Cum poti sti daca te place un baiat?

Intrebarea "Cum poti sti daca te place un baiat?" isi face loc cu insistenta in mintile si sufletele fetelor inca din adolescenta, facandu-si mereu si mereu aparitia in cursul evolutiei lor ca femei.

Avand in vedere popularitatea ei, m-am gandit la cateva la subtilele indicii sau mesaje subconstiente pe care le transmit baietii atunci cand le place cu adevarat o fata.

Daca raspunzi cu "da" la macar cateva din intrebarile de mai jos, inseamna ca un baiat din preajma ta este atras de tine, indiferent daca este un simplu prieten, un iubit, un coleg sau chiar iti e intru totul necunoscut...

baiat

Incearca el sa te faca sa razi prin orice fel de mijloace, spunandu-ti glume, bancuri, facand aluzii spirituale sau chiar putin prostesti?

Incerca sa te atinga in vreun, de exemplu jucandu-se cu parul tau, atingandu-ti "intamplator" mana cu mana sa, aplecandu-se asupra ta, impungandu-te, gadilandu-te, prinzandu-te de mana, sau chiar impingandu-te ori lovindu-te, desigur, in gluma, prieteneste?

Iti zambeste mereu, rade la glumele tale, cu toate ca nu sunt mereu tocmai reusite?

Miroase placut (sa speram ca foloseste un spray sau un aftershave de buna calitate) mereu cand iti este alaturi sau, mai mult decat atat, ori de cate ori te intalnesti cu el, pare sa fie imbracat cu grija si sa aiba parul cumva aranjat (chiar daca si-l ciufuleste cu stil sau intentie)?

Se poarta uneori ciudat ori prosteste pentru a-ti atrage atentia?

Nu vrea sa fie vazut impreuna cu tine, astfel incat alte persoane, mai ales prietenii sai sa nu creada ca ii place de tine?

Se comporta ciudat ori stangaci in preajma ta, mai cu seama dupa ce cineva l-a intrebat direct daca ii place de tine?

Incerca sa initieze o conversatie cu tine, facand apel la introduceri stangace precum "Buna", "Ca mai faci?", "Care-i treaba?" ?

Pare sa devina gelos atunci cand stai de vorba cu un alt baiat sau ii acorzi acestuia o sporita atentie?

Se ofera adeseori sa te ajute la lectii, referate, sa iti care lucrurile, sau sa faca orice altceva pentru tine?

"Foloseste un diminutiv al prenumelui tau cand ti se adreseaza?

Cauta frecvent sa fie pe langa tine, in preajma ta, sa petreaca mult timp cu tine, sa iti vorbeasca despre orice numai pentru a ramane langa el, ori sa inceapa sa se plimbe cu tine cu toate ca parea ca avea o cu totul alta treaba?

Iti impartaseste niste hobby-uri, pasiuni sau interese, cautand sa vorbeasca cat mai mult despre lucrurile pe care le aveti in comun?

Roseste ori zambeste atunci cand te vede sau cand un prieten iti rosteste numele in absenta ta?

Te priveste cu concentrare, si atunci cand il surprinzi ca face asta,  isi coboara privirea ori si-o  indreapta in alta parte.

Te suna frecvent sau iti trimite regulat mesaje pe tefon sau emailuri?

Iti face daruri sau iti cumpara lucruri?

Flirteaza cu tine sau te tachineaza?

Te priveste cu insistenta, iti surade sau iti face cu ochiul  atunci cand trece pe langa tine?

Se uita direct in ochii tai cand ii vorbesti si uneori chiar se imbujoreaza?

Desi se poarta frumos, politicos, e cumva jucaus sau flirteaza cu tine, uneori devine foarte nervos, iritat sau timid?

Vorbeste despre tine cu prietenii sai?

Priveste spre tine, iti zambeste, si apoi isi indreapta ochii intr-o alta directie aparent fara nici un motiv?

Se comporta relativ normal, degajat, intr-un grup de prieteni, dar tinde a deveni tensionat, timid ori tacut cand ramane singur cu tine?

Prietenii lui par a se purta mai amabil, mai frumos cu tine, si a-ti vorbi mai mult decat de obicei?

Te intreaba amicii sai daca iti place de el?

Unii din prietenii tai sunt de parere ca lui ii place de tine?

Indiferent cate "da"-uri ai totalizat la finalul acestor intrebari, tine cont ca daca unii baieti te plac, altii tind a te place intr-o sporita masura. Cel mai important lucru este insa sa iti dai seama daca un baiat te place pentru felul in care esti tu si nu incearca sa te schimbe. De asemeni, nu ar trebui nici tu sa incerci sa-l schimbi. Mai mult decat atat, nu ar trebui sa iti schimbi visele sau obiectivele din viata din cauza sau de dragul lui. Altfel, ce rost ar mai avea relatia voastra?


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit?

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine?

Cum stii ca o femeie te place? | Semne ca o femeie este atrasa de tine
Cum poti sti daca te place un baiat? Cum poti sti daca te place un baiat? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2014 Rating: 5

524 de comentarii:

  1. Multumesc mult Diana.Si multumesc si pt parerea ta despre sfaturile mele.Am vazut mii de site-uri cu sfaturi ca ale tale si stiu.Vezi ca e un comentariu urat mai sus...sa il stergi.Citesti tu.E vulgar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult!Am intrat pe multe site-uri de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca Andra nu mai raspunde...ANDRA!HAIDI CA NU MUSC VROIAM SA NE CUNOASTEM!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!am 15ani si imi place de un baiat din clasa.
    suntem colegi di clasa a doua si cred ca ma place....eu il plac..iam spus acest lucru unei prietene si ea a vorbit cu el despre asta fara ca eu da stiu.
    mam suparat un pic dar mia trecut.mia zis doar ca ii place de cineva din clasa acelui baia....prietena mea mia zis ca ma place un pic..incerc sa tot aflu mai multe dar nu pot...e fff.timid si
    eu sunt la fel in preajma lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa afli daca te place prin intermediul unor prieteni comuni.Stai mai mult pe langa el,da i de inteles prin felul cum te comporti ca il placi,zambeste.i si asa se vor rezolva lucrurile.Daca afli ca te place de la cineva spune i acelui cnv ca sa ii zica baiatului de care iti placa ca si tu il placi.Asa va sti si se va comporta diferit cu tn.Amandoi veti sti unul de celalalt.Apropo sa imi raspunzi pleaae.Daca vrei sa imi mai dai alte detalii.Te pup,sper sa te ajute sfatul meu.Diana este cam ocupata si eu o ajut.

      Ștergere
    2. Tocmai mam mutat cu acel baiat in banca....la inceput nu am vorbit nimic cu el dar acum vorbim foarte mult...imi lucruri de la el si el imi cere lucruri de la mine....il plac mult
      El stie ca eu il plac si uneori cred ca vrea sa se indeparteze de mine.
      ajutamaa te roooooooooooooog......vreau macar prietenia(sa fim amici)dintre noi doi sa nu se schimbe.Cum pot sa ii spun asta fara ca el sa se supere???

      Ștergere
    3. Pai cel mai simplu lucru ar fi sa ii spui asta.Sa ii spui ca vrei sa fiti prieteni.Sa iei in serios chestia asta.

      Ștergere
  5. Diana are dreptate.Sa stii ca la aceasta varsta in primul rand nu poate exista iubire.Voi ,fetelor,va faceti iluzii si picati in capcana iar baietii doar isi bat joc de voi.Vor sa obtina altceva pe care il ascund in spatele replicilor ,,Te iubesc" sau ,,Vreau sa fiu cu tine".Mi se par chiar amuzante,uneori,camd sumt mai melancolica mi se pare de plans ca nu realizati pe ce lume traiti.Va rog sa va dati seama,cum a spus si Diana iubiti un barbat,acela este tatal vostru care chiar va iubeste.
    Termenul de ,,iubit" si ,,relatie" etc sunt niste cuvinte le care voi practic nu le intelegeti,in iubitul va iubeste altfel decat un pustan pus pe sotii iar relatia e un lucru serios,nu o joaca de copii.Va veni timpul cand veti lua lucrurile acestea in serios dar acum fiti cuminti.Daca va place un baiat nu am nimic impotriva e normal doar sa simpatizezi pe cnv la varsta asta dar nu exista mai mult.Credeti.ma!

    RăspundețiȘtergere
  6. la 11 ani tu crezi ca stii ce inseamna iubirea??joacate cu papusile..lasa baietii in pace

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Diana! iti multumesc ca mi-ai raspuns! Am vorbit cu el si din cate am inteles a zis ca-i sunt draga si devine putin nervos cand se baga alti tipi in seama cu mine la liceu. Mergem acasa impreuna si pe drum imi povestea de prietena lui ca s-ai certat si chestii dinastea.. Mereu vine si ma intreaba daca sunt suparata prostii dinastea.. ce ar trebui sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ms mult.Am experienta...dar ea nu mai vine...

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau si eu un blooog!Cum iti faci un blog?Imi spui pașii detaliati please?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pai sigur ca te place in cazul asta.Cum am spus,a fost cu fata aia ptc,cred eu,credea ca nu il placi si nu mai are rost.Acum vrea sa auda din partea ta ca il placi daca iti povesteste despre prietena lui ca se cearta.
    Este gelos pentru ca vorbesti si cu alti tipi.Andra,mai vb?

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna.... Mie imi place de un baiat ,dar nu stiu daca si el simte pt mine ce simt eu pt el....si habar nu am cum sa aflu chestia asta ,azi aflu ceva maine aflu altceva ,nu stiu ce sa mai cred. Cand ma inalnesc cu afara sau mai ales la scoala se uita la mine intr-un fel in care ma duce in deruta pentru ca atunci cand e singur simt ca e el dar cand e cu prieteniii lui e alt cineva....Toate prietenele mele imi spun ca ma potrivesc cu el, ca ii place si lui de mine, ca se uita la mine mereu ,dar eu nu le cred. Saptamana trecuta un prieten de-al lui i-a sp ca ma dau la el si el i-a spus sa taca si a inceput sa zambeasca ai sa se uite in ochii mei....In fiecare zii se intampla asa ce el ,ne intelegem bune cateodata ,dar o fata se baga mere si ii spune numai lucruri rele despre mine ca de exemplu ca il fac prost,nesimtit chestii dastea ....iar el nu mai vorbeste cu mine si e greau sa ma impac cu el, dar pana la urma reusesc....decii nu stiu ce sa cred ,ma potii ajuta??

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna,ador blogul tau si sa-ti spun situatia mea:
    Imi place de un baiat cu 8 ani mai mare ca mine.Daca ma vede pe strada nu ma recunoaste pt. ca nu ne-am mai vazut de mici,pe cand eu aveam vreo 4ani si el12.Pe parintii mei ii recunoaste,dar de mine nu cred ca mai are habar.Acum eu am 13 ani si el 21...super,si mai are si prietena care este cu aprox. 2ani mai mare ca si mine.Tot ma gandesc la el,dar nush de ce si stiu si tot mi se spune ca nu se va intampla niciodata sa fim impreuna,eu tot il visez si il visez dragut,etc...iuiii mor,cum sa fac sa-l uit?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Diana. Imi place de un baiat de mai mult timp, dar nu prea ma baga in seama pentru ca... Acum cateva zile s-au intamplat niste lucruri... 1 m-a luat de mana si s-a uitat in ochii mei timp de cateva minute...apoi a plecat uitandu-se la mine. 2. intr-o pauza m-a luat de mana fara sa e uite la mine, dar cand cea mai buna prietena a mea a vazut, a retras mana, apoi m-a luat din nou tot fara sa se uite la mine, decat cu coada ochiului. 3. in timp ce jucam adevar si provocare am fost provocata sa fac anumite chestii printre care sa ma si sarut cu el... cand a auzit s-a uitat in ochii mei dar am fost prea timida sa ma uit in ai lui... am ales sa fac altceva, apoi el nu mai m-a bagat in seama pana la finalul orelor... Trebuie sa specific faptul ca nu prea isi tine mainile acasa si o pipaie pe presupusa : cea mai frumoasa fata din clasa,ea fiind topita dupa el... L-am intrebat daca o place si a zis ca nu ar putea sa ii placa niciodata de o fata ca ilinca si ca doar isi bate joc de ea...atunci am fost usurata pentru moment
    Acum nu stiu ce sa fac.... chiar il plac foarte mult...aproape de un an...
    Ajuta-ma te rog!!! Ce sa fac ????
    Pa!!! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Trebuie sa lamuresti lucrurile. Asa cum i-am spus si unei alte fete de aici, nu te mai multumi cu ambiguitati. Straduieste-te sa treci peste timiditate si discuta franc cu el despre eventualitatea ca voi sa fiti impreuna.

