Horoscop Sagetator ianuarie 2014

Horoscopul Sagetatorului ianuarie 2014 anticipeaza o perioada propice comunicarii si intaririi legaturilor cu oameni apropiati sau avand o mare influenta pe plan social si profesional.

O incurajatoare senzatie de stabilitate si pace interioara, ancorarea in acele aspecte ale vietii ce iti confera siguranta in traiul de zi cu zi reprezinta semne indubitabile ale ivirii Lunii noi in Capricorn pe data de 1 ianuarie 2014. Poti renunta la o serie de lucruri care nu se mai conformeaza sistemului tau de valori sau nu iti mai reflecta adevarata personalitate.

Deschiderea catre noi orizonturi ale existentei precum si spiritul inventiv ce te caracterizeaza din 11 ianuarie, gratie tranzitului lui Mercur in Varsator si a treia casa a Sagetatorului, te sprijina in eficientizarea demersurilor tale cele mai ambitioase. Lectura, scrisul, studiile constitue repere principale ale dezvoltarii tale personale. Te poti bucura de mari oportunitati datorita conversatiilor cu rudele, amicii si colegii de la serviciu.

Luna plina rasarita pe 16 ianuarie 2014 in cerurile Racului iti ofera prilejul de a face o notabila, profunda schimbare in relatia cu familia. Este posibil sa te decizi a pune capat unor neintelegeri sau ambiguitati tacite ce umbresc felul cum interactionezi cu cei dragi. La un nivel mai superficial, nazuinta de a face o transformare in bine te poate indrepta catre reamenajarea sau innoirea locuintei.

Din 20 ianuarie, patrunderea Soarelui in Varsator si a treia casa a Sagetatorului initiaza o perioada prielnica schimbului de informatii cu cei din preajma ta, ralierii la noi si inspirate idei si idealuri, si gasirii unor aliati de nadejde in promovarea ambitioaselor tale teluri. Este de asteptat sa iti largesti aria conexiunilor umane, sa profiti de crearea si invigorarea de contacte cu cei din imediata ta apropiere. Desprinderea de inhibitii si limitari interioare ori exterioare iti inlesneste mobilizarea catre o multitudine de activitati, fara a-ti facilita insa focalizare atenta catre detalii sau proiecte pe termen lung. Studiile, invatarea si scurtele calatorii sunt pe punctul de a-ti aduce nesperate avantaje.

O vreme de bun augur in ameliorarea relatiei cu familia si comunicarea cu oameni de care esti legat afectiv incepe odata cu 31 ianuarie 2014, atunci cand Mercur isi face simtita prezenta in sectorul astrologic al Pestilor si al celei de-a patra tale case. De fapt, astfel de relationari emotionale tind a scoate la lumina cele mai bune si mai inspirate solutii pentru problemele cu care te confrunti de catva timp.

Tot pe 31 ianuarie 2014, Luna noua din Varsator si a treia casa a Sagetatorului accentueaza tendintele anterioare, daruindu-ti si un nou inceput in interdependenta cu persoanele care sunt cu adevarat importante pentru tine. Poti primi niste vesti oportune pentru materializarea scopurilor tale, si pari a te ocupa in mod eficient de activitatile de zi cu zi, indiferent cat de laborioase sau plictisitoare ar fi la prima vedere. Inca o data, convorbirile cu rudele si/sau amicii, precum si scurtele calatorii, au potentialul de a-ti releva  proaspete modalitati de a evolua pe plan social si personal.

Horoscop Sagetator ianuarie 2014 - Dragoste

Pe 16 ianuarie, Luna plina din a opta casa a Sagetatorului pare a te inspira sa te desprinzi de inertia ori obisnuintele din legatura de cuplu, si sa cauti noi cai de afirmare a conexiunii afective cu partenerul tau. Desi paradoxala la prima vedere, improspatarea legaturii din dragoste tinde a mentine stabilitatea si impartasirea din viata in doi.

Horoscop Sagetator ianuarie 2014 - Bani si cariera

Pe 1 ianuarie, Luna noua din a doua casa a Sagetatorului te focalizeaza asupra sigurantei materiale, a posesiunilor si balantei tale de venituri si cheltuieli. Debarasarea de niste false asocieri ori de niste prejudecati tinand de bani si afaceri te poate ajuta sa descoperi noi modalitati de a-ti ridica nivelul de trai.

