Ce trebuie sa stii daca te indragostesti de doctorul tau?

Hai sa-ti spun ce trebuie sa faci daca te indragostesti de doctorul tau, pentru ca exista destui oameni care au

facut vreodata o pasiune pentru  acesti oameni, pe care i-au intalnit intr-un moment dificil, din viata lor.

Caci daca te-ai indragostit de doctorul tau, trebuie sa stii ca ai dat de necaz.

Si tu nu vrei necazuri! Nu ai nevoie!
Ce trebuie sa stii daca te indragostesti de doctorul tau?
Doctorii sunt  acei oameni speciali

de care toti avem nevoie!

Viata amoroasa a celor mai multi

doctori este discutabila, daca

acestia  fac parte din "tagma" sau

elita celor mai buni.


Ca sa ajunga sa aiba o reputatie, ei au avut de facut multe sacrificii personale!

Habar nu ai, cate tomuri intregi citeste si invata, intr-o viata, un doctor, de cata concentrare are nevoie,

ca sa vina in fata cuiva ca tine si ca mine si sa-l ajute!

Habar nu ai cat de usor ii  este unui  doctor sa-si trateze pacientul ca pe o bucata de carne  si sa faca ce

vrea cu ea. Mai ales si daca  aceasta i se ofera!

Sufletul sau, adesea, este avid de iubire, din lipsa de timp pentru viata proprie, insa mintea sa stralucita nu-i

permite si echilibreaza acest lucru!

Atunci cand doctorul tau ti-a  daruit atentie si a fost interesat de tine nu a facut-o decat profesional!

Nu confunda lucrurile!

Mai trebuie sa stii ca te poti indragosti de un doctor, cu conditia ca tu sa nu fii pacienta lui!

Nu e deloc usor sa fii partenera de viata a unui doctor!

Dar cand dragostea  exista si este reciproca este altceva!


Multa iubire, tuturor!

Copyright © diane.ro

Dragostea neimpartasita- intre agonie si extaz
Unde au disparut baietii buni pentru fete?
Cum doare despartirea in dragoste?

Ce trebuie sa stii daca te indragostesti de doctorul tau? Ce trebuie sa stii daca te indragostesti de doctorul tau? Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2013 Rating: 5

16 comentarii:

  1. daca te indragostesti de dr.tau trebuie sa stii f.bine ca esti fie,,cealalta,,fie,,a treia,,fie vei deveni asa!barbatii in general iubesc fem.LA PLURAL,dar doctorii cu predilectie au in TRATAMENT,,infidelitatea.apoi va vor scrie oRETETA cu medicamentele DESPARTIRII_;lacrimi,suferinta,tradare,minciuna,-si?reveniti la ,,control,,cand credeti ca l veti fi uitat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai multa dreptate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 M-am indrogostit de un boy din clasa a VIII-a acum doua luni.Eu sunt in clasa a VI-a si nici nu stie cine sunt si cum ma cheama.Desi in pauze una-ntruna ne cautam cu ochii si cand eram aproape unul de altul ma impingea. Oare ce inseamna acest gest,Vai??????????????????????????????? Uita-te pe Facebook pe MitaUCG sa il vezi. Scrie raspuns tot aici ca sa stiu ca te-ai uitat. Mersi!! LIKE pentru blog Diane!!

    RăspundețiȘtergere
  3. pt.anonimul din 18 dec.tu esti micuta,el e ,,micut,,gesturile astea sunt o harjoneala a ,,hormonilor,,.este momentul in care tu descoperi ca ai,,simtiri,,pt.sexul opus,baietii insa se maturizeaza mult mai tarziu.uneori,niciodata!dar tu esti la varsta la care crezi in iubire si vei tot crede,pana intr o zi.......lui,i s au aprins beculetele daca zici ca te cauta cu privirea,dar grija f,f.f.mare la tine!la varsta asta ABSOLUT TOTI BAIETII<fara exceptie cauta doar sa EXPERIMENTEZE SEXUAL.sexul si numai sexul e in capul lor si ai mare grija,pt.ca dupa sex striga n gura mare ca A MARCAT,intelegi??????e ok.daca te place,daca l placi dar fara implicatii sexuale pt.ca sufletetelul tau....vai,vai!placeti va,e ste varsta......dar fara alte implicatiii.............el,doar va marca o experienta,dar pe tine nu te vad bine!fii tare,rezista HORMONILOR care si cer dreptul,MUUUUUUUUUUUUlt prea repede!

    RăspundețiȘtergere
  4. FOARTE interesant primul comentariu.amuzant,dar adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  5. nu m am uitat pe facebook,ca n am timp f.mult acum,dar CREDE MA CA STIU DEJA!are plete n vant,patratele pe abdomen,e genul BAD BOY.si atunci ti se pare MACHO!dar cam....atat!AAAA<DA si multi HORMONI LA PURTATOR!inteleeeeeeeeeeegi?????