      Ștergere
  14. Heii am un coleg in clasa care la inceputul liceului imi da atentie numai cu priviri si in rest nu vb cu mine insa ma saluta ,zambeste si imi zice "buna cole" ,precizez ca are iubita insa am stabilit sa ne vedem in parc, nu a venit ,am mai stabilit o data atunci am mai adus 3fete. Si el niste prieteni care nu au stat cu noi.. In fiine. Mai vorbeam in fiecare ora ma privea si ma numea numai cole,nu imi zicea pe nume, sii la scoala nu prea purtam diacutii ,mai mult pe fb.La un timp de vreme o colega a inceput sa ii dea muulta atentie. Iar intr-o zi iubuta lui a inceput cu 'amenintari' ru. I-am zis ca nu imi place de el (mai convingator) pentru ca nu mi-as fi dorit sa le stric legatura , (precizez ca nu e fioroasa :)) face doar pe dura) , de atunci nu ii mai vorbesc iar el nu se clinteste sa imi vb , cred ca are datele fb iubitei lui cum si ea le are pe ale lui (ea mi-a zis ca le are pe ale lui) de la facebook. Iar acum a inceput si el sa ii acorde atentie colegei noastre (ptin exagerat) .intr-o zii ea il tot lovea in joaca si el cand sa aparat a zgariato din greseala,iar el a tinuto de mana si se tot uita la mine,.. Eucam impresia cavrea sa ma. Faca geloasa pentru ca colega noastra nu prea pare sa fie genu lui.. A si ea ia spus surorii mele ca sunt proasta..fara motiv si a scris pe usa de la baia fetelor ca sunt proasta.. Si eu sunt mai mult ca sigura ca ea a fost.. Ce sa fac?eu il plac pe el dar ma omoara demnitatea...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, treaba e cam complicata. Nu are rost sa o mentii asa, sa traiesti in incertitudine, si sa impaci si capra si varza. Trebuie, asadar, sa clarifici lucrurile, sa-ti iei inima in dinti si sa ai o discutie intre patru ochi cu el, in care sa-l intebi fara echivoc daca vrea sa fie cu tine sau nu. Nu accepta un raspuns in doi peri, ci unul cat se poate declar. Daca marturiseste ca vrea sa fie cu tine, trebuie sa renunte, drept dovada, la actuala lui iubita.

      Ștergere
  15. Am si eu o intrebare:
    Este un coleg in clasa care ma place si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el ,dar eu il vad doar ca pe un buna prieten.Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marturiseste-i cu sinceritate si delicatete, incercand sa nu-l jignesti, care sunt adevaratele tale simtaminte pentru el.

      Ștergere
  16. Buna,ador blogul tau si sa-ti spun situatia mea:
    Imi place de un baiat cu 8 ani mai mare ca mine.Daca ma vede pe strada nu ma recunoaste pt. ca nu ne-am mai vazut de mici,pe cand eu aveam vreo 4ani si el12.Pe parintii mei ii recunoaste,dar de mine nu cred ca mai are habar.Acum eu am 13 ani si el 21...super,si mai are si prietena care este cu aprox. 2ani mai mare ca si mine.Tot ma gandesc la el,dar nush de ce si stiu si tot mi se spune ca nu se va intampla niciodata sa fim impreuna,eu tot il visez si il visez dragut,etc...iuiii mor,cum sa fac sa-l uit? Pseudonim:Byy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca trebuie sa-l uiti, cel putin deocamdata. Hei, ai 13 ani, o varsta foarte frumoasa, dar deloc potrivita pentru o adevarata relatie de dragoste!

      Ștergere
    2. Merci,imediat fac 14 ani! :-D

      Ștergere
    3. La multi ani, fericire maxima si cat mai multe impliniri!

      Ștergere
  17. Diana am nevoie de un sfaat!!!Fi pe faza te rog sa iti raspundddd!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am mare nevoie de ajutor. Imi place de un baiat si iam spus. Nu a zis nimik și vorbin mult, cand incerc sa ma dau la el nu refuza face glume pe tema asta si nu stiu ce sa cred daca ai putea sa imi dai un sfat ar fi grozav

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ar trebui sa porti cu el o discutie serioasa si sa il intrebi daca vrea sau nu sa-ti fie cu adevarat prieten. In functie e raspunsul lui, vei ramane cu el sau vei renunta la el. Apropo, nu am mai auzit de mut expresia "sa ma dau la el."

      Ștergere
    2. Dar cum pot sa port o discutie serioasa cu el daca el incearca sa schimbe subiectul mereu?

      Ștergere
    3. Depinde de tine. Daca incearca iarasi sa schimbe subiectul, ii poti spune ca acest lucru este echivalent din partea ta cu "Nu vreau a te mai vad niciodata in viata mea!"

      Ștergere
    4. Si ce pot sa fac daca nu imi raspunde? E complicat deoarece suntem prieteni foarte buni si mereu imi spune ca sunt speciala si ii sunt simpatica dar acum deabea mai vorbim :(((

      Ștergere
    5. Daca nu iti raspunde, il eviti, nu mai iei contact cu el o perioada si vezi ce se intampla.

      Ștergere
    6. E un idiot niki ca mai vb cu el

      Ștergere
  19. Buna, ma numesc Andreea!!! Deci...:)) mie imi place de un baiat cu 3 ani mai mare decat mine,nu-mi doresc o relatie, nu vreau asta. Dar vreau sa stiu doar daca ma place, ne cunoastem daca pot sa zic asa...din copilarie, s-a uitat intr-o zi la mine mai insistent. Ma place sau nu?? multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna, ma numesc Catinca,am 12 ani si imi cam place de un baiat,stau in banca cu el si de fiecare data cand ma poate atinge, incearca sa ma tina de mana si nu vrea sa stie si alti colegi din clasa.L-am intrebat daca ma place si el mi-a spus "DA,oentru ca esti frumoasa" crezi ca ma place???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca se preface? Cum as putea sa-mi dau seama?

      Ștergere
    2. Uite, daca vrei sa stii ca se preface, trebuie sa vezi reactia lui cand vei lua o prima nota mica!
      Lasa baietii! Fetele, din principiu, trebuie sa fie mai destepte ca baietii, asa ca trebuie sa invete mai bine decat baietii..!! Esti sigura ca nu copiaza dupa tine la teste?

      Ștergere
    3. Nu copiaza,dar a inceput dintr-o data sa ma ajute dupa teste si cand nu fac in exercitiu bine, ma consoleaza

      Ștergere
  21. Imi plac sfaturile voastre prieteni dragi . Mai postati cateceva !
    Si inca ceva , daca un baiat se uita la mine mullt timp , este bine sa ma uit si eu la el ? Sau sa intorc privirea ? Si sa ma fac ca nu il vad , si daca eu il intreb ,, ce faci ,,, si incepe sa rada sau face lucruri de genu asta , atunci ce inseamna ? Imi place acest blog !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Mie imi place de u baiat sin a 8a si lui ii place de mine mereu vorbim pe chat sau rare ori cand ne intalnim .Cand vede ca un prieten de al lui sta langa mine il da repede la oparte . Lui ii place de mine de anul trecut dar nu sunt prea sigura ca ma mai place si acum .Dupa cum vad eu se comporta ca in intrebarile pe care le-ai scris sus .Tu ce zici crezi ca ma mai place ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie imi place foarte mult de un baiat ,stam tot timpul impreuna firteaza cu mine si ma tot tachineaza...am fost impreuna 3 zile dar ne-am despartit din cauza geloziei noastre...si acum sta dupa ore cu mine afara ,ne mai imbratisam ,tinem de mana si nu stiu ce sa fac....toti prietenii lui imi spun ca inca ma place....

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna. Un baiat ma tachineaza de cate ori are ocazia. Ma intreaba gen Ce mai face iubita mea. Nu suntem impreuna. Crezi ca ma place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fie vorba despre "qui s'aime se taquine." Dar, nu ai cum sa fii sigura....

      Ștergere
  25. Buna. Am nevoie de sfatul tau.E un baiat pe care il cunosc de foarte mult timp si ne intelegem super,suntem colegi..Am incercat sa vorbesc cu el si imi raspunde, ba chiar pare foarte interesat de conversatie.mi-a facut si un cadou.se fastaceste si mereu se uita in ochii mei si cand ma vede parca se deconecteaza de la lume si ma vede doar pe mine si dupa revine la starea normala, e destul de gelos cand ii povestesc de alti baieti si imi da sfaturi si ma apara, doar ca acum cateva saptamani eram cu un grup mare de fete si el a venit si a tipat "arati ca naiba".nu stiu daca remarca era pentru mine sau altcineva dar a fost destul de urata.prietena mea zice ca ma place si ca ar trebui sa mai vorbesc eu cu el pentru ca nu e genul care se baga in seama cu o fata primul.din ce am povestit aici, ce crezi????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca te place, dar oscileaza intre timiditate si indrazneala. Acest dezechilibru interior nu este chiar de bun augur intrucat poate provoca niste efecte imprevizibile cum a fost cel in care a exclamat "arati ca naiba." Aceasta izbucnire dovedeste ca sta sub tensiune din cauza sentimetnelor lui si, uneori, nu reuseste sa se controleze.

      Ștergere
    2. Tu ce crezi?:))
      E clar!
      Citeste aici:
      http://www.diane.ro/2010/08/semnele-dragostei-cum-stii-ca-cineva.html

      Ștergere
  26. Buna, sunt Constantina si mam indragostit de un baiat , el se uita la mine eu la el cand ma imbrac la sfarsitul orelor sta langa mine si se imbraca si el , cand cineva se uita la mine , el se incrunta , toate fetele spun ca e un baiat rau , tupeist , smecher , etc .Dar cand vreau sa vorbesc cu el nu stiu ce sa-i vorbesc , el sta langa mine , adica in aceeasi banca cu mine ! Si as vrea un sfat , cine sa faca primul pas , adica suntem doar la inceput , cine sa spuna primul ,,Buna , ce faci ? ,, si sa ceara nr de telefon ? Eu sau el ? Var rog din tot sufletul sa imi raspundeti! Va pup dulce pe toti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Constantina. Chiar daca crezi ca te-ai indragostit, nu ar trebui sa faci tu primul pas, mai ales ca se pare ca nu stii prea multe despre el si nu ai cum sa fii sigura ca tine si el la tine.

      Ștergere
    2. Pai si eu am pățit mai demult așa ca tine ... Numai ca la mine nu a mers deloc ..cred ca daca chiar il placi ar trebui sa faci tu primul pas ...poate el gândește la fel ca tine ...poate nu are curajul sati zică ...ori il iei odor sa vezi daca încearcă sa fie drăguț cu tine si la momentul oportun il întrebi ori daca nu e varianta directa ... Eu as merge pe varianta directa ..