Banii impartasiti cu altii ajung in prim plan pe 16 ianuarie 2014, sub efluviile Lunii pline din a opta ta casa. In aceste conditii, se poate sa imprumuti o importanta suma unui prieten ori unei rude, sau sa reformulezi termenii de achitare a unei mai vechi datorii.

Incepand cu 31 ianuarie, revenirea lui Venus in aspect direct in Capricorn si a doua casa a Sagetatorului isi aduce aportul in descoperirea de noi mijloace de a face un ban in plus, mai cu seama prin intermediul valorificarii conexiunilor cu oameni bine informati ori ajunsi pe o inalta treapta in ierarhia financiara si profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013- 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Sagetator 2014

Horoscop dragoste 2014 - Sagetator

Horoscop Sagetator decembrie 2013
Horoscop Sagetator ianuarie 2014 Horoscop Sagetator ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2013 Rating: 5

35 de comentarii:

  1. doresc sa stiu despre barbatii sagetator..am nevoie de niste sfaturi..eu scorpion

    RăspundețiȘtergere
  2. dk te incurci cu un sagetator tu esti apa cu care trb sa mentii focul domol sa arda constant si sa nu te frigi chiar dk nu prea par compatibile sagetattorul e un familist convins dar trb sa il inveti sa isi exprime afectiunea si depinde de tine cum ii domolesti instinctul ceva mai impulsiv

    RăspundețiȘtergere
  3. I al usor cu treburile casnice sagetatorul este o fire mai inceata inclinat spre studii in variate domenii el masoara de 7 ori nu de 2 ori deci acceptal si nu il descuraja , calatoreste alaturi de el dar in acelasi timp fa l sa inteleaga si importanta caminului si accepta la rindul tau limitele financiare pe care le aveti impreuna . esti femeie iar cheia unei casnicii sau a unei relatii indifferent de zodie este la tine de tine depinde sa vina acasa si sa nu isi piarda timpul in compania prietenilor profitori sau a alcolului / cheia este la tine ,frumusetea si misterul care il degaja femeia scorpion sunt aturile tale dar nu le folosi pt a controla ci pt a darui iubire si vei primi inzecit

    RăspundețiȘtergere
  4. dk mai vrei ajutor am nevoie de putine detalii diferenta de virsta meserii si locurile de munca hobyuri etc tot in anonimat , un 2014 cu sanatate si bucurii va urez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. diferenta de 11 ani(SPER SA INTELEGI,NU POT SA SPUN MAI MULT),economist-eu,el-jurist,sport amandoi,gimnastica etc.daca poti sa imi spui cu doar atatea amanunte este perfect daca nu nu-iproblema.multumesc

      Ștergere
  5. barbatul sagetator,este f.inteligent,pasional,dar liber si libertin,se poate aprinde repede si cand da cu capul de constrangeri ,,de cursa lunga,,sa dea bir cu fugitii!scorpionul este pasional,dar fiind femeie iti doresti stabilitate,iar pt.sagetator cuvantul asta =cursa,capcana,din care va vrea sa iasa si destul de repede!!!!!trebuie sa fii o fem,f.inteligenta sa reusesti sa tii langa tine o zodie de asta!e usor de cucerit,dar greu de tinut,,in frau,,la cursa lunga cum banuiesc ca vrei tu,ca femeie!!!!!!si nu te razbuna daca nu iese,nu l uri,asta este!stii cum e,daca nu iese pasenta,ai stiut,deci fara ranchiuna si altele!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. uitati va,d na la catalin botezatu=sagetator,il tine vreo femeie langa el mult timp??????asa s sagetatorii!!!!!!grija si atentie!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahhahaha....pai bote nu are cum sa stea cu vreo femeie ca lui ii plac barbatii :))))

      Ștergere
  7. nice, can you whrit me in english pleas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok. This post is about Sagittarius Horoscope for January 2014.

