Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan

Horoscopul chinezesc 2014, anul Calului Verde de Lemn, nu anunta o perioada foarte buna pentru zodia Sobolanului . Potrivit astrologiei chinezesti, Calul nu suporta Sobolanii, mai ales ca, potrivit traditiei orientale, el este sortit mortii atunci cand mananca din excrementele acestora. Pe de alta parte, Sobolanul apartine elementului apei, iar Calul celui al focului. Se spune ca focului ii este teama de apa, dar, totodata, Calul este cel mai puternic semn de foc din zodiacul chinezesc. Focul Calului si apa Sobolanului prefigureaza o teribila lupta sau, cel putin, inversunate certuri si dispute.

Dupa anului Sarpelui 2013, cel al Calului din 2014 al doilea din Ciclul Focului. Daca ti-a fost cat de cat bine in 2014, este de asteptat sa-ti merga din plin si in 2014. Daca, insa, anul 2013 ti-a adus ghinioane, se impune sa abordezi cu o sporita prudenta anul 2014, si sa fii pregatit pentru numeroase inconveniente ori dificultati. Focul este asociat cu banii Sobolanului, asa ca activitatile majore din noul an sunt de asteptat sa apara pe plan financiar, dar si in interactiunea cu prietenii.

Horoscopul chinezesc al carierei Sobolanului in 2014

Sfera profesionala nu pare a fi strabatuta de neobisnuite oportunitati in 2014. Infruntarea din Sobolan si Cal poate conduce spre neintelegeri, catre un drum al carierei deloc lin sau stabil. Capacitatea Calului de a alerga cu repeziciune este un semn al miscarii si calatoriei. Asadar, pari a avea un program foarte incarcat la serviciu. Poti fi silit sa faci ore suplimentare sau sa parasesti mai des orasul in calatorii tinand de profesie ori afaceri. Este posibil un transfer intr-o alta localitate, o schimbare majora a responsabilitatilor ori chiar a jobului. Daca nu accepti aceste provocari, poti pierde oportunitatea de a fi printre primii in competitia profesionala.
In acest an nu este exclus sa apara probleme cu colegii, sefii si subordonatii. Trebuie sa iti pastrezi mereu rabdarea si sa nu te lasi antrenat in conflicte! Nu ai la indemana un interval de timp prielnic afirmarii dar poti, cel putin, sa te lupti pentru a-ti pastra pozitia si privilegiile obtinute pana acum.

Horoscopul chinezesc al banilor Sobolanului in 2014

Oportunitatile financiare sunt frecvente in 2014, gratie faptului ca semnul de foc al Calului este conectat cu banii Sobolanului. Desi sansele de a-ti mari contul din banca nu lipsesc, este necesar sa nu lasi deloc garda jos in straduinta de a-ti mari stabilitatea financiara. Daca reusesti sa te impui, Calul tinde a-ti aduce sporite venituri. Presiunea legata de bani te poate aduce in pragul epuizarii sau stresului dar, odata ce pierzi controlul asupra actiunilor tale banesti, este foarte, foarte greu sa-l recapeti. Investitiile din noul an necesita multa chibzuinta si adaptabilitate. Poti fi indrumat benefic din acest punct de vedere de catre nativii din Maimuta si Dragon, care au darul de a te indruma spre stabilitate financiara atata vreme cat nu te lasi prada lacomiei.

Horoscopul chinezesc al banilor Sobolanului in 2014

Relatiile de dragoste nu sunt tocmai roze pentru Sobolani in noul an. Cu toate acestea, nativii masculini din aceasta zodie sunt conectati adeseori cu o femeie in acest context astral. Se intrevede, asadar, ca, fata de femei, barbatii Sobolani vor avea mai multe sanse de a-si intari conexiunea din legatura de cuplu sau de a se implica intr-o noua poveste de dragoste. O conditie de baza pentru asigurarea unei idile fericite in 2014 consta in evitarea disputelor si certurilor cu prietenii. Daca esti singur, se pare ca va trebui sa cheltuiesti multi bani si timp pentru te angaja in numeroase activitati si evenimente sociale. Poti intalni astfel un posibil suflet pereche intr-un loc indepartat de casa, intr-o calatorie, eventual pe internet. Daca faci parte deja dintr-o relatie amoroasa, se impune sa lasi deoparte intr-o sporita masura preocuparile individuale pentru a te dedica celor in doi. Sobolanii casatoriti au prilejul de a mentine efervescenta impartasirii afective printr-o lunga vacanta sau calatorie impreuna cu persoana iubita. Ca si in celelalte domenii ale existentei, este necesar sa fii cat se poate de prevazator fata de ivirea unor neasteptate contradictii in viata sentimentala.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Sobolanului in 2014

Anului Calului Verde de Lemn presupune un foarte mare consum nevos si energetic pentru asigurarea bunastarii materiale. Multele responsabilitati si obligatii din 2014 iti sugereaza sa inveti a-ti pune extrem de bine la punct agenda zilnica, astfel incat sa iti rezervi indeajuns de mult timp pentru odihna si relaxare. Daca nu iti ingrijesti asa cum trebuie sanatatea nu ai cum profita de oportunitatile legate de bani si cariera. Atentie la problemele de sanatate asociate cu ficatul, vezica urinara si sistemul cardiovascular!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

Horoscop 2014 - Toate zodiile

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan Horoscop chinezesc 2014 - Sobolan Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.