Cum poti sti daca te place un baiat?

Intrebarea "Cum poti sti daca te place un baiat?" isi face loc cu insistenta in mintile si sufletele fetelor inca din adolescenta, facandu-si mereu si mereu aparitia in cursul evolutiei lor ca femei.

Avand in vedere popularitatea ei, m-am gandit la cateva la subtilele indicii sau mesaje subconstiente pe care le transmit baietii atunci cand le place cu adevarat o fata.

Daca raspunzi cu "da" la macar cateva din intrebarile de mai jos, inseamna ca un baiat din preajma ta este atras de tine, indiferent daca este un simplu prieten, un iubit, un coleg sau chiar iti e intru totul necunoscut...

baiat

Incearca el sa te faca sa razi prin orice fel de mijloace, spunandu-ti glume, bancuri, facand aluzii spirituale sau chiar putin prostesti?

Incerca sa te atinga in vreun, de exemplu jucandu-se cu parul tau, atingandu-ti "intamplator" mana cu mana sa, aplecandu-se asupra ta, impungandu-te, gadilandu-te, prinzandu-te de mana, sau chiar impingandu-te ori lovindu-te, desigur, in gluma, prieteneste?

Iti zambeste mereu, rade la glumele tale, cu toate ca nu sunt mereu tocmai reusite?

Miroase placut (sa speram ca foloseste un spray sau un aftershave de buna calitate) mereu cand iti este alaturi sau, mai mult decat atat, ori de cate ori te intalnesti cu el, pare sa fie imbracat cu grija si sa aiba parul cumva aranjat (chiar daca si-l ciufuleste cu stil sau intentie)?

Se poarta uneori ciudat ori prosteste pentru a-ti atrage atentia?

Nu vrea sa fie vazut impreuna cu tine, astfel incat alte persoane, mai ales prietenii sai sa nu creada ca ii place de tine?

Se comporta ciudat ori stangaci in preajma ta, mai cu seama dupa ce cineva l-a intrebat direct daca ii place de tine?

Incerca sa initieze o conversatie cu tine, facand apel la introduceri stangace precum "Buna", "Ca mai faci?", "Care-i treaba?" ?

Pare sa devina gelos atunci cand stai de vorba cu un alt baiat sau ii acorzi acestuia o sporita atentie?

Se ofera adeseori sa te ajute la lectii, referate, sa iti care lucrurile, sau sa faca orice altceva pentru tine?

"Foloseste un diminutiv al prenumelui tau cand ti se adreseaza?

Cauta frecvent sa fie pe langa tine, in preajma ta, sa petreaca mult timp cu tine, sa iti vorbeasca despre orice numai pentru a ramane langa el, ori sa inceapa sa se plimbe cu tine cu toate ca parea ca avea o cu totul alta treaba?

Iti impartaseste niste hobby-uri, pasiuni sau interese, cautand sa vorbeasca cat mai mult despre lucrurile pe care le aveti in comun?

Roseste ori zambeste atunci cand te vede sau cand un prieten iti rosteste numele in absenta ta?

Te priveste cu concentrare, si atunci cand il surprinzi ca face asta,  isi coboara privirea ori si-o  indreapta in alta parte.

Te suna frecvent sau iti trimite regulat mesaje pe tefon sau emailuri?

Iti face daruri sau iti cumpara lucruri?

Flirteaza cu tine sau te tachineaza?

Te priveste cu insistenta, iti surade sau iti face cu ochiul  atunci cand trece pe langa tine?

Se uita direct in ochii tai cand ii vorbesti si uneori chiar se imbujoreaza?

Desi se poarta frumos, politicos, e cumva jucaus sau flirteaza cu tine, uneori devine foarte nervos, iritat sau timid?

Vorbeste despre tine cu prietenii sai?

Priveste spre tine, iti zambeste, si apoi isi indreapta ochii intr-o alta directie aparent fara nici un motiv?

Se comporta relativ normal, degajat, intr-un grup de prieteni, dar tinde a deveni tensionat, timid ori tacut cand ramane singur cu tine?

Prietenii lui par a se purta mai amabil, mai frumos cu tine, si a-ti vorbi mai mult decat de obicei?

Te intreaba amicii sai daca iti place de el?

Unii din prietenii tai sunt de parere ca lui ii place de tine?

Indiferent cate "da"-uri ai totalizat la finalul acestor intrebari, tine cont ca daca unii baieti te plac, altii tind a te place intr-o sporita masura. Cel mai important lucru este insa sa iti dai seama daca un baiat te place pentru felul in care esti tu si nu incearca sa te schimbe. De asemeni, nu ar trebui nici tu sa incerci sa-l schimbi. Mai mult decat atat, nu ar trebui sa iti schimbi visele sau obiectivele din viata din cauza sau de dragul lui. Altfel, ce rost ar mai avea relatia voastra?


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit?

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine?

Cum stii ca o femeie te place? | Semne ca o femeie este atrasa de tine
Cum poti sti daca te place un baiat? Cum poti sti daca te place un baiat? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2014 Rating: 5

524 de comentarii:

  1. Buna imi place de un baiat care e cu o clasa mai mare decat mn si mereu prieteni lui ma intreaba daca iti place de el, el vb cu mn cand ne intalnim. Cateodata eu stau in fata si el in spate si da cu piciorul in piciorul meu si zice ca nu el a dat. Ce crezi ma place sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. buna, este adevarat ca atunci cand un baiat isi baga mana in par si dupa se uita la tine un timp mai scurt si apoi iar, incearca sa flirteze?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poate fi un semn ca te place, dar trebuie sa il confirmi observand daca face si alte lucruri atunci cand este in preajma ta.

      Ștergere
  3. un baiat de scoala trece pe langa mine foarte rusinos si e timid si mie imi place de el foarte mult ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o problema! Imi place f. mult de un coleg de clasa, dar el nu stie acest lucru. Eu cred ca ma place,pentru ca atunci cand se uita la mine imi zambeste, se comporta frumos cu mine. In ore am observat ca el se uita la mine si cand ma uit la el isi intoarce privirea.Mi-a facut si cu ochiul si ma ajuta.E un baiat dragut, dar cred ca e timid. Voi ce credeti? Ma place sau nu??

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult blogu! Am si eu o problema! Deci, imi place de un coleg de clasa, dar el nu stie acest lucru. El tot timpul se uita la mine si imi zambeste. Se comporta frumos cu mine. Ma ajuta, imi cere mereu temele, se uita la mine in ore si cand ma uit si eu la el isi intoarce privirea.Chiar nuj ce sa cred! Ma place sau nu??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astfel de situatii sunt dificile. Risca sa faci tu un prim pas, dar ramai in defensiva pana cand te convingi ca el este cu adevarat dedicat tie. Normal, nu trebuia sa-ti rapusn, pentru ca ai postat ca anonium. Daca vrei sa-ti raspund alatada trebuie sa te inscrii in siteul meu!

      Ștergere
  6. imi place mult de un baiat, dar el e...intr-o zi e de treaba si in alta zi e mai mult decat nesimtit... De exemplu intr-o zi s-a jucat cu mine pana m-a sarutat si in alta zi m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna, spunandu-mi a doua zi ca a fost un pariu... Ma poti ajuta sa il inteleg?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt doua variante. Fie, desi tine la tine, ii este cumva teama sa se angajeze intr-o relatie serioasa, fie nu tine la tine si nu face decat sa se joace cu tine. Trebuie sa il faci sa-ti marturiseasca ce simte cu adevarat!