      Ștergere
    3. Eu zic sa fii mai îndrăzneaţă si sa flirtezi.Cu conditia sa nu te barfeasca la gasca lui mai tarziu.

      Ștergere
  27. Buna sunt cam trista ! Azi baiatul de care imi place se uita la o alta fata ! Ce sa fac ? Sunt confuza ! Stiind ca acea fata e ***** si se da la toti baietii ! Va rog sa ma ajutati !

    RăspundețiȘtergere
  28. Scuza-ma Sunt tot constantina ! Care sunt riscurile de a pirde baiatul iubit , deoarece astazi se-a uitat la o fata cam tot timpul , si pe hol o fata mai mare decat el ia pus piedica si a intrebat daca e in clasa cu mine ! Mie frica sa nu-l pierd si inca ceva e bine dacai cer nr de tel a lui ?

    RăspundețiȘtergere
  29. buna .mie imi place de un baiat el are in jur d 24 de ani eu am 15. dar iliubesc, nu stiu daca ma place. dar imi face anumitesemne.":ridica spranceana, zambste ma intreaba,,ce faci tu?,, oare ma place

    RăspundețiȘtergere
  30. am si eu o poveste de dragoste foarte complicata si nu stiu ce ar trebui sa fac ..in urma cu doua luni am cunoscut un baiat pe un sait de sociallizare, totul a inceput de la un simplu "buna" apoi am inceput sa comunimam amandoi si sa ne cunoastem mai bn ,apoi in fiecare zi am inceput sa vb cate putin si am devenit foarte buni prieteni.
    eu am inceput sa-l cunosc pe el foarte bine si sa I stiu toate problemele lui si supararile absolut totul, si el la fel stia totul despre mine si nu aveam nici un secret unul de altul..am continuat asa ceva timp doar fiind prieteni apoi sa aprins o scânteie intre noi si am simtit ca ma indragostesc de el pe zi ce trecea tot mai mult, si mi-am dat seama ca imi lipsea enorm de mult daca nu vorbeam intro zi..apoi mi-am dat seama ca si el simte la fel pentru mine si mia confirmat acest lictu ca este foarte indragostit de mine si se gandeste la mine tot timpul si are nevoie de mine..cand mi-a marturisit aceste sentimente ce le simte pentru mine eram foarte fericita ca simtim la fel dar in acelasi timp imi era si foarte teama sa incep o relatie cu el dar totusi inima imi spunea ca "da" si asa am facut am inceput o relatie foarte frumoasa cu acest baiat..
    eram foarte fericita cu el in fiecafe zi vorbeam ore intregi si am inceput sa ne iubim foarte mult asa cum nu credeam niciodata sa iubesc pe cineva, El era un baiat foarte special si mereu ma facea sa rad, sa fiu fericita imi transmitea multa iubire si liniste in jurul meu atunci cand era in preajma mea si isi face tot tompul griji pentru mine si in timpul serviciului cand era la munca mereu imi dadea cate un msj sa stie ce fac daca sunt ok si sa imi zica cat de mult ma iubeste..amandoi abi asteptam sa vina seara si sa putem vorbi am inceput sa ne iubim enorm de mult si am devenit dependenti unul de altul si ne-am facut o multime de vise impreuna dar acum de cafeva zile am incetat sa mai vorbim amandoi sa mai tinem legatura..mi-am dat seama ca este p greseala ceea ce facem si nu am mai vrut sa I scriu nici un msj
    Pentru ca el este casatorit, are si o fetita de 1 an jumate si mia zis ca nu o iubeste deloc pe sotia lui si nu se intsleg deloc bn si nu merge relatia lor deloc si nu vrea sa fie cu sotia lui..
    Eu la fel sunt casatorita am 2 fetite de 5 ani si cea mica de 4 luni si nici eu nu sunt fericita in casnicie pentru ca eu am fost obligata de parinti mei sa ma marit cu acest barbat cand eram foarte mica si nu lam iubit niciodata nu m- simtit iubita si mereu mi-am dorit sa ma scap de acest cosmar in care traissc cu sotul meu pd care nu pot sa-l iubesc..dar dumnezeu mi la scos in cale pe acest baiat care mia schimbat viata, mia redat fericirea pentru o clipa am simtit ca sunt indragostita cu adevarat si sunt dispusa de orice sacrificiu pentru acest baiat..dar ma-m gandit ca trebuie sa renunț la acest baiat pentru ca mi se pare imposibil sa fim impreina oricat de mult noi doi am vrea, nu se poate pentru ca o sa I ranim foarte mult pe toti cei din jurul nostru.si iam zis si lui ca nu e bn ce facem..si eu nu vrsau sa se desparta de sotia lui pentru mine si sa despart o familie, nu pot..eu nu sunt asa..nu ma lasa inima sa fac asta chiar daca al iubesc si simt ca mor fara el..dar am hotarat ca nu e bn sa Iubesc barbatul alteia.ma simt foarte ciudat si "vinovata" ma doare sufletul off..nu stiu ce sa fac sunt intro situatie foarte complicata trebuie sa aleg intre fericirea mea sau a sotiei lui..:( nu stiu ce decizie sa iau el inca asteapta un mesaj de la mine, un semn ceva pentru ca nu am mai vorbit de cateva zile m-am gandit sa renunt la el dar el nu vrea sa renunte la mine....va rog sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac in situatia asta.....va rog..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, treci printr-o situatie foarte complicata. Pentru a fi voi doi impreuna trebuie sa se destrame doua familii, si cea mai mare problema este cu copiii care sunt la mijloc. Trebuie sa fie decizia ta. Oricum, este mai bine, cel putin pentru un timp, sa nu mai comunici cu el.

      Ștergere
    2. multumesc foarte mult pentru sfat Diana ! Si cred ca asa am sa fac, o sa incerc sa nu mai vb cu el un timp chiar daca imi este foarte greu sa nu vorbesc o zi cu el..dsr voi incerca sa-l uit si sa-l scot din mintea si inima mea pentru ca imi dau seama ca relatia noastra este imposibila si nu putem fi impreuna oricst de mult noi am vrea..poate ca este crl mai bn sa renunt si cu timpul va accepta si el daca vede ca nu mai vorbesc deloc cu el..:(

      Ștergere
  31. va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac:( sa continui aceasta relatie sau sa renunt definitiv???

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.

    Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
    In a 9 zi, publicati rugaciunea.
    Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
    Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
    Amen!II
    Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
    Amen!
    Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
    Amen!
    S-ar putea s

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut! Ma numesc andreea si am 15 ani si sunt in clasa a10. Imi place de un coleg de clasa care are tot 15 ani. Est un baiat foarte fain :) nu stiu daca ma place!! D exemplu mi-a pus mana pe par si mi la ciufulit si imi zambea... In alta zi s-a jucat cu parul meu ... Uneori parca ma tachineaza... Dar nu imi trimite mesaje si nu sta totdeauna cu mn si nici cand ma uit la el nu imi zambeste intodeauna! Crezi ca ma considera doar o amica cu care ii place sa rada (precizez ca ,colegii ma consider amuzanta)...si colegul asta al meu i-a spus unei colege ca singura lui prietena vrea sa ii fie sotie! (nu a avut niciodata prietena-el este baptist, iar eu penticostala) crezi ca ma considera amica?? Ca eu nucstiu ce sa cred! Daca ma poti ajuta m-as bucura! Multumesc
    Ps: fain blog :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna! As vrea sa iti rsp eu, baiatul a vrut sa aveti o relatie, insa pt ca tu i-ai zs ca nu asta vrei, s-a simtit foarte ciudat dezvaluind ca te place...eu as zice sa porti o discutie cu el in care sa iti exprimi sentimentele...sper ca o sa ai noroc pt ca dupa cate se vede din ce ai scris esti o fata de treaba...

    RăspundețiȘtergere
  35. Cred ca are o simpatie pentru tine, o simpatie din care poate izvori cu timpul altceva, poate un autentic sentiment de dragoste....

    RăspundețiȘtergere
  36. Deci imi place de un băiat care e de vârstă cu mine , dar știu ca lui îi place de colega mea . Si totuși uneori îmi plac geturile lui gen îmi fură căciulă din cap si si apoi ne alergam , in plus e si foarte gentelman si nu stiu vreau un sfat cum as putea sa îl fac sa se îndrăgostească de mine , dacă lui ii place de altcineva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti gasi aici cateva sugestii: http://www.diane.ro/2008/07/cum-se-cucereste-un-barbat.html

      Ștergere
  37. Buna am 14 ani si am aflat de la o prietena ca ia cerit sa traga poze de ale mele la imprimanta ... El e mai mare decât mine cu 2 ani dar din cate a auzit prietena mea a înțeles ca ma place ... Ce sa fac ac acuma ? Sa încerc direct sal întreb sau sa las sa afle colega mea mai multe ?

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna am 14 si îmi place de un băiat mai mare decât mine . acum recent o prietena comuna noua mia spus ca a rugat o fata din clasa sa traga nistepoze de ale mele la imprimanta ... Bn înțeles ca neam mai întâlnit dar fara sa avem vreo conversație ... Acuma ce sa cred oare ce ar vrea sa facă cu acele poze ??? Chiar nu am nici o idee si vreau cat mai multe sfaturi ... Credeți oare ca daca el are zodia rac si eu la fel exista șanse sa ne potrivim ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca te place, dar de ce nu ti-a dat nici un semnal despre asta pana acum? Este timid? Relatia dintre doi Raci este adeseori caracterizata de o mare iubire reciproca, de o mare stabilitate si un evident devotament al unuia fata de celalalt.

      Ștergere
  39. Stai stai stai... ai spus baiatu' acela care-l placi sa faca cunostinta cu bianca nu? si bianca amana sa il intrebe.... daca ii place de el? te-ai gandit la asta daca tot amana? eu asa cred...

    RăspundețiȘtergere
  40. Chestia e ca el e copilaros la fel si eu, el e timid si eu la fel, deci... nu are ce sa-mi faca, e doar copilaros, se poarta ca un copil mic...

    RăspundețiȘtergere
  41. Am implinit 12 ani, si nu , nu imi plac ,,papusile" barbie, ps : nu am tata. Baiatul pe care il plac este foooooooooarte copilaros si timid. se poarta ca un copil mic.

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, baiatul care imi place, Cand am venit la el, se ascundea sub sarceaf sau se juca la calculator, imi spune doamna fa si rade, oare ma place? sau doar isi bate joc de mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot eu sunt, sora mea imi spune ca ma place... oare ma place? ps: uneori imi spune ca sunt masculina. Dar eu sunt fata.

      Ștergere
    2. Adica, nu isi bate joc de tine, doar nu stie cum sa se comporte, daca iti spune ca esti masculina, pai, te place.

      Ștergere
    3. De acord cu lol face. Te place dar nu stie cum sa iti arate acest lucru si de aceea se comporta asa cum ai descris. Cand iti spune ca esti masculina nu face decat sa te tachineze pentru ca isi da seama ca nu esti cu adevarat astfel.