    RăspundețiȘtergere
  6. II multumesc dr.BATA,pt.ca mi a felicitat comentariul,asta in contextul in care cred ca stie,prea bine despre ce vorbesc!si nu sunt de profesie medic, activez sa zic asa in acest domeniu si am vazut toatele nuantele!multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. pt.doctori exista aproape atatea iubite,cate paciente are!stiu ce vorbesc!imi vine sa rad,de primul comentariu si ma regasesc f.bine....in el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cum "vizualizezi"! :}}
      In viata trebuie sa-ti asumi anumite riscuri!

      Ștergere
  8. DA,asa este!trebuie sa ne asumam riscuri,dar sa minimalizam pe cat se poate eventualele repercusiuni pt.ca pot sa fie urmari uneori mai grave!oricum viata asta e o inlantuire de riscuri,lupta,asumari!si invatam din mers din greseli de cele mai multe ori!

    RăspundețiȘtergere
  9. primul comentariu este haios!bravo,pt.cine l a scris!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. generalizarea despre doctori e la fel cu "toti barbatii sunt porci" sau "toate femeile sunt curve" si deseori inseamna o persoana cu viziuni destul de inguste despre viata.eu n am fost cu nici un doctor dar nu cred ca toti sunt la fel.

    RăspundețiȘtergere
  11. E adevarat,nu toti sunt la fel,ci 90%!si probabil nu te ai fript,de aia vorbesti despre,,viziuni inguste despre viata,,!ori esti inca tanara si cu sperante in amor!si nu se stie niciodata in viata,ce experiente de astea vei avea si atunci ma intelegi pe mine!un an nou,fericit sanatate si sa dea d zeu,sa scrii aici,tot asa,optimist pt ca atunci inseamna ca ai parte doar de experiente placute n viata!,,LA MULTI ANI,2014,,!

    RăspundețiȘtergere
  12. eh...nu-s chiar asa optimista.si eu sunt de parere ca e greu sa gasesti un barbat cum trebuie this days si ca 90% inseala si etc.totusi asta nu inseamna ca toti.legat de doctori...cum spuneam nu stiu nimic.nu m-am ars dar m am indragostit rau de doctorul meu.mie mi s-a parut un barbat cu capul pe umeri,decent si nu mi-a facut deloc avansuri,din contra s-a comportat foarte profi cu mine si are o prestanta care impune respect si te tine cumva la distanta.cred ca il admir atat de mult pentru ca il vad ca pe figura paterna ideala(lucru ce mie mi-a lipsit).intre noi e o diferenta de varsta considerabila lucru care ma atrage.as avea atat de multe de invatat de la el si ar fi cu totul diferit de ce am avut eu pana acum(relatii cu tipi oarecum apropiati de varsta mea cu aspect fizic pe gustul meu).totusi eu vad in ochii lui bunatate si modestie si mi-ar parea rau sa fie cum scrieti voi pe aici ca sunt doctorii.nu m-a atras aspectul lui fizic.m-a atras exact ce am spus ca am vazut in ochii lui plus faptul ca il consider un barbat puternic si inteligent.l-am vazut si in relatiile cu cateva asistente si niciodata nu intrece masura sau sa fie libidinos cum sunt unii doctori.stiu ca frumusetea,tineretea,faptul ca vreau sa evoluez alaturi de el,admiratia si chiar iubirea mea nu vor fi de ajuns.totusi......imi place sa visez:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu trebuie sa generalizăm! Eu te înțeleg perfect deoarece nu demult si eu eram in aceeași situatie...acum lucrurile au evoluta si sunt fericita!

      Ștergere
  13. exact cu ai spus,nu toti dr-ii sunt asa,normal,atata doar ca sunt barbati in general,la asta m am referit!am comentat aici,vizavi de titlul articolului,eu oricum am o parere f.proasta despre barbati,la m odul general.sunt de 40ani,am trecut prin f.multe experiente nefericite,plus am lucrat cu zeci de barbati prin natura meseriei(medicina alternativa)si te rog sa ma crezi,ca stiu despre ce vorbesc!plus,acum am f.parasita de cel cu care am trait multi ani,pana de sarbatorile astea!poate exagerez,pe fondul atator probleme de suflet,dar si eu...am visat,am iubit,am daruit si am vrut sa cred ca exista IUBIRE,dar dupa ....atatea.....nu mai cred in asa ceva!nu pot sa mai visez frumos,pt.ca ,parca cand,,te trezesti,asa ca dimineata,totul dispare!a fost un vis....si atat!ani,daruiti unei persoane pt.care am facut multe din iubire si......e f.f.dureros .....si mai ales.acum in perioada asta!dar eu iti doresc multa iubire,daca visezi frumos si crez,i, poate sa fii o persoana norocoasa,care sa aiba o viata mai usoara sufleteste,vorbind!pe lumea asta problemele de ordin material,de orice natura,te ingrijoreaza,dar nu dor!ptm.ine cel putin,problemele de suflet,conteaza si astea cred eu,ca dor cu adev,si ti schimba multe in intreaga fiinta!SA FII IUBITA,DORITA,APRECIATA,RESPECTATA,iti doresc din tot sufletul!si scuze,daca am parut ca vreau sa spulber visele....multora,dar....viata....momentul asta,al meu!!!!un nou an,cu fericire si imipliniri,iti doresc!cele de suflet sa ti se implineasca,pt.ca celelalte,vin ele...mai usor!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.