Horoscop Gemeni ianuarie 2014

Horoscopul Gemenilor ianuarie 2014 insista asupra unei nestavilite tendinte de a te rupe de inertia cotidiana, a te inalta deasupra limitarilor impuse de lumea interioara si cea exterioara, si a te regasi intr-o generoasa, promitatoare focalizare spre viitor.

Luna noua ivita pe 1 ianuarie in Capricorn tinde a te ambitiona sa te lepezi de niste obiceiuri ori tabieturi ce iti sunt dictate de zona subconstienta a fiintei tale, cu atat mai mult cu cat acestea iti infraneaza si iti deformeaza planurile esentiale pe termen lung. Daca te hotarasti cu adevarat sa faci acest lucru, nu o sa-ti fie tocmai usor. Este vorba despre o transformare dureroasa, un fel de moarte si renastere, ce se intampla adeseori sub influenta acestei Luni noi.

Tranzitul lui Mercur in Varsator si a noua casa a Gemenilor iti orienteaza, din 11 ianuarie 2014, setea de cunoastere si nazuinta de a te deschide spre nou catre indepartate teritorii geografice, culturale sau spirituale. Gandirea alerta care te caracterizeaza acum poate fi pusa cu succes la treaba prin studiu si invatare. Ai oportunitatea de a-ti planifica o lunga ori o scurta calatorie, ori chiar de a pleca cat de curand spre alte meleaguri.

Confruntarea cu simtaminte legate de aprecierea propriei persoane pare a capata intaietate pe 16 ianuarie, sub impactul Lunii pline aparute in cerul Racului. Poti simti nevoia de a-ti dovedi valoarea intrinseca dar si cea financiara, mai ales familiei, pentru a aplana sau a pune capat unor discutii care te-au deranjat in ultima vreme. Pe de alta parte, poate fi necesar sa te dai drept exemplu, fara o falsa modestie, unei rude care are nevoie de sprijin si incurajare.

Incepand cu 20 ianuarie 2014, tranzitul Soarelui in Varsator si a noua casa a Gemenilor amplifica tendintele mercuriene, continuand a te focaliza spre noi perspective despre lume si despre tine insuti. Poti comunica intens cu oameni de pe alte meridiane, direct sau prin intermediul internetului. Activitatile asociate cu studiul sunt pe mai departe favorizate. Senzatia de libertate interioara care te insufleteste iti poate fi de folos intr-o discutie nemijlocita, neconventionala, cu unul din parinti, cu un sef de la serviciu, sau cu o respectata persoana mai varstanica. Treci printr-o perioada oportuna punerii la punct unor proiecte realiste, de anvergura, pe termen lung.

Obiectivele generoase legate de un viitor indepartat nu inceteaza a fi la ordinea zilei din 31 ianuarie, ca efect al calatoriei lui Mercur in Pesti. Viziunea practica asupra existentei se impleteste cu o intuitie iesita din comun, cu o mare expresivitate in comunicare si cu o putere de convingere de zile mari.

Extinderea orizonturilor asupra existentei ajunge la o si mai inalta cota tot pe 31 ianuarie 2014, gratie prezentei Lunii noi in Varsator si a noua ta casa. Monotonia traiului cotidian pare a-ti repugna si a te mobiliza sa faci ceva memorabil si original. Aspiri sa iti oferi un nou inceput pe plan spiritual, sa iti evaluezi si modifici credintele personale. Ai din nou ocazia de a sta un timp departe de casa, de a calatori si a intra in contact cu persoane invaluite intr-o rara aura de exotism sau inedit. Este de recomandat sa te ocupi de chestiuni cat mai concrete dar care nu necesita o excesiva atentie fata de detalii.

O oarecare deruta fata de ceea ce iti doresti si te reprezinta cu adevarat este pe cale a se risipi odata cu aceeasi zi de 31 ianuarie, atunci cand Venus iese din turnura retrograda din Capricorn si a opta casa a Gemenilor. Dupa ce reusesti sa iti lamuresti cu claritate obiectivele, aproape nimic nu pare a mai sta in calea ta atata timp cat nu iti pierzi motivatia si ambitia. De asemeni, este esential sa nu iti cheltuiesti eforturile in prea multe directii, ci sa abordezi lucrurile pe rand, in functie de importanta lor.

Horoscop Gemeni ianuarie 2014 - Dragoste

Efluviile Lunii noi rasarite pe 1 ianuarie 2014 in cea de-a opta casa a Gemenilor sunt resimtite mai cu seama in viata amoroasa. Conexiunea cu persoana iubita este invigorata de o fierbinte senzualitate. Iubirea tine neaparat sa coboare din ceruri, a fi cat mai palpabila si a se desfata in lumea celor cinci simturi.

Horoscop Gemeni ianuarie 2014 - Bani si cariera

Pe 16 ianuarie, Luna plina din Rac si a doua casa a Gemenilor isi trimite vibratiile cu precadere catre sfera ta financiara. Este posibil sa termini de achitat ceva, sa finalizezi un proiect finaciar sau ca nivelul veniturilor tale sa se schimbe semnificativ. Supravegheaza-ti inclinatia de a cheltui prea mult doar pentru a te simti bine si a arunca banii pe obiecte nefolositoare, ce ar putea zace curand, uitate, intr-o debara sau o magazie.

Vizita lui Mercur in a zecea ta casa iti prilejuieste din 31 ianuarie o serie de relevatoare discutii despre cariera in general, si optiunile tale profesionale in particular. Inspiratia gandirii te ajuta sa descoperi cai cat mai scurte si eficiente de a-ti implini nazuintele legate de munca. Interactiunea cu colegii si colaboratorii poate fi mult mai fructuoasa decat te-ai fi asteptat.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013-2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni 2014

Horoscop Gemeni decembrie 2013
Horoscop Gemeni ianuarie 2014 Horoscop Gemeni ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 20, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Buna ziua , o adresa de contact aveti. cea de pe site nu este functionala. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Daca doriti sa ne contactati, trebuie sa stiti ca adresa de contact este viabila.
      Multumesc.

      Ștergere
  2. Buna seara, am reinceract sa va contactez, nu este ok adresa, da-ti o adresa functionala. Pentru publicitate va contactez. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma puteti contacta pe www.diane.ro@gmail.com precum si pe godessdiana88@gmail.com
      Multumesc.

      Ștergere

Un produs Blogger.