      Ștergere
  7. asta pentru ca va plac badboys ,si acesti badboys au fost baietii cuminti ,dar tradati in iubire,dezamagti ,vazand pe fratii lor mai rai ca au noroc cu fetele le-au copiat ,acuma ce ai vrea la varstele lor sa se insoare ? nu au o meserie ,nu isi pot face banii singuri , nu ti-au trait inca viata , vorbim de tinerete si maturizare , nici un baiat cuminte nu are sanse in fata unui curvar gen badboys

    RăspundețiȘtergere
  8. anasy hai serios barbatii iubesc si baietii nu? atunci cum isi explici ca prima iubire a unui barbat e cand era baiat? varsta nu are nici o legatura cu iubirea, nu toti baietii isi bat joc exagerezi ,isi reamintesc ca daca esti baiat bun,cuminte fetele nu te vor ,ele vor un badboys ,un baiat tradat in iubire,dezamagit normal ca se razbuna e ceva uman ,nu doar numai crede in iubire , din contra o data cu varsta credinta in iubire e sub 10% depinde de fiecare in parte desigur , eu cred ca adevarata iubire,pura,sincera e la varstele acestea fragede ,o data cu varsta numai iubim stam din frica singuritati atat

    RăspundețiȘtergere
  9. de multe ori ajungi in freindzone cand spun ca le place o fata,plus ca e o slabiciune sa recunosti ca isi place o fata

    RăspundețiȘtergere
  10. baiatul care il plac si asteptam microbuzu baiatul care il plac se uita incotiniu la mine si imi zambea ce inseamna

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am inceput liceul s.a nimerit sa existe in clasa cu mine un "fenomen". Respectivul baiat este un adevarat narcisist,mandru si laudaros. Nu l.am observat de la inceput....dar eu cred ca el ma observat destul de bine....vreau sa stiu daca ma place, respectivul nu ma prea atrage dar e doar o curiozitate de.a mea. La inceput el venea dupa mine daca ma duceam la geam venea si el.....mereu cand ma uitam in spatele meu ( deoarece el sta pe randul vecin cu doua banci in urma) il vedeam uitandu.se la mine cu niste ochi care parca ma devorau cu un zambet subtil,alteori se uita incremenit si putin uimit.....odata mia scris un biletel...am inceput o conversatie, ce.mi mai amintesc este ca mi.a spus " you are my size" deoarece conversam in engleza...nu.mi dau seama ce a insemnat asta de la un baiat...asta mi.as dori sa.mi explici....ca sa te lamuresc mai bine sunt genul de fata foarte calculata in ceea ce priveste baietii....toti ma cred timida...dar nu ma cunosc....majoritatea baietilor ( din clasa mea) m.au invitat sa iesim la un suc...altcineva mi.a spus ca s.a indragostit de mine...dar le iau ca pe niste glume caci eu astept mai mult....asa revenind la subiect baiatul respectiv mi.s spus odata " vrei sa iesim la un suc" de fata cu niste colegi...eu am zambit si am spus ca nu pot..m.am intors la banca mea si colega lui de banca ma stigat spunandu.mi " *** a spus ca ii e rusine sa te intrebe si ma rugat pe mine sa.ti spun daca vrei sa iesi cu el?" am spus NU SUBTIL deoarece nu.s genul care jigneste.....respectivul nu e deloc timid ci se increde in fortele proprii si se crede irezistibil....cand am explicat ca ma privea insistent vreau sa mentionez ca eu nu ma uitam la rl ci la o colega din spatele lui dar l.am observat caci am tras cu ochiul....as mai avea de spus ca respectivul cand intorc capul in spate sa vad ce se mai petrecea isi dadea cu mana prin par sa si.l aranjeze si isi umezea intotdeauna buzele...venea mereu la banca sa.mi ceara cate.o lectie din zilele in care lipsea...mai am multe de spus dar vreau mai intai o explicatie acestor gesturi...sunt o fire curioasa si vreau sa stiu toate lucrurile in care sunt implicata....am citit ce ai postat si iti urez succes in continuare......sper sa.mi raspunzi ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra. Desi consideri ca respectivul baiat este increzator in fortele proprii si se crede irezistibil, eu cred ca de fapt nu face decat un fel de parada. In spatele vanitatii si narcisismului sau se ascunde, as zice, o mare nesiguranta, mascata prin comportamentul sau. Poate ca te place cu adevarat, iar acest lucru a creat o fisura in masca pe care o poarta, de unde si interventia pe care a facut-o prin colega ta. Este doar o presupunere... Dar poti sa o verifici...

      Ștergere
  12. Buna! Stie cineva cum poti face un baiat sa te observe?

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna...Mi-e imi place de un baiat dar nu stiu daca el ma place...In primul rand ma tachineaza mult ma face idoata in gluma...se joaca cu mine...imi ia lucrurile sa ma enerveze...imi atinge mana...ma face sa rad...imi spune secrete..vorbim mult..pe site-uri de socializare....Se uita in ochi mei cateva secunde dar dupa isi arunca privirea....Vrea sa stea mult in preajma mea..uneori...prieteni lui spun ca nu prea vorbeste despre mine...dar prietenii lui spun ca lui ii place de mine...asa spun si prietenele mele...Ce sa fa?? Ma place sau nu??
    Mersi :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna...Deci mie imi place de un baiat....Se joaca cu mine...Ma tachineaza...Imi ia lucrurile sa ma enerveze,si sa ma rog de el sa mi le dea....Ma atinge de mana...Ma lasa sa ma joc cu parul lui...ma faci idioata in gluma...Ma face sa rad...Se uita cateva secunde in ochii mei dar dupa isi arunca privirea....Prieteni lui spun ca nu prea vorbeste despre mine....dar un prieten de al lui cel mai bun spune ca el ma place...si prietenele mele zic asta....vrea sa stea mult pe langa mine..uneori...vrea sa iasa in evidenta... Deci ce sa fac?? Ma place sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Heii....Deci eu plac un baiat...ma tachineaza mult...se joaca cu mine...imi ia lucrurile sa ma enerveze si dupa sa ma rog de el sa mi le dea...ma face sa rad...imi atinge mana...se uita in ochii mei cateva secunde dupa isi arunca privire...prietenii lui spun ca nu prea vorbeste despre mine..ei nu prea isi spun secrete^^..Dar prietenul lui spun ca ma place..asa spun si prietenele mele...Vrea sa stea mereu in prezenta mea..adica uneori..Ce sa fac?? Ma place sau nu??

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna un coleg de al meu tot timpul ma tachineaza ma impunge in gluma imi ia lucrurile desi le. Ia si la sf de ora. imi multumeste si eu cand ii spun cu placere. el nu se uita la mine. in timpul orii se uita la mine insistent
    ce inseamna asta

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ma numesc adina si imi place de un baiat . Este un coleg de clasa care tot timpul imi controbaie prin penar si ia acel lucru si mi l aduce in pauza cand ii spun cu placere pt acel lucru el este timid si nu se uita la mine . La ora il vad privind insistent la mine la ora de info mi a oferit locul lui ce inseamna asta ma place sau nu

    RăspundețiȘtergere
  18. buna un coleg tot timpul matachineaza imiumbla penar ia dar la sfarsit de ora imi aduce si imi spune multumesc si eu cand ii cu placere nu se uita in ochii mei este timid si mi-a dat locul lui de la informatica
    ce inseamana asta

    RăspundețiȘtergere
  19. La mine e un baiat in clasa care ma place! Un baiat de la a-7a a vazut cum se poarta cu mine si la intrebat pe o retea de socializare daca ma place! Si el a zis ca da si ia zis la baiatul de a-7a sa ii faca lipeala cu mine! Si se poarta exact cum ai scrist tu! Pune mana pe mine si cateodata incearca sa ma tina de mana si cand vede ca vorbesc cu alt baiat devine gelos si dupa ce plec eu se duce la baiatul cu care am vorbit si il intreaba ce i-am zis! Dar mie nu imi place de el si am incercat sa il fac sa nu ma mai placa, dar nu a mers! Sper sa imi poti oferi un sfat...

    RăspundețiȘtergere
  20. Pai,imi place ce un baiat care se joaca in parul meu imi spune unele vise mai ciudate,dar nu conteaza. Ma baga in seama, daca ii dau ceva gen in abtipild si.l lipeste pe fata sau ceva de genul,deci....ce spui.....ma place???

    RăspundețiȘtergere
  21. buna imi place de un baiat si nu stiu daca ma place si el dar am aflat ca anul trecut ma placut.Am aflat de la o colega.El devine putin gelos cand alti baieti sunt in jurul meu,cand ii solicit ajutorul ma ajuta,este atent la ce vb cu el,cand imi aude numele il pronunta si apoi se uita la mine,cateodata imi zambeste si de putine ori roseste,cateodata se uita adanc in ochii mei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna im place de un baiat si nu stiu daca ma place si el poti te rog poți sami spui daca ma place? Devine puțin gelos cand sunt baietii in jurul meu desi nu prea se arata des, ma ajuta daca îi cer ajutorul, cateodata cand îmi aude numele îl pronunta si se uita la mine, cateodata se uita profund in ochii mei, îmi zâmbeste si cateodata roseste cand vb cu el sau îl privesc in ochi, cateodata îi stralucesc ochii cand vb cu mn dar cateodata imi pare atat de indeferent ca nu imi dau seama daca ma place sau nu

    RăspundețiȘtergere
  23. buna sunt cristina.Scuze ca nu miam pus nume dar nu merge sa trimit mesajul.Imi place de un baiat foarte mult si nu stiu daca ma place si el.poti te rog sami spui daca ma place sau doar are o simpatie pt mine?Eldevine gelos cand stau alti baieti in jurul meu,daca ii cer sa ma ajute o face, mereu imi zambeste cand vb cu mine si cateodata roseste,este atent la tot ce vb cu el,cateodata ii scipesc ochii cand vb cu mine si cand vb isi pastreaza privirea in ochii mei,cateodata se uita adanc in ochii mei.Tu ce crezi ma place sau doar ma simpatizeaza?