      Ștergere
  43. Heii .. ! :) Imi place de un baiat de 17 ani .. cu toate ca eu am 12 ani (aproape 13) .. am fost impreuna si ne-am despartit exact dupa o saptamana .. el are o iubita pe verisoara mea :-( .. Dar acun o uraste .. ma suna incontinuu , rade mereu la glumele mele chiar daca este suparat . Vorbeste mai mult cu mine la tel decat cu verisoara mea .. Ieri m-a sunat si tot am vorbit pana ce ajungem la subiectu' impacare .. I-a spus un prieten ca de ce nu se desparte de prietena lui ca sa se impace cu mine ?? .. la care el a raspuns pai nu stiu :( Cu toate ca mi-a povestit el .. Si mia spus ca acum sunt o persoana importanta la care tine foarte mult !! :-* Dar nu stiu in ce sens tine la mine ! :-( Si pana la urma i-am spus ca inca il plac .. si mia spus ca stia .. ! Va rog ajutati-ma ! Nu stiu ce sa mai cred .. Multumesc mult pentru intelegere .. ! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aolo... La 12 ani un iubit de 17 ani?! O_O aloooo bagati mintile in cap, cum adica la 12 ani un iubit de 17 ani?! si se mai intreaba lumea de unde sunt fetele insarcinate la asa o varsta frageda... Te complici cu un baiat de 17 ani ! nu ai copilarie ?! inteleg ca crezi ca asta-i ,,iubire" dar asta NU E ! cum mai... la 12 ani un iubit de 17 ani? Doamne fereste sa ajungi sa faci s3x cu el.... frate... vad numai prostie in tine :)

      Ștergere
    2. Ok... Pai... inca te place, intreab-o pe mama ta, stie ea mai bine:) ! Pai.. asa fac eu ! mai bine intreabai pe amandoi parinti:) ! parintii stiu mai bine! bafta:) .

      Ștergere
  44. Este un biat de 17 ani, ne cunoastem de 1 an acesta mereu mi.a fost alaturi,ma facut sa rad etc. De fiecare data cand ne certam isi cere scuze. Gen tipul perfect. Nu ne.am vazut niciodata fata in fata ne.am cunoscut printr.un joc, dar vorbind pe skype in fiecare zi timp de 1 an incet,incet am inceput sa prind drag de el, iatai ca prieten dupa am inceput sa il visez continuu ( nu e barbat nebun care vr sa hartuiasca fete pe internet:))) stiu ca e o nebunie ce zic dar in zilele de astazi totul e posibil ,stiu asta pt ca vb prin web) E genul acela de baiat care vr sa aiba lista mare de fete stiu pt ca mereu imi povestea ni fumeaza nu bea. Doar ca de la un timp ii tremura voce, fol diminutive,mereu imi rosteste numele dupa face o pauza si inghite in sec pana cand mi.a zis: cum poti sa iubesti o pers pe care nu o cunosti. Ii tremura vocea si am auzit un oftat. Eu nu iam zis cal plac nimic.dupa ne.am certat lui placandui sa intoaarca vorba iam zis ca nu.l mai supor si am facut misto spunandui: nu ma mai iubesti (asa facem noi glume) a zis sa.l las in pace. A douza zi a zis dintr.o data fara nici un subiect ca nu ma iubeste ci ca ma adora si a zis ca nu e vrajala ca la alte fete ( ii tremura vocea poete din cauza emotiilor) . A zis ca o sa ma viziteze curand el stand in Rovinari eu in Bucuresti. Si nu stiu daca sa.l sarut cu prima ocazie si sa ma arunc in bratele lui ( prima oara cand ne.am vedea)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca se simte vinovat fata de felul cum s-a purtat in relatia cu alte fete sau chiar fata de tine in eventualitatea ca veti fi impreuna. Daca vrei sa te apropii de el, fa-o cu prudenta, cu pasi mici, incercand sa descoperi daca nu cumva te-ar putea rani intr-un fel sau altul.

      Ștergere
  45. Ce inseamna cand un baiat zambeste la o fata sau ii face cu ochiu?

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna!.... Deci o data cand am fost la o prietena a fost acolo si verisorul ei.Mi-a facut cunostinta cu el si mie mi-a cam placut de el.Noi doi avem o amica comuna. I-am spus prietenei mele sa afle daca ii place de mine. Cand m-am intalnit cu prietena mea mi-a spus ca da ii place de mine.Eu i-am zi ca sa-i spuna ca si mie imi place umpik de el. Deci acum mie imi place de el si el stie asta
    Si lui ii place de mine si eu stiu asta
    Deci ne placem dar suntem prea timizi ca sa ne-o spunem.
    CE SA FACC????????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbesti la telefon cu prietena ta si ea il suna pe verisor si va intalniti la o cofetarie in prezenta prietenei tale, pentru inceput.

      Ștergere
  47. Salut!In primul rand,blogg-ul tau e genial!In al doilea rand,e un baiat f popular,mascariciul clasei.Diriginta m-a pus in banca cu el,ma inghionteste,rade la mine si rade la glumele mele.Trateaza lucrurile cu indiferenta,si vorbesc rar cu el pt teme,au fost multe situatii in care arata ca ma place,inclusiv cand se holba la mine in ore.Cand spun eu ceva,un raspuns la scoala foarte bun,el spune:Hai nu ma innebuni....Ma place,voi ce credeti?Mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
  48. Bună . Sunt in primul an de liceu , boboaca , si de asemenea imi place de un coleg ... Nu l`am remarcat la inceput ... Pare de treaba ... De obicei atunci cand ma intorc sa ma uit in spatele clasei il vad pe el privind spre banca mea ... Ma gandesc ca poate se uita pe fereastra ... O colega l`a intrebat de ce se uita asa insistent si el i`a spus ca se gandeste la anumite lucruri si a doua zi o alta colega mi`a spus ceva gen "draga mea am observat ca te uiti insistent la un anume baiat din clasa ... stie ca iti place de el ... insa fii mai indiferenta daca vrei sa il atragi " ... Ciudat pot spune ... Nu prea vorbesc deloc cu el ... Doresc sa precizez ca sunt extrem de timida cand vine vorba de un baiat mai ales de care place ... Devin foarte tensionata, adica mi`e frica sa nu fac ceva gresit si apoi sa rada de mine ... Totusi am incercat intr`un fel sa il uit ... dar partea proasta e ca suntem colegii si il vad in fiecare zi ... Daca m`ai putea ajuta cu un mic sfat . Multumesc anticipat . <3

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna imi place de un baiat in timpul orelor se uita la mine cand vorbesc cu el ii sclipesc ochi se imbujoreaza la fata cand vorbesc cu el prieteni lui ma intreaba daca-mi place de el face glume cu mine uneri nu prea vorbeste cu mine si cand se uita la mine si ma uit si eu la el se uita in alta parte etc... Va rog din tot sufletul sa imi raspundeti! Va pupacesc pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna! imi place de un baiat, se uita la mine imi zambeste cand vorbeste cu mine ii sclipesc ochi vrea sa stea cu mine in banca vorebeste cu prieteni lui despre mine se inroseste la fata cand vorbeste cu mine ma tachineaza etc... Va rog din suflet sa imi raspundeti . Va multumesc ! :*

    RăspundețiȘtergere
  51. Mie imi place de un baiat.. (eu am 13 ani el 13) ne intelegem foarte bine si mereu cand ma vede pe hol la scoala vine numai la mine si ma loveste(prieteneste) ma tachineaza daca un alt prieten de-al lui se baga langa mine el il da la o parte..de ex astazi eram la usa clasei(clasa era goala) si vine baiatul acesta si se baga foarte mult in mine adica eram la o distanta de 5 cm maximsi nu numai odata ci de mai multe ori... Nu stiu ce sa cred. AR Trebui sa fac si eu cum face el? A si e gelos cand baga in seama uni baieti si vine la mine si imi zice cu o voce daia super dragalasa "Pe mine sa nu ma intrebi ce fac.."
    Nu stiu ce sa fac...Ce fac? :))

    RăspundețiȘtergere
  52. Heyy!! Imi place tare mult de un baiat....acum câteva zile se tot folosea de porecla mea...sa ma tachineaze...si ma mai susține uneori la sport....Ce zici? Oare sa ma placa?

    RăspundețiȘtergere
  53. Mie îmi place de unul de a7-a!!!!!!!!!! Când mă vede are un zâmbet larg chiar daca nu mă cunoaste!! Ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  54. Mie îmi place de unul de @7-@!!!!! Îmi zambeste când mă vede chiar daca nu mă stie! Ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  55. Îmi place de unul de a7-a! Eu sunt a5-@! Are un zâmbet larg cam mă vede chiar daca nu mă stie!�� ce fac?

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna !
    Îmi place de un baiat de doi ani. Am câtiva prieteni care stiu asta.Uneori , le spun prietenilor să îi spuna dar, el nu spune nimic.Am uitat să menționez că uni colegi spun că eu îl plac sau ,că el mă place.Odata m-a întrebat de ce nu merg la el să vorbim.
    Raspunde-mi repede te rog !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca el nu o face, incearca sa spargi cu gheata si vezi ce se intampla!

      Ștergere
  57. Buna,imi place de un baiat din clasa a VIII a,eu sunt in a VIIa,nu stiu daca ma place,dar de cateva ori am observat ca daca trece pe langa mine se comporta ciudat! Credeti ca stie ca-l plac?Am vrut sa-i zic ca il plac,dart aveam emoti,"fluturi in stomac''. Am avut doua variante:
    1.Sa-i zic ca il plac acum.
    2.Sa ii zic ca il plac dupa ce ajunge la liceu.
    Parinti mei nu stiu ca il plac,dar ar fi bine sa nu stie pentru ca ma va certa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca se comporta ciudat nu inseamna neaparat ceva semnificativ. Ai nevoie de mai multe "dovezi" pentrua fi sigura. Eu as zice sa optezi pentru varianta 2.

      Ștergere
  58. Va rog!!! Eu sunt cea care nu vre sa afle parinti. Ma numesc Emma

    RăspundețiȘtergere
  59. Buna. Am un coleg care ma sarutat de 2 ori.. de fiecare daca el a propus asta. La scoala nu prea vorbim,dar pe facebook nu mai terminam. :D mai mult el ma suna si imi trimite mesaje. Cand vorbim ma ia de mana si se uita in ochii mei.. Dar totusi mai are si o fata cu care este cel mai bun prieten. Pe ask.Fm a scris : „Miruna <3” . Pe ambele ne cheama Miruna.Ce sa cred?

    RăspundețiȘtergere
  60. Salu am 15 ani i sunt in clasa X si imi place de un coleg de aceasi varsta ca mn. Nu stu sigur dacai place de mine... Vb cu mn... Iar odata sia pus mana in parul meu si mi la ciufuulit... Imi mai pune piedica.. Si isi pune piciorul in spatele genunchiului si il apasa(cum fac baietii)... Altadata s-a jucat cu parul meu.. L anumite ore imi zice ceva de genu: imi permiti sau imi dai voie sa stau langa tn... La un moment dat cred ca mia imitat pozitiile pe care le luam... !!! Dar nu stiu ce sa zic... Ca atunci cand zice o gluma se uita repede la o colega, vb cu ea... Si ei ii pune piedica... Nush daca ma place sau ma considera amica sau doar ma simpatizeaza ft putin!!!! Voi ce ziceti? Ajutatim va rog :( (scuzati-mi ortofrafaia)

