Google (Plus) iti poate aduce noi si ne-/dorite contacte pe Gmail

Daca esti abonat Gmail, in curand poti vedea niste mesaje in Inbox de la oameni pe care nu ii cunosti. Google a scos la iveala o noua extensie care ii permite oricarui utilizator Google Plus sa trimita un email oricarui abonat Gmail care poseda si un cont Google Plus, chiar daca cele doua persoane nu se cunosc una pe cealalta.

Singurul lucru care permite sa primesti un mesaj de la cineva necunoscut presupune sa te fi adaugat cercurilor lui de pe Google PLus, un fapt ce parea pana acum a fi doar o simpla formalitate, intrucat nu implica aprobarea ta. Pentru a fi sigur ca nu adancesti o relatie virtuala pe care nu ti-o doresti este indicat sa nu raspunzi unor astfel de emailuri, deoarece, in caz contrar, iti poti face cunoscuta adresa de mail.

In pofida unor critici, aceasta noua trasatura a lui Google Plus are potentialul de a ajuta blogerii sa isi extinda sfera de influenta, desigur, fara a se face abuz de ea. Oricum, este vorba despre o noua provocare a lui Google, ale carei efecte pot fi foarte, foarte imprevizibile!

Google lanseaza noua provocare intr-un mesaj de tipul:

Actualizare Gmail: contactați mai multe persoane pe care le cunoașteți
Ați dorit vreodată să trimiteți un e-mail unei persoane pe care o cunoașteți, dar nu ați făcut încă schimb de adrese de e-mail? Începând din această săptămână, atunci când scrieți un e-mail nou, Gmail vă va sugera persoanele din Google+ ca destinatari, chiar dacă nu ați făcut încă schimb de adrese de e-mail.
Cum funcționează cu adresele de e-mail
Trimiterea e-mailurilor către persoanele din Google+ funcționează puțin diferit pentru a proteja confidențialitatea adreselor de e-mail. Adresa dvs. de e-mail devine vizibilă pentru persoanele din Google+ după ce le trimiteți un e-mail, iar dvs. le puteți vedea adresa după ce vă răspund la e-mail.
Cum puteți stabili cine vă poate contacta
Deoarece aveți o mulțime de persoane interesate pe Google+, numai persoanele din cercurile dvs. vă pot contacta în mod prestabilit.
Dvs. puteți stabili cine vă poate contacta utilizândnoua setare din Gmail pe desktop. Pentru a afla mai multe, consultați Centrul de ajutor.



















Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Larry Page de la Google, cel mai puternic om din istoria omenirii?

Cum schimbi imaginea de fundal Google ?

Google , da-mi 6 numere norocoase ! | Rugaciune la zeul Google
Google (Plus) iti poate aduce noi si ne-/dorite contacte pe Gmail Google (Plus) iti poate aduce noi si ne-/dorite contacte pe Gmail Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 10, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Provocarea e ca in felul asta google isi recastiga referalii pe care i-a pierdut pe facebook. Si devine si google plus in sfarsit atractiv, sa zicem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nuj poate !!!
      dar mie google plus imi merge fff greu orice fac pe acolo se misca super greu ...
      la voi tot la fel ???

      Ștergere

Un produs Blogger.