    RăspundețiȘtergere
  24. Salut sunt Irina Vreau si eu sa stiu ceva eu anul trecut in a 9-ua am placut mult un baiat si s-a vazut ca si el simtea la fel dar nu stiu de ce anul asta dupa vacanta de vara m-am distantat considerabil de el si mai mereu nu prea mai vorbeste cu mine si mai mult cu colegii lui si cand il vad nu spune buna sau salut si pare ca este extrem de interesat de ce vorbeste cu colegii lui si acum ma baga in seama doar un coleg de al lui mai mereu restul mai nimic nu spun ce sa cred?

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi place de un baiat foarte mult.. dar el este intr-o relatie cu alta fata si uneori mai vorbeste si cu mine si ma alinta.. ce sa fac?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Asa cum este specificat si pe blog, nu raspund decat arareori anonimilor. Pentru a-ti raspunde te poti inscrie pe site-ul meu (vezi rubrica din subsolul blogului).

      Ștergere
  26. buna imi place de un baiat mai degraba e un fel de verisor.Sa va spun cum a inceput relatia asta(care nu e deloc o relatie).Eram la verisoara mea a venit si el si eu ma dadeam pe leagan si a venit si el langa mine (avem 12 ani amandoi).Am vb cat am vorbit pana cand mia cerut nr.de telefon.Atunci i lam dat iar el pe al lui mi la dat mie si apoi am inceput sa vb pe whats app.Am inceput cu chestii dintrastea cu ,,cf,unde esti,cu cine esti,, pana am devenit mai apropiati. Credeti ca ma iubeste niciodata nu neam luat de mana sau sa iesim dor prtam coversatii din cand in cand

    RăspundețiȘtergere
  27. Am nevoie mare de ajutor.Din cauza lui mi-am dat cu capul de multi pereti.
    Heh,totul a inceput într-a I-a....
    Da,il plac de 7 ani fara incetare,si el INCA nu ma observa...
    Am nevoie de ajutor pentru că am observat ca incearca sa ma faca geloasa cu o alta fata,dar nu stiu sigur daca sunt impreuna sau nu...dar de FIECARE data cand trece pe langa mine,incearca sa ma sperie pentru ca stie ca am niste reflexe de pisica,ori imi zambeste,ori se uita la mine,dar de cele mai multe ori rade pe seama mea cu alti nimurici...am uitat sa spun ca anul trecut a aflat ca imi place de el si pe asta se bazeaza acum:o ia pe fata aia in brate,imi recunoaste cu o deosebita placere si rautate ca ii place de ea si astazi a recunoscut ca ii place de ea si dupa aia s-a asigurat ca il vad si s-a dus sa o ia in brate...TE rog din suflet sa ma ajuti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Deea. Lucrurile nu sunt deloc simple. Intrebarea este daca si lui ii place de tine sau se joaca numai cu tine, cu sentimentele tale. Ai doua variante: fie te straduiesti din tot sufletul sa-ti innabusi simtamintele fata de el, fie iti iei inima in dinti si il intrebi direct daca simte ceva pentru tine, stiind astfel ce ai de facut.

      Ștergere
  28. Buna!Imi place de colegul meu de clasa este a zecea mereu face glume cu mine ,ma tachineaza uneori,imi spune pitico,imi da mereu temele ,cand ii spun sa ma ajute cu ceva mereu ma ajuta,ma lasa sa copiez la teste de la el ,ma m-ai loveste in joaca,imi zambeste.Ce crezi ii place de mine ?Te rog ajutama.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mie imi place de un baiat de la mn din clasa dar el nu prea ma baga in seama. Cred ca lui ii place de o alta colega.Ce sa fac, chiar il plac mult!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. imi place de un coleg dar nu stiu daca si el simte asta.ma striga pe numele de familie,m am mutat cu el la engleza,ma baga in seama ceea ce nu facea inainte,intr o seara am vb cu mama lui si imi tot multumea pt ca am stat cu el la engleza si nu stiu daca ma place sau daca face asta pt colegul lui de banca care ma place

    RăspundețiȘtergere
  31. Hei , am un coleg de clasa pe care il plac foarte mult , problema este ca noi nu prea am fost apropiati adica era doar ceva gen: Buna , buna si atat.Eu fiind mai nebuna ( si un fel de fata cuminte si tocilara pe acolo) Rad haotic in ore sau mai zic cate o prostie ceea ce starneste rasul . El a avut prietena anul trecut . Si acum s-au despartit. De o bucata de vreme vorbim, ma imbratiseaza ( bine ca inainte de toate astea i-am spus unei colege de care este el apropiat ca mi-ar placea si de atunci el se comporta mai " smechereste" ) Si el nu e genu de baiat nebun sau indraznet , e un fel de baiat cuminte e si timid , e destept dar faza e ca e popular si sociabil si se intelege cu toata lumea. Si nu stiu cum sa imi dau seama daca el ma place .

    RăspundețiȘtergere
  32. Salut ! Acum ti-am vazut blogul ..e foarte tare !
    As vrea si eu un sfat te rog :)
    Imi place de un baiat de pe a 6-a ...mai mare cu un an ca mine ...dar are tot 12 ani ca mine.Tot ma enerveaza (adica eu imi fac coc la scoala ...si el tot imi da in coc) ....tot ma tachineaza "unguroaica"chiar daca nu sunt. E intr-o clasa cu varul meu ...chiar langa clasa mea .Ma gadila ,tot incearca sa ma enerveze ...si radem impreuna ...multi imi zic ca ma place ...dar nu stiu ce sa cred ..Te rog ajuta-ma ! Ce sa cred ?

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna! Ma numesc Cristina am 14 ani si imi place de un baiat Robert are 15 ani, sunt noua la scoala lui si sunt un clasa cu el .
    Eu il plac foarte mult si i.am trimis un biletel ca il plac si el mi.a zis ca ma place foarte mult dar nu vrea o relatie eu nu stiu CE sa zic se uita asa frumos la mn si zambeste cu TOATE ca stim ca ne placem.
    Intrebarea mea este cum sa FAC sa vrea o relatie ???? Cum sa il conving ? Va rog dati.mi un sfat va rog nu stiu CE sa FAC!!!!???

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna ,mue imi place de un baiat il cheama Robert sunt noua In clasa la el de 1 luna si stie ca il plac si el m.ia zis acelasi lucru printr.un biletel dar nu vrea o relatie . intrebarea mea e dc nu vrea o relatie daca ma place va rog spuneti.mi CE sa FAC ??? Cum sa.l conving !!!?? Autor !!

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună. Îmi place de un baiat. Totul a început dintr-o excursie unde a inceput sentimentul acesta pentru el. Este cu un an mai mare ca mine. Problema este ca o prietena mi.a spus să il uit ceea ce eu nu pot sa fac. Acum recent de fapt mai bine de 2 luni am reînceput să vorbim prin mesaje. Este în clasa 9. A fost în școală cu mine dar a fost repartizat la altă școală. În fine asta nu contează. Ceea ce vreau eu să știu este dacă mă place si nu stiu dacă să îi spun ceea ce simt pentru el sau să mai astept. Uneori vorbim zilnic dar sunt dăți când de abia răspunde indiferent ca îi trimit mesaj. Cam asta e . dacă poți să mă ajuți aș fi fericită.