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna! Ma bucur ca ti-am accesat blogg-ul si as dori sa iti povestesc o mica istorioara. Deci,m-am mutat in clasa a 5-a intr-o noua scoala. M-am imprietenit repede cu noii colegi. Ei bine,ca orice alt copil m-am indragostit de 3 baieti. Mda...de 3... Dar asta nu conteaza. Ceea ce conteaza este ca pe unul dintre ei il chema Razvan,in fine... Au trecut câteva luni si sentimentul pentru frecare baiat in parte a disparut. Iata ca venise si clasa a 7-a... Unul dintre baietii pe care ii placusem eu intr-a 5- a s-a mutat la alta scoala. Era Razvan. Intr-o zi,a venit sa isi viziteze fosta scoala,fostii colegi de clasa,fostii prieteni,fostii profesori,etc. Eu nu l-am vazut decât cand a iesit din scoala si m-a observat si ne-am facut cu mana. Ziua urmatoare m-a bagat inseamna pe messenger si am inceput sa discutam diverse chestii. Pana cand,in ultima zi de scoala (adica acum 3 zile) mi-a dat mesaj si mi-a spus ca vine sa ne viziteze. Din pacate,doamna diriginta ne spusese deja sa plecam acasa si ne-a urat vacanta placuta. Dupa aceea Razvan mi-a dat mesaj cum ca ajungea in 5-6 minute. Eu i-am explicat ce ne zisese diriga,dar mi-a venit ideea stralucita,si aceea de i-a spune ca sa iesim prin centru cu Andra (bff-ul meu<3). Asa,si... A fost de acord si ne-am plimbat intr'un parc,unde ne-am intalnit cu 2 colegi din clasa. Si asa am pornit toti 5 la o cafenea,unde am si mancat pizza. Dupa care ne-am dus intr-un mic parculet de distractii si ne-am dat cu masinutele,dupa care ne-am dus fiecare la casele noastre. A fost amuzant si distractiv. Ziua urmatoare m-a invitat la un film...sa fim numai noi doi<3 Dar a intervenit o problema si n-am mai putut ajunge la film si l-am anuntat inainte de a începe filmul ca nu pot veni. Parea foarte trist si dezamagit cand i-am spus asta si am decis sa ne intalnim in alta zi,intr-un parculet de distractii sau la o tereasa. Am uitat sa mentionez ca de cand ne-am facut cu mana,a inceput sa imi placa de el. Si cred ca si lui ii place de mine,dar te intrebare ca vreau sa fiu sigura daca e asa si apropo,m-am regasit,si pe mine,si pe el in toate concluziile pe care le-ai scris. Sper sa imi poti fii de ajutor si sa afirmi daca ma place cu adevarat si sa ma ajuti si cu niste sfaturi pe-aici,pe-colo,te rog din tot sufletul meu. Multumesc anticipat!!! Kisses:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca este prea devreme pentru a-ti putea da seama cat de profunde sunt sentimentele lui. Deocamdata, este clar totusi ca te place. In functie de felul cum va evolua relatia dintre voi, vei reusi sa realizezi daca este promitatoare sau nu. Poti sa imi mai scrii...

      Ștergere
  62. Buna!! Mie imi place de un Baiat si nu stiu daca ma place si el adica cat o data cred ca da dar cat o data cred ca nu.. Stai sa iti povestesc prima data cand neam cunoscut nu prea era interesat de mine adica ma tinea ca o prietena dar nici eu prima data nu lam placut imi placea de alcineva .. Decii vorbeam normal cu el pe facebook.. ii spuneam ce faci? el "bine..!! eram doar prieteni dar dupa 2 luni el a inceput sa se poarta ciudat cu mine si eu nu eram invatata cu el asa pentruca niciodata nu vorbeam cu el in fata sau sa ma joc cu el...!! Adica dupa 2 luni incepuse sa se schimba mereu cand ma vedea imi radea si se purta ciudat radea de numele meu imi tragea parul mereu se uita mereu la mine si cand venea pe strada mea dintre toate fetele venea la mine si imi spunea vi si tu la patinaj.. :3 si mereu imi spunea pe Facebook.. "unde esti vino si tu afara"!! . Dupa trecuse 3..sau 4 luni nu mai stiu ...si eu ma ducesem in strainatate cu parinti in vacanta!! si cand am venit in napoi lam pus eu in seama pe Facebook (prima data) .. si el mia raspuns si mia spus (bine tu cf ) Eu (bine) El (da cum ai facut sa ma bagi in seama.) Eu (Nu stiu ) (El tea luat doru de mine :3 ) eu (Da cum sa nu direct) :)) El ( tia placut in vacanta ) Eu (nu) el (nu te cred) eu (serios nu mea placut ) el (ahaa si ai fost cu cineva in preuna acolo..? ) eu (Nuuuu.. snt prea mica pentru asa ceva . Da tu ai fost cu vineva inpreuna pana akum..?) el (Eu spun adevarul da am fost..) Eu cand am auzit asta mam blocat direct imi venea sa il omor ..!!! Eu ( Si ce vrei sa spui ca eu nu spun adevarul ) el ( nu , nu spui adevarul) eu (bada spun!! ) el (bine atunci e adevarat ca ai fost cu cineva in preuna?) Eu ( Poate ca da poate ca nu dar asta nu e treaba ta..paa..!!) Iam spus asa pentruca ma enervase rau dar nu am fost cu nimeni inpreuna ..!! Dupa doua zile a venit el cu baieti si ma striga intruna sa ma duc la el sa vorbesc cu el ,dar eu il ignoram si nu ma uitam la el dar el ma striga in truna dupa lam privit si iam spus lasama in pace nu am Chef de vorba ,el cred ca sa suparat si a plecat in Buz acasa ..dupa trecuse o Luna si venise verisoara mea la mine si ii povestisem totul dar tot nu eram sigura asa ca am puso sa intra pe Facebook sa vorbeasca cu el sa ii spuna de cine ii place dar el ia spus ca e secretul lui ... !!!
    Vreau sa stiu daca cu adevarat ma place te rog spunemi ce crezi ...!!!..

    RăspundețiȘtergere
  63. Adica trebuie sa astept sa imi spuna el daca ma place sau sa ii spun eu?

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna! Imi place de un baiat care invata la alta scoala si cand am fost odata la patinoar la AFI Palace cu el si inca doi prieteni(o fata si un baiat) el se uita mereu la mine,dar cand ma vedea ca patinez mai bine ca el venea mereu spre mine si ma lua de mana sau ma imbratisa.Iar dupa ce am urcat sus la Mc'Donalds s-a asezat langa mine.Cand m-am dus la casa ei 3 stateau de vorba,iar dupa ce am plecat am ramas cu celalalt baiat si cu prietena mea si mi-au zis ca ma place.
    Dar ei mereu fac glume cu mine si nu am crezut,dar nu stiu ce sa cred.Tu ce crezi,ma place sau nu???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei bine, cred ca de aceasta data cei doi nu au glumit. Potrivit povestirii tale, probabil ca te place.

      Ștergere
  65. Buna sunt Ana , imi place de un baiat mai mare cu un an ca mine... de ceva timp, el da multe semne ca ma place : pe holul scolii se uita la mine foarte insistent , imi zambeste si nu intra in clasa pana nu intru si eu, imi face ciuda cu alte fete ...si prietenii lui ma privesc..de 2 saptamani s-a schimbat am avut un incident urat cu un coleg de-al lui , am uitat sa mentionez ca o lunga perioada de timp nu a avut prietena, dar si-a facut ...relatia lui nu a durat mult si chiar si in timpul ei facea aceleasi lucruri , ba mai mult imi auzeam numele in grupul lui ...de cand sa despartit de iubita lui nu mai e la fel ,nu ma mai priveste decat dupa ce trec..e destul de timid cu mine. Ce crezi ma place ?

    RăspundețiȘtergere
  66. Laurica Frumuşica16 ianuarie 2015 la 09:41

    Îmi place mult de un băiat care face cursuri la mall ul Liberty Center. Eu stau pe lângă el. Chiar dacă are treabă stă pe lângă mine şi chiar dacă profesorul lui îl ceartă tot vorbeşte cu mine. Nu ştiu dacă mă place. Abia îl cunosc. Dar vreau măcar să îmi dea numărul lui de telefon. Aş vrea eu să îl cer dar îmi este ruşine
    CE SĂ FAC??? OARE MĂ PLACE???

    RăspundețiȘtergere
  67. Bună,îmi place de un băiat. Mie mi se pare cam complicată. Deci,el are la mall nişte cursuri (ştiu e cam ciudat să aibă la mall cursuri)
    îl văd acolo miercuri joi şi vineri şi de fiecare dată mai vine lângă mine şi mă întreabă ce fac. Dar miercurea trecută avea mai multă treabă şi nu m a mai întrebat nimic. La fel şi vineri avea treabă. Eu vreau să îi iau nr. de telefon dar mi e ruşine să îl cer.
    La chestia de mai devreme crezi că miercurea şi joia când nu a mai putut să vină lângă mine sau A UITAT DE MINE ŞI NU VREA SĂ MĂ MAI VADĂ ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu am de unde sa stiu. Tot ce poti sa faci este sa vezi ce se intampla in zilele cand mergi la mall. Daca el va continua sa aiba "treaba," inseamna, probabil ca te ocoleste. Daca iti va vorbi iarasi, sunt sperante.

      Ștergere
  68. ??? Să ştii că mie nu îmi arată comentariul scris de mine nicăieri. Unde pot să îl caut???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da click pe linkul din josul paginii unde scrie "se incarca" sau "incarca mai mult."

      Ștergere
  69. Buna! Eu si un baiat suntem prieteni de mai bn de 6 ani. In clasele primare ne intelegeam de minune. De cand cu generala, nu am mai vb asa de des ca inainte. De exemplu ,in primara mereu ne intorceam impreuna de la scoala, dar acum eu merg cu prietenele si el cu prietenii. Oricum e foarte cumsecade si de treaba. In a 6 - a se juca cu o chestie de plastic si mi.a aruncato in cap ( din greseala ). Mai aveam un pic si imi spargeam capul. Am mers acasa, iar o prietena a venit si mi.a adus lectiile. La scurt timp, a venit si el. Si.a cerut iertare si s.a oferit sa imi dea temele. Ne respectam unul pe celalalt foarte mult. Anul acesta relatia noastra s.a schimbat mult. A inceput sa imi zambeasca uneori fara motiv, se uita la mn in continu, incerca sa se joace cu mn si sa se aproprie de mn. Si mie imi place de el. Ce sa cred??? Ajutati.ma va rog sunt tare confuza!!!

    RăspundețiȘtergere
  70. Buna! Am si eu o întrebare un băiat pe care il plac pana acuma am vorbit numai prin mesaje si uneori la scoala, dar de când mam transferat am început sa fiu intro relație cu el si tot așa vorbim prinesaje pe tel. Si nu stiu ce sa cred ca eu lam invitat azi sa ieșim sa ne vedem fata in fata dar nu stiu ce crede despre mime el are 13 ani dar eu am 12 si nu stiu ce sa cred .va rog sa îmi dați niste sfaturi urgent
    Mersi

    RăspundețiȘtergere
  71. Din tot ceai scris despre baiatul care te place multe lucruri el le face aproape pe toate. cateodata el sune sa ma las pe spate si sa cad ca el sa ma prinda oare inseamana ca vrea sa stie daca am incredere in el dar a facut asta si altei fete ce inseamana.


    RăspundețiȘtergere
  72. hey buna de curand am inceput stagiul in spital,iar acolo am vazut un baiat dragut care face si el stagiul.nu stiu dc dar mi.a atras atentia .mie una imi cam place de el.dar nu stiu daca si lui ii place de mn.ne.am intersectat de mai multe ori ,dar niciodata nu am vb nimic.de cate ori ne.am intersectat .ne.am uitat unul la altul.dar atat si am vazut ca se mai uita si el la mn.ce crezi ca se intampla??sau ce sfat mi.ai da?

    RăspundețiȘtergere
  73. hey buna.de curand am inceput stagiul in spital si acolo am vazut un baiat foarte dragut care imi cam place.facand amandoi stagiul pe aceiasi sectie ne mai intersectam cateodata.ne uitam unul la altul.dar doar atat si nu am vb niciodata.eu il mai observ si vad ca ma priveste.parca ar vrea sa zica ceva dar nu se intampla nimic.ce e de facut?chiar nu as vrea sa fac eu primul pas.sunt mai timida si nu as vrea ca dupa aia sa creada altceva/astept un raspuns cat de curand .Mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu vrei sa faci tu primul pas, nu poti decat sa astepti sa faca el ceva. Si, daca totusi nu preia el initiativa? Ori ii dai un semn cat de mic, ii zambesti (un gest care nu te obliga cu nimic), ori incerci sa te apropii de el prin intermediul unei cunostiinte comune.

