Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscopul dragostei 2014 anunta pentru Fecioara o continuare a transformarii atitudinii fata de dragoste, o eliberare de conformism si prejudecati in viata amoroasa, o schimbare de perspectiva a viziunii despre atasamentul afectiv si  interactiunea din relatia de cuplu.      

Pluton, una din cele mai puternice planete, isi duce mai departe parcursul in Capricorn si sectorul dragostei (a cincea casa a Fecioarei). Sosit in acest sector astrologic in anul 2008, Pluton nu inceteaza a-l tranzita pana in 2024. Inca de la inceputul acestei configuratii astrale, ai simtit probabil nevoia de a descoperi in partenerul tau (actual sau potential) o sporita pasiune si dedicare emotionala. Pluton te poate determina sa iti doresti totul sau nimic  in viata sentimentala. Chiar daca prietenii ti-au atras atentia ca iti doresti prea mult in aceasta privinta, esti intru totul indreptatit sa nu te multumesti cu jumatati de masura, iar aceasta aspiratie a ta este pe cale sa implineasca atata timp cat nu faci compromisuri. Fii prevazator intre 14 aprilie si 23 septembrie 2014, un interval pe parcursul caruia turnura retrograda a lui Pluton favorizeaza un relativ egocentrism in dragoste, precum si inclinatia de a te lasa cuprins cu usurinta de gelozie si posesivitate.

Uranus, retrograd in Berbec si a opta casa a Fecioarei de pe 22 iulie si pana pe 21 decembrie 2014, are posibilitatea de a da nastere unor circumstante de rau augur in cazul in viata sentimentala are de a face cu cea financiara. Straduieste-te ca dragostea sa nu depinda de bani, si nici banii de dragoste! Dupa ce Uranus se reintoarce in tranzit direct, pari a beneficia de o navalnica vitalitate si senzualitate in interactiunea cu fiinta iubita.

Neptun, prezent de doi ani in Pesti si a saptea ta casa are potentialul de a-ti rapi realismul si a da prioritate visarii si idealismului. Desi iti poate fi greu sa nu te lasi dominat de o viziune romantica asupra relatiei in doi, este necesar sa iti vezi persoana iubita in adevarata ei lumina. Fecioarele implicate deja intr-o idila, pot fi strabatute de nazuinta unei efervescente impartasiri erotice, in vreme ce acelea singure se pot angaja intr-o fierbinte, chiar obsesiva poveste de iubire. Dependenta de dragoste ori de o fiinta indragita nu are insa cum sa dureze mult timp. Pana la urma, desi dureroase, lectiile desprinse din aceasta experienta nu vor mai permite repetarea ei. Punerea la incercare a adevaratei reciprocitati sentimentale va provoca destramarea legaturilor amoroase false, superficiale, si intarirea celor caracterizate de o autentica conexiune.

Potrivit horoscopului dragostei Fecioarei din 2014, Jupiter calatoreste in Rac si a unsprezecea ta casa pana pe 16 iulie, sprijinindu-te in orice situatie in care dragostea se impleste cu prietenia sau camaraderia. Daca esti intr-o statornica legatura de cuplu, calatoriile ar putea reprezenta cea mai buna cale de a  reaprinde flacarile senzualitatii, a reimprospata comuniunea afectiva si a o desprinde de o paguboasa inertie ori monotonie.

Mari oportunitati in viata amoroasa tind a se ivi intre 31 ianuarie 2014, atunci cand Venus revine in tranzit direct in Capricorn, si 6 martie 2014, ziua de debut a calatoriei planetei iubirii in Varsator. In acest interval, Venus in cea de-a cincea casa a Fecioarei te inconjoara intr-o rara aura de atractivitate, netezindu-ti calea spre fericite jocuri ale flirtului si idilelor. Incearca, totusi, sa nu te lasi prins in capcana unor legaturi de suprafata, lipsite de fiorul unor veritabile simtaminte.

Atentie la perioada dintre 5 februarie si 13 februarie 2014, marcata de tranzitul retrograd al lui Mercur in Pesti si a saptea ta casa, intrucat pot apare probleme in comunicarea cu partenerul de cuplu, sau chiar aprinse certuri si dispute cu acesta. Totodata, este posibil ca o fosta iubire sa isi faca din nou loc in viata ta.

Pe de alta parte, tranzitul lui Venus in a sasea casa a Fecioarei poate indica, pana pe 5 aprilie 2014, posibilitatea infiriparii unei relatii romantice in sfera profesionala, ocupationala, sau intr-o conjunctura a existentei avand de a face cu sanatatea.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre viata ta sentimentala din 2014 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop dragoste 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Femeia Fecioara - Iubita, prietena, sotie si mama

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara 2014
Horoscop dragoste 2014 - Fecioara Horoscop dragoste 2014 - Fecioara Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 02, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

Un produs Blogger.