Horoscop Berbec decembrie 2013

Horoscopul Berbecului decembrie 2013 insista asupra comunicarii, libertatii individuale, reputatiei sociale, limpezirii unor indoieli din relatiile de parteneriat si implicarii profunde in viata profesionala.

Nevoia de a cauta adevarurile fundamentale ale vietii si a te bizui pe o noua perspectiva asupra lumii, inspirata de Luna noua din Sagetator si a noua casa a Berbecului, te provoaca pe 3 decembrie sa te ridici deasupra monotoniei traiului cotidian. Noi experiente si inedite aventuri sunt pe cale sa te prinda in mreje si sa-ti potoleasca setea de cunoastere. De asemeni, o noua perspectiva, spirituala sau filozofica, asupra existentei poate fi insusita prin studiu si lectura.

Din 5 decembrie 2013, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a noua ta casa iti starneste dorinta de a afla ori a invata despre lucruri din diverse domenii, in special de a acumula cunostiinte despre alte culturi sau o limba straina. Ai grija sa nu te risipesti si sa-ti cheltuiesti in van energia! Exista posibilitatea sa calatoresti ori sa comunici cu oameni de pe alte taramuri, poate prin intermediul internetului. Talentul de a vorbi iti invigoreaza puterea de convingere.

Orice fel de suspiciuni si neintelegeri din relatiile de parteneriat, fie ele profesionale, sociale, ori personale sunt pe cale de a fi lamurite, solutionate amiabil printr-o revitalizare a conexiunii sau printr-o despartire incepand cu 7 decembrie, atunci cand Marte patrunde in Balanta. Desi efluviile martiene te pot aduce in preajma unor acerbe confruntari, posezi stapanirea de sine de a te retine si a evita animozitati ce iti pot crea prejudicii in viitor. Pe de alta parte, ai la indemana numeroase imprejurari favorabile initierii de utile contacte umane.

Trigonul dintre Mercur si Uranus din 10 decembrie 2013 vesteste adeseori scurte calatorii sau investigarea de noi si promitatoare idei si idealuri. Claritatea de cristal a gandirii te ajuta sa intelegi intr-o sporita masura oamenii si conjuncturile din viata ta. Evenimente si experiente de viata neobisnuite te sprijina si ele sa-ti maresti clarviziunea. Comunicarea cu ceilalti are potentialul de a-ti darui placute surprize.

Luna plina rasarita pe 17 decembrie in cerul Gemenilor si a treia casa a Berbecului anunta angajarea in numeroase activitati tinand de comunicare si punerea la treaba a mintii. O sumedenie de treburi, responsabilitati si obligatii dau navala dintr-o data peste tine, cerandu-si o grabnica rezolvare. Este de asteptat sa faci multe drumuri prin oras ori chiar o scurta calatorie de afaceri sau in interes de serviciu. Straduieste-te sa-ti mentii echilibrul psihic si sa termini cat mai repede tot ce ai de facut, astfel incat sa poti reveni la viata ta personala.

O libertate individuala la care tanjesti de mult incepe sa se intrezareasca odata cu aceeasi zi de 17 decembrie 2013, ca urmare a reintoarcerii lui Uranus in aspect direct in Berbec si intaia ta casa. La mijloc este o autonomie care nu o stanjeneste in nici un fel pe cea a persoanelor apropiate de tine. Spontaneitatea reprezinta acum arma ta secreta in atragerea de noi aliati. Descoperirea de noi mijloace de a-ti pune in valoare personalitatea iti ofera nesperate avantaje, fara a trebui sa faci mari eforturi ori sacrificii.

Reputatia sociala si cea profesionala constitue repere esentiale ale miscarii retrograde in Capricorn in care se inscrie Venus incepand cu aceeasi zi de 21 decembrie 2013. In aceasta conjunctura astrologica, se impune sa iti lamuresti cu claritate ce anume iti doresti de la lume ori de la cariera. Dupa ce iti fixezi precis telurile, te poti avanta nestanjenit de nimic si nimic spre materializarea lor.

Pe 25 decembrie, chiar in ziua de Craciun, opozitia lui Marte cu Uranus are capacitatea de a-ti oferi surprize placute atata timp cat nu eziti sa iti impui personalitatea si nu te lasi atras in masa amorfa a unui grup de prieteni ori cunostiinte. Nu suporti sa-ti calcata in picioare libertatea de face ceea ce iti doresti, dar fii cat se poate de precaut sa nu te angajezi in controverse fierbinti si paguboase!

Cuadratul dintre Mercur si Uranus din 29 decembrie 2013 te stimuleaza mental si te provoaca sa dai curs unor navalnice ganduri, antrenand alaturi de tine si niste persoane din imediata ta apropiere. Incearca sa nu cazi prada stresului de sarbatori si sa examinezi cu atentie schimbul de mesaje cu cei din jurul tau. Evenimentele se succed cu rapiditate in viata ta, asa ca nu ar trebui sa le lasi sa treaca pe langa tine fara a le descifra intelesul si a profita de pe urma lor.

Horoscop Berbec decembrie 2013 - Dragoste

Odata cu 7 decembrie 2013, prezenta lui Marte in a saptea casa a Berbecului indica necesitatea de a sti daca te poti baza sau nu pe relatia cu persoana iubita. In acest context astrologic, nu exista cale de mijloc, asa ca poti avea de a face cu un divort, o separare ori, din contra, cu o stabilizare a povestei de dragoste ce poate ajunge chiar pana la logodna sau casatorie.

Horoscop Berbec decembrie 2013 - Bani si cariera

Ambitia si simtul responsabilitatii iti asigura, din 21 decembrie, posibilitatea de face mari pasi in cariera gratie calatoriei Soarelui in Capricorn si a zecea casa a Berbecului. Iti doresti sa realizezi ceva important, sa fii sub lumina reflectoarelor, dar asta nu inseamna ca te lansezi in initiative naive ori idealiste. Poti aprecia cu exactitate ce anume este fezabil si ce nu, si te orientezi spre proiecte profesionale capabile a-ti aduce rezultate tangibile. Este de asteptat sa ai cordiale si fructoase contacte cu sefii de la serviciu.

Tranzitul inceput de Mercur, pe 24 decembrie, in zona Capricornului, iti inlesneste depasirea incertitudinilor venusiene. Spiritul practic si realismul sunt punctele tale forte in armonizarea comunicarii cu superiorii si colegii de munca. Este necesar sa dai dovada de cat mai mult profesionalism si sa eficienta in indeplinirea sarcinilor si responsabilitatilor profesionale.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec noiembrie 2013
Horoscop Berbec decembrie 2013 Horoscop Berbec decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 16, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.