Mesaje de Anul Nou în spaniolă


Sper ca aceste mesaje, urări, SMS -uri de Anul nou în spaniolă să te ajut să-ți transmiți iubirea și prietenia către oamenii care înseamnă cu adevărat ceva pentru tine!
Dacă nu am reușit să traduc întru totul corect din limba spaniolă în română, aștept cu inima și mintea deschisă corecțiile voastre.
Feliz ańo nuevo!

Feliz ańo amiga. Te prometo que este ańo será mejor que el que está por irse. Así que despídete de tu mala suerte. Una nueva vida comienza para nosotras. Te quiero.
Un an fericit, prietene. Iti fagaduiesc ca acest an va fi mai bun decat cel care pleaca. Spune, deci, adio ghinionului. O noua viata incpe pentru noi. Te iubesc.

Te deseo 65 dias de amor, 129 dias de suerte y 171 dias de felicidad! Feliz ańo nuevo 
Iti doresc 65 de zile de dragoste, 129 de zile de noroc si 171 de zile de fericire! Un an nou fericit!

Espero que el ańo nuevo te traiga muchas alegrías, pero por favor no cambies, porque así eres perfecta. Feliz ańo nuevo.
Sper ca noul an iti va aduce multe bucurii , dar te rog sa nu te schimbi pentru ca esti cu adevarat perfect. Un an nou fericit.

Amiga sonríe porque todo lo malo por fin se terminó. Este ańo será muchísimo mejor, así que a ser feliz. Que pases un ańo nuevo lleno de alegrías.
Prietene, zambeste, intrucat tot raul s-a risipit in cele din urma. Acest an va fi mult mai bun, asa ca fii fericit. Un an nou plin de bucurie.

Esta frase es una cajita de paz llena de alegría, envuelta con carińo, sellada con una sonrisa y enviada con un beso. Feliz Ańo !
Aceasta fraza este o cutie plina de bucuria pacii, e invelita in miere, sigilata cu un suras, si expediata cu un sarut. Un an nou fericit!

Si la vida te da mil razones para llorar, demuestra que tienes mil y una para sońar. Haz de tu vida un sueńo y de tu sueńo una realidad. Feliz ańo nuevo!

Daca viata iti da o mie de motive pentru a plange, arata-i ca ai o mie si una de motive pentru a visa. Transforma-ti viata in vis si visul in realitate. Un an nou fericit!


Que todas tus ilusiones y metas se cumplan en el nuevo ańo, Pero si tu felicidad depende de mi amistad, considérate la persona mas feliz del mundo. Feliz ańo nuevo!
Fie ca toate visele si dorintele tale sa se implineasca in noul an, dar, daca fericirea ta ar depinde de prietenia mea, te-ai putea considera cea mai fericita persoana din lume. Un an nou fericit!

Final de ano della, un buen momento para la reflexionar sobre lo que vivivmos y lo que esperamos para el ano.
Finalul anului 2013, un bun prilej pentru a gandi serios la ceea ce am trait si ceea ce speram.

Feliz Ano Nuevo y nuestros mejores deseos y calurosos abrazos ...
Un an nou fericit, cele mai bune urari ale noastre si calduroase imbratisari...



En fechas como esta, solo se vienen a mi memoria los momentos más bonitos, así que me acordé de ti. Espero que pases un feliz ańo nuevo junto a tu familia.
In timpul sarbatorilor precum aceasta imi vin in minte cele mai frumoase amintiri, asa ca ma gandesc la tine. Sper ca petreci un an nou fericit impreuna cu familia ta.

Espero que recibas el ańo nuevo con una gran celebración y junto al hombre que tanto amas. Feliz ańo nuevo, amiga.
Sper ca vei primi noul an cu mare sarbatoare si alaturi de persoana pe care o iubesti. Un an nou fericit, prietene.

Querido amigo, si recibes este sms es porque la luz que te guía está cercana a la mía. Ojalá estas luces nunca se separen. Próspero ańo nuevo de todo corazón.
Draga prietene, daca primesti acest SMS inseamna ca lumina care te calauzeste este aproape de a mea. Sa speram ca aceste lumini nu se vor desparti vreodata. Un an nou fericit iti urez din toata inima.

Feliz ańo nuevo. Solo espero que Dios guíe cada paso que des en la vida y que nunca te rindas cuando se trate de luchar por tus sueńos. Te quiero, amigo.
Un an nou fericit. Sper ca Dumnezeu sa-ti indrume fiecare pas din viata si sa nu te dai niciodata batut atunci cand te lupti pentru visele tale. Te iubesc, prietene!

Te deseo 12 meses de felicidad, 52 semanas de serenidad, 365 dias de amor, 8.760 horas de fortuna, 525.600 minutos de suceso, 31.536.000 segundos de amistad. 
Feliz ańo nuevo amiga mia !
Iti doresc 12 luni de fericire, 52 de saptamani de seninatate, 8.760 de ore de noroc, 525.600 de minute de succes, 31.536.000 de secunde de prietenie... Un nou fericit, prietene al meu.

En el ańo que viene, para mis amigos, compańeros de trabajo, compańeros de lucha, conocidos, anhelo la realización de sus más profundos deseos y metas, y la madurez para comprender que lo que no podamos lograr, tendrá algún objetivo particular que enseńarnos en nuestra vida.
In anul care vine, le doresc prietenilor mei, colegilor de serviciu, tovarasilor de arme, cunostiintelor mele, implinirea cele mai profunde dorinte si obiective, si maturitatea de a intelege ca neimplinirea unui tel este o lectie folositoare pe care o primim de la viata.

Antes de conocerte era un hombre desesperanzado, ser tu amigo transformó mi estilo de pensamiento,me ayudaste a cambiar mi vida, a encontrar mi horizonte y hoy puedo decir que por fin conoci la felicidad,la paz y sobre todo el amor te considero mi mejor amiga, feliz ańo nuevo lleno de exitos, para ti.
Inainte de a te intalni, eram un om fara sperante, iar faptul de a fi prietenul tau mi-a schimbat modul de a gandi, m-a ajutat sa imi transform viata, sa gasesc noi cai de a-mi largi orizonturile, si azi pot spune ca am ajuns in fine sa cunosc fericirea, pacea si mai ales iubirea. Te consider cel mai bun prieten. Un an nou fericit si plin de succese pentru tine!


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Mesaje de Craciun si anul nou in engleza | SMS-uri si urari

Mesaje de Craciun in spaniola | SMS-uri si urari

Mesaje de Anul Nou in franceza


Mesaje de Anul Nou în spaniolă Mesaje de Anul Nou în spaniolă Reviewed by Diana Popescu on decembrie 31, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Pentru continuarea vietuirii,in deplina pace si adevarata,permanenta prietenie,in noul an 2014 doresc zile frumoase si vieti sanatoase pentru minunata voastra familie de pamanteni iubitori ai traseului innobilat cu nestemata neprihanire!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata NESTEMATA[rubin diamant etc]cea care ai fost ZEITA luni si mai tarziu a vanatori [poate te cauta TIRIAC ] sti ce obtinem daca inmultim secundeleunui an cu 300000 Km ..LA MULTI ANI si FERICIRE G C C

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.