Horoscop Sagetator februarie 2014

Horoscopul Sagetatorului februarie 2014 anticipeaza o bogata viata de familie, o necesara retrospectiva a trecutului cu focalizare spre viitor si dezideratul descoperirii unui stabil echilibru intre urmarirea telurilor prioritare si nevoia de relaxare si distractie.

O perioada de acalmie, de iesire din ritmurile alerte ale existentei apare din 5 februarie 2014, ca efect al intrarii lui Mercur, in tranzit retrograd, in Pesti si a 4-a casa  a Sagetatorului. De fapt, poate ca ai nevoie de un scurt popas pentru a-ti reevalua trecutul si a trage invatamintele de rigoare pentru viitor. Nu ezita sa iti pui intrebari fundamentale si sa le gasesti solutiile de unul singur inainte de a fi fortat de imprejurari sa faci asta. Pe de alta parte, este posibil sa te confrunti cu unele probleme de comunicare de familie. Exprima-te cat mai clar, astfel incat sa nu lasi loc unor interpretari gresite ale cuvintelor tale si incearca sa treci cu vederea niste mici gafe ale oamenilor apropiati.

Din 13 februarie, Mercur retrograd revine in sectorul Pestilor si a 3-a ta casa. Acest aspect astral tinde a-ti risipi puterea de concentrare, a te face sa sari plin de nerabdare, de la un subiect la altul, de la o activitate la alta, fara a reusi sa duci multe lucruri la bun sfarsit. Nu treci, asadar, Printr-un interval de timp oportun aplecarii asupra unor proiecte ample sau pe termen lung. Desi intuitia iti poate fi un bun aliat in interactiunea cu cei din jur, este dificil sa profiti de ea din pricina prea numeroaselor si variatelor intalniri si discutii cu oamenii. Straduieste-te sa deslusesti care relatii umane sunt cu adevarat importante pentru tine, si focalizeaza-te numai asupra lor.

Luna plina rasarita pe 15 februarie 2014, in Leu, si a 9-a ca a Sagetatorului, are rolul de a-ti pune la incercare credintele esentiale. Cu toate ca esti strabatut de o navalnica dorinta de a te indeparta de monotonia cotidiana si a te lasa in voia distractiilor si placerilor vietii, nu trebuie sa uiti intrutotul de ambitioasele tale teluri. Oricum, latura aventuroasa a personalitatii tale isi cere cu insistenta drepturile si ai nevoie de o scurta perioada de deconectare si rasfat.

O coplesitoare nazuinta de a te regasi in mijlocul oamenilor importanti pentru tine se intreve din 18 februarie, sub impactul tranzitului Soarelui in Pesti si a 4-a ta casa. In aceasta parte a anului, se poate intampla sa-ti asumi un mai mare rol in cercul restrans al familiei, sa fii mai receptiv fata de interesele si nevoile persoanelor indragite si sa le acorzi un sporit sprijin.

Horoscop Sagetator februarie 2014- Dragoste

In aceasta luna, dragostea se cufunda in statornicie. Sunt favorizate in special legaturile amoroase pe termen lung sau cuplurile casatorite, in care increderea si afectiunea reciproca nu inceteaza a aduce momente fericite chiar si intr-o viata de zi cu zi, aparent anosta pentru cei din afara.

Horoscop Sagetator februarie 2014- Bani si cariera

Sfera financiara si profesionala nu-ti furnizeaza mari sau surprinzatoare evenimente. Treci printr-o perioada de stabilizare, dar actiunile si initiativile tale de acum, indiferent cat de incoerente sau inconsistente ar putea pare la prima vedere, nu fac decat sa-ti confirme vechi asteptari si viitoare inpliniri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop Sagetator 2014
Horoscop dragoste 2014 - Sagetator
Horoscop Sagetator ianuarie 2014

Horoscop Sagetator februarie 2014 Horoscop Sagetator februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

  1. atractie ciudata,magnetica,leoaicele sunt f.pasionale,inteligente,senzuale dar vor totusi.....stabilitate!saget.cam independent,liber,nu prea dispus de ,,cursa lunga,,.....e ok,SAGETATOR?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam slabut,ptr sagetator 2 fraze la Dragoste si Bani si cariera !

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e deloc,compat.intre sagetat-pesti!femeile pesti sunt f.pretentioase,selective,alunecoase,ascunse,f.prefacute!rareori gasesti o fem.pesti sa fie cu adev.deschisa si mai ale....sincera!sagetat.este cu totul altfel(libertin,liber,independent,tine la libert.lui,superficial,extrovertit)deci,unde sunt asemanarile?o fi atractie sexuala,pasiune...si cam atat!fara durata!incercati aveti dreptul.....dar........!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.