Horoscop decembrie 2013 pe scurt

Daca in horoscopul lunii decembrie 2013, Mercur astampara cumva imboldurile navalnice ale lui Sagetatorului, iar Marte nu are cum sa nu tulbure armonia Balantei, numeroase aspecte astrale din Capricorn ne sugereaza sa tragem invataminte din noile si vechile experiente de viata. Iata, pe scurt, la ce se pot astepta nativii din toate zodiile in horoscopul lunii decembrie 2013:

Horoscopul Berbecului decembrie 2013 pune accentul asupra comunicarii, libertatii individuale, reputatiei sociale, limpezirii unor indoieli din relatiile de parteneriat si implicarii profunde in viata profesionala.

Horoscopul Taurului decembrie 2013 insista asupra intelegerii patrunzatoare a oamenilor din preajma si a propriului sine, a reevaluarii si eficientizarii resurselor interioare si a unei abordari practice, realiste a existentei.

Horoscopul Gemenilor decembrie 2013 anticipeaza o intensa interactiune cu cei din jur, mobilizarea constructiva si realista catre ambitioase obiective, precum si o bogata viata si incitanta sentimentala.

Horoscopul Racului decembrie 2013 lasa sa se intrevada o constanta preocupare pentru starea de sanatate, o intensa interactiune cu partenerii din diverse sfere ale existentei, o viata amoroasa plina de dramatism si o senina viata profesionala.

Horoscopul Leului decembrie 2013 prefigureaza o constanta atitudine pozitiva fata de viata, o fericita integrare printre oameni si o efervescenta creativitate, o bogata viata amoroasa si o ambitioasa implicare in sfera profesionala.

Horoscopul Fecioarei decembrie 2013 vesteste o fericita apropiere afectiva de familie si oamenii dragi, o creativitate de zile mari pusa in slujba unor realiste obiective, o viata sentimentala senina si o serie de neasteptate oportunitati financiare.

Horoscopul Balantei decembrie 2013 lasa sa se intrezareasca o serie de confruntari implicite si explicite dintre modul tau de viata actual si cerintele viitoare ale sinelui, persoanei iubite, ori copiilor pe termen lung. Adaptabilitatea si flexibilitatea de a te indrepta catre oportunitati neobisnuite isi poate spune cuvantul asupra proiectelor tale individuale ori familiale pe termen lung.

Horoscopul Scorpionului decembrie 2013 marturiseste despre o constanta focalizare asupra nazuintelor tale materiale si sociale, inlesnita mai ales de observarea atenta a realitatii si interactiunea cu oamenii din sfera ta de influenta.

Horoscopul Sagetatorului decembrie 2013 anunta o perioada de efervescenta a mintii,  inventivitate dar si reconciliere cu cei din jur. Atat dragostea cat si domeniul financiar al existentei promit a fi reale surse de satisfactie.  

Horoscopul Capricornului decembrie 2013 indica o impunere viguroasa a personalitatii in viata sociala si personala, clarificarea si ameliorarea relatiilor cu oamenii din imediata ta propiere, precum si despre o dramatica ori contradictorie viata amoroasa si profesionala.

Horoscopul Varsatorului decembrie 2013 anticipeaza o vreme dedicata prieteniei si increderii in tine insuti, regasirii valorilor esentiale ale fiintei tale si aplecarii asupra unor necesare bilanturi si planuri de viitor.

Horoscopul Pestilor decembrie 2013 anticipeaza o serie de oportunitati bazate pe marile resurse oferite de imaginatie, intuitie si prietenie, o benefica apropiere de familie, si o intensa activitate profesionala si financiara.
Horoscop decembrie 2013 pe scurt Horoscop decembrie 2013 pe scurt Reviewed by Diana Popescu on decembrie 06, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.