      Ștergere
  8. la prima vedere pare o diferenta cam mare dar dk tu esti cea mica e bine dk e invers trb si mai mult efort pt o astfel de relatie ai sa te convingi in cazul Andreea Marin si turculetu ei avantajul ei este k e arhetipul de femeie Lolita genul de femeie mereu tinara dar si in cazul ei timpul isi pune amprenta ./ femeia e ea insasi un mister iar femeia scorpion e in fruntea listei , tu trebuie sa ai grija cind ii refuzi ceva indiferent de natura refuzului sagetatorul e un justitiar in felul lui si dk i se pare k i se face o nedreptate macar ca aceasta sa aiba o explicatie cit mai credibila evita sa il minti iar dk o faci s-o faci pt o surpriza , sagetatorul e un tip mai cerebral si mai putin reparator de casnice ,mers la ciubucuri si alte treburi de genu asta deci dk te afli intr-un anturaj de femei care se lauda fiecare cu ce a reparat prin casa sau ce venit suplimentar a adus la buget sa nu te simti inferioara da-le o replica de genul ,,,mie imi repara inima in fiecare seara,,, / el are o mindrie a lui ca barbat trebuie sa-l faci sa se simta in siguranta atunci cind vb cu un alt barbat la vreo ocazie speciala dk vrea sa stie despre colectivul tau spune-i si cere-i sfatul si chiar dk intoarce capul dupa o femeie s-ar putea sa-i placa doar felul cum e imbracata atit si nimic mai mult / sagetatorul e cam exploziv deci ai grija tu cu temperamentul un simplu raspuns taios al tau va poate stricaa o intreaga saptamina la amindoi / parerea mea este sa va bucurati de tinerete nu va pierdeti in lumea materiala asculta de el caci sagetatorul e o zodie mai spirituala iar anul 2014 este foarte bun in acest sens iti recomand orice carte care tine de comunicare vezi de autorii Barbara si Allan Pease / traiti bucuriile vietii intens si repet nu va pierdeti in lumea materiala / Vic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult .eram sigura ca ti-ai dat seama de diferenta,nu stiu probabil tot ceea ce gandim sau de cine sau de ce ne este teama nu scapam,adica mai bine spus de aceste zodii care vrand nevrand trebuie sa le luam asa cum sunt..il iubesc foarte mult ,indiferent ca varsta ar putea pune intrebarii pt cineva din afara ,dar sa stiti ca numai atunci cand te afli intro astfel de situatie stii ca nu este chiar asa..barbatii si la 30.40,50 sunt la fel..doamne nu as dori sa se interpreteze gresit..vreau doar sa spun ca maturitatea este atunci cand viata ti-o ofera nu atunci cand implinesti nu stiu cati ani si toata lumea ar spune ca vai are o varsta si trebuie sa fie matur..uite ca nu este asa...nu mi-a transmis nici macar LA MULTI ANI acum de trecere in an,ceea ce m-a surprins sau oare nu trebuia?!! fiind scorpion ,nici nu stie ce il asteapta,chiar nu imi doresc sa il mai vad si sa nu credeti ca din motivul acesta ci din faptul ca nu vreau sa stric viata mea dar nici viata lui..ii doresc fericire si rugati va decat sa primesc un mesaj de la el si asta va fii fericirea mea (asa voi putea incheia toata povestea) .iti multumesc dragule om...

      Ștergere
  9. Aceasta relatie scorpion-sagetator,nu functioneaza,decat pe perioada scurta!la drum lung trebuie saget,sa faca compromisuri si chiar daca pare ca le face de dragul partenerei,nu tin mult!!!!!!incercati,aveti dreptul.dar daca fem.e scorpion,va suferi!

    RăspundețiȘtergere
  10. multe aspecte ne influenteaza viata planetele numerologia caracterul format dar cunoscind aceste aspecte poti evita situatiile neplacute si sa lucrezi in favoarea ta / eu am format o relatie mai bine de 20 de ani sagetator-scorpion si mai dura dk stiam cum se intretine un foc , ma uit cu tristete la teama generatiei de azi de a forma o familie si la comoditatea unora care prefera o relatie lipsita de raspunderi / nu cadea in depresie domnisoara scorpion multi nu stiu k femeia e un mister iar femeia scorpion e in capul listei , totul este sa iubesti sa nu judeci sa stii sa te faci respectata si vei intilni jumatatea ta trebuie doar sa o ceri Universului si el ti-o va trimite . citeste Matricea Divina de Gregg Braden care combina stiinta cu religia si cere Universului ceea ce doresti dar ofera la rindul tau /

    RăspundețiȘtergere
  11. Stiti ca,intot.exista o situatie care este exceptia de la regula?dv.sunteti excepia si inca ceva,rel.dv.are ceva ani,dar priviti lumea.....de afara....acum!

