Horoscop Scorpion ianuarie 2014

Horoscopul Scorpionului ianuarie 2014 marturiseste despre o serioasa aplecare asupra prioritatilor existentei, o vadita eficientizare in comunicarea cu cei din jur si o constanta preocupare fata de casa si familie.

Luna noua rasarita pe 1 ianuarie in ambitiosul Capricorn si a treia casa a Scorpionului te imboldeste sa renunti la vechi neintelegeri cu niste rude si sa  acorzi o noua sansa relatiei cu ele. Drumul catre telurile tale esentiale iti este inlesnit de o realista planificare, o gandire cat se poate de agila, o sporita si eficienta comunicare, si de obtinerea unor informatii importante.

Sextilul lui Mercur cu Saturn din 6 ianuarie 2014 iti permite sa iti acorzi timp pentru o sumedenie de treburi personale. Printr-o judicioasa ierarhizare a preocuparilor si o mare atentie fata de detalii ai ocazia de a duce pana la capat tot ce ti-ai propus. Capacitatea de a te concentra te ajuta sa treci cu brio prin niste aspecte complicate ale existentei. Ai astfel posibilitatea de a gasi solutii optime pentru niste probleme care te framanta de multa vreme.

Pe 11 ianuarie, Venus in sextil cu Saturn iti mentine atitudinea serioasa fata de viata, abilitatea de a face fata unor conjuncturi complexe si de a te apleca asupra lucrurilor de detaliu. Simtul responsabilitatii care te calauzeste acum nu te face foarte sociabil sau dispus sa te angajezi in discutii superficiale.

Tranzitul lui Mercur in Varsator si a patra casa a Scorpionului iti netezeste calea spre o intensa comunicare cu familia in general, cu parintii in special. Spontaneitatea si inventivitatea te conduc catre neasteptate solutii ale unor dileme legate de casa si cei dragi. Treci printr-o perioada favorabila planificarii si organizarii unor aspecte tinand de casa si familie.

Pe 16 ianuarie, Luna plina din Rac si a noua ta casa readuce in prim plan legatura cu familia. Pari a vedea aceasta componenta a existentei tale intr-o noua lumina, asa ca este posibil sa renunti la unele obiceiuri si sa initiezi noi modalitati de a intari comuniunea cu oamenii din imediata ta apropiere. Oricum, daca niste lucruri negative nu inceteaza a marca viata ta de familie, esti gata sa iei niste masuri radicale, capabile a inlatura raul din fasa. Un proiect legat de studii care are de a face cu viitorul tau sau cel al unei rude este pe cale de a fi dus la bun sfarsit.

Influentele de mai sus sunt intensificate odata cu 20 ianuarie 2014, gratie calatoriei Soarelui in Varsator si a patra casa a Scorpionului. In acest context astral, poti aduce semnificative imbunatatiri locuintei, poti fi motivat sa te muti, sa vinzi sau sa cumperi o casa. Constient de niste ritualuri ce si-au pierdut semnificatia in traiul de acasa, tii cu tot dinadinsul sa aduci o schimbare de esenta sau te raliezi unui plan pe termen lung vizand siguranta materiala a familiei.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn din 26 ianuarie este de bun augur finalizarii unui indelungat ori elaborat proiect. Daca reusesti sa te concentrezi exclusiv asupra unui subiect astazi, sunt mari sanse sa il fructifici. Cautarea perfectiunii in tot ceea ce faci iti poate da totusi de furca. Ai grija la ceea ce se intampla in preajma ta intrucat o decisiva veste iti poate schimba parcursul vietii.

Din 31 ianuarie, tranzitul lui Mercur in Pesti iti pune la dispozitie o navalnica intuitie si o bogata imaginatie, ce te ajuta sa iti manifesti creativitatea, fara a-ti asigura insa si o puternica concentrare catre lucrurile de care te ocupi. Atitudinea jucausa, umorul, sociabilitatea si caldura ta afectiva atrag oamenii de partea ta, iti dau prilejul de a trai intens deliciile vietii  si a te distra din plin.

Luna noua ce isi face tot pe 31 ianuarie 2014 aparitia in cerurile Varsatorului si a patra casa a Scorpionului reia orientarea spre valorile caminului si familiei. Nu neglija mesajele transmise de glasul tau interior, chiar daca ratiunea iti dicteaza sa faci cu totul altceva. Configurarea ori punerea in aplicare a unor obiective pe termen lung reprezinta o cale oportuna de a-ti focaliza enegia.