      Ștergere
  74. Buna ! Ai putea sa mi dai nr tau de telefon?
    O prietena are nevoie de ajutorul rau!

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna diana popescu, am sa spunem o problema cu un tip. Ne stim de vreo 2 luni iar prima luna statea destul de mult cu mn, imi dadea mereu mesaje, se holba mereu la mn iar dupa brusc nu mai vb atat de des chiar daca imi spune pe porecla mereu. Acum cateva zile ne am certat super rau si de atunci se da pe grup pe fb la niste colege si am iesit din el. Aseara o colega l-a intrebat daca ma place si a spus ca nu. Doar ca nu stiu s a enervat cand am spus ca nu-mi plac baietii cu culoare parului brunet si cand am spus ca un tip e dragut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Da, probabil este vorba despre o gelozie absurda din partea lui. Daca se incapataneaza insa sa nu mai comunica cu tine, nu are rost sa te mai gandesti la el si sa-ti faci griji degeaba. In acest caz, inseamna ca nu te-am meritat!

      Ștergere
  76. Bună. . Și mie îmi place de un băiat .. e colegul meu de banca .. mă face sa rad .. îmi atinge mereu mana .. mi.a zis și unde sta și m.a întrebat și pe mine unde locuiesc .. uneori vrea sa iasă în oraș cu mine și cu prietena mea cea mai buna în loc sa iasă cu prietenii lui ..Când merg cu el acasă tot încearcă sa afle ce îmi place mie și încearcă sa găsească lucruri comune intre noi .. unul din prietenii lui m.a întrebat dacă îmi place de el .. și o fata a zis ca mie imi place de el și el a zis ca nu e treaba ei dacă mie îmi place sau nu de el .. încă nu știu dacă îi place de mine și nu prea am curaj sa fac primul pas. #dg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur ca te place, dar nu vrea ca altii (fata respectiva) sa se bage intre voi doi. Tocmai pentru ca te place, asteapta sa faca el primul pas.

      Ștergere
  77. Faza cu ghiozdanul e foarte draguta. Sigur te place

    RăspundețiȘtergere
  78. il iubesc mult nu stie c exist

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna...as vrea si parerea altcuiva despre situatia mea ...pai...treaba sta cam asa:imi place de un baiat din clasa a cincea..dintotdeauna mi-a placut.E de treaba,ii place sa comunice cu lumea in general si nu e timid ..adica..de obicei la ore ii place sa se faca remarcat facand glume..are un sint al umorului destul de dezvoltat.In clasa a cinea am jucat un joc cu pupici pe obraz..mna..chestii din astea..eram copii de clasa a cincea.Hmm..a urmat o perioada in care nu prea l-am bagat in seama si nici el pe mine..pana prin clasa a sasea,a saptea.In clasa a saptea cand am mers la sala de informatica,in pauza,m-a luat de incheietura cu el pe hol..ok..mi s-a parut tare ciudat.A parut putin intimidat sau poate doar mi s-a parut..hmm..nu mai stiu exact ce m-a intrebat,a fost ciudat..ok..eu am zis ca ma duc pana la baie.Apoi...aa..chestii ciudate...da..am facut asa zise petreceri la scoala si cred ca m-a intrebat daca vreau sa dansam.Ok.Pe moment am crezut ca e doar in gluma si nu l-am luat in serios...si..habar nu am daca da..oricum..ma intrebase la 2 dintre aceste petreceri,de Craciun si de sfarsit de an.Eu m-am intimidat si nu l-am privit in ochi.Desi in realitate nu am vorbit atat de mult,pe facebook vara trecuta am vorbit..cred..de mai multe ori..destul de mult..hmm..si de curand am vorbit iarna asta vreo 5 ore despre tot si toate.Eu il bagasem in seama caci trimisesem un mesaj la toata lumea caci nu aveam cu cine vorbi...si..da.Aa...dar in ultimul timp m-am purtat tare ciudat in preajma lui..acum in clasa a opta..cred ca am fost destul de enervanta...si parea ca nu prea vrea sa mai vorbeasca cu mine.Baga in seama alte fete de obicei,dar cand sunt si eu intre ele pe mine nu ma baga in seama...cand sunt singura fata de langa el..sau..da..uneori si cand mai sunt si alte fete,depinde(stam pe randuri diferite si eu vreau sa il bag in seama dar ma gandesc ca se uita ciudat ceilalti neavand un motiv sa stau pe acolo...)ei bine se ia de inaltimea mea(sunt cam mica de statura) si ma impunge cu degetul,uneori ma intreaba ce fac..Da..cam asta e treaba.Oricum..cam reuseste sa ma amuze si intr.o zi de vara,cand ma simteam cam singura,am vorbit si m-am simtit mai bine(nu am vb despre faptul ca ma simteam singura).Avem pareri destul de asemanatoare despre unele lucruri,dar e o mare diferenta..caci..el nu crede in Dumnezeu..iar eu cam cred si sunt o fire mai apropiata de religie pe cand el are o parere nasoala despre astfel de lucruri..insa..eu nu il judec oricum.Fiecare crede ce vrea pentru motivele sale.Oricum..ce parere aveti...m-ar putea place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, situatia nu este deloc clara. Pentru a afla daca te place ar trebui sa-i lasi de inteles, cat mai discret, ca il placi si sa vezi apoi ce se intampla.

      Ștergere
    2. Cum ar trebui sa fac asta?Mi-e putin cam teama sa imi exprim sentimentele..

      Ștergere
  80. Buna , eu am 13 ani iar baiatul de care imi place are 15 mergem la karate împreună ,dar de la un timp mereu se aseaza lângă mine dar nu îmi vorbeste acum o săptămână a inceput sa ma mangaie si sa ma atinga ,iar mereu când ma vede la școală se uita numai dupa mine de exemplu am avut la sala de facut niste abdomene si se uita numai la mine,ieri. L-am intrebat ce face dar nu a avut chef sa discute cu mine mi-a zis doar bine nici macar buna si nu inteleg ma place sau nu as face eu primul pas dar daca nu ma place ? Ajutatima va rog

    RăspundețiȘtergere
  81. Eu am 13 ani iar imi place de un baiat el are 14 ani.deja am 2 ani de cind il plac dar el nu trage nici o atentie.uneori cind ne intilnim pe drem sau in alte parti el se uita mult la mine.odata iam spus cal plac dar el nu ma ascultat.de orice sarbatoare imi daruie cite un cadou dar el spune ca imi daruie cadouri ca prieten nu ca iubit.
    vorbeste cu alte fete ,dar cu mine nu doreste sa comunice.el se saluta cu mine doar cind nu sunt prietenii lui dar asa de fata prietenilor nici nu se saluta.de fiecare data sut geloasa.cind il vad inima se opreste in loc si nici nu stiu ce sa zic . imi place destul de mult dar el nici nu trage atentia

    RăspundețiȘtergere
  82. La aproape toate intrebarile raspunsul a fost da,dar am incercat ceva:
    I-am spus prietenei mele sa il intrebe daca ma place
    A raspuns ca nu nu nu nu nu.....
    Dar dese ori,la scoala,vine langa mine si ma intreaba ce mai fac etc. Si sta pana vine colega de banca si il alunga,ca vine profa
    Ce sa cred
    Care e sfatul tau?
    Crezi ca ma place?.....

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna Diana! As vrea sa stiu si eu daca un baiat care il cunosc de putin timp se simtr atras de mine.
    In fiecare zi imi zambeste si ma saluta cand ne vedem. Acum cateva zile am vrut sa bat palma cu el dae cumva si-a strecurat degetele si mi-a luat mana intr-a lui. In alta zi m-a vazut , s-a dus repede la baie , si-a aranjat parul si a ramas in spatele meu si ma privea. Si deobicei cand e cu cineva sau asa ceva se uita la mine. Nu vine la mine sa imi vorbeasca si ma cam deruteaza. Cred ca ma place putin , cred ca nu. Si nu stiu ce sa fac sa ii arat ca il plac. Ma gandea. Sa ii zic ca imi plac ochii lui. Sa incep incet.. Dar , nu stiu daca inca sunt sigura. :D

    RăspundețiȘtergere
  84. Nu stiu nimic vreau doar sa stiu ci ma place

    RăspundețiȘtergere
  85. Am o mare intrebare careia nu le gasesc raspuns la scoala eu sunt fata timida care invata mult si nu stau mult in fata oglinzii
    Baietii nu prea interactioneza cu mine decat cand au nevoie de ceva si ma intreb oare vreun baiat mar putea placea???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur ca te-ar putea place. Fiecare dintre noi avem o frumuseste aparte care, la un moment dat, este descoperita de cineva din preajma noastra.

      Ștergere
  86. ce inseamna daca imi zambea? si se uita in continuu' la mine?

    RăspundețiȘtergere
  87. Un baiat tot se uita la mine si-mi zambea continu'
    Ce inseamna asta?
    Cam mereu se uita la mine si-mi zambeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica, el se uita la mine si eu, nu vorbeam doar ne uitam.
      Se uita la ochii mei, dupa aia imi zambea.

      Ștergere
  88. Buna , am 12 ani si... Am fost impreuna cu un baiat 2-3 luni de zile dupa ne.am despartit dupa ne.am injurat o saptamana si el tot spera ca o sa il iert si se ruga sa ne impacam iar eu , il refuzam.Acum el si.a gasit pe altcineva si eu sufar...
    Vorbim pe wapp si imi zice ca sunt printesa lui norocoasa si chestii din astea..
    Iar la scoala nici nu ma baga in seama...
    Te rog Diana da.mi un sfat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi-ti de papusile tale.
      Toti baietii sunt niste porci.
      Am 12 ani,toti baietii sunt niste porci.
      Mai asteapta pana o sa ai hai sa zicem macar 14 ani.

      Unii oameni...se mai intreaba de unde sunt fetele insarcinate.
      Fetelor fetelor.
      Cand o sa va treziti...

      Ștergere
    2. La varsta ta... chiar ar trebuii sa te joci or cu papusile ori sa te uiti la Tv.
      Fetele la 12 ani,sunt al naibii de confuze.
      Unele fete nu vor sa piarda baietii.
      Ca doar,e apocalipsa.
      Mai bine vezi-ti de viitorul tau,dupa ce mai cresti apoi sa te gandesti la baieti.
      Acum la varsta ta,trebuie sa te uiti la Tv si la niste documentare ce patesc fetele de varsta ta.
      Unele violate,unele cu inima franta s.a. ,
      Wake Up!

      Ștergere
    3. Sa nu te crezi tu ,,matura'' la 12 ani,pentru adulti esti doar o mucoasa -.-
      Wake Up!
      Baietii sunt niste porci.
      Acusi vad ca te plangi de ce esti violata/batuta sau ce... o fi.

      Ștergere
    4. Iti dau eu un sfat.
      Lasa,
      Toti baietii sunt niste porci.
      Da, vezi unu gen ,,dragut,frumos'' dar el in realitate este un porc/golan.
      Mai bine vezi-ti de scoala.
      Cand cresti mai mare, dupa aia baieti.

      Fetele astea... se mai intreaba lumea ,,de ce fetele sunt violate''? uite de ce.
      Ce o sa ajunga fetele in viata asta? vai de viata lor...
      Oricum,dumnezeu o sa le pedepseasca.
      Ar fii foarte bine daca ar face asta.

      Well.Wake up little girl,wake up.

      Ștergere
    5. Offfffffffff, generatia asta de copii >.<

      Ștergere
  89. Buna! Imi place de un baiat si ne stim din vedere eu am aflat cum il cheama si iam dat add pe fb si nu mia aceptat iam trimis si ms si la vazut si nu a raspuns... Sta mai mereu si se uita la mn si cand ma uit la el isi schimba privirea .trece de multe ori pe lamga mine si se uita fix in ochi mei . ... Ma place sau nu ??!! Sa fac eu primu pas ??!! Mentionez ca mama lui mie profesoara .