    RăspundețiȘtergere
  12. nu e nici teama,nici inconsecventa,in ceea ce ne propunem,este o dificultate mult mai mare acum,sa poti mentine o rel.si mai ales sa o inchegi chiar,cu o pers.pe lungimea ta de unda!lipseste intelepciunea,rabdarea,asumarea,raspunderea si atunci....nu ies si nu tin mult,relatiile,indiferent de zodie!apreciez pe cine reuseste asta si nu victimizez,expun o realitate,recunoscuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. correct aveti dreptate , nu vreau sa par un pedagog al relatiilor eu insumi am esuat si nu am dreptul de a sfatui e f dificil de a mentine o relatie pt k in ziua de azi o relatie e prea dependenta de factorii exteriori si am sa dau citeva ex. programul de munca f mare al ambilor , teama permanenta de a ramine fara locul de munca si incertitudinea la intrebarea ,,[,ce vom face miine ,,], insatisfactia pt dorintele materiale neatinse si mai pot spune faptul k multi nu cunosc k suntem aceiasi specie dar suntem sexe diferite cu gindiri si comportamente diferite [ aveti dreptate lumea de afara e o jungla care pe care si multi din cei care reusesc in cariera rateaza la capitolul familie pt k tocmai asta este una din afacerea capitalista ,, ratarea omului ca individ social moral si spiritual si transformarea lui in consumator de produse care ii distrug propria lui identitate de om

    RăspundețiȘtergere
  14. as mai adauga ceva care am omis care la prima vedere nu are importanta dar suntem o etnie plina de traume si frustrari din cauza agresiunilor suportate de stramosii nostril iar acestea sau transmis din generatie in in generatie si ne afecteaza comportamentul si gindirea [ ce au facut migratorii cind au venit peste noi ,, ne-au luat animalele cu car cu tot grinele din hambar ne-au violat si rapit femeile au distrus mormintele din cimitire si au incendiat casele iar pe unii ne-au luat robi si dusi in sclavie ] acum reveniti la timpurile noastre si uitati va k ceea ce ne-au facut ei ne facem noi unii altora doar sub o alta forma dar esenta e aceiasi difera doar timpul si personajele si k sa va dau un ex uitati-va la cei care au ridicat niste case enorme si nelocuibile ei nu fac decit sa spuna, ,, mi-ai ars cocioaba uite ce casa mi-am ridicat,,, sau cei care arunca averi pe niste morminte unde intra doar un trup nu fac sa spuna decit ,,, mi-ai profanat crucea uite ce am facut la loc ,,, sau tinarul care isi face poze cu masina gantoasa in afara de lauda specifica poporului nostru in el este acea frustrare cind strabunicului lui I-a fost luata caruta din batatura . = toate astea duc la o concurenta care face uitata iubirea lipiciul unui cuplu --- astept parerile voastre sa va mai spun una din cauzele principale ale divorturilor si ruperii relatiilor nu sunt un doct dar citesc si invat de la oameni intelepti si imi formez propriile mele pareri si convingeri

    RăspundețiȘtergere
  15. interesante opinii ale anonim.de mai sus si sunt de acord cu ceea ce a scris,daca in ADN-ul uman ar fi setate aceste idei de comportament,gandire,ancestrale cum sustine,d na,cred ca e d na!sunt enunturi interesante si chiar mi ar placea sa aflu ideea ei,legata de divort!ca.vorbim de div.uite chiar acum ascult despre div-bianca-victor.ei,bine am zis si eu asa,ca la ei ca la multi altii,de genul asta,e previzibil acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  16. dar am mai vazut in viata de toate zilelele la oameni simplii nu,,vedete,,inca doua cupluri pesti-gemeni,in divort acum la inceput de an.e ceva cu aceste zodii,anul asta?

    RăspundețiȘtergere
  17. am incercat sa va transmit ceva dar nu stiu de ce nu s-a postat eu am o contradictie cu cineva din familie si nu ma crede k multe din can-canurile de la tv sunt regizate de pt rating si implicit pt bani si exact ce-am banuit vad k apare la tv legat de cuplul bianca-victor pe mine ma dezgusta genul asta de trezire a oamenilor la viata / si eu am cazut in capcana serialului dallas in adolescenta si cind urmaresti un astfel de film ex tinar si nelinistit practic nu iti mai traiesti propria ta viata ci te identifici cu personajele respective traind o cu totul alta viata in prim plan si lasindu-ti viata ta pe planul secund / da de acord exista filme dar dk vreti sa stiti de ex din filmele americane care sunt majoritare sa-mi ziceti si mie care este sentimentul care ne este implantat in subconstientul nostru pt k si eu am zis in prima faza ,,violenta,, k e f vizibila si k o mura-n gura dar m-am inselat / astept parerile voastre si imi voi expune si motivul principal al divorturilor dupa ce am mestecat putina literatura legata de comunicarea dintre barbati si femei / vic

