Horoscop chinezesc 2014 - Cocos

In horoscopul chinezesc 2014 trebuie sa se tina seama de faptul ca atat Cocosul, cat si Calul (sub semnul caruia se desfasoara noul an chinezesc), sunt animale de ferma. Recunoscut drept capetenie a ograzii, Cocosul nu se simte atasat de Cal, vazandu-si amenintata pozitia din pricina prestantei si nobletii acestuia. Potrivit traditiei celor cinci elemente chinezesti, Cocosul face parte din zodiile de metal, iar Calul din cele de foc. Focul are capacitatea de a topi metalul, acesta fiind motivul pentru care Cocosului ii este teama de Cal.

In pofida acestui lucru, Cocosul este daruit cu noroc in anul chinezesc al Calului. Steaua Fericirii si Steaua Paradisului tranziteaza impreuna in 2014 sectorul astrologic al Cocosului, vestind numeroase oportunitati, mai cu seama in viata sentimentala.

Horoscopul chinezesc al carierei Cocosului in 2014

Conform astrologiei chinezesti, Calul este caracterizat in special de foc, element asociat cu Steaua Carierei nativilor din acest semn zodiacal. Focul le aduce acestora mai multe responsabilitati si sarcini suplimentare in anul ce vine. Pamantul, cel de-al doilea element specific Calului, sugereaza un important sprijin oferit in viata profesionala. Steaua Lunii, prezenta in 2014 in zona astrologica a Cocosului, denota ca persoana care te ajuta sau te protejeaza in cariera poate fi o femeie. Din aceasta cauza, relatiile profesionale constitue o prioritate pentru Cocos in anul chinezesc al Calului. Fara interventia viguroasa a altor oameni, nativii din Cocos par a face fata cu greutate presiunii exercitate asupra lor de catre Calul de foc.

Horoscopul chinezesc al banilor Cocosului in 2014

2014 este anul Calului de Lemn. Lemnul este asociat cu banii Cocosului. Drept urmare, persoanele nascute in aceasta zodie au prilejul de a-si imbunatati vadit situatia financiara. Tot ce au de facut este sa infranga incapatanarea Calului, sa-i stapaneasca pornirile naravase si sa-l domesticeasca. Asta inseamna ca oamenii nascuti in Cocos trebuie sa dea dovada de mult curaj, sa nu se dea inapoi din fata eforturilor si sa-si puna la bataie intreaga energie pentru a castiga bani. Pe de alta parte, nu li se recomanda sa se lase in voia lacomiei! Daca procedeaza in acest fel, risca ca stridenta impulsurilor lor sa-l scoata pe Cal din sarite, determinandu-l sa ii atace cu ferocitate. In acest caz, chestiunile financiare pot implica probleme cu justitia. Lemnul este, de asemeni, conectat cu Steaua Fericirii. Din acest motiv, daca obtii venituri mai mari, tinzi a descoperi noi ori mult visate surse de fericire in viata!

Horoscopul chinezesc al dragostei Cocosului in 2014

Conform sistemului celor cinci elemente din astrologia chinezeasca, conexiunea Cocosului cu zodia Calului nu are mari implicatii in viata amoroasa a celui dintai. Cu toate acestea, oamenii nascuti in semnul Cocosului par a fi fi insotiti de noroc in iubire, gratie prezentei Stelei Afectiunii in regiunea lor astrologica. Ei tind a fi extrem de populari in sfera sociala, avand astfel sansa de a intalni mai multi potentiali parteneri de cuplu.
Lemnul caracteristic anului 2014 este prielnic mai ales barbatilor, atat in viata sentimentala, in general, cat si in perspectiva unei casatorii.
In acelasi timp, tranzitul Stelei Dragostei in Cocos le netezeste drumul celor nascuti in aceasta zodie catre construirea unei relatii de iubire profunde, ce poate duce frecvent spre o logodna ori o nunta. Efectele combinate ale Stelei Afectiunii si Stelei Dragostei nu ii favorizeaza totusi pe cei casatoriti. Daca unii din acestia se lasa atrasi intr-o aventura extraconjugala, ei risca sa piarda mari sume de bani sau sa ajunga in pragul divortului.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Cocosului in 2014

Tensiunea existenta in viata profesionala poate avea un mare impact asupra starii de sanatate a Cocosilor. Conjunctura astrala din 2014 lasa sa se intrezareasca o boala ori o afectiunea minora, ce poate fi depasita fara probleme atata timp cat nativii din Cocos isi supravegheaza cu grija tonusul fizic si mental, si isi acorda suficient timp pentru odihna si relaxare. Cei mai in varsta trebuie sa se fereasca de necazuri tinand de sistemul respirator, de gat si plamani. Calatoriile indepartate nu sunt indicate pentru Cocosii suferinzi in anul Calului de Lemn.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Cocos Horoscop chinezesc 2014 - Cocos Reviewed by Diana Popescu on decembrie 11, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Nu ar fi trebuit sa fie horoscopul pentru Oaie???

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu inteleg de ce citesc despre Cocos la horoscopul pentru Oaie??? Se poate, va rog, sa corectati??? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot Horoscop chinezesc 2014 - Cocos se deschide.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.