Ce dezvaluie degetele despre personalitatea ta?

Stiai ca lungimea degetului tau aratator poate marturisi o sumedenie de lucruri despre personalitatea ta, starea ta de sanatate sau chiar viata ta amoroasa?

Ei bine, savantii au descoperit ca barbatii al caror deget aratator este mai lung decat cel inelar au inclinatia de a se imbolnavi de cancer la prostata intr-un procent de 33% mai mare decat restul urmasilor lui Adam! Raportul dintre cele doua degete poate insa releva mult mai multe despre tine daca este sa ne luam dupa ultimele cercetari ale stiintei. Acest lucru se intampla intrucat lungimea degetelor tinde sa fie determinata de nivelul de testosteron la care ai fost supus pantecele mamei. Iata cateva surprinzatoare aspecte pe care lungimea degetului tau aratator le dezvaluie despre tine:

Daca inelarul este, de obicei, mai lung decat aratatorul in cazul barbatilor, in cel al femeilor, lungimile celor doua degete sunt aproape egale.

Raportul dintre degetul aratator si si cel inelar te favorizeaza (sau nu) sa castigi mai multi bani. Cercetatorii de la Cambridge au scos la iveala faptul ca agentii bursieri inzestrati cu un deget inelar mai lung fac mai multe tranzactii avantajoase decat colegii lor cu inelarul mai scurt. Inca o data, acest fenomen este pus pe seama unui mai ridicat nivel de testosteron, care ii face pe barbati mai indrazneti si mai dornici de a-si asuma riscuri.

Un studiu din California a concluzionat ca femeile atrase in dragoste catre alte femei au tendinta de a avea degetul aratator mai scurt decat cel inelar. Savantii de la U C Berkeley au teoretizat ca expunerea la androgeni inainte de nastere influenteaza atat lungimea degetelor, cat si orientarea sexuala, dar acest efect pare a fi mai putin pronuntat la barbati.

Oamenii al caror deget inelar este mai lung decat degetul aratator sunt predispusi intr-o sporita masura sa aiba aptitudini pentru sport. Aceasta corelatie se vadeste mai cu seama in cazul alergatorilor pe distante medii si lungi.

Copiii cu degete inelare "masculinizate", adica avandu-le mai lungi decat degetele aratatoare, se descurca mai bine la testele de matematica decat la cele de literatura sustin oameni de stiiinta de la Universitatea din Bath. Pe de alta parte, copiii care au al doilea si al patrulea deget egale au rezultate mai bune la testele de literatura.

Daca degetul tau aratator este mai scurt decat cel inelar, ai o mai mare tendinta de a te imbolnavi de artrita. Cel putin, asa afirma savantii de la Universitatea din Nottingham. Oamenii cu degete inelare "masculinizate" au predispozitia de suferi de osteoporoza, mai ales la genunchi si la solduri. Aceasta problema apare cu precadere la femei.


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnele subtile ale corpului pot prezice o boala

De ce se poarta verigheta pe al patrulea deget ? | O legenda chinezeasca

Semnele mainilor, limbajul degetelor
Ce dezvaluie degetele despre personalitatea ta? Ce dezvaluie degetele despre personalitatea ta? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 09, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.