Horoscop Capricorn ianuarie 2014

Horoscopul Capricornului ianuarie 2014 ia in considerare o multitudine de aspecte astrale, ce se focalizeaza, in general, asupra unei sporite temeritati si increderi in tine insuti, a unei intense interactiuni sociale si a unor favorabile perspective din punct de vedere financiar.

Conjunctia Soarelui cu Pluton din 1 ianuarie 2014 te insufleteste cu o mare incredere in tine insuti, ce nu lasa loc interferentei altor oameni in telurile tale prioritare. Cei din jur pot simti peste masura intentia ta de a-i domina, asa ca incearca sa o lasi mai moale, si sa nu iti impui cu orice pret punctele de vedere. Daca iti pierzi firea, poti ajunge in pragul unor fierbinti certuri, ale caror consecinte le vei resimti mai tarziu. Daca te orientezi catre o ameliorare a unor resurse interioare, iti poti folosi cu succes marea energie ce te strabate.

Luna noua aparuta pe 1 ianuarie in Capricorn si intaia ta casa te sprijina cu vigoare sa iti imputernicesti sinele prin renuntarea la niste paguboase obiceiuri. Lasa deoparte lucrurile nefolositoare din viata ta si, nu te sfii sa incerci a te angaja pe noi drumuri ale destinului si a arunca peste bord niste obsesii ale trecutului. Este vremea sa iti materializezi cele mai profunde nazuinte si sa ajungi la o mai generoasa viziune despre tine insuti.

Pe 3 ianuarie 2014, cuadratul Soarelui cu Marte te imboldeste sa fii pe primul loc in orice domeniu al vietii, sa te lasi calauzit de un notabil curaj in tot ceea ce faci. Inca o data, se impune sa nu calci in picioare mandria celor din jurul tau, dand astfel motive de invidie si resentimente. Nu iti da pe fata sentimentele si incearca sa gasesti mereu un mijloc de a te elibera de stres.

Tot pe 3 ianuarie, Mercur in opozitie cu Jupiter iti aseaza in fata largi orizonturi, indepartandu-te de detalii ale traiului zilnic sordide dar nu chiar lipsite de semnificatie. Nu permite ca graba sa iti strice treaba! Nu te pripi sa dari peste niste trepte ale evolutiei tale si a-ti cladi niste proiecte neindeajuns de stabile ori bine gandite. Desi unele persoane pot sa-ti infraneze optimismul in exces, ele nu fac decat sa iti atraga atentia asupra adevarurilor crude ale existentei ori a unei maniere prea arogante de a-ti croi drum prin viata.

O alta opozitie, dintre Soare si Jupiter, marcheaza ziua de 5 ianuarie 2014 drept una a entuziasmului si dorintei de a te bucura pe deplin de viata. Ai tendinta de a cauta o sporita libertate, putand astfel pierde sau refuza niste promitatoare oportunitati. Utilizeaza aceasta zi mai curand pentru a analiza daca te atasezi de persoane si circumstante cu adevarat folositoare, si pentru a-ti releva un autentic echilibru intre excese si deficiente ale destinului tau. Credintele tale interioare sunt pe cale de a iesi la lumina, dand nastere unor confruntari cu persoane din imediata ta apropiere.

Sextilul lui Mercur cu Saturn din 6 ianuarie te ajuta sa-ti controlezi gandurile, sa te ocupi cu precizie si discernamant de tot ce ai de facut, si sa intampini cu prudenta orice noua veste sau informatie din mediul inconjurator. Comunicarea cu ceilalti este axata pe o mai mare seriozitate, iar ideile iti sunt strabatute de realism si simt practic. Incerca sa nu iti pierzi timpul cu prea multe lucruri de amanunt nesemnificative. Intalnirea cu cineva influent pare a-ti sugera o noua cale de dezvoltare personala.

Pe 8 ianuarie 2014, conjunctia dintre Mercur si Venus iti da dulceata limbii si te inzestreaza cu umor si o rara putere de convingere. Esti atras de aspecte ale existentei tinand de arta ori de o frumusete desprinsa de ritualurile sordide de zi cu zi. Poti investiga noi cai de a profita de micile si nebanuitele placeri ale vietii.

Ai inclinatia de a fi mult mai responsabil odata pe 11 ianuarie, gratie sextilului lui Venus cu Saturn. Obligatiile si sarcinile zilnice nu ti se mai par a fi impovaratoare atata timp cat isi arata adevaratele sensuri. Sansa de a te alia cu cineva asemeni tie in aspiratii si idealuri poate fi extrem de promitatoare, inclusiv in dragoste. Preferi a-ti petrece timpul mai cu seama in mijlocul unor prieteni intimi decat printre oameni de care te leaga conventii superficiale. Ai capacitatea de a intelege ce este realmente de valoare in existenta ta.

Conjunctia Soarelui cu Venus din aceeasi zi de 11 ianuarie 2014 te indruma pe mai departe catre ceea ce iti face placere ori te reprezinta in mod autentic. Posezi abilitatea de a pune capat discordiilor din preajma ta si a pasi pe un drum al armoniei interioare, conform cu nazuintele tale cele mai dragi.

Tot pe 11 ianuarie, Soarele in sextil cu Saturn iti focalizeaza atentia asupra unor obligatii pe care nu le mai poti amana multa vreme. Este vorba, cu precadere de promisiuni facute unor persoane apropiate sau de planuri personale pe care le impartasesti cu altii.

O navalnica sensibilitate emotiva iti da tarcoale pe 16 ianuarie 2014, ca urmare a cuadratului dintre Venus si Marte. Poti reactiona excesiv, disproportionat fata de relativa importanta a lucrurilor ce nu iti sunt pe plac in aceasta zi. Ai iarasi tandinta de a-ti pune mai presus de orice nevoile si placerile personale si a nu tine seama de dificultatile unor oameni apropiati. Canalizeaza-ti vitalitatea catre ceva ce te pasioneaza sau te preocupa cu prisosinta!