    RăspundețiȘtergere
  18. As vrea,ca lumea sa fie un loc mai bun,de supravietuire,sa fim mai umani,mi ar fi placut la varsta pe care o am,sa vad ca generatiile astea evolueaza n bine,dar din pacate absolut totul se distruge,incet!moral,daca ne uitam la cata,nesimtire,parvenire,este la ora actuala peste tot......!e treaba fiecaruia ce crede,cum intelege,ideea este ca O PUTERE MALEFICA MONDIALA,urmareste,distrugerea OMULUI!prin absolut orice mijloace;;;;muzica,filme,reclame,idei de societate,moda,si toate astea se fac prin...OAMENI,din pacate!printr un om,ca dragusanu,de ex.se apeleaza la ,,libertinaj in casatorie,,sau ,,te razbuni pe partener,,public!cine preia aceste comportamente?TINERII!ANOREXIA,promovata la maxim,bulimia e ok.de ce nu?scenele atat de,,PORNO,,din dansurile d soarelor aproape dezbracate,care incita LA SEX,versurile melodiilor care incita la violenta,putere,bani!totul este O MASCARADA,UMANA se vrea declinul acestei lumi,cu orice pret!si cum sa nu se reuseasca,pt,ca nulitati ca BIANCA DRAG>LADY GAGA<RHIANNA,etc.sunt sustinute pt.a ajuta la decaderea moralitatii si valorilor!CUM???????li se ofera PUTERE,BANI,NOTORIETATE pt.a face ce fac!f.multi imi spun ca sunt,demodata,ca lumea moderna,asa este acum, ca vremurile au evoluat!CUM??????ASA?????sincer?nu mi place deloc,incotro ne indreptam,prostia omeneasca,rautatea care mi se pare exacerbata,lipsa oricarui sent(iubire,compasiune,mila,daruire)traim cu o viteza uluitoare,AMORTITI parca,ANESTEZIATI,mecanic in toate probl.zilei,PRECUM ROBOTII!n ai timp sa vz,sa asculti,sa simti,sa gusti,sa mirosi,am devenit niste FIINTE RIGIDE cica....(evoluate,moderne,destepte,rapide)CHIAR CREDETI ASTA?suntem,praf in vant,jalnici!credem ca noi ne conducem destinul,ca suntem stapani pe viata noastra,ca suntem LIBERI!NICIODATA ASTA!MASONERIA=DIAVOL,ne duce la pieire!nu credeti,nu i problema acum,veti vedea in viitorul apropiat,ce o sa se ntample!D ZEU sa ne aiba n paza LUI,pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  19. total de acord o putere malefica mondiala ne dirijeaza prin metoda ,, dezbina si conduce,, dar nu la distrugerea omului ci la exploatarea lui incepind de la nastere (cind este vaccinat chipurile si imunizat ) si pina la momentul cind isi da sufletul // de distrus ne distrugem noi insine acceptind orice percepem cu simturile noastre si care ne aduce putina adrenalina in corp eu am o teorie a mea personala care s-ar putea sa vi sa para sarita din tiparele normale si s-ar putea sa va socheze dar am dezvoltat-o vazind ceea ce se intimpla in lume la ora actuala teoria mea contrazice conceptul moral si religios care spune k familia este celula de baza a societatii si tare mi-e teama k noi cindva am trait dupa aceasta teorie // opinia mea este k societatea aflata in aceasta expansiune tehnologica nu mai poate trai dupa formula familiara ci dupa dupa formula comunitate tribala in care un barbat raspunde de mai multe femei si o femeie e responsabila de linistea mai multor barbati ,, intelegeti ce vreti e doar o prezentare teoretica e posibil aceasta opinie a mea sa aibe si reversul medaliei dk sunteti de acord o voi detalia in amanunte si astept cit mai multe pareri / ce ziceti acceptati provocarea ? si referitor la filmele americane fiti f atenti k nu violenta este ceea ce ni se implanteaza ci ,,, razbunarea,,, care este opusul ,,,iertarii,,,