O necesara clarificare a intentiilor si intereselor tale in ochii celorlalti se intrevede din aceeasi zi de 31 ianuarie, atunci cand Venus se intoarce in tranzit direct in Capricorn si a treia ta casa. Acest lucru se intampla ca urmare a unor fericite circumstante dar si a unui mod de a gandi mai limpede si mai obiectiv. Daca stii cu precizie ce iti doresti ai potentialul de a fi mai eficient in demersurile tale cotidiene.

Horoscop Scorpion ianuarie 2014 – Dragoste

Dechiderea catre lume ce se manifesta odata cu 31 ianuarie 2014, datorita prezentei lui Mercur in a cincea casa a Scorpionului, creaza o atmosfera favorabila in viata amoroasa. Daca esti singur, poti intalni un promitator partener de cuplu prin mijlocirea internetului, a unui vecin ori a unei rude, sau a unui grup din care faci parte. Nu este exclus ca acesta sa fie mai tanar decat tine sau sa fie inzestrat cu o viziune tinereasca asupra existentei. Daca ai deja un partener, conexiunea cu el tinde a se intensifica gratie unei sporite si sincere comunicari.

Horoscop Scorpion ianuarie 2014 - Bani si cariera

Sextilul dintre Venus si Saturn din 11 ianuarie 2014 te sprijina sa te implici cu seriozitate si realism in chestiunile financiare din viata ta. Mult mai preocupat de aspectul practic al unor proiecte creative, tinzi a fi mai organizat si mai minutios in sfera profesionala.

Sextilul dintre Soare si Saturn din aceeasi zi de 11 ianuarie 2014 accentueaza tendintele anterioare, inzestrandu-te cu autodisciplina, rabdare si concentrare in afaceri si la serviciu. Dai dovada de perseverenta in aproape tot ce faci si ai prilejul de a te focaliza asupra unei intiative cu un mare impact asupra viitorului tau.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop ianuarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Scorpion

Horoscop Scorpion 2014

Horoscop Scorpion decembrie 2013
Horoscop Scorpion ianuarie 2014 Horoscop Scorpion ianuarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 28, 2013 Rating: 5

6 comentarii:

  1. buna.sunt sagetator si credca m-am indragostit de o femeie scorpion ..in timp fara sa realizez acest lucru.problema este ca ea este mai mare decat minecu ceva ani,dar asta nu ma face sa dau inapoi,parintii mei nu stiu si cred ca nici ea nu realizeaza acest lucru.ma face sa visez la anumite lucruri pe care lele-am putea face impreuna si cred ca si ea ma place asa cumimi spune ,dar imi este frica sa nu imi asum riscul de a o iubi prea mult si de fapt sa ma insel in privinta sentimentelor ei.este misterioasa si asta ma face sa cred altceva de multe ori...o plac mult.intradevar eu am nevoie de libertate insa nu pot trai fara ea,este ca sarea si piperul pentru mine,nu stiu cum sa aflu ce simte cu adevarat,va rog spuneti mi daca ati trecut prin aceeiasi experienta...o iubesc dar nu pot sa ii spun.va pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unei femei scorpion e bine sa-i demonstrezi dragostea adevarata pentru a se dedica intru totul.Ar fi bine sa nu o dezamagesti.Este misterioasa pentru ca nu are inca incredere si nu vrea sa-si dezvaluie sentimentele.Femeia scorpion e misterioasa dar tebuie sa stii sa-i deschizi inima..

      Ștergere
  2. Săgetător îndrăgostit .......esti o raritate.....eu sunt scorpion si am citit despre noi .........in maxim o luna o sa devina amintire sau nici macar.

    RăspundețiȘtergere
  3. raritatea cine este de fapt ca nu inteleg ..sagetatorul indragostit sau scorpionul.pt cine va devenii o amintire sau nici macar...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sagetat-scorpion,nu e deloc buna combinatia!saget.are nev.de o zodie de aer,sau foc,cel mai rau caz,pt.ca la cat e de independent,liber si libertin,nu stiu alta zodie,cum il suporta!fem.scorpion este destul de inchisa,introvertita,misterioasa,enigmatica si un saget.n are rabdare sa o inteleaga!de fapt zodia asta,nu prea are rabdare de nimic!e mult prea instabil,in miscare permanent si pe duca mai tot timpul!cine ar sta cu el?o zodie,cat de cat ,asemanatoare!varsator,gemeni,berbec,uneori!

    RăspundețiȘtergere
  5. adevarul este ca nu doar femeii scorpion,trebuie sa i demonstrezi drag.cum scrie mai sus,toate femeile asteapta asta si mai ales sa nu fie dezamagite?asta cam nasoala,treaba!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.