Luna plina rasarita pe 16 ianuarie in cerurile Racului te indeamna sa pui capat unor certuri ori neintelegeri cu membrii ai familiei, mai cu seama ca ai predispozitia de a vedea relatiile cu acestia dintr-o noua si profunda pespectiva. Desi ai la indemana niste mijloace prielnice de a face compromisuri si a apela la negocieri, uneori se impune luarea unei masuri radicale, capabila a taia raul de la radacina.

Interactiunea cu ceilalti este sprijinita de un notabila intuitie si forta imaginativa incepand cu 31 ianuarie 2014, sub impactul calatoriei lui Mercur in Pesti si a treia casa a Capricornului. Emotivitatea te poate determina sa sari cu prea mare usurinta de la un lucru la altul, fara a te ajuta sa te concentrezi asupra vreunui proiect pe termen lung. Este posibil, de asemeni, sa fii mereu pe drumuri, in calatorii sau scurte voiaje tinand de afacaeri ori socializare. Ai la dispozitie un interval de timp oportun comunicarii si initierii unor actiuni hotaratoare pentru viata ta.

Incepand cu aceeasi zi de 31 ianuarie, iesirea lui Venus din aspect retrograd in Capricorn si prima ta casa te indruma catre o benefica obiectivitate in relationarea cu oamenii. Ai ocazia de a profita consistent de contactele umane pe care nu le-ai neglijat, mai ales ca stii cum sa iti pui in cea mai buna lumina personalitatea si obiectivele esentiale. Cu cat tii mai mult cont de valorile veritabile ale sinelui tau, cu atat mai mult ai de castigat pe plan social, profesional si personal.

Horoscop Capricorn ianuarie 2014 - Dragoste

Afectivitatea ori nevoia de iubire isi spun din plin cuvantul pe 16 ianuarie 2014, sub efluviile Lunii pline din a saptea casa a Capricornului. Este timpul sa-ti aduci relatia de dragoste la un mai inalt nivel, mai ales daca esti de curand casatorit. Ar fi cazul sa lasi deoparte egoismul si sa intelegi si punctul de vedere al persoanei iubite. Oricum, iti este mai usor sa-ti marturisesti sentimentele si sa nu mai lasi loc nici unei ambiguitati.

Horoscop Capricorn ianuarie 2014 - Bani si cariera

In mod clar, 11 ianuarie este o zi de rascruce in prima luna a anului 2014. Tot acum debuteaza tranzitul lui Mercur in Varsator si a doua casa a Capricornului, ce iti inspira novatoare idei de a face bani si a-ti asigura stabilitatea financiara pe termen lung. Comunicarea cu ceilalti se distinge printr-o mare eficienta, in special in decursul unor calatorii de afaceri ori in interes de serviciu.

Pe 16 ianuarie 2014, Luna plina din Rac si a saptea ta casa pune accentul asupra unor parteneriate de reala egalitate din profesie si afaceri. Roadele unei sincere asocieri pe plan financiar tind a se faca simtite intr-o mai mare masura decat te-ai fi asteptat.

Setea de cunoastere, de a trece prin noi experiente si a apela la inovative idei se manifesta odata cu 20 ianuarie mai cu seama pe plan material. In acest fel se face simtit tranzitul Soarelui in Varsator si a doua casa a Capricornului. Se impune sa dai dovada de o cat mai mare flexibilitate, avand astfel sansa de a intrezari noi metode de a face bani prin afaceri sau chiar prin sporite straduinte la serviciu. Nevoia de siguranta materiala pare a-ti fi din ce in ce mai mult satisfacuta, dar este necesar sa-ti supraveghezi atent impulsul de a te lansa in costisitoare cheltuieli, aparent indispensabile.

Pe data de 31 ianuarie, Luna noua, ivita pentru a doua oara in aceasta luna, cu acest prilej in Varsator, revarsa o prospetime si o ingeniozitate iesite din comun asupra sferei tale financiare. Mai mult ca oricand, prietenii par a-ti fi de ajutor in promovarea si eficientizarea unor initiative personale de marire a veniturilor din sfera profesioana si cea de afaceri. Daca te desprinzi de niste obiceiuri inveterate, ai sansa de a-ti trasa o inspirata balanta financiara pentru noul an.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2013-2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn decembrie 2013

Horoscop Capricorn 2014
Horoscop Capricorn ianuarie 2014 Horoscop Capricorn ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 15, 2013 Rating: 5

7 comentarii:

  1. Sa inteleg ca sunt un Capricorn..norocos in ianuarie????
    Sa ninga cu bani :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu vor fi troiene, macar o sa fulguiasca. Depinde de fiecare Capricorn in parte.

      Ștergere
  2. multumesc,pt.informatie,diana!astept,varsatorul!sa ninga cu sanatate multa,cu iubire cat cuprinde si intelepciune spirituala!sa ninga cu bani?metaforic vorbind s ar omori oamenii pt.ei,cum de fapt oricum se omoara!oriunde in jur aud doar dorinte de bani,bani,bani!sa dea d zeu,bani vagoane,pt.cei care sii doresc,atat!ce pot sa zic altceva,pt.ca sunt oameni pt.care BANII,sunt ratiunea de a trai!sa fie sanatosi,se se bucure de ei si maricel sa ninga cu bani,asa cum va doriti!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. da!si eu vreau iubire multa!sa ninga cu iubire,ca banii vin,se duc!iubirea,implineste sufletul!daca mai exista si asta!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.