    RăspundețiȘtergere
  20. inteligent punct de vedere ,anonim din 9 ian...cred ca mult mai mult au de pierdut femeile ..apropo de razbunare.Cred ca razbunarea este mai mult un atribut al barbatilor.Cum va explicati?:sotul isi inseala sotia toata viata,desi aceasta stie dar face eforturi ca acea casnicia sa mearga mai ales ca au copii si copii au nevoie cel putin pana la o varsta de aducatie data de ambii parinti...apoi sotul merge mai departe isi gaseste "iubirea vietii lui" care este cu 20 ani mai mica decat el,divorteaza de sotie si se casatoreste cu iubirea vietii si culmea ....se razbuna pe fosta sotie,cere partajul ,sulta,ii fura ultimii bani de pe card o lasa cu 2 copii,pensie mica data copiilor si nici asa nu i convine si apoi ..razbunarea continua...tot fopsta sotie e vinovata //oare de ce?/

    RăspundețiȘtergere
  21. Pt.ca femeile,in imensa lorAROGANTA,vor sa fie egale cuBARBATII,DA?si vedeti undeva ASTA?sunt fem.si vorbesc in cunostinta de cauza!peste tot vrem egalitate n drepturi si uitati la dv.cea de mai sus!!!!!un cuplu divorteaza,mamele raman cu copii,sa i creasca, tatii dau doar niste pensii alimentare(modice)si uita de copii(devin tati de duminica)si cine schimba asta????SI ATUNCI VA INTREB<UNDE ESTE EGALITATEA INTRE NOI!??????nu exista asa ceva!vrem sa credem asta,dar ne inselam amarnic!!!!!femeile nasc,sufera cumplit,fem.stau cu copii acasa,dupa nastere,fem.fac mancare,tin casa,mai nou ele si castiga mai bine si barbatii o gramada cunosc,care stau pe spatele fem.si altele si?????unde vedeti EGALITATE sau macar DREPTATE???????????????????

    RăspundețiȘtergere
  22. Barbatul cam in toate situatiile este FAVORIZAT,femeii!!!!poate de la ADAM,este asa!femeia sufera mult mai mult,dar in general ea este vinovata,cred ca,pt.ca exista,pur si simplu!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Razbunarea,este in general o stare negativa folosita de ambele sexe in egala masura!este f.periculoasa,pt,suflet.minte actiune,ganduri indreptate spre cel,cea..

    RăspundețiȘtergere
  24. putin cite putin prin ceea ce spuneti nu faceti decit sa-mi dati un pic de dreptate in ceea ce gindesc eu despre familia din ziua de azi raportata la societate / suntem o specie condusa de impulsul sexual cine crede k o persoana oarecare care reuseste in afaceri lupta doar pt bani si copiii lui nu are decit jumatate din adevar ,, intrebati-va ce favoruri aduce unei persoane o stare materiala f buna sau cititi care sunt cele 3 conditii vitale pt supravietuirea unei specii k de fapt chiar dk nu mai suntem in pesteri noi facem ducem aceiasi lupta raportata la vremurile de azi // sa stii stimata femeie 21;01 k femeile nu sunt arogante voi sunteti jumatatile noastre mame fiice si surori doar k nu va cunoasteti adevaratul rol in acest film al Creatiei din cauza k vi se ascunde acest rol si mass-media promoveaza gindirea k doar un barbat puternic financiar va poate proteja / greseala in societatea umana in cepe de la educatia copilului ,noi tatii de baietii ii invatam sa raspunda cu violenta la violenta,(sa nu fie prostii clasei)iar biserica considera femeia k o pacatoasa si chipurile relatia intima din care ne nastem este tot un pacat si femeia care isi inseala sotul chipurile o sa arda in iad / greseala multor femei in casnicie este controlul sexual majoritatea casniciilor nu se rup din cauza infidelitatii femeii ci instrainarea din intimitatea lor si o alta cauza este barbatul vinator in general cei care datoria functiei pot hartui si santaja femeia la locul de munca asta si datorita conditiilor sociale de azi unde gasesti greu un job / doar voi femeile aveti sansa saschimbati societatea ,barbatii sunt violenti si condusi de impulsul sexual si pt a nu pierde acest favor sunt in stare si sa ucida exact ce se petrec in lume la ora actuala / va mai spun ceva uitati-va la comunitatile de animale unde femela este conducatoarea grupului ex,elefantii ,hienele chir dk sunt carnivore si comparati cu grupul de lei unde conduce un mascul sau doi care primul lucru care il fac cind preiau grupul de femele este sa ucida puii / specia noastra face acelesi lucru ...