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna,am si eu o problema imi place de un baiat stam la o strada distanța si ne intalnim cam rar nu prea vorbim mult dar cand ne intalnim din intamplare eu ma uit dupa el si el se uita la mine si nu stiu ce sa cred oare ma place sau nu ??? Ce mati sfatui sa fa ?? Astept raspunsul dvs multumesc pupicii

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna! Mie imi place de un baiat de mult timp...dar nu cred ca el ma place. Eu cred ca place pe o alta colega, dar totusi da cateva semne ca ma place. Ajutati-ma va rog el e in clasa cu mn si as da orice sa ma placa. Ce pot sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi place in secret de un baiat , dar pana acum nu am avut curajul sa ii spun acest lucru. Imi este teama. Nu pot stii daca si el este in aceeasi situatie ca si mine , nu stiu daca ma place sau nu . De multe ori , ma tachineaza , se uita la mine si zambeste , daca vede ca sunt trista , vine la mine si ma intreaba ce am patit...sau daca este sa fim in lift , ceea ce s-a intamplat acum doua saptamani , vine foarte aproape de mine. Sau de multe ori ma ciupeste , imi atrage atentia. Insa nu este prea vorbaret atunci cand este in preajma mea . Ce as putea face ? Oare si el este timid , sau poate nu ii place de mine ? Ar trebui sa fac eu primul pas si sa ii marturisesc ce simt pentru el , sau sa astept ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Buna!:)voiam sa pun o intrebare in legatura cu situatia mea care este legata de acest subiect. Am acest crush pe un baiat din clasa mea si ne cunoastem cam de 4 luni asa si nu numai eu am observat dar facem mult eye contact si incepem sa vorbim din ce in ce mai mult si se uita mereu in ochii mei cand vorbesc si mereu se baga in vorba cu mine chiar daca nu port o conversatie cu el.. M-am uitat o data la ochii lui cand eram in cadrul unei conversatii si avea pupilele dilatate si mereu ma tachineaza si ma face micuta si plapanda si fragila in ciuda faptului ca nu sunt atat de micuta el precizand ca ceea ce imi zice este de bine sa stau linistita si mai nou incepuse sa ma ia de maini"involuntar"cand vreau sa il atac sau cand ma enervez...si uneori cand ma uit la el,el este deja atintit cu privirea catre mine.. Uneori colegele imi zic ca se uita cu o caldura la mine si ca pare foarte interesat de ceea ce zic si uneori ma si cauta cu privirea prin clasa. Si acum ar veni intrebarea e posibil sa ma placa? Sau simte ceva pentru mine? Sau ma priveste atat de insistent din alte cauze?!

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca baiatul de care imi place mie se uita mai mereu la mine si uneori ne uitam unul la altul si mentinem aceasta privire mai mult de doua trei secunde,uitandu ne in ochii celuilalt ...asta ar fi o posibilitate sa ma placa?

    RăspundețiȘtergere
  41. Salut,eu sunt ariana . De 5 ani sunt indragostita de LUCIAN el ... e foarte complicat . Vreau sa va intreb ce pot face si cum k sa vb cu el
    ?

    ?

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna, sunt Madalina. Am si eu nevoie de cateva sfaturi. Cred ca m-am indragostit de colegul de la munca. sincer, m-am simtit atrasa de el din primul moment cand ne-am cunoscut. Modul de a gandi si de a vedea viata este asemanator, sunt singura pe care a lasat-o sa il invinga la jocuri. Imi place ca ma face sa rad si isi face griji pentru mine, doar ca uneori este foarte atent cu mine, iar alteori este foarte distant. Am iesit cu un alt coleg la plimbare (l-am invitat si pe el, dar m-a refuzat), apoi cateva zile nu a mai vrut sa vorbeasca cu mine. Intr-una din noptile cand am iesit in club l-am sarutat, mi-a raspuns la sarut, ba m-a si sarutat din proprie initiativa, apoi ziua urmatoare mi-a cerut sa ne intalnim si mi-a explicat ca el ma vede doar ca pe o amica....nu mai stiu ce sa fac! Acum suntem doar amici, dar nu pot sa astept la infinit dupa el, si nici nu ma pot indragosti de altcineva. Ce crezi ca ar trebui sa fac, crezi macar ca ma place?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Madalina. Poate ca in club nu a rezistat tentatie de a te saruta si chiar nutreste pentru tine numai sentimente de prietenie. In acelasi timp, este posibil sa isi doreasca sa nu se implice intr-o relatie serioasa, desi te apreciaza. Acorda-ti, acorda-i inca o sansa, incerca sa te intalnesti din nou singura cu el si sa lamuresti lucrurile!

      Ștergere
  43. am 11 ani jumate si o prietena comuna ne-a facut cunostiinta cu un baiat de 13 ani clasa a 7 . eu sunt clasa a 6 si aseara pe skype m-a intrebat daca il plac si eu am zis da si ma m-ai intrebat daca vreau sa fiu cu el si eu am zis da .... acum vreau sa te intreb pe tine diana popescu (pentru ca nu pot sa vb cu mama din rusine ) daca este ok sa am o relatie la varsta asta de 11 ani ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Eu am un prieten care se comportă exact cu ai spus tu prin întrebări,dar spune ca place pe alta..Ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista doua variante: ii place de tine, dar ii e greu sa recunoasca asta, sau poate chiar ii place de alta fata. Cum se poarta in general cu tie cand sunteti singuri?
      Eu te-as putea sfatui sa fortezi un pic nota si sa incerci sa il saruti, daca iti raspunde e clar ca te place!

      Ștergere
  45. Buna mie imi place de un baiat de 15 ani si eu am 13 si la inceput cand ne-am cunoscut ne intelegeam bine si canda aflat ca imi place de el pt ca i-am zis sperand ca siel simte la fefel,si dupa ce i-am spus sa schimbat nu se mai comporta la fel cu mine se radea de mine si isi batea joc de mine si se dadea la alte fete si eu eram geloasa si prietenele mele imi zicieau ca ma place ca se uita doar la mine cand trec pe langa el si ca ,cand sunt prin preajma lui se uita pe ascuns la mn, si cand ma uit la el el se uita fix in ochii mei...si eu nu am vrut sa le cred pana intr-o vara cand eram afara cu fetele si el cu prietenul lui si mo chemat sa imi zica ceva si cand m-am dus la el nu o vrut sa mai imi zica nimic....de atunci am inceput sa ne intelegem cat de cat mai bine ne salutam cand ne vedeam dar ne certam si el sa suparat pe mine si nu mai vrea sa vb cu mn si o fata care e verisoara lui mio zis ca io zis el ca vrea sa imi spuna ca ma place doar atunci cand eu fac 15 ani...deci nu stiu ce sa mai cred ma place sau nu ajutama te rog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sunt jocurile amoroase timpurii, legate de varsta voastra. Mai asteapta sa te maturizezi si vei intelege cu adevarat ce inseamna dragostea.

      Ștergere
  46. Buna!Ma numesc Adriana si imi place de un baiat care este cu un an mai mare ca mine . Si el mi-a spus ca ma place , iar eu i-am spus acelasi lucru, totul a mers bine pana intr-o zi cand ne-am intanlit la scoala si am vorbit, dar ne-a vazut niste colegi si asa au aflat toti .Apoi o colega de a lui care o credeam prietena a inceput sa ma intrebe despre el si despre mine ,i ar eu i-am spus totul ,iar la cateva zile de cand vorbisem cu acea fata am vazut ca el nu mai vorbea de loc cu mine . Eu l-am intrebat daca i-am gresit cu cva dar el nu mi-a raspuns. Dupa cateva saptamani el mi-a trimis un mesaj in care imi spunea ca ar vrea sa vorbeasca cu mine , dar eu nu am mai vrut sa vorbesc cu el deoarece auzisem niste zvonuri de la niste colege de scoala ca el m-ar fi mintit , iar apoi dupa ceva timp aud despre el ca el nu ar face asa ceva . Nu stiu ce sa fac, deoarece il vad la scoala ca se mai uita la mine uneori. Ce sa fac ?

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna !Imi place de un baiat care este cu un an mai mare ca mine . El mi-a spus ca ma place si eu i-am spus acelasi lucru.Totul a mers bine pana cand am vorbit cu el la scoala si m-a vazut cateva fete ca vorbesc cu el , in acea seara cand am vorbit cu el la scoala o colega de clasa de a lui pe care eu o credeam prietena ma tot intreba despre mine si despre el , iar eu i-am spus totul .La cateva zile dupa ce am vorbit cu cea colega am observat ca el nu mai vorbea cu mine deloc, cred ca acea colega i-a spus tot ce eu i-am zis , apoi am auzit de la cateva prietene ca el m-ar fi mintit , dar la cateva saptamani am auzit prin scoala ca el nu mi-ar face una ca asta . Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  48. Imi place de un baiat din clasa mea dar cred ca lui ii place de alta fata , deoarece o prietena a vorbit cu sora lui .

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna imi place de un băiat din clasa de vreo doua luni si e drăguț cu mine se poartă frumos încearcă sa ma ajute cu orice dar el spune ca are o prietenă logic nu am cunoscut-o dar azi un prieten dee-al lui a spus ca de fapt el m-a intrebat in ora Iesi cu mine si prietenul lui cel mai bun a spus IESI CU EL IN ORAS si toți prietenii lui de doua zile sunt atât de drăguți cu mine ce sa fac sa-i spun ca imi place de el?

