Oameni negri transformati in albi - O lovitura data rasistilor

O lovitura de gratie data rasistilor, prin care o familie de rasa neagra a fost transformata in niste oameni albi a avut loc de curand in cadrul unui experiment dintr-o televiziune franceza, in cadrul unui show numit "Dans la peau d'un Noir" ("In pielea unei persoane negre.")



Aceasta metamorfoza, determinata de un grup de artisti in ale machiajului, i-a avut drept subiecti pe Romuald Berald, 41 de ani , Kitty Sina, 48 de ani, si Audrey Verges, 19 ani. Echipa de experti in machiaj a avut nevoie de sase luni pentru a pune la punct pigmentii pielii si perucile, plus inca zece luni pentru a le prepara si testa. In cele din urma, au fost nevoie de inca sapte ore pentru a le aplica familiei de rasa neagra.

La final, cei trei au fost socati la vederea noii si naturalei lor infatisari, asa cum, probabil, va simtiti si voi urmarind aceste poze. O familie de oameni albi a trecut printr-o transformare inversa, iar documentarul televiziunii franceze arata cat de dramatic s-a schimbat viata ei de zi cu zi in urma schimbarii culorii pielii. Acest film documentar a fost realizat de KM Le Van Kim pentru Canal Plus.

Puteti urmari cum a avut loc intregul proces in acest video.
Oameni negri transformati in albi - O lovitura data rasistilor Oameni negri transformati in albi - O lovitura data rasistilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.