    RăspundețiȘtergere
  25. DA!aveti dreptate,dar e si multa filozofie degeaba,pt.ca oricum in ritmul asta,cum nu face nimeni ,nimic,se ajunge la destramarea notiunii de ,,familie,,nici fem.nu si mai doresc casatorie legala si traim deja intr o societate divizata in cadrul fam.ce sa mai zic de restul!un gunoi cum este dragusanca de ex.promoveaza ideea ca ce daca,divortezi dupa 3 luni de mariaj,vine altul,mergem iar la altar!si sunt preluate aceste comportamente total eronate si uite asa ajungem de rapa,cu tot si toate!si ca ea,sunt altele atatea si traim INTR O SOCIETATE IN CADERE LIBERA!sa zica oricine,ce vrea!

    RăspundețiȘtergere
  26. foarte adevarat 9:58 cer scuze pt astfel de adresare dati-va macar un pseudonim la sfirsit pe mine ma cheama vasile si sunt citeva sute de mii pe plaiul nostru carpatin deci tot anonim sunt / si eu dupa ce-am ramas fara familie si fara casa am ramas cu teoria si credinta k doar cind dam cu cap de beton atunci cerem ajutor divin pina atunci suntem mari si tari / cum sa-mi refac viata cind partenerele de virsta mea (undeva spre 50) vor masculi de 30-45 si nu dragusanca e de vina pt un astfel de model care il da pt k avem liberul arbitru si sa va dau un ex cam de ce educatie beneficiaza fetele de la mamele lor si de la o astfel de gindire se duce familia de ripa cum ziceti ,, fata mamii ce sa te mariti tu cu ala nu vezi ce servici are nu vezi ce urechi clapauge are las k iti cumpara mami o garsoniera si nu te mai chinui tu sa speli salopetele la vreun betiv ... si uite asa fata mamii in loc sa formeze o familie devine o femeie disponibila sexual dupa programul ADN la fel si in cazul baietilor pe care tatii lor ii invata sa se distreze pe principiul nu te lega la cap dk nu te doare in China si India se practica avortul selectiv si sunt eliminate tocmai fetele adica se perturba echilibrul speciei noastre si vom deveni o societate nu violenta ci criminala vic

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna seara,d le vasile,cristina ma numesc si va dau dreptate!am si eu o varsta,am f.educata cu anumite valori si de aceea poate ma inversuneaza,directia in care o ia lumea asta!nu sunt demodata,n am nici 40ani,dar am trait f.multe!am lucrat in italia,spania,am vz.lumea si in alte locuri si sincer?n am vz.inca un popor mai crestin si mai legat de traditii cum este al nostru!dar ma deranjeaza,deraparea si lipsa de etica din ce in ce mai mult si la noi!dincolo te,dezumanizezi,muncesti ca un robot,fara sa stii ce zi e azi,mereu obosita,contra timp,si mereu cu gandul la bani!pt.ce?sa vii acasa,sa ,,te mandresti,,cu casa,masina,sanii cu silicon,etc.pt.ce?si cand ne da d zeu probleme,atunci abia ATUNCI,ne aducem aminte de cele sfinte,nu de bani,avere,putere si cat de mari si tari suntem!si nu mai sunt nici tare,nici mare,sunt un om cu probleme,simplu si vulnerabil!

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca daca am aves niste legi care sa apere intradevar situatia mamaei si copilului mai ales dupa un divort,ca in situatia de mai sus anonim 10 ian 2o14,situatia s-ar mai schimba. Dar tot in cunostinta de cauza spun...trebuia sa primesc pensie pentru copil ..o anumita suma ,destul de mica pt nevoile copilului,dar fostul sot care aves destul ,a facut "interventii" si suma respectiva s-a diminuat. Si apoi am mai fost si amenintata ca nu voi reusi nicicand sa obtin o pensie mai buna pt copil chiar daca este obligat de stat Deci pilele si cunostintele functioneaza chiar si cand e vorba de cresterea unor copii.Ce sa spun despre acest barbat ?Cred ca e nevoie de legi drastice care sa fie puse in aplicare fara vreun drept de apel...