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna imi place de cineva si si el da semne ca ma place adică azi desi eram certați a alergat in urma mea sa lămurim lucrurile numai ca era si o prietenă apropiata si nu am prea vorbit între noi
    El încearcă mereu sa ma facă sa rad e drăguț si e super si le spune tuturor despre mine Oare ma place?

    RăspundețiȘtergere
  51. Mie imi place de un baiat care e mak timid,nu prea ma baga in seama,dar imi zambeste si se uita la mine,dar isi schimba privirea cand il observ.Anii trecuti zicea ca ma place dar acum neaga.Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  52. am o problema mie si celei mai bune prietene ne place de acelas baiat si eu am raspuns cu da la majoritatea intrebarilor dar ea nu. ea nu stie ca mie imi place de el ce sa fac sa-ispun asta. el tot vrea sa-mi spuna ceva dar prietena mea apare mereu si el tace. ce sa fac.

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna imi place mult blogul tau si am vazut ca ai ajutat multe fete si te rog ajutama si pe mine. am o mare problema este un tip la mine in clasa de care imi place dar nu doar mie si celei mai bune prietene ale mele . ea mi-a zis acum catva timp de chestia asta dar eu nu, si el cred ca ma place . ce trebuie sa fac???? please ajutama!!!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Bună,un băiat mă place dar e rușine să-mi spuie în față,și e mai mic decît mine are 16 ani,

    RăspundețiȘtergere
  55. mie imi place un baiat de la scoala.. faza este ca nu vorbim... dar mereu simt ca ma priveste.. sau poate mi se pare? nu stiu .. ma inebuneste..eu sunt o fire foarte timida... si cand incearca sa se bage in seama cu mine ma inrosesc... siiii e atat de jenantt.. prefer sa nu vorbim... dar il plac atat de mullllt .... i am trimis mesaje pe whatsapp.. incercand sa ma bag in seama cu el... dar... nu stiu cum sa intretin o conversatie cu el... nu stiu ce as putea sa i zic.. si... nici el nu zice nimicc... poate doar eu cred ca ma place... poate nu i asa...? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca si el este cumva timid! Poate ca cea mai buna cale de a incepe o relatie, de a sparge gheata este prin internet...

      Ștergere
  56. Buna te rog ajutanaaa
    Imi place mult un baiat din clasa dar nu stiu daca ma place !... Mereu este atent cu mine ma gadila cand iesim de la scoala rade la mine este baiatul perfect de. Multe ori vine cu mine pana aproape de casa vorbim des dar eu am inceput sa na indragostesc de el ! In spatele banci mele dta un baiat dragos cu care fac nereu glume dar ma simnt cam prodt pentruca el baiatul de care imi place se iuta lung si fosrte suparat de multe oria flirtat cu mine ma face fericita cand il vad doar daca ne uitam unul la celalalt lasam privirea in jos de parca ceva near impiedica sa vorbim despre noi de multe ori a. Plans pentru el te rog ajutama ce sa fac !?

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna!Plac un baiat care e mai mare ca mine.De cate ori trec pe langa el se uita la mine si dupa in sus ori in alta parte sau in telefon.Prietenul lui cel mai bun mi-a spus ca ma place dar nu stiu ce sa cred.Mi.a spus ca sunt draguta si frumoasa si mi.a luat apararea de cateva ori,mi.a deschis usa si tot timpul se uita la mine cand sunt pe hol.
    Nu stiu ce sa fac eu il plac si cred ca si el.Sper sa imi raspunda cineva.Multumesc😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu ofer interpretari dau raspunsuri decat arareori anonimilor. Daca vrei un sfat inscrie-te pe site-ul meu (in subsolul paginii).

      Ștergere
  58. Poti sa ma ajuti? Mie imi place de un baiat si el stie si vb cu el in fiecare seara cu el , dar de fapt numai eu il bag in seama el nu ! Ce trebuie sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  59. Hei! Salut, Diana. Este vorba despre o colegă de a mea. Îi place de un băiat dar nu e sigură dacă și acel băiat o place pe ea. Acum vreo două săptămâni se uita la ea tot timpul și mergea mereu la banca ei. Acum nu o bagă în seamă dar e mereu e acolo unde e și ea. Când aude numele ei atunci se înroșește la față, dar când aude un alt nume a unei fete dintr-o altă clasă și atunci se înroșește. Am încercat să vorbesc cu acel băiat și eu și și mai multe colege dar nu ne bagă în seamă. În schimb, când vorbește Georgiana(acea colegă de care vă spun)o bagă în seamă și se uită în ochii ei atunci când îi spune ceva. Dacă ai timp și de mine atunci sper să-mi răspunzi cât mai repede deoarece și eu și ea așteptăm răspunsul tău. Un lucru să nu uit să-ți spun...din păcate nu am reuşit să mă înscriu pe blogul tău îmi cer scuze pentru asta,dar chiar nu știu. Ca să îmi răspunzi știu că trebuie să fiu înscrisă așa că sper să îmi dai indicații ca să îmi răspunzi. Te pup,dragă și ai grijă de tine. Sper să îmi scri cât mai repede,dar nu trebuie să te grăbești ci mai bine fă-ți treba liniștită,iar mie îmi răspunzi când ai timp și chef. Ceau! Pupici.😘❓❔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Banuiesc cam ce varsta aveti... Este o varsta cu probleme, nu tocmai comoda, mai ales pentru baieti, pentru ca nu stiu cum sa arate sau sa marturiseasca ca le place o fata. Nu pot fi sigura, dar, din cate mi-ai descris este posibil ca acel baiat sa fie timid si sa fie greu sa-i fie smuls din gura vreun cuvant despre faptul ca o place pe Georgiana. Poate ca georgiana ar trebui sa-si ia inima in dinti si sa preia intiativa.

      Ștergere
  60. Și eu cred la fel.pupici😘

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna!:)voiam sa pun o intrebare in legatura cu situatia mea care este legata de acest subiect. Am acest crush pe un baiat din clasa mea si ne cunoastem cam de 4 luni asa si nu numai eu am observat dar facem mult eye contact si incepem sa vorbim din ce in ce mai mult si se uita mereu in ochii mei cand vorbesc si mereu se baga in vorba cu mine chiar daca nu port o conversatie cu el.. M-am uitat o data la ochii lui cand eram in cadrul unei conversatii si avea pupilele dilatate si mereu ma tachineaza si ma face micuta si plapanda si fragila in ciuda faptului ca nu sunt atat de micuta el precizand ca ceea ce imi zice este de bine sa stau linistita si mai nou incepuse sa ma ia de maini"involuntar"cand vreau sa il atac sau cand ma enervez...si uneori cand ma uit la el,el este deja atintit cu privirea catre mine.. Uneori colegele imi zic ca se uita cu o caldura la mine si ca pare foarte interesat de ceea ce zic si uneori ma si cauta cu privirea prin clasa. Si acum ar veni intrebarea e posibil sa ma placa? Sau simte ceva pentru mine? Sau ma priveste atat de insistent din alte cauze?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Cred ca te place. Stii desigur vorba, "Qui s'aime se taquine." Nu stie poate inca cum sa-si exprime faptul ca simte ceva fata de tine si de aceea te tachineaza si este cumva stangaci.

      Ștergere
  62. Am raspuns la toate intrebarile cu DA... Stiam dinainte ca acel baiat ma placea, pt ca mia spuso cea mai buna prietena a mea. L-a intrebat si el a spus ca DA, doar ca sa nu imi spuna mie... oricum mia spus... Egal. Problema e ca eu m-am mutat in Spania, si akm cred ca incepe sa ii placa de prietena mea cea mai buna... Dar, am mai fost in Romania de cateva ori de cand m-am mutat si tot asa se poarta cu mine...Odata un coleg m-a prins de mana si m-a intrebat: Ti-e frig? (era iarna) si eram in fata lui... Se uita asa de urat la celalalt baiat... Dupa aceea, in aceeasi zi ne-am tot inghiontit si m-a luat de mana... Dar celalalt baiat a trebuit sa strice momentul...
    Chiar nu stiu ce sa fac... Parintii mei vor sa ne intoarcem, dar eu m-am /atasat/ de Spania... si mie imi place de el... NU STIU CE SA FAC!! si l-am intrebat intr-o zi dak ii place de mn si mi-a spus ca da... Ma simt prost SPUNEMI TE ROG CE SA FAC!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Miriam, Este, cu adevarat,o situatie complicata. Pana la urma depinde de parintii tai daca va intoarceti, avand astfel posibilitatea sa fii imreuna cu baiatul care iti place. Pe de alta parte, daca ar de pinde numai de tine revenirea acasa, trebuie sa cantaresti in minte ce are mai multa importanta pentru tine: sa ramai in Spania (de care te-ai atasat) sau sa-ti dai sansa de a fi impreuna cu acel baiat.