    RăspundețiȘtergere
  90. Diana ai cont de facebook

    RăspundețiȘtergere
  91. Buna! mie imi place de un baiat da sora lui imi zice ca ma place dar o fata a intrebat daca ma place si a zic ca nu ca are prietena ..deci ma place da sau nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Ceea ce i-a raspuns acelei fete nu are importanta. daca sora lui ti-a zis ca te place, inseamna ca asa este.

      Ștergere
  92. Salutari !!ma numesc corina. Am si eu o dilema. Deci eu am aproape 15 ani si baiatul de care imi place e cu o luna doar mai mare ca mine. E dragut si politicos ♥ ideea e ca am vb prin sms de vreo 3 ori si de 2 ori p fb si numai eu ii scriu prima... astept sa imi scrie si el dar nu o face...cand ne vedem zambeste si incearca sa deschida un subiect cu mine...parerea mea a fost initial ca e timid...chiar acum l am vazut on pe fb si vroiam sa i spun verde n fata ca l plac..dar nush..deja i am tot dat eu prima atentie..sa i spun adevarul sau sa atept ?? VA ROG DATI MI O IDEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  93. Hei! Ma cheama Larisa. Am o intrebare. Vara trecuta am patit ceva cu un prieten foarte bun. Intr-o seara am iesit pe afara siI-am zis ca imi e simpatic si ne intelegem foarte bine iar dupa ce am plecat acasa mi-a trimis mesaje cu te iubesc si chestii de genul acest. Eu l-am crezut si i-am zis ca si eu dar nu era asa il placeam doar ca pe un prieten. Iar cand a inceput scoala prietena mea m-ia luat telefonul si a inceput sa ii trimita mesaje de pe telefonul meu. Si de aici a inceput drama eu nu il plac da nu stiu cum sa ii zic asta. Imi poti da un sfat? :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un fel sau altul trebuie sa lamuresti lucrurile. Ia-ti inima in dinti si discuta cu el, marturiseste-i ca il apreciezi ca si prieten, si atat. Nu recunoaste totusi ca i-ai spus in joaca ca il iubesti, ci ca ai reflectat mai mult si ti-ai dat seama ca o relatie de cuplu intre voi doi nu are cum sa fie viabila.

      Ștergere
    2. Mercii :* M-ai ajutat foarte mult.

      Ștergere
  94. Salutari. Da, probabil ca este nitel timid. Eu ti-as recomanda sa mai astepti, sa nu ii spui "verde in fata" ca il placi, dar sa incerci sa-l incurajezi sa vorbeasca cu tine cand va intalniti, astfel incat sa il provoci sa faca el primul pas.

    RăspundețiȘtergere
  95. Buna!mie îmi place de un băiat dar inca nu am vorbit niciodată cu el .Stiu ca ma place dar e pre timid sa îmi vorbeasca .Ce sa fac??

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna !Este un băiat de care îmi place ,unele colege îmi spun ca si el ma place.Mentine contactul vizual ,dar nu am vorbit niciodată cu el.in pauze sta cu niste colege de ai lui si se întoarce cu capul ai se uita fix in ochi mei si îmi za mbeste.ce sa fac?Oare e prea timid sa îmi spună ca ma place??

    RăspundețiȘtergere
  97. Bună.Îți ador blogul. Am și eu o curiozitate:Deci un băiat de la mn din clasa mai tot timpul vrea sa stea în preajma mea și tot îmi spune pisi sau alte porecle . Mai tot timpul vrea sa stea cu mine în banca. Suntem de cam aceeași vârsta doar ca el e cu vreo doua trei luni mai mare ca mine. Faza e ca ne cunoaștem din clasa întâi oricum acum suntem în a șaptea. Când fac vreo gluma el începe sa își dea capul pe spate și sa zâmbească. Am mers împreună pe la alte concursuri unde am stat mereu împreuna etc. Dar vreo patru colegi cu care nu mă prea înțeleg spun ca nu ne potrivim deloc și alte chestii de genul ăsta.
    Faza e ca încă un băiat cred ca mă place.
    PROBLEMA E CA MIE ÎMI CAM PLACE DE AMÂNDOI. CE MĂ FAC AM NEVOIE DE AJUTOR?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul depinde numai si numai de tine. Poti eventual sa scrii pe o hartie ce calitati si defecte crezi ca au fiecare din cei doi baieti, acest lucru ajutandu-te sa faci o alegere.

      Ștergere
  98. Buna ador blogul tau...La inceput cand a venit un baiat la noi la scoala dar e cu 2 ani mai mare ca mine (intr-o alta clasa)...Nu am simtit nimic pentru el ,poate fiindca si prietenei mele ii placea de el...Dar i-am trimis cerere pe facebook si a acceptat-o si intamplator ne-am bagat in vorba...Iar acum de fiecare data cand ma uit la el simt ca imi sare inima din piept... :) Cand trec pe langa el imi zice :"Buna! , Ce faci,Ana? Pa Ana !" se uita mereu la mine si zambeste imi spune :"Buna!" si lasa privirea in jos...Imi atrage atentia si spune multe lucruri amuzante...Oare ma place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa simptomele descrise, pare sa te placa, dar nu poti fi inca sigura. Mai ai nevoie de cateva dovezi...

      Ștergere
  99. Bună! Mă bucur tare mult ca am găsit acest site, este exact ce am nevoie. Te rog tare mult să mă ajuți, fiindcă am o mare problemă. Anul trecut am cunoscut un băiat, ne întâlneam o dată pe săptămână, pentru că mergeam la același curs. Ne înțelegeam bine, dar îmi era indiferent. Anul acesta, însă, a început sa facă tot felul de glume cu aluzii la o posibilă „idilă”, dar le-am tratat ca glume, doar ca glumele au ținut-o vreo jumatate de an, și a început să-mi placă și mie de el. Lucrurile au devenit mai serioase, vorbim mai mult, stăm împreună, mă așteaptă ; seara, când terminăm orele, se poartă super drăguț cu mine și pe Facebook la fel, îmi spune lucruri drăguțe, uneori mă tachinează, mă ia de mână, mă îmbrățișează. Dar diimineața, sau alte ori, aproape ca nici nu mă bagă în seamă, sau îmi raspunde foarte scurt. Eu cred că i.am dat de înteles că-l plac, dar că vreau ca lucrurile să evolueze încet(avem doar 16 ani). Prietenele mele au devenit enervante si simt ca/l presează, îl pun mereu să stea lângă mine, îmi fac cu ochiul când trec cu el sau îmi umblă în telefon și-i scriu mesaje ,iar eu după trebuie sa-i zic că nu eu le-am scris .Dar totusi, dacă mă place, de ce l-ar deranja? Odata mi-a spus că-l mint dar n-a vrut sa-mi spună de ce! Întrebarea mea e: Mă place sau era doar o glumă și acum că a văzut că o iau prea în serios vrea să dea înapoi_ ?Nu vreau să fiu eu cea insistentă, să nu se simtă presat, cu toate că el a inceput totul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca ai o discutie serioasa cu el si sa-l intebi chiar pe el de ce se comporta in acest fel. Cred ca te place, dar interpreteaza gresit niste lucruri legate de tine, si tocmai de accea este necesar sa purtai o conversatie lamuritoare.

      Ștergere
  100. sall. sunt Ariana.am o mica problema.il plac pe un baiat di n clasa mea . de cate ori il vad el parca ma evita.se uita oriunde dar la mine nu.uneori chiar rade de mine. astept un sfat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil sa fie nitel timid. Incurajeaza-l dar asteapta ca el sa faca primul pas.

      Ștergere
  101. Nu pot sa cred! Unele dintre sfaturi sunt chiar adevarate. Mi-a spus in fata ca ma place. Mersi! Bafta in tot. ♥

    RăspundețiȘtergere
  102. Deci mie imi placea de un baiat..si am observat ca de cand se aflase ca si el m-ar placea prietenii lui vorbeau mai mult cu mine..dar dupa un timp baiatul acela s-a mutat in alt oras si nu am mai apucat sa tinem legatura asa strans si incepuse sa imi placa dupa de unul dintre prietenii acestui baiat care plecase care se purta de parca m-ar fi placut si asta spuneau si colegii lui . Si eu ma intalneam destul de mult si el imi trimitea mesaje dar de cand a aflat ca eu l-as placea nu de la mine pentru ca eu n-am avut curaj, nu prea mai vorbeste cu mine, nu ma mai baga in seama asa mult si acum ma saluta foarte rar..Crezi ca are legatura cu faptul ca a aflat ca-l plac sau el nu ma placea defapt?

    RăspundețiȘtergere
  103. Buna! Sunt in clasa a 6-a si imi place mult de unul dintre colegii din clasa. Il cunosc decand aveam 3ani dar la inceput credeam ca imi e ca un frate dar apoi brusc as da orice sa ma placa . il cheama alex si are aceeasi varsta ca mine dar nu stiu daca ma place in sensul "mai mult ca prietena". Nu cred ca voi avea sanse deoarece el este un viitor fotbalist iar eu nu pot sa alerg tare sa joc fotbal ...din cauza unei maladii la ambele picioare dar doctorul mi a spus ca ma voi recupera prin operatii mentionez ca pot sa merg dar aceasta este o malformatie care aproape a disparut ...dar auzeam ca lui i-ar place de o fata mai mare cu un an.Te rog raspunde-mi!

    RăspundețiȘtergere
  104. Si mie i-mi place de un baita se tot uita la mn.Am crezut ca ma place si i-am scris(prin mesaj,am facut rost de nr de tel).Prima oara nu i-am spus cine sunt si a spus ca daca ii spun cine sunt poate mai vb s i-am spus dar a zis ca nu putem fi impreuna .Inca il iubesc si el inca ma priveste des dar nu stiu daca m-a placut/daca ma place si de ce nu a vrut sa vb.
    Tu ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  105. Teodora Marilena11 aprilie 2015 la 21:23

    Mie imi place de un baiat care este cu o clasa mai mare ca mine, dar in ultimul timp am fost foarte apropiati adica la scoala stam mai tot timpul impreuna in pauze. Sunt foarte confuza pentru ca unii colegi de la el din clasa mi-au spus ca el a marturisit in fata clasei ca ma place dar nu stiu daca e si adevarat si in plus el a aflat ca mie imi place de el si cand m-a intrebat daca il plac m-am fastacit si i-am spus ca nu il plac.
    Te rog, ajuta-ma si spune-mi ce sa fac!

    RăspundețiȘtergere
  106. hey!
    de cine va place?
    scrieti in comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  107. buna!
    ce zodie aveti?
    daca imi spuneti pot sa va spun daca va place!

    RăspundețiȘtergere
  108. Buna ! Va cer ajutorul pt ca plac in baiat care e mai mare decat mn cu un an si e vecin cu mn de bloc . Ne cunoastem decand eram in clasa intai . Si ne-am intalnit de multe ori sa ne plimbam cu bicicletele . Dar la un moment dat nu ma mai baga in seama si cand vb cu mn el se uita in alta directie si gasea motive sa plece dar il mai prindeam cand se uita la mn in gol... Ma saluta facandu-mi cu ochiul dar nu sunt prea sigura ca ma place. Il cunosc si e un baiat de treaba si nu un fitos cum sunt majoritatea baietilor. Te rog Diana sa imi zici care e rezolvarea si ce trebuie sa fac eu pt a rezolva problema .!! P.S.: Am aproape 12 si stiu ca sunt mai mica dar nu suport sa stau fara sa ma gandesc la asta ( cu exceptia scolii pt care o iau in serios dar apoi e treaba cu baiatul )

    RăspundețiȘtergere
  109. Te place 100% Trebuie sa fii tare !!

