Horoscop Pesti ianuarie 2014

Horoscopul Pestilor ianuarie 2014 aduce in prim plan relatiile cu prietenii si obiectivele impartasite cu acestia, reflectia, evaluarea si clarificarea unor aspecte ambigue ale universului interior si o treptata redeschidere si comunicare cu lumea.

Pe 1 ianuarie, Luna noua din Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor te ajuta sa-ti faci noi amici si te inspira sa te indrepti spre implinirea viselor tale cele mai ambitioase alaturi de buni prieteni. Se intreve, poate, si o prelungire a petrecerii de Anul Nou? Nu este exclus, totusi, sa renunti la vechi camaraderii, ce nu iti mai spun de mult nimic in privinta afectiunii si sprijinului reciproc. Adeseori, aceasta Luna noua iti ofera oportunitatea de a te manifesta creativ intr-o colectivitate ce tinteste spre o generoasa cauza umanitara.

Nazuinta de a afla cat mai multe despre tendintele tale subconstiente si psihologice poate constitui o intaietate din 11 ianuarie 2014, ca efect al tranzitului lui Mercur in Varsator si a douasprezecea ta casa. Gandirea ti se elibereaza de prejudecati, cu atat mai mult cu cat esti stapanit de un preaplin de imaginatie, spontaneitate si sensibilitate, mai cu seama in comunicarea cu cei din imediata ta apropiere. Poti fi cutreierat de dorinta de a te indeparta de ritmurile sordide ale cotidianului, pentru a te dedica intru totul inaltelor tale idealuri.

Sub efluviile Lunii pline ivite pe 16 ianuarie in cerurile Racului, singuratatea iti repugna si pari a dori sa fii tot timpul inconjurat de oameni, daca se poate, unii care sa te atraga in cat mai spumoase si mai antrenante aventuri. Distractia este la ordinea zilei si, fara un pic de relaxare, nu te simti, pur si simplu, implinit. Ai grija, totusi, sa nu te dedai unor excese, sa nu neglijezi familia sau persoanele indragite. In cel de-al doilea caz, te poti confrunta cu o problema, cu o infierbantata cearta sau o nedorita infruntare. Nu este timpul sa te lansezi in mari proiecte intrucat, in acest fel, este posibil sa te regasesti, putin mai tarziu, implicat intr-o sumedenie de incurcaturi si dificultati.

Din 20 ianuarie 2014, vizita Soarelui in teritoriile Varsatorului si ale celei de-a douasprezecea case a Pestilor reia tendintele lui Mercur din aceeasi zona astrologica. Zonele obscure ale sinelui sau dileme ce pareau trecute sunt pe punctul de a iesi la suprafata. Pari a deveni constient ca trebuie sa scapi de tot ceea ce este demult depasit in viata sau de regrete ce nu isi mai au rostul. Libertatea interioara care iti strabate sufletul si darama oprelistile iluziilor, inhibitiilor, nu se revarsa spre exterior, ci  mai curand te indruma spre singurate si necesitatea de a te pregati temeinic inainte de a-ti afirma, cu nestanjenire, autentica si originala viziune despre lume. Sensibilitatea emotionala si intuitia-ti crescanda te poate, totusi, calauzi spre ajutorarea unor persoane aflate in impas.

Reintoarcerea printre oameni, anuntata de calatoria lui Mercur in Pesti si intaia ta casa, te gaseste, odata cu 31 ianuarie, mult mai sigur pe tine, mai alert in gandire si mai intelept. Desi prudenta nu te paraseste, comunicarea cu ceilalti ajunge la inalte cote, datorita inspiratiei si empatiei cu care esti inzestrat. Nu ai nici o problema in a socializa, a-ti intretine relatiile si a initia noi contacte umane. Exista totusi dezavantajul de a fi preocupat in prea mare masura de detalii, maruntisuri, a nu sesiza o perspectiva de ansamblu si a te apuca de prea multe lucruri deodata, fara a duce vreunul la bun sfarsit. Desi inventivitatea iti e scaparatoare, si esti capabil a emite noi si pline de potential idei, pari a nu te obosi sa le materializezi.

Luna noua aparuta pe 31 ianuarie 2013 in Varsator si a XII-a casa a Pestilor desfide unele aparente ale acestui aspect astral si nu te aduce din nou in pragul insingurarii, ci te incarca cu o energie pozitiva ce se face vadita cu precadere in relatia cu prietenii si oamenii ce-ti sunt aproape. Esti deja lamurit asupra propriei persoane si ai facut destula lumina in subconstientul tau pentru a-ti pastra obiectivitatea si a fi guvernat de un optimism realist. Cu toate acestea, se impune sa fii cat mai prevazator fata de secretele tale si ale persoanelor ce au incredere in tine. Supravegheaza-ti cu grija vorbele, astfel incat sa nu dezvalui mai mult decat vrei!

Daca ai trecut recent printr-o perioada de transformari, de reinchegari si despartiri in prietenie, iesirea lui Venus din aspect retrograd in Capricorn si a unsprezecea ta casa semnifica, incepand cu aceeasi zi de 31 ianuarie, o sporita stabilitate in acest important segment al existentei. Esti in stare sa distingi cu precizie cine iti este alaturi cu adevarat si cine simuleaza ca iti este amic. Se poate sa fi avut niste mari surprize in aceasta privinta, dar faptul ca acum stii pe cine sa te bazezi iti invigoreaza increderea in tine insuti si in obiectivele tale prioritare.

Horoscop Pesti ianuarie 2014 - Dragoste

Viata amoroasa iti surade cu ispititoare promisiuni pe 16 ianuarie sub influenta Lunii pline din a cincea casa a Pestilor. Ai prilejul de a te bucura de o neasteptata oportunitate legata de dragoste, de a te cufunda intr-o idila plina de romantism si pasiune. Nu te lasa, totusi, antrenat intr-o aventura superficiala si lipsita de perspective, chiar daca, la prima vedere, lucrurile par a fi nemaipomenit de frumoase. In acelasi timp, unii nativi din Pesti sunt pe cale sa sfarseasca o legatura de cuplu ce scartaia din toate incheieturile de catava vreme. Chiar daca iubirea presupune responsabilitati, nu trebuie sa iti fie o povara si nimic mai mult! Pe de alta parte, nu trebuie sa fie eliminata posibilitatea unor discutii in familie, fie din cauza ca aceasta nu iti aproba actuala relatie in doi, fie din pricina ca tovarasul de viata (sotul/sotia) tinde a fi la discretia unei excesive gelozii ori posesivitati.

Horoscop Pesti ianuarie 2014 - Bani si cariera

In aceasta luna, viata profesionala nu pare a aduce evenimente majore. Nu simti nevoia sa fii sub luminile reflectoarelor, sa iesi in fata cu orice pret, fiind mai cu seama predispus sa te ocupi cu constiinciozitate de sarcinile incredintate. Inertia si lipsa de concentrare isi pot spune cuvantul, asa ca nu ar fi rau daca ti-ai privi serviciul dintr-un punct de vedere inedit sau innoitor.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diana.ro. 2013-2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Pesti

Horoscop Pesti 2014

Horoscop Pesti decembrie 2013
Horoscop Pesti ianuarie 2014 Horoscop Pesti ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Se poate mai mult despre cariera ,bani,studii? Pentru pesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care parte nu ai inteleso ? eu cred ca e de ajuns
      Multumesc frumos diane

      Ștergere
    2. Multumesc, Robert, dar, in limita reduasa a timpului meu chiar nu reusesc sa multumesc pe toata lumea.

      Ștergere
    3. Si noi iti multumim !!! pop

      Ștergere

Un produs Blogger.