      Ștergere
  63. Hei,bună Diana! Prietena mea, Georgiana, este confuză și aș vrea să o ajut. Pentru asta țiaș cere ajutorul ție. Este vorba, clar, un băiat. Acesta merge mai tot timpul la ea, vorbesc și glumesc. Mia cerut părerea, iar eu iam zis că probabil o place. Adică ... când îi aude numele și ea nu este prezentă se irosește la față. Mam gândit sati cer părerea deoarece tu te pricepi mai bine la aceste lucruri decât mine. Fi sinceră. Ceau!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Irisz. Simptomul cu inrositul la fata pare sa fie un indiciu ca o place. Sincer!

      Ștergere
  64. Bună ,îmi place de un băiat cu 2 ani mai mare.Când am fost de servici mă întrebat ce clasa sunt ia spus unei colege care a urmat după mine la etajul lui sa aibe grija de mine mă și descris ia spus la ureche la auzind vorbind de mine la auzind descrinduma prietenilor lui,sa dus sa vb cu un profesor dar se uita la mine.Se uita la mine insistent mi-a spus prietena mea ca se uita la mine Cum se uita ea anul trecut la băiatul pe care îl plăcea și mereu când sunt de servici sunt la etajul lui uneori se bate cu cineva și se uita la mine de exemplu m-am dus la prietena mea când era de servici și mi-a spus ca se Rosa și se holba la mine dar se împingea cu un coleg în gluma se băteau prieteni lui se uita ciudat la mine și dacă alte fete se ia de mine prieteni lui le spun sa mă lase în pace.Mă place ???

    RăspundețiȘtergere
  65. Imi place de un baiat care este coleg de clasa cu mine. Este timid, dar de cand ne-a mutat d-na diriginta din banci nu mai stau in spatele lui. Inainte radeam si vorbeam la fiecare ora... de cele mai multe ori se intorcea el la banca mea si imi povestea orice, indiferent daca era amuzant sau doar subiect de discutie. Am fost odata cu prietenii la Palas Iasi si era si el si statea numai pe langa mine si povesteam... altadata am stat in aceeasi banca cu el si ne-am simtit minunat impreuna. Ce-mi place este ca mereu ma intreaba daca servesc din gustarea lui de pranz (in cazul in care ma duc la banca lui unde este si cea mai buna prietena a mea)... Te rog ajuta-ma.. ma place sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  66. Am mai scris un comentariu dar nu a aparut... 😯

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca te-ai fi uitat cu atentie, puteai sa observi ca nu le raspund anonimilor, ci mai ales ceor inscrisi pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a paginii.

      Ștergere
  67. Am un coleg de o varsta cu mine, 14 ani. Imi place de el foarte mult. In ore observ ca se uita la mine iar cateodata mai si zambeste.. Altadata am fost la Palas (l-am invitat eu) si a tot cautat idei pt ce sa facem. Adik la interesat foarte mult.. la ora 22 imi trimitea mesaj ca sa imi spuna ce a mai gasit el... Apoi in clasa cand vrea sa-mi povesteasca ceva se apropie de mine foarte mult si odata m-am departat putin si a venit si el spre mine. Alta intamplare... de ziua mea a acceptat imediat sa vina, desi eu stiam ca va dura ceva pana va vb cu parintii... Ce sa mai spun... Am mai stat si cu el in banca.. am ras foarte mult pentru ca suntem foarte buni prieteni si eu chiar cred ca ne potrivim... ce zici, ma place sau nu? Astept un raspuns rapid daca se poate pls. Multumesc. TE ROG RASPUNDE-MI CHIAR DACA SUNT ANONIM. NU AM FACEBOOK SI NICI UN ALT CONT DIN ALEA TOATE. TE ROG FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  68. Bine ca Diana raspunde la aia care vrea din Anonimi... nu e corect... chiar e suparator

    RăspundețiȘtergere
  69. Bună, sunt Mădă.Îmi place mult un coleg, dar el pare că fuge de mine.Îmi evită privirea tot timpul, și odată a zis ceva nu prea drăguț despre mine.Dar în ultimul timp l-am surprins privindu-mă.Doar că...nu sunt sigură dacă mă privea pe mine sau pe fata din spatele meu.Dacă încerc să vorbesc cu el, îmi aruncă replici tăioase.E destul de rezervat, doar în grupul său de prieteni e degajat, e gamer.Și...avem mereu coincidențe foarte stranii.Odată eseele noastre la română erau exact la fel, doar finalurile puțin altfel formulate.Și noi nici măcar nu vorbim, a fost foarte ciudat, deoarece suntem vecini în catalog și nu ar fi avut timp să mă copieze.Uneori îmi zice replica înainte să deschid gura, și asta e de-asemenea ciudat.Ne lovim pe hol întâmplător, mă împiedic de geanta lui...Oare universul își bate joc de mine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mada. Poate ca exista o reala compatibilitate intre voi avand in vedere ce imi scrii. Pe de alta parte, semnalele transmise de el sunt ambigue. Nu poti fi sigura ce este in capul sau inima lui. Este posibil sa fie atras de tine dar sa nu vrea sa recunoasca asta data de el sau prietenii lui, dupa cum este posibil sa fie coplesit si de o oarecare timditate, chiar daca in exterior nu pare. Ai putina rabdare, nu il ocoli, ci din contra, si poate descoperi cateva indicii pretioase despre faptul ca te place...

      Ștergere
  70. Hey!Am 13 ani si acum un an m-am indragistit de un baiat care atunci era a opta.o colege l a gasit oe fb si mi la aratat si mie(ei i a placut de el).la prima vedere nu m am indragostit.dupa vreo luna eram la magazinul de la scoala noastra cu o colega si el era in fata mea.colega aceea m a impins ptc se grabea si eu nu stiam ce sa mi cumpar si.m a impins fix in el.atunci s a intors si a intrebat dc ma bag in fata dupa care el s a uitat cateva secunde in ochi mei si eu in ai lui...a fost o chimie...apoi m a lasat in fata lui.atunci m am indragostit.dupa care tot striga dupa mn ca sunt frumoasa..odata veneam de la baie cu o colega si un coleg de al lui i a facut semn spre mn..atunci el s a pus in fata mea si m a intrebat daca vreau sa fiu cu el..dar eu nu i am raspuns...dupa mi a trecut.
    Si acum cred ca iar il plac dar nu stiu ce simte el.acum e a noua si eu a saptea si ne vedem cand ma duc la scoala ...cand e ultima lui pauza..adica luni si miercuri si uneori joi.mereu cand ma vede se uita la mn si dupa intoarce capul.vreau sa stiu daca imi fav sperante degeaba sau el chiar ma place.si acum un an elnse mai dadea si la alte fete dar diar pe mn m a lasat in fata lui,s a pus in fata mea si mi a spus si ungeras.atunci m a placu sau doar si a batut joc.te rog ajuta ma

    RăspundețiȘtergere
  71. Da Asa e dar eu nu prea cred in astea ...eu am un prieten cu care mai ies dar nu stiu sigur dc ma Place sau nu pt va numi pot da seama e pfff atent la tot ce face ...nu stiu cum as putea afla ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Mie imi place de un baiat care e cu un an mai mare ca mine. Se da pe langa mine si ma tachineaza in fiecare zi! Se uita in ore lung la mine si cand vorbesc cu el isi duce privirea in jos! Mi.a luat chiar si apararea de 2 ori. Prietenele mele l.au intrebat daca ma place si el a spus nu. Eu nu stiu ce sa mai cred

    RăspundețiȘtergere
  73. imi place si mie de un baiat..e mai mare ca mine cu un an si am iceput sa vb cam o luna in continuu ,dar dupa ne am certat din cauza ca mi am dat seama ca incerca doar sa o fac geloasa pe prietena mea ,cel putin la inceput dar la un moment dat a inceput sa mi zica iubi si din astea dar nu i am permis la scoala sa mi dea peste fund pt ca a incercat si cand l am prins singur l am chemat la mine si i am dat o palma peste fata mai multe motive pe care nu le pot spune aici,dar nu a avut nici o reactie...si la inceput mereu cand eram cu prietena mea ii dadea ei peste fund sau o prindea de mana si credeam ca vrea sa ma faca geloasa,dar acum face asta si cand nu sunt eu de fata...si sincera sa fiu ma deranjeaza deoarece mie inca imi place mult de el chiar si dupa tot ce a facut...si as vrea sa stiu daca el ma place sau daca ma considera diferita fata de restul...pt ca restul fetelor se dau la el il lasa sa le d ea peste fund sau sa le ia pe sus sau sa le tina de mana...si eu nu am facut asta...si nu mai stiu ce sa cred........de ce mereu ne plac persoanele care nu ne plac pe noi...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca tot ce a facut pana acum i-a dovedit neseriozitatea si ca ar fi mai bine pentru tine sa-l uiti si sa nu-l mai bagi in seama.

