Horoscop chinezesc 2014 - Tigru

Potrivit horoscopului chinezesc al Tigrului, ferocele, carnivorul animal pare a se intelege bine cu Calul, semnul zodiacal ce guverneaza anul 2014. In traditia chinezeasca a celor cinci elemente, Calul este inzestrat mai ales cu foc, iar Tigrul cu lemn. Intrucat ajuta focul sa se arda, sa se dezvolte, lemnul este considerat a fi “mama” elementului foc. Elementele primare chinezesti de tip mama – copil nu au cum lupta unul impotriva celuilalt si, din aceasta cauza, Tigrul si Calul tind a se intelege si a conlucra.

In pofida bunelor auspicii de mai sus, Tigrii par a fi afectati in noul an de ghinionista Stea a Stafiei. Din aceasta pricina, destinul Tigrului in 2014 pare a impleti lucrurile bune cu cele rele. Cu toate ca, adeseori, aproape totul pare a merge in favoarea lor, nativii din aceasta zodie trebuie sa fie atenti la orice fel de “stafie”, la orice fel de persoane ipocrite ce pot urzi in secret planuri impotriva lor, motivate de invidie sau reavointa. In concluzie, se impune ca Tigrii sa nu se culce pe laurii succeselor sau sa se lase orbiti de marile lor impliniri.

Horoscopul chinezesc al carierei Tigrului in 2014

Lemnul, elementul specific al Tigrului, este asociat cu arborii ori copacii. Focul caracteristic Calului reprezinta energia si lumina solara, ce ajuta la cresterea si inaltarea arborilor. Sprijinit de Cal, Tigrul isi poate imbunatati abilitatile profesionale si largi sfera de influenta din cariera. 2014 este anul Calului de Lemn, acest aspect favorizand invigorarea nativilor din Tigru. Este un indiciu al impunerii calitatii de lider, oamenii din preajma fiind mereu gata sa adere la opiniile tale ori sa se alieze telurilor tale. Ai la indemana o vreme prielnica revarsarii creativitatii, utilizarii acestui talent pentru a te impune sau afirma. Steaua Veniturilor ce rasare in 2014 in teritoriile Tigrului vesteste, de obicei, o sporire notabila a resurselor financiare provenite din munca, ori oportunitatea unei promovari in cariera.
Focul Calului constitue elementul copil al lemnului Tigrului si nu trebuie neglijat ca parintii isi focalizeaza frecvent energia catre bunastarea odraslelor lor. Totodata, Calul este vazut drept o Stea a calatoriei. Iata de ce Calul pare a mentine foarte ocupat, pana la pragul extenuarii, Tigrul in decursul noului an. Daca volumul tau de munca creste in 2014, acest lucru este cat se poate de normal si iti prilejuieste recunoasterea meritelor de catre cei din preajma ta.

Horoscopul chinezesc al banilor Tigrului in 2014

In anul ce vine, banii Tigrului provin in special din salariu ori venituri realizate prin mijloace profesionale, ei neavand cum cade din cer, a fi rezultatul unor mari investitii si riscuri financiare. Pentru a-ti mari contul din banca este necesar sa iti pui la treaba energia si resursele interioare, sa te straduiesti si sa perseverezi la serviciu.
Calul este asociat cu focul si, intr-o mai mica masura, cu pamantul, acesta din urma fiind conectat cu banii Tigrului. Bunele relatii pe care le intretii iti pot oferi ocazia de a face unele investitii, ce nu te pot umple insa de bani peste noapte. Se impune sa controlezi mereu cu grija ce se intampla cu investitiile tale pentru ca, din nou, Steaua Stafiei iti da tarcoale, incercand sa iti ingradeasca sau fure oportunitatile legate de bani. In general, daca te canalizezi asupra carierei, nu au de ce sa te framanti din punct de vedere financiar.

Horoscopul chinezesc al dragostei Tigrului in 2014

Viata amoroasa este norocoasa nativilor din Tigru in 2014. Daca esti apropiat de cinvea special, este timpul sa-ti aprofundezi relatia si sa o aduci la un mai inalt nivel de impartasire afectiva. Cele mai bune alegeri ale tale in 2014 tind a fi cu oamenii nascuti in Cal si Caine. Alaturi de astfel de persoane iti este foarte usor sa te implici intr-o noua poveste de dragoste.
Daca relatia ta de cuplu este instabila, ar fi indicat sa fii cu ochii pe cineva care se straduieste sa semene discordie intre tine si persoana iubita. Trebuie sa iti construiesti legatura de dragoste in mod constant, si sa nu lasi deloc flacara sentimentelor sa se micsoreze, in caz contrar un rival stiut sau nestiut fiind pe cale sa iti provoace mari necazuri.

Horoscopul chinezesc al sanatatii Tigrului in 2014

Nativii din acest semn zodial sunt plini de energie in anul Calului de Lemn. Starea de buna dispozitie ce pare a te stapani in majoritatea timpului este intarita de armonioasa interactiune cu cei din imediata ta apropiere. Activitatile in aer liber si calatoriile tind a fi la ordinea zilei, un lucru benefic pentru starea de sanatate, dar care iti recomanda sa conduci cu precautie in cazul in care posezi o masina. Se spune ca intr-o astfel de conjunctura astrala esti predispus sa te ranesti mai cu seama la maini si la picioare. Daca ai cumva probleme legate de sistemul digestiv si cel cardiovasculat nu intarzia sa te duci la doctor.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in Anul Calului de Lemn in functie de anul tau de nastere in Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop 2014 - Toate zodiile

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014

2014 – Anul chinezesc al Calului Verde de Lemn
Horoscop chinezesc 2014 - Tigru Horoscop chinezesc 2014 - Tigru Reviewed by Diana Popescu on decembrie 03, 2013 Rating: 5

8 comentarii:

  1. of,doamne!sunt varsator dar si tigru in zodiacul chinezesc.se pare ca in drag.anul viitor sunt probleme in ambele zodiace,la varsator!offf,doamne!diana draga as vrea o astrograma personala daca s ar putea.sunt nascuta in 4.02.1974.ascendent capricorn.tare as vrea sa ai timp sa mi faci pe anul viitor o astrograma si sa mi zici si modalitatea de plata.daca se poate,evident!oricum eu iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare,
    vin din partea unui proiect de filme online si suntem interesati de o colaborare ( link enchange ) cu site-ul dvs.
    www.dizplay.ro
    http://www.gtop.ro/stat/www.dizplay.ro
    Daca sunteti interesati asteptam un raspuns la contact@dizplay.ro

    Cu stima,
    Serban Ana Maria (Echipa DiZplay.Ro).

    RăspundețiȘtergere
  3. pt.tigriii,se pare ca nu va fi un an f,bun!vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne, nu cred ca sunteti tigri. Este extraordinar anul care urmeaza! Sunt tigru si leu. Tigrilor adevarati le urez vant bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. hello!sunt tigroaica,nascutta in 1974!in dragoste sper sa fie mai bun anul asta,anul trecut a f.dezastru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BA DA<draga zau ca suntem,TIGRII!DOAMNE DA NE NOROC IN LOVE<in anul acestapoate mi gasesc un TIGRU si eu,desi nu prea merg 2tigrii,impreuna,dar as incerca!sa fiti iubiti de tigrii sau nu!

      Ștergere
  6. aas dori sa stiu daca mama mea dragon de pamint mai avea zile sa traiasca deorece a decedat pe 24 decembrie 2013 din pacate si nu imi gasesc linistea nici acum era nascuta pe 07/09/1928 botosani astept mesaj la deepstar52@yahoo.co.uk

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.