Horoscop Fecioara decembrie 2013

Horoscopul Fecioarei decembrie 2013 prefigureaza o fericita apropiere afectiva de familie si oamenii dragi, o creativitate de zile mari pusa in slujba unor realiste obiective, o viata sentimentala senina si o serie de neasteptate oportunitati financiare. 

Luna noua rasarita pe 3 decembrie in cerul Sagetatorului si a patra casa a Fecioarei te incarca cu optimism si incredere in tine insuti. Siguranta ta interioara, dar si cea oamenilor apropiati, constitue o prioritate, mai ales ca pare a fi invigorata de o sporita luciditate, o noua si pozitiva atitudine fata de traiul zilnic. Proaspete experiente de viata iti netezesc calea catre un contact strans, constient, cu simtamintele si nevoile tale interioare. Locuinta si famila reprezinta constante preocupari, abordate cu spontaneitate, fara rigide si paguboase inchistari. 

Din 5 decembrie 2013, tranzitul lui Mercur in Sagetator si a patra ta casa intensifica tendintele anterioare. Ai inclinatia de a lua totusi decizii bazate mai cu seama pe sentimentele si emotiile tale. Seninatatea care te caracterizeaza acum te ajuta sa comunici mai mult si mai deschis cu familia si persoanele indragite. Ai capacitatea de a asculta cu rabdare pasurile celor din jur si a-i convinge pe ceilalti de viabilitatea ideilor si opiniilor tale. Gandirea iti este inzestrata cu claritate mai ales atunci cand esti acasa ori intr-un mediu cat se poate de familiar.
Instinctul de a comunica, a a-ti gandi cu precizie pasii din plan social si profesional, si a invata din experientele zilnice se impleteste benefic cu atentia iesita din comun pe care ti-o acorda ceilalti gratie Lunii pline ivite pe 17 decembrie in Gemeni. Ai prilejul de a ajunge, brusc, sub luminile reflectoarelor, asa ca este de recomandat sa dai tot ce ai mai bun in tine, sa te afirmi cu vigoare, fara a neglija totusi sentimentele si orgoliile celor din preajma ta. 

Ambitia si dorinta de a vedea rezultate cat mai concrete ale eforturilor tale isi gasesc noi cai de materializare prin mijlocirea insemnatului aflux de cretivitate ce iti sta la dispozitie din 21 decembrie 2013, ca urmare a tranzitului Soarelui in Capricorn. Inspiratia iti ofera ingenioase cai de rezolvare a unor vechi probleme. Spontaneitatea ce te cutreiera in acest context astrologic nu depaseste barierele bunului simt ori ale regulilor jocului din plan social si profesional, sprijinindu-te in eficientizarea majorelor tale actiuni. Mult mai sensibil fata de modul cum esti perceput de ceilalti, ai ocazia de a fi mereu in mijlocul atentiei. Cu toate acestea, nu te agati de o atitudine de o extrema sobrietate, ci tinzi a te bucura din plin de placerile si deliciile vietii, de o exprimare inovativa a sinelui si idealurilor dragi tie. Omenii par a-ti cauta mai frecvent tovarasia intrucat ai puterea de a le descreti fruntile si a le inspira optimism in tot ceea ce isi propun. 

Viziunea practica, serioasa asupra existentei pe care ti-o insufla din 24 decembrie Mercur prezent in zona astrologica a Capricornului te indeamna sa iti canalizezi creativitatea catre pasiuni ori hobby-uri ce iti pot aduce reale beneficii pe plan material sau social. Conversatia cu ceilalti este definita mai cu seama de logica si chiar pragmatism. Educatia, scoala pot fi preocupari notabile, dar si surse ale unor mari satisfactii. 


Iesirea lui Uranus din turnura retrograda in a opta casa a Fecioarei iti daruieste din 17 decembrie 2013 o senzualitate de zile mari, ce iti prilejuieste o intensa impartasire erotica cu persoana iubita. Dragostea de indeparteaza nitel de idealism, fara a pierde insa din vedere obiectivul unei autentice reciprocitati afective.

Viata sentimentala castiga in frumuseste si oportunitati incepand cu 21 decembrie, atunci cand Soarele paseste in cincea ta casa. Daca Fecioarele aflate deja intr-o relatie de cuplu tind a-si reimprospata legatura cu fiinta indragita, cele singure au la indemana numeroase prilejuri de a se implica in jocurile flirtului si tachinarii amoroase.

Din aceeasi zi de 21 decembrie 2013, Venus se inscrie in miscare retrograda in Capricorn si a cincea casa a Fecioarei, determinandu-te sa iti refocalizezi iubirea spre ceea ce este esential pentru tine. Viata amoroasa nu mai este privita ca un amuzament, ci ca o cale de implinire a destinului personal. Poate ca apropierea Craciunului si a Anului Nou te motiveaza sa renunti la superficialitate si sa iti doresti mai multe de la tine insuti si de la persoana iubita.  

Tranzitul lui Mercur in a cincea ta casa este de bun augur, odata cu 24 decembrie, unei comunicari sincere, oneste cu tovarasul de viata. Poate ca a venit vremea sa puneti capat unor contradictii minore dar sacaitoare, sa discutati cu cartile pe masa despre viitorul vostru, fara a mai lasa loc vreunor lucruri nemarturisite ori ambigue. 


Cizelarea infatisarii tale exterioare si felului cum interactionezi cu oamenii constitue atuuri importante ale obtinerii unor avantaje financiare incepand cu 7 decembrie, ziua de debut a calatoriei lui Marte in Balanta si a doua ta casa. Intarirea conexiunii dintr-un parteneriat profesional sau de afaceri, ori, din contra, renuntarea la o astfel de asociere, reprezinta o conditie de baza a unor mari tranzactii financiare. Atentie la inclinatia de a cheltui peste masura sau a face o investitie deloc inspirata. 

Viata profesionala capata intaietate ca efect al Lunii pline aparute pe 17 decembrie 2013 in a zecea casa a Fecioarei. Esti solicitat sa iti dovedesti  competenta si abilitatile, probabil pe nepregatite, fara nici un fel de avertisment. Ai priceperea de a profita de interactiunea cu colegii ori colaboratorii, si a te dedica mai multor proiecte sau activitati profesionale in acelasi timp. Comunicarea sau o scurta calatorie par a-ti inlesni descoperirea unei neasteptate oportunitati legate de o noua slujba ori obtinerea unui sprijin asociat cu cariera, locuinta sau o posesiune materiala.

Tot din 17 decembrie, sub impactul revenirii lui Uranus aspect direct in Berbec si a opta ta casa, ai sansa de a-ti spori independenta materiala si a-ti reconfirma valabilitatea unor aparent riscante initiative financiare. Desi niste persoane care ti-au fost mereu alaturi in trecut par a-ti mai putin de ajutor, exista posibilitatea sa intri, pe nepusa masa, in posesia unei importante sume de bani, prin mijlocirea unei mosteniri ori a unei surse de venit ce ti se parea a fi neglijabila. 



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile
Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:



Horoscop Fecioara decembrie 2013 Horoscop Fecioara decembrie 2013 Reviewed by freelancergabe2 on noiembrie 24, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Am dat-o in bara de-adevaratelea cu slujba, desi in horoscop nu scrie asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.