      Ștergere
  74. Salut, si mie imi place de un baiat dar nu stiu daca el ma place cateva dintre prietenele mele imi spun ca ma place , mereu incearca sa ma faca sa râd ma gadila ma loveste in gluma si ma ajuta de fiecare data cand am o problema. Oare ma place?

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna.Stiu ca e vechi articolul,dar vad ca raspunzi la toate mesajele si chiar vreau ajutor .
    Deci,mie imi place un baiat . Sunt clasa a 7 a si il placeam de la sfarsitul clasei a 6 a,cand am inceput sa vorbim,statea in pauze cu mine si alte chestii . Tot atunci il mutase in banca cu o fata pe care nu o suporta si ma tot ruga sa ma mut cu el . Am refuzat si asa a trecut o vara si am inceput clasa a 7 a . Stateam in banca cu prietena mea cea mai buna si el tot imi propunea sa stau cu el , se tot ruga de mine si tot asa,l-am refuzat. Mentionez ca el tot timpul venea sa isi petreaca pauzele cu mine , ii pasa de mine , ma punea sa il astept daca mai mergeam impreuna la ore ( dintr-o cladire a scolii in alta ) . Ma tachineaza mereu si odata m-a cuprins asa de la spate cu bratele si se joaca cu mine . Cand am mers la opera in Bucuresti,urcam scarile si mi-a apucat bratul cu umarul si m-a tinut asa un timp . Oricum daca avem activitati sau chestii ,el tot timpul se aseaza langa mine .
    In urma cu o luna,am acceptat sa stau cu el in banca,dupa ce s-a dus la diriginta si i-a zis ca isi doreste foarte mult sa stea cu mine . Si acum e protector,are grija de mine,ma ajuta daca am probleme si ma invata sa zambesc . Daca stau suparata ma intreaba ce am patit si tot asa.
    Crezi ca ma place sau urmareste ceva ? Chiar el mi-a zis ca se foloseste de oameni . Si odata l-am intrebat in cine are incredere cu adevarat in clasa si mi-a zis ca intr-un prieten si in mine .. Un sfat te rog .

    RăspundețiȘtergere
  76. Hei ,eu am 15 ani si sunt indragostita de un tip.L am vazat de multe ori prin oras si mi s a parut dragut.Mi am intrebat prietenele daca il cunosc si din fericire una dintre ele a raspuns cu da.Ne am dus la el ,eram foarte timida ...mi a dat facebok-ul lui iar dupa 2,3 zile mi am facut curaj si i am scris.Nu pot sa imi dau seama daca ma place sau daca simte ceva pentru mine.La inceput ii trimiteam inimioare si pupici si un semn de rad "😂" dar dupa aia am inceput sa vorbim si la telefon ne spuneam "iubi" dar nu era ceva woaw .I am propus sa iesim de mai multr ori dm,dar de fiecare data refuza(a zis ba ca e racit,ba ca e la tara,ba ca nu iese ca nu ne cunoastem).Noi am continuat sa vorbim pe facebook dar in toate propozitiile erau cateva inimi sau pupici dar nu lipsea partea cu "😂" rasul .Ma indreba daca il iubesc il intrebat si eu si el raspundea cu "Da💛💜" 😂😂 Nu cred ca simte nimic pentru mine,doar se prosteste ps(eu de mai multe ori raspundeam sec de ex scria el :Noapte Buna 😘 si eu:Pa ,nu ne am mai scris de mult ,dar eu tot simt ceva pentru el,Parere??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu raspund anonimilor. Ca sa-ti dau un raspsuns trebuie sa te inscrii pe site-ul meu (vezi rubrica din partea de jos a blogului).

      Ștergere
  77. buna mie imi place de un baiat da de fiecare data cand il vad in fata nu pot sa vb cu el cum sa imi inving frica, si stiu ca si el ma place da nu avem curajul sa ne spunem in fata cum sa reusesc imi puteti da un sfat

    RăspundețiȘtergere
  78. Da ,noi ne tachinam spunandune mami,tati si mai multe cand plec eu de undeva pleaca si el si mereu in microbuz sta in fata mea stiind ca eu imi pun mainile pe scaunul din fata mea si el le atinge .Mereu spun lucruri prostesi in preajma lui si el e de acord cu toate ca toti rad el nu el e diferit

    RăspundețiȘtergere
  79. Exista un coleg de clasa si ori de cate ori il privesc simt ca ma place.Ma priveste in ochi , imi zambeste cand imi surprinde privirea..dar ma deranjeaza ca se poarta dragut si cu alte fete si ma face sa ma simt confuza si nu am incredere sa fac vreun pas spre a continua orice am avea noi. Ce crezi ca ar trebui sa fac ?

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna! Am o presimtire ca cel mai bun prieten al meu ma place. Mereu ma streseaza sa iesim in parc, se uita in ochii mei cand vorbim si se compoarta altfel. A inceput sa se rasteasca la baietii(si fetele) care se iau de mine. Cu toate ca nu stiu ce sa zic, el sustine ca nu m-ar placea nici mort si ingropat...

    acum am vazut ca articolul e din 2014. Mda....sunt intarziata doar 2 ani :))

    RăspundețiȘtergere
  81. Dacă mi s-au potrivit 12 intrebari inseamană ca ma place cineva??

    RăspundețiȘtergere
  82. DACA MI S AU NIMERIT 12 INTREBARI INSEAMANA CA MA PLACE ACEL BAIAT PE CARE EU IL PLAC?????????????

    RăspundețiȘtergere
  83. Buna . Am si ru ceva de spus si a s vrea sa mi se raspund a cat de repede posibil . Este un baiat care imi place mult mult de tot si cred ca si el ma place. Cand trec pe langa el pasa capul in pamant sau incearca sa vorbeasca vu prietenii lui. Cand nu ma uit la el si el se uita la mine si eu dintro data il vad isi schimba privirea. La inceput imi zambea tot timpul cand ma vedea. Eu simt un gol in stomac cand il vad. Nu stiu ce sa mai cred nu stiu nici ce mai simt eu. Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.

    RăspundețiȘtergere
  84. Buna imi place de un baiat, esim seara la plimbare vorbeste cu mine ,face sa zimbim neincetat vorbim in toata ziua ...dar nustiu ce sa cred ma alinta cu diferite cuvinte nustiu ce sa cred ....ma place ori nu..

    RăspundețiȘtergere
  85. DIANA SMALBERGHER15 iunie 2016 la 21:55

    AM NEVOIE DE UN SFAT .
    LA NOI ÎN SCOALA ESTE UN BAIAT PE NUME :BUCIAC VASILE , EL NEAGA FAPTUL CA MĂ PLACE DAR DE CÂTE ORI MĂ VEDE SE COMPORTA CIUDAT.
    EU ÎL PLAC ȘI NU ȘTIU DACA ȘI EL MĂ PLACE .
    CE SE FAC? ??

    RăspundețiȘtergere
  86. DIANA SMALBERGHER15 iunie 2016 la 22:06

    Diana am uita sa iti spun ca se câte ori mă uit la el el apleca capul sau se baga în seama cu alți băieți.
    Când îi trimit un mesaj nu răspunde sau îmi spune sa nu ii mai trimit mesaj.
    Ce ss fac plâng în fiecare noapte pentru ca nu am curaj sa îl întreb ce simte .Și când ia trimis un bilețel ca sa ne întâlnim intru loc special el nu a venit.
    El e în clasa a 7 și eu în clasa a 6.
    AM NEVOIE DE ÎL UN SFAT .TE ROG SA ÎMI RĂSPUNZI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Diana. Dupa cate vad eu, sunt doua variante: fie nu te place, fie este prea timid pentru a recunoaste asta! Te rog, data viitoare daca vrei sa-ti raspund inregistreaza-te pe blogul meu. Acum apari ca si anonima, desi ti-ai dat un nume...

