce trebuie sa stii, orice comanda pe care o faci trebuie sa fie strategica, pentru ca sunt unele produse pe care chiar nu vei regreta ca le vei cumpara, dar sunt si altele care, daca te vei lasa cuprins|a de febra cumparaturilor, curand isi vor gasi locul in debara sau vei incerca sa le vinzi pe Mercador sau Tocmai.


Si daca tot am importat Vinerea Neagra, trebuie sa stii ce sa nu cumperi: de Black Friday.

Expertii spun  ca cele mai bune reduceri pentru jucarii apar cu doua saptamani inainte de Craciun. Asa ca trebuie sa mai astepti putin..

Producatorii de  incaltaminte si importatorii spun ca cele mai bune vanzari au loc  in februarie, mai ales ca trebuie sa tinem cont si de moda din 2014.

Produsele de la Apple a caror reducere de Black Friday poate te va incanta, din punct de vedere tehnic sa stii ca sunt depasite. Asa ca ai grija, ce cumperi..!

Discounturile cele mai bune la bijuteriile de firma sunt in timpul verii si nu iarna.

xBox-ul One sau  Play Station-ul 4,  pe care ti le-ai dorit atat de mult, poate ca vor avea un pret mai bun, dar vor fi singulare, fara accesoriile de care ai atata nevoie si care cumparate separat vor costa mult daca le vei gasi cumva.
Deci ai grija, ca investitia ta intr-un joc video sa nu se transforme intr-una proasta.

Tabletele care le vei gasi pe piata online si inline, atat de ieftine, te vor atrage cu siguranta..
- Bai, mi-am luat tableta..ii vei spune amicului tau! Doar 400 de lei..
Si eu iti spun la randul meu, sa nu te bucuri de electronicele "ieftine ca braga", caci acestea pot fi si cele mai proaste..

Sper ca te-am ajutat si ai citit la timp ce sa nu cumperi de Black Friday, in 2013.

Spor la cumparaturi tuturor si fiti cu ochii in patru!

Copyright © diane.ro. 2013








Ce sa nu cumperi de Black Friday, in 2013 Ce sa nu cumperi de Black Friday, in 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. e o mare teapa "sarbatoarea" asta importata. Cel mai bine e sa stam linistiti si sa cumparam ceea ce ne trebuie cand trebuie.
    Sarbatori fericite tuturor

    RăspundețiȘtergere
  2. exact!!!dar romanul pupincurist e musai sa se i a dupa americani.sa preluam toate sarbatorile lor,sa i lingusim,nu???noi n avem ale noastre,ne luam dupa ei,care ne dau un scuipat!!!si ala tre platit cu dobanda,nu gluma!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu suport ,ca n avem coloana vertebrala!!!ne vindem atat de usor!!!si sa stiti ca nu suntem decat o,,alta,,colonie pt.ei.atat!!!o colonie exploatata si careia i se impune biruri si ordine!!!ar trebui sa fim cu caracter!!!eu urasc toate sarb.americane.obiceiurile lor!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu am cumparat nimic, sunt de parere ca trebuie sa cumperi ceva atunci cand ai nevoie, nu doar fiindca este nu stiu ce "sarbatoare" cu reduceri imaginare.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.