Horoscop chinezesc 2014 - Sarpe

Conform horoscopului chinezesc 2014, Sarpele nu mai este stanjenit de numeroasele tabuuri, oprelisti, ce i-au fost asezate in fata in 2013, un an care, culmea, a fost sub semnul acestui semn zodiacal. 2014 este anul chinezesc al Calului. Atat aceasta zodie cat si cea a Sarpelui sunt caracterizate de foc in traditia chinezesca a celor cinci elemente, ceea ce nu poate fi decat de bun augur pentru oamenii nascuti in Sarpe.

Steaua Banilor, cea a Inteligentei si cea a Dragostei strabat impreuna zona astrologica a Sarpelui in noul an, promitand mari oportunitati in cariera, in sfera financiara si in viata sociala. Anului Calului este favorabil unei reorientari de ansamblu a intregii tale existente. Nativii din Sarpe trebuie sa invete de la Cal sa se miste mai repede si sa sara in zbor peste piedicile din viata cotidiana, ajungand la un mai inalt nivel al dezvoltarii individuale si familiale.

Horoscopul chinezesc al carierei Sarpelui in 2014

Eforturile, disciplina si perseverenta din anul trecut sunt pe cale a-si arata roadele in 2014, anul Calului de Lemn. Lemnul este asociat cu educatia si mintea Sarpelui, asa ca nativii din aceasta zodie au prilejul de se bucura de o gandire efervescenta, care, impreuna cu armonioasele relatii cu cei din preajma lor, ii poate aduce in preajma unei notabile avansari in cariera. Gratie Stelei Banilor, ei tind totodata a beneficia de un salariu mai mare.
Daca esti la scoala ori lucrezi intr-un domeniu legat de invatamant pari a avea parte de semnificative realizari.

Horoscopul chinezesc al Banilor Sarpelui in 2014

Daca in anul trecut oamenii nascuti in Sarpe au avut o situatie financiara fragila, in 2014 evolutia favorabila din sfera profesionala vesteste niste venituri stabile si consistente. Limpezimea mintii si afluxul de creativitate pe care il au la dispozitie le inlesneste initierea unui promitator proiect financiar. Pe de alta parte, nu este exclus sa aiba sansa de a gasi un nou job, mult mai bine platit. Investitiile raman riscante si in noul an, necesitand o continua focalizare si analiza.

Horoscopul chinezesc al dragostei Sarpelui in 2014

Potrivit horoscopului chinezesc, Calul si Sarpele au o relatie de puternica si reciproca atractie din pricina focului. De asemeni, Steaua Dragostei ofera noroc Sarpelui in viata sentimentala. Daca esti singur, a venit timpul sa te implici cat mai mult in activitatile si evenimentele sociale, astfel incat sa iti oferi mai multe sanse de a-ti gasi un suflet pereche. Daca esti deja angajat intr-o legatura de cuplu sau esti casatorit, conexiunea ta afectiva tinde a se adanci si a-ti darui numeroase delicii si satisfactii. In cazul in care incerci sa mentii relatii amoroase cu mai multe persoane in acelasi timp, esti pandit de mari necazuri!

Horoscopul chinezesc al sanatatii Sarpelui in 2014

In anul ce vine se intrezaresc semnele unei usoare afectiuni, ce nu ar trebui sa creeze mari probleme ori ingrijorari. Atata timp cat Sarpele isi pastreaza bunele obiceiuri de a dormi cat trebuie, a se hrani sanatos si a nu evita exercitiul fizic, el se poate reface repede dupa orice usoara boala. In special, nativii mai in varsta trebuie sa evite o calatorie indelungata in timpul verii.
2014 este anul Calului de Lemn. Calul este stapanit de foc, iar lemnul ajuta focul sa arda mai mult. Sarpele este si el un semn zodiacal de foc. Este posibil, asadar, ca nativii din aceasta zodie sa fie strabatuti de prea mult foc ori prea putina apa in 2014. In cel dintai caz, pot apare probleme asociate cu sistemul cardiovascular, in cel de-al doilea caz dificultati legate de vezica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Sarpe Horoscop chinezesc 2014 - Sarpe Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Foarte interesant acest horoscop. Nu stiu daca sa cred, sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am aflat ca am cancer stadiul 3 c, sunt in proces de divort si partaj, am probleme cu sotul in privinta copilului si sunt si somera, nu se potriveste absolut de loc horoscopul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. draga mea, hai sa vedem cum te pot ajuta sa iesi din necazurile astea

      Ștergere
    2. Nu pot promite nimic, dar pot sa iti auc niste oameni alaturi (sper)!

      Ștergere

Un produs Blogger.