      Ștergere
  87. Bună. la mine în școală este un băiat pe nume VASY. Mie îmi place de el dar nu știu dacă și el mă place.Dar când este în preajma mea își face frizura ori se da în talente. O colega de a mea a spus ca el mă place.Dar nu pot avea încredere în ea pentru ca ei îi place sa vadă când cineva suferă.
    Am uitat sa spun ca de câte ori mă vede apleacă capul sau se baga în seama cu alți băieți. Nu știu cum sa îi spunca il iubesc .♡♡
    AM NEVOIE DE UN SFAT.
    TE ROG SA ÎMI RĂSPUNZI.

    RăspundețiȘtergere
  88. Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare ca mine . Pe Facebook vorbibm aproape zilnic, imi zambeste cand ne vedem si se compoarta foarte frumos cu mine . Oare ii place de mine sau doar vrea sa faca impresie buna ? in mesajele pe care ni le trimitem mai vorbim si despre relatia prietenului lui cu prietena mea. Oare ma place ? Ce sa fac ? SA-I spun ??

    RăspundețiȘtergere
  89. Am și eu o întrebare :Chiar dacă vrei să te întrebe el dacă vrei sa fi cu el și nu o s-o facă atunci eu cum să-l întreb!!?? 😨😨😱

    RăspundețiȘtergere
  90. Mam îndrăgostit de un băiat îl cheamă Cosmin 😍și nu știu dacă și el ma iubește aseară m-am dus în parc cu prietenele mele și el era acolo eu aveam o banderola pe mana și el ma luat-o ținut-o strâns în mână ca eu sa nu o iau. Și mia zis ca o ține ca un suvenir de la mine am ras împreună dar nu știu dacă ma place!! Cum sa îl fac sa ma placa adică mai mult decât o prietena?? Sau cum sa îl întreb eu pe el dacă mă place????? 😘😞😵😵
    Îmi poți da un sfat te rog??????

    RăspundețiȘtergere
  91. Am si eu o problema,am 14 ani eu cred ca el are 17,18 ani l-am vazut prima data la mare acum 2 saptamini si nu stiu eu mereu il urmaresc cu privirea iar citeodata si el ma priveste sau poate pur sis implu trece cu vederea.El vorbeste ucrainseste iar eu rusa si romana asa ca ne putem intelege.Intr-o zi cind ple cam acasa el s-a dus si a luat o bere se vede ca pentru tatal sau sau poate este bunelul lui,apoi el merge si a mers pe linga mine si apoi cind merge in acelasi moment el s-a intors in urma ca si mine.Am fost emotionata ca el m-a privit macar si ca are un interes.Apoi acum 2 zile el era la mare citea si era singur,iar apoi dintr-o data apare o fata fara nimik ceva patura era oara 18:00-19:00 si ma gindesc poate ea pur si implu se primbla si l-a vazut si au vorbit ca prieteni nu stiu.Iar azi am venit acasa si duminica ma duc din nou la mare si constiintez ca o sa il vad din nou si nu stiu ce sa fac dintr-o parte nu vreau ca sa vada familia ca eu il plac si din alta parte cred ca trebuie sa uit dar daca vreau nu stiu cum.Am nevoie de ajutor te rog

    RăspundețiȘtergere
  92. si eu sutn convinsa ca el nu crede ca stiu rusa,eu sunt prea timida ca sa vorbesc cu el.La mare nu aparea cu nici odata doar cu un baiat/

    RăspundețiȘtergere
  93. dar daca un baiat iti pune o porecla cateodata se joaca cu tine si cadeodaa nu sau arunca cu lucruri in tine sau se bate cu tine

    sau cad un baiat afla ca il placi si tu de rusine fugi e alte strazi si el cu niste prieteni incearca sa te prinda

    sau se poarta ciudat si incearca sa faca glume sau sa iti arate ceva si iti zica "tu poti sa faci asa"

    RăspundețiȘtergere
  94. Am un coleg pe care il plac dar el este indragostit de cea mai buna ptietena a mea si am imptrsia ca si ei ii place de el, deci nu stiu ce sa fac. Daca puteti sa-mi dati un sfat eu va rog pentru ca as avea mare nevoie de el

    RăspundețiȘtergere
  95. Imi place de un baiat insa el s-a mutat in alta tara acum. Ne cunoastem de cabd eram mai mici si venea in fiecare vara la verisoara lui care e prietena mea si sta pe strada cu mine.Problema e ca inainte sa plece eu nu i-am spus ca il plac.Verusoara lui era foarte apropiata de el si mi-a spus ca l-a momentul ala si el ma placea.Si acum o sa vina in tara si nu stiu daca mai simte la fel. Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  96. Buna.La mn la scoala este un baiat cu 2 ani mai mare decat mn (el are 14 iar eu 12) care de cand a fost de servici pe scoala se tot uita la mn. Acum intr-o zi eram cu varul meu si cu sormea mergeam la magazin, iar el era in statie cand ma vazut cu varmiu se tot uita la mn dar cand ma iutam eu la el se uita altundeva.
    Eri ma-m intalnit cu el in magazin cand ma vazut ca intru pe usa sa uitat la mn pana cand am plecat!
    Ce sa cred? Ma place?

    RăspundețiȘtergere
  97. Buna, stiu ca ,comentez dupa mult timp , dar am nevoie de ajutor .Sper sa imi raspunzi.Imi place de un baiat , de o varsta cu mine . Acum cv timp am mers amandoi la aceeasi petrecere si ne-am apropiat (noi ne cunosteam din-ainte , dar nu prea vorbeam ) . cateva lucruri intamplate doar la petrecere :El radea la tot ce ziceam si... ma asculta , chiar daca ziceam cv foarte plictisitor sau fara logica ... Am vb si ne-am intalnit mai multi printre care era si el si eu .Mereu imi acorda atentie si la un moment dat a inceput sa para gelos pe un baiat ( acel baiat e prietenul meu de cand sunt mica, mi ca un frate ) si vorbisem mult pe retelele de socializare si parea sa ma placa .Si o prietena mi-a spus ca ma place ... acum a intervenit o fata ... care a postat un fel de chestie cu caut bff si el s-a oferit, dupa cv timp un top cu baieti , el era pe loc special. Am mai observat ca vorbesc cu inmioare si ... am impresia ca nu ma mai place... Acea fata nu e chiar frumoasa ... eu sunt mult mai frumoasa decat ea(scuza-mi narcisismul )eu il plac mult ... mai sunt o gramada de chestii din astea pe care le-am observat in ultimele zile ... Ma poti ajuta , te rog ? stiu ca comentez dupa mult timp , dar am nevoie imediat de ajutor . Ms mult !

    RăspundețiȘtergere
  98. Buna ma numesc Katalina si imi place de un baiat am 12 ani si el la fel , dar nustiu daca ma place se comportta cu mine frumos cauta orice motiv sa ma priveasca sau sa stea langa mine , mi-a scris doar 1 data pe retelele de socializare .. ajutati-ma nush csf :> :(

    RăspundețiȘtergere
  99. Buna ma numesc Katalina , si imi place de un baiat cum aflu daca ma place,vb frum cu mn,mi-a scris doar 1 data pe retele de socializare :d cauta orice motiv sa ma priveasca sta mereu langa mine apropo mai e o chestie importanta , la disco am jucat provocari si am saruta un baiat :( si el dupa : Am ridicat mana dece nu mai sarutat pe mine..

    RăspundețiȘtergere
  100. Buna. Mi se pare simpatic un baiat, dar nu stiu daca ma place. Cu cateva luni in urma, daca il rugam sa ma ajute cu ceva venea si ma ajuta, isi punea mana peste mana mea daca imi arata ceva la calculator, imi spunea ce muzica ii place si cand imi arata un videoclip pe tel statea lipit de mine. Cand ne intalneam pe hol sau afara imi zambea cand ma saluta. Se oprea si apropia foarte mult de mine si mai vorbeam una alta. Insa, in ultima perioada pare mai mereu trist, abatut. Cand ne intalnim ma saluta dar nu imi mai zambeste iar cand ma mai ajuta rezolva repede si fuge. Nu mai vorbim aproape deloc... Nu imi dau seama daca am facut eu ceva... Nu stiu daca e cazul sa il intreb ce este cu el, de ce s-a schimbat. Oare ma place sau pur si simplu nu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.