    RăspundețiȘtergere
  110. Buna!Imi place mult de un baiat si cred ca si el ma place dar nu stiu sigur,chiar m-a luat de mana intr-o zi si s-a uitat in ochii mei,chiar daca sunt trista el ma face mereu sa rad,dar nu stiu cum sa aflu daca si el ma place.Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  111. Buna! Incep prin a-ti spune ca imi place foarte mult blogul tau. Iar acum iti voi spune "povestea" mea, cu speranta ca ma poti ajuta. Totul a inceput in primul an de liceu (acum sunt in clasa a XII-a) , cand am observat ca ma indragostesc de colegul meu de banca. Totusi, vazand ca el nu este interesat, am incercat sa trec peste asta, iar pana la urma am reusit sa il consider drept prieten. Intre timp, m-am indragostit de alt baiat, care este iubitul meu si in momentul actual..Doar ca, recent, devenind cei mai buni prieteni si spunandu-ne absolut orice, colegul meu mi-a spus ca este atras de mine (desi are si el iubita), si ca i-ar placea sa fie ceva intre noi doar daca si eu sunt de acord. I-am raspuns ca si eu am aceleasi sentimente pentru el de foarte mult timp, dar am incercat sa trec peste doar pentru ca mi-a fost teama sa nu il pierd ca si prieten. Iar acum nu stiu daca ar fi vreo sansa ca noi sa mai fim impreuna pentru ca eu tin foarte mult la iubitul meu, si simt si ca nu i-as putea face asta iubilei lui. Mi-a spus ca nu va afla nimeni pana in momentul in care decid ce vreau cu adevarat sa fac si ca indiferent de ce voi face, noi vom ramane mereu cei mai buni prieteni. Iar acum sunt foarte derutata pentru ca as vrea sa fiu cu el, dar ...cum ramane cu iubitul meu? ...cum ramane cu iubita lui? ..si daca nu va fi cum imi imaginam? ...De ceva timp nu am mai discutat despre asta. Nici el nu a mai insistat, dar inca imi da acele semne ca vrea sa fie cu mine. Ai putea, te rog, sa imi dai un sfat? Nu stiu ce sa fac in situatia asta. Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  112. Imi place de un tip din clasa dar nu stiu daca si el ma place iar mie mi-se pare ca o place pe o prietena a mea el este intr-o alta relatie cu o foarte buna prietena de amea si noi doua inainte sa fie cu el am decis ca el sa decida si a doua zi erau impreuna am fost foarte suparata nu vreau sa trec din nou prin asta nu stiu ca sa fac

    RăspundețiȘtergere
  113. Buna!Imi place de un baiat dar cateodata imi raspunde la mesaje,iar alteori nu,dar le vede,pt ca acolo scrie "seen".In prezenta mea ma priveste si roseste dar e timid.Ce sa fac ca sa aflu daca ma place?(fara ca el sa isi dea seama)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul le rezolva pe toate, daca nu iti raspunde la mesaje inseamna ca e rusinos si nu stie cum sa isi formuleze gandul mai bine sau nu stie ce sa iti raspunda.. depinde, pot fi multe motive, dar daca in real iti roseste in fata inseamna ca te place si cand baietii rosesc in fata unei fete inseamna ca o place

      Ștergere
  114. Ok.Problemă: BFF mea este o buna prietena cu colegul ei de banca,pe care il plac de 6 ani.Am observat cateva semne,dar,asa cum zice BFF,ma transform intr-un mic monstru...daca nu sunt agasantă,sunt prea timida.Am incercat sa ma apropii de el,dar el ştie ca il plac si am impresia ca îşi bate joc de mine.��De exemplu,azi flirteaza si maine se comporta de parca nu el a băgat un pretext ca sa ma imbratiseze.Ma omoară incet si,sa fiu sincera,ma dispera.Help me!����

    RăspundețiȘtergere
  115. buna diana imi place de un baiat de vara trecuta .prima data cand l-am vazut nu am simtit nimic pt el dar incet incet el sa apropiat de mine de fiecare data cand il vedeam el venea la mine si de fiecare data cand mergeam undeva sau stateam pe loc ma lua de mana sau de sold iar eu ca o proasta il respingeam pentru ca miera frica din cauza ca nu il voi vedea mult timp pt ca el sta la tulcea si eu la buzau dar sa revenim la subiect de multe ori cand ma intalneam cu el imi facea cu ochiul iar cand eram cu spatele la el scotea niste sunete ciudate ca niste saruturi, de multe ori cand eram cu un baiat iar el se dadea la mine cand era in preajma il gonea si imi spunea ca nu e de masul meu ca merit ceva mai bun si se apropia sa ma imbratiseze,iar cand niste fete se luau de mine le gonea spunand ca sunt geloease ca eu arat mai bine decat ele si imi facea cu ochiul iar cand eram in pericol el venea sa ma apere iar cand ma loveam sau ma zgariam el vroia sa aiba grija de mine dar pe mine ma deruteaza tare faptul ca de multe ori cand eram euin preajma si mai erau niste fete mai mari el se uita sa vada ce fac si apoi se dadea si la ele dar niciodata nu se comporta cum se comporta cu mine iar intr-o seara cand neam certat strasnic ma intrebat daca imi place de el iar eu iam spus ca nu imi place de el iar el m-a intrebat daca suntem macar amici iar eu i-am spus ca da iar atunci parca sar fi luminart la fata iar cand bunica lui a spus ac sunt o frumoasa el a spus sigur e este o frumasa si in soapta parca ar fi spus si greu de cucerit.
    dar noi inca tinem legatura prin facebook si si acolo imi spune dulcegarii si cand ma vede conectata imi trimite inimiare si imi spune ca sunt vtm(viata lui)
    Te rog diana am nevoie sa imi dai un raspuns nu mai rezist spunemi daca mai avem vreo sansa sau daca macar simte ceva pentru mine sau daca macar a simtit vreodata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Selena si scuza-ma pentru intarziere. Este posibil sa simta ceva pentru tine, dar, uneori, baietii ataca pe mai multe fronturi, curteaza mai multe fete deodata (felul cum s-a comportat fata de fetele mai mari poate fi o dovada in acest sens). Pe langa faptul ca iti spune dulcegarii, iti trimite inimioare si iti face mari declaratii de iubire, este nevoie de o dovada mai consistenta, clara a afectiunii lui fata de tine. Nu de alta, dar nu ar avea nici un sens sa te atasezi si mai mult de el pentru a suferi apoi o deceptie. Intreaba-l cum iti poate dovedi in mod concret dragostea lui.

      Ștergere
  116. buna te rog sa imi raspunzi pentru ca sunt disperata

    RăspundețiȘtergere
  117. Buna!Imi place de un coleg ...dar el nu ma place stiu asta ,el stie ca il plac ,chiar si colegii si colegele mele stiu asta....Anul trecut am aflat numarul lui si am vb cu el prin mesaje ..intr-o zi m-a sunat dar nu i-am putut raspunde ....Am observat ca se apropie de o colega de.a mea chiar si o alta colega mi.a zis ca a vazut ca el*(alex) se apropie de acea colega din senin a imbratisat-o pe acea colega...Chair aproape in fiecare dimineata eu vin inaintea lui la scoala si el vine un pic mai tarziu dar mereu ma izbesc in el ..cand mai ies in pauze iese si el se uita in ochii mei si dupa pleaca...La inceput vb chiar fffffffff des cu mine dar acum dupa ce a aflat ca il plac vb fffffff rar ...Il visez mereu ,,il iubesc ...Adica am vb si cu sora lui si am pus-o sa il intrebe pe alex care este parerea lui despre mine dar el i-a raspuns ca nu ii zice....Si la inceput se apropia de mine dar si acum se apropie .....Vb si cu mine ...Ce tb sa fac?Ce imi recomanzi??? Sper ca ma poti ajuta ...astept raspunsul tau....DAAR CAT MAI REPEDE.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat insisti maimult cu atat pierzi mai mult. Daca deja i-ai dat semnale despre iubirea ta, este cazulsa incetezi, sa il faci curios, si sa dai impresia ca ai renuntat la el. Baietii sunt atrasi de ceea cxe li se pare ca le esste inaccesibil. Mai vorbim, iulia, daca te conformezi regulilor pe care le-am trasat celor care vor cu adevarat sa le raspund.

      Ștergere
  118. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  119. Da te place 100% deoarece atunci cand un baiat se uita in ochii tai in timp ce iti vorbeste inseamna ca te place, iar daca va tachinati unul pe altul tot e de bine deoarece baietilor cand le place se o fata o tachineaza mult sau o ciupste, o gadula ect.
    Sper ca te-am ajutat ! :*

    RăspundețiȘtergere
  120. buna am 12 ani si baiatul de care imi place are 16 ani.de multe ori se uita la mine si imi zimbeste.vrea mereu sa vb cu mine ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  121. inainte imi placea de un baiat dar lui nu ii placea de mine ci de prietena mea.intro zi el ia propus intilnire dar ea a refuzat.de fiecare data cind ma uit acum la el ma priveste mereu si imi zimbeste insa cind ii scriu nu imi raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  122. Buna, plac un baiat de 25 de ani si eu am 18. Problema suna astfel: el lucreaza ca si barman intr-un club, l-am observat prima oara acum 3-4 luni , el deabia acum vreo 2 luni cred..Normal ca pentru el am inceput sa frecventez tot mai des clubul, ma asteptam ca lucrurile sa mearga ok (vreau sa mentionez ca sunt genul de fata care par foarte dura si nu bag nici un baiat in seama in club , fara zambete si alte lucruri, asta e genul meu). Cum spuneam ma asteptam sa mearga bine dar am aflat ca are prietena de ceva timp mai exact 2-3 ani, atunci am zis ok ma retrag e ok si a inceput el sa se bage in seama dar la inceput la modul frumos apoi cu apropouri sau critici la adresa mea dar el nu stia nimic despre mine, atunci m-am suparat foarte tare pe el nu am mai vorbit o perioada chiar daca mergeam in club si eram servita de el nu schitam nimic , el isi cerea scuze de fiecare data dar eu nimic, pana a inceput sa creada ca nu il suport dar defapt e opusul .. Am uitat sa mentionez avem un prieten comun si i-a spus si lui sa-mi spuna ca isi cere scuze..apoi am zis ca trebuie sa schimb ceva sa mai zambesc din cand in cand sa nu creada ca nu il suport sau ceva de genul.. El incearca sa faca glume sau apropouri da unele au tenta sexuala si nu sunt deloc atrasa de subiect chiar ma deranjeaza si el stie asta dar continua .. Prietenele mele imi spun ca se uita la
    Mine aproape mereu(evident eu nu stiu pentru ca nu vreau deloc sa ma uit la el) nu stiu daca sa cred sau ele spun doar asa ca sa fiu eu ok.. L-am prins si eu de cateva ori uitandu-se.. Uneori imi da foarte multa atentie uneori deloc, de exemplu aseara m-am aplecat pe bar sa imi spuna ceva si si-a pus mana peste a mea.. Iar apoi dupa ce a terminat la bar eu credeam ca a plecat dar a aparut in spatele meu si m-a luat in brate dar putin asa nici prieteneste nici .. Nu stiu nu stiu Nu stiu ce sa cred , pana acum 1 luna imi spunea mereu ca are prietena nu stiu de ce pentru ca niciodata nu i-am dat de inteles ca il plac dar probabil o iubeste si simtea nevoia sa imi spuna, acum de o perioada nu a mai pomenit nimic de ea, vreau sa precizez ca ea nu sta in tara este plecata deci practic el tot singur e. Oricum nu e genul meu sa ma bag intr-o relatie sau asa dar vreau sa va stiu parerea ce sa mai cred ..si ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.