    RăspundețiȘtergere
  29. In tara noastra,e asa(mama si copilul)defavorizati total,social,vorbind!cat despre ,,tatii,,de dupa divort,rareori se ntampla,sa fie,,tati,,adevarati!fie se razbuna pe mama,prin copil cu acea pensie alim.care si asa este ingrozitor de mica,fata de nevoile,copilului,fie,nu l viziteaza,decat f.rar,fie influenteaza negativ copilul impotriva mamei,asta am vazut o si invers,mama ii baga n cap copil.despre tata,este o situatief.urata!nu sunt legi sa i oblige pe barbati sa plateasca,daca au facut copii,mamele raman cu ei si se chinuie singure,cu ajut.mamelor lor,care au,este cumplit!eu n am copii,dar am vz.zeci de cazuri si sora mea a recut prin asta,este cumplit!FA copii,spun guvernantii,mai arunca un oscior si gata!fem.nu sunt protejate deloc si f.multi copii sunt abandonati!e o tara din pacate,in cadere libera!

    RăspundețiȘtergere
  30. asa este cristina si cei care ati raspuns dupa ea si eu la aproape 50 de ani m-am intrebat de cind am inceput sa percep lumea , in fiecare an iese Papa la balcon si ii binecuvinteaza pe credinciosi , cel mai puternic om al planetei iese si el si tine o cuvintare despre starea natiunii ( m-a refer de sarbatori ) si vedeti ceva shimbat ? poate credeti k noi rominii nu avem nici-o legatura cu tarile din lumea a treia dar uitati-va la consum, chiar si noi din tarisoara asta saracita dk cumparam o mobila noua am distrus citiva arbori cu cit schimbam mai repede un produs vestimentar undeva in lumea a 3-a banda trebuie data pe o viteza mai mare pt marirea productivitatii , si e valabil pt orice produs nu numai vestimentar ./ cu ce ne afecteaza pe noi acestea ? suntem mai mult la munca si mai putin in familie mai mult sub stres si cit mai putin timp pt reglajul nostru fizic si psihic / de ce nu se shimba nimic ? pt k o forta din umbra ( le-am spus cei ce vor k oamenii sa nu se iubeasca) actioneaza in mod special si ne dezbina si ne fac sa credem k adevarata fericire sta in puterea financiara ceea ce se intimpla acum , cititi lucrarile lui gregg braden si veti vedea in ce haos ne aflam / cristina fii atenta k popoarele astea din lumea civilizata sunt la nivelul care sunt datorita exploatarii celor din lumea a 3-a k sa fii un fotbalist de ex cu un venit de 15mil euro pe an plus reclame si alte plusuri acesti bani trb luati de undeva cineva trb sa doarma pe o cutie de carton k o vedeta sa aibe vila cu 5 nivele si un domeniu de citeva sute de hectare / uitati-va ce-am scris despre comunitatea tribala si veti vedea k familia inseamna competitie si nicidecum cooperare deci ceva trb schimbat de la nivel de educatie . / cititi si incercati sa va dati seama ce ni se ascunde si de ce suntem manipulati incit sa ne ucidem intre noi si nu intelegem care este sensul nostru spiritual .vic

    RăspundețiȘtergere
  31. in deplin acord cu voi , femeia in romania si pensionarii sunt bataie de joc , extraordinar de multi copii abandonatii in maternitati iar cei care trec prin traumele separarii parintilor si sunt crescuti de obicei de mame la limita veniturilor dar si sub duritatea societatii , deci se pune intrebarea mai este familia celula de baza a societatii asa cum spun sociologii,psihologii,biserica si toate forurile competente ?eu cind vad k cel puternic ii decide angajatului sau timpul sanatatea si mediul familiar ma face sa cred k nu familia e cea care poate schimba in bine situatia asta dezastruoasa in care a ajuns societatea umana bazata chipurile pe concurenta si competivitate care asigura progresul si gindirea evolutiva (minciuna capitalista)... in comunitatea in care banuiesc k am coexistat cindva un copil nedorit de mama lui din anumite motive va fi luat in mod automat de membrii comunitatii si integrat in ea ,,pina si cel mai urit membru al comunitatii va gasi o pereche a lui ,iar barbatii renuntind la acel ego k femeia mea e numai a mea nu vor mai fi acele crime oribile din despartiri si infidelitatii / asta e conceptia mea despre o lume viitoare total diferita in bine in care un barbat beneficiaza de mai multe femei si o femeie raspunde de linistea hormonala a mai multor barbati si cind spun asta nu ma gindesc la ceva pornografic si un haos sexual si abuz asupra femeilor ci la o intelegere in cadrul unei comunitati unde oamenii se respecta si se iubesc reciproc / astept parerile voastre poate exista undeva o hiba pe care eu nu o vad